A: Bábel-torony, szobor Nabukodonozor, az Európai Parlament Tour.

torony

 

A föld már újratelepített az özönvíz után, a férfiak létrehozott egy birodalmat épített, és a völgyben Sennar egy torony, hogy elérné a mennyben.

 

De Isten megszakította projekt elmosásával nyelvüket, egyesült addig, és szétszórta őket a felszínre a Föld.

 

Több ezer évvel később, a föld már újratelepített után ismét a második világháború, a férfiak ellenére különböző nyelven épített új torony Strasbourgban szimbolizálja újjáépítésének a birodalom a férfiak.

 

Láthatjuk a hasonlóság a két torony befejezetlen, és a neve az új birodalom, amely nem tesz említést az Isten, hanem a hamis istenség « EUROPE ».

 

Olyan ez, mintha a férfiak akart ellenzi az Isten akarata, és megtagadják tőle hivatkozva hamis istenek és megkezdéséről több ezer évvel később rekonstruálni az Empire férfiak.

 

A nyugati civilizáció által szimbolizált európai építési kezdődött a görög birodalom összeomlása vele kilép Görögország az euróövezethez.(Alpha and Omega) 

 

Mi lehet némi választ ezekben a versekben.

 

 

Daniel, 2. fejezet, a 31-35

31   « voltál, oh király, a látást. Itt: egy szobor, egy nagy szobrot, rendkívül világos, ott állt előtted, szörnyű látni.

32   Ez a szobor feje tiszta aranyból, a mellkas és karjai ezüstből, hasa és oldalai rézből,

33   Lábszárai vasból, lábai része vas, részben agyagból.

34   Látta: hirtelen egy kő kivágott nélkül keze megérintette, és elütötte a szobrot, a lábát a vas és agyag, és eltörte őket.

35   Aztán volt törve, egyszerre, vas és agyag, bronz, ezüst és arany, olyan lesz, mint a pelyva a szérű nyáron; a szél ragadta őket nyom nélkül. És a kő, hogy megverte a kép lett egy nagy hegy, és betöltötte az egész földet.

Forrás:   Itt

 

Görögország ő ezt a kis kő, mint a szobor a Nabukodonozor, majd távolítsuk el, és hozza le a birodalom EUROPE lesz a bölcsője egy új civilizáció uralma alatt Jézus Krisztus!

 nabuconosor

 

Mit fog Isten tenni ebben az időben, tudjuk, bibliai próféciák óta végeznek naponta, és amelynek eredménye lesz a visszatérő Jézus Krisztus a Földön!

És ez hamarosan!

Azt a kérdést kell feltenni, hogy mi különösen menekülni a szörnyű katasztrófák és csapások sújtotta a világ és az emberiség, és hogy mi lesz része a szerencsések, akik látni fogják a fizikai visszaszállítása a mi Urunk Jézus Krisztus az Olajfák hegyén .

Kérjük, szeretett Testvéreim Krisztusban akar kommunikálni is az összes ismerőse erre a linkre közvetlen hozzáférést biztosít az összes írásaimat:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Győztes

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :