Krajem prošlog tjedna Daniel ili kraj 2015 END 2016

33e65322

,

Isus Krist-u-slava

 

 

Dana 13. rujna 2015. crkva nije bila uklonjena i Isus Krist nije vratio na Zemlju ili na 14 ili 15 rujna 2015!

 

Što se dogodilo!

 

Da bi razumjeli, uzmimo analizu kraju puta objašnjeno u mom prethodnom blogu.

 

Za nas kršćane, prošlog tjedna Daniel je rok od sedam godina koja završava na kraju vremena, nakon čega je Isus Krist će se vratiti na Zemlju da vladaju svijetom tisuću godina, sve do sudnjeg dana.

 

Tijekom proteklog razdoblja od sedam godina čovječanstvo će živjeti nevolje. Te nevolje će biti vrlo teško vrijeme, jer oni vide kaznu i dan gnjeva Božjega.

 

Ove kazne će biti postupan jer povratak Isusa Krista će biti u bolovima porođajnim i znamo da su bolovi su i sve će živo do porođaja.

 

Jasno nam je da je na kraju najteže trenutke u životu vrijeme za « čovjeka » na zemlji će biti konačni danima prije povratka Isusa Krista.

 

U mojim prethodnim člancima sam objasnio da je kraj puta započela 14. svibnja 1948. u vrijeme stvaranja države Izrael, jer svi su bolovi počeli na taj datum. Povijest je tu da nas podsjeti i to dokazati.

 

Jedan pogled na prošlost sa sigurnošću omogućuje nam istaknuti pogoršanja problema čovječanstva od tog datuma. Ti problemi, Također sam spomenuo u mom pojedinim blogu.

 

Imajte na umu da je posljednji biblijski tjedan prorokovao prorok Daniel oko 600 godina prije prvog dolaska Isusa Krista i kao što smo već vidjeli pravi pojam sedam godina mora završiti do kraja vremena.

 

Ja pretpostavili da je započeo 29. rujna 2008. s burze na Wall Streetu.

 

Jasno je da je od tog datuma 29. rujna 2008. proročanstva i biblijske znakove upozorenja od povratka u zemlju našega Gospodina Isusa Krista ostvariti s puno snage, veličina, intenzitet i sa velikom frekvencijom.

 

Vidimo iz ovih znakova da je globalno uništenje stalno pogoršala od tog datuma 29. rujna 2008. godine, gdje je i nastao od strane New York Stock Exchange cijene kolaps s poznatim -777,77 upravo u trenutku ograde.   Pozivam vas da pročitate knjigu Pierre Jovanović 777.

 

Uz jednostavan pogled na prošlost vidimo s tim datumom od 29. rujna 2008 katastrofe i nesreće u vremenu pogoršalo tako izvanredno u svakom kutku planeta.

 

Isto tako ne možemo zanemariti činjenicu da se postupno od tada svijet pati gubitak kršćanskih vrijednosti, val u ekstremizam, i početak pravi rat vodili islamisti protiv kršćanskih naroda.

 

Danas kasno 2015. očito, jasno je da je od 29. rujna 2008. godine, sedam godina od tada, čovječanstvo živi vrlo teško vrijeme. Nesigurnost, siromaštvo, nasilje i ratovi su svakodnevno puno ljudi.

 

Čovječanstvo živi vrlo teške trenutke, uključujući SAD-u i Europi.

 

Možemo također s pogledom na prošlost, da je od 2012. godine postoji realna pojačanje Sve krize, katastrofe, nesreće, nasilja i sukoba koji su postali svjetski rat višeznačan.

 

Doista, od ožujka 2012. godine svijet je u ratu. To je kroz istoku, a posebice u Siriji, koje su vojske mnogim zemljama svijeta bori.

 

S obzirom na sve ove činjenice su znakovi i ispunjenje biblijskog proročanstva, sam podigao mogućnost povratka Isusa Krista 14. pogledom rujna 15, 2015.

 

Očito u posljednjem tjednu Danijela je počela 29. rujna 2008. godine, a bio je i završena do 29. rujna 2015 …!

 

Ipak smo svi vidjeli kraj rujna 2015. godine da je u suprotnosti s moje analize, Isus Krist nije vratio i njegova crkva nije uklonjena …!

 

To razočaranje među svim blog čitatelji, svjestan sam i ja razumijem čak i bolje da sam podijeliti to razočaranje!

 

Naravno, kao što već znate Nisam prorok i nikada tvrdio da je.

 

Ipak, čak i bez proroka, mogu reći sa snagom, odlučnošću i uvjerenjem da je zapravo povratak Isusa Krista je vrlo blizu.

 

Ova izjava je zbog nastupa s snage, širinu, intenzitet i učestalost svih biblijskih proročanstava i sve znakove povratka našega Gospodina Isusa Krista.

 

Oni su postigli bez ikakve sumnje, snažno, opsegu i češće od rujna 29, 2008.

 

Tada, kao i svaki od vas, pitao sam kako to da je Isus Krist još nije na Zemlji, unatoč postizanju svih znakova i proročanstva, uključujući rata s Istoka koji u svemu vjerojatnost je da je rat Armagedona mora uzeti Isusa Krista na njegovu povratku.

 

Bio sam jako u krivu? Očito barem prividno da! To bi također biti normalno, jer samo Bog zna dan i sat povratka Isusa Krista!

 

Problem s kojim se suočavamo, ako sam stvarno u krivu, je da sve nesreće koje žive na zemlji, na svim poljima, nisu ništa uz one koji nas čekaju, kao što znamo da su nesreće i bol će se pogoršati i opet beskrajno do povratka Gospodina našega Isusa Krista!

 

A onda shvatimo da smo pravi i ozbiljan problem pred nama.

 

Kao što sam već objasnio u mojim prethodnim člancima, povratak Isusa Krista može dogoditi svaki dan od prvog znaka koji se održao 14. svibnja 1948., jer Bog može skratiti patnje i boli.

 

Rok za kraj vremena je maksimalno vijek generacije rođene 1948. godine (14. svibnja, 1948. godine biće, kao što smo već vidjeli, datum prvi znak posljednjih vremena).

 

To nas dovodi do 2068 kao maksimalni vijek čovjeka je 120 godina u Bibliji.

 

No, s obzirom na intenzitet, snagu, veličinu i učestalost znakova najavljuje postignuća i proročanstva o povratku Isusa Krista, moramo shvatiti da je taj povratak je neizbježan.

 

Ali onda, ako se ne varam, zašto kašnjenje …!

 

Nakon rasprave i analize situacije, možda sam pronašao objašnjenje.

 

Napomena: 

Moje refleksije i analize mogu također pomoći dati objašnjenje na vijest o otmici za 13. rujna 2015. godine, koju je naš brat Claude IGNERSKI.

Naš brat Claude je učinio izvanredan posao u objašnjavanje tri rada više kraj vremena. Pozivam vas sve da pročitate.

On je trpio nepravedno pravi linč od strane braće i sestara optužujući ga da bude lažni prorok.

A ipak mislim da je još uvijek u dijelu jer unatoč neprijeporne činjenice da je crkva nije bila uklonjena 13. rujna 2015., kao što je planirano.

 

Neka moje misli razumjeti,

Ekonomska kriza koja je počela 29. rujna, 2008 čini se da je očito rano nevolje, s obzirom na pad burze na Wall Streetu i ispunjenje znakova i proročanstva o posljednjim vremenima koja su uslijedila.

 

Znamo ove nevolje su na rok od sedam godina, a podijeljeni su u dva dijela od po tri i pol svaki.

 

Prvo pitanje sam pitao:

Zašto Biblija kaže dva puta tri i pol?

Opet spomenuti da se drugi dio će biti teže nego prvi.

Bilo je lakše reći da bol će biti sedam godina progresivno …!

Kao ništa je napisano za što u Bibliji, to preciznost dual tri i pol godine, tako postoji razlog da se tako spominje.

 

Prvi odraz.

Tri i pol godine nakon 29. rujna 2008. godine donosi nam 29. ožujka 2012., a drugi dio od tri i pol sretan kraj 29. rujan 2015.

 

Datum 29. rujna 2015. godine, može biti samo rok biti dio Crkve Isusa Krista bit će uklonjeni.

 

Ali oni koji su izabrani da ostanu na zemlji do dana otmice od strane anđela Isusa Krista.

 

Zapamtite da je Biblija kaže u stihu Daniel 12 11:

« Od trenutka svagdašnja žrtva će prestati kada će biti instaliran da grozota pustoši, 1.290 dana će proći ».

 

U 1290 dana su tri i pol godine ili 42 mjeseci drugi dio nevolja « velike nevolje »

 

U retku 12 čitamo:

« Blago  onomu koji dočeka i uspjeti u 1335 dana! « 

 

Vjerujem da je Isus Krist dobrovoljno napustio izabranih članova njegove crkve čekati (kao u stihu 12 poglavlja 12. Daniel) na Zemlji bi se da je 1335 dana.

 

Ta činjenica, ako se ne varam, dva mjeseca i 21 dana više da se dodaju 29. rujna 2015. To nas dovodi do 20. prosinca 2015. za povratak Isusa Krista smo čekali rujna 2015.

 

Fizički povratak našega Gospodina Isusa Krista treba prethoditi uklanjanje neke njegove crkve.

 

Moj drugi misao:

Kao što sam rekao malo ranije u tekstu, ništa je zapisano u Bibliji ništa pa ako su u posljednjih sedam godina podijeljena na dva puta tri i pol onda moramo shvatiti da može postojati mrtvo vrijeme između dva razdoblja od tri i pol.

 

U tom slučaju prvi dio tri i pol godine kao planirane završava 29. ožujka 2012, ali na drugu utakmicu počne malo kasnije.

 

U tom slučaju više datuma mogu se odabrati za početak velike nevolje.

 

U stihu 11 poglavlja 12. Daniel

1) Datum ostavke pape Benedikta XVI: veljača 28, 2013

2) datum izbora pape Franje: The ožujka 13, 2013

Također sam pritvoriti treći put:

Jedan u kojem je Papa François predsjedava Križni put: Petak 29 Ožujak,2013.

 

U tom slučaju, povratak Isusa Krista mogla održati u drugoj polovici 2016. godine, a možda i povodom proslave Roš Hašane 03 i 4. listopada 2016. godine.

 

Povratak Isusa Krista treba prethoditi uklanjanje neke njegove crkve.

 

Ako je povratak Gospodina Isusa Krista pojavljuje kasno 2015 ili kasnije 2016. godine, možemo procijeniti nas vrlo sretan, jer je veličina Božjih presuda će biti manje teško, ako je povratak bio dodatno odgođeno na vrijeme.

 

Jer kao što u boli, patnje čovječanstva vjerojatno ne, nastaviti i pogoršati i opet do povratka našeg Gospodina Isusa Krista.

 

Ako Isus Krist nije u tisku, onda očito da će patiti mnogo više!

 

Stoga je vrlo važno da se mole i opet i opet moliti moliti Boga da skrati naše patnje i boli dopuštajući brz povratak na Zemlju našeg Gospodina i Kralja, Isusa Krista Sina njegova jedinoga.

 

Vrijeme oslobođenja je blizu, ali prije mračnih dana unaprijed.

 

Samo molitva, vjera i ljubav će nam pomoći kroz posljednje tame.

 

Držite dobro osvijetljen plamen naše vjere.

 

Bdijte i molite za brzi povratak našeg Gospodina i Kralja Isusa Krista i za Hi naših duša.

 

Mir, ljubav i radost u domove u iščekivanju blaženog dan povratka našega Gospodina Isusa Krista.

Pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :