ÅBENBARING

Tilknyttet billede

The Awakening

 

21. maj var en dato, der syntes at mange eskatologer var at være af kidnappingen af ​​kirken.

 

Jeg havde selv håbet på, at denne maj, eller endog april måned, kunne foregå kirken bortførelsen.

 

Men der er ikke sket noget; ligesom det ikke skete i 2015, i 2016 eller i 2017, og kun fordi Gud beslutter datoen …. !

 

Så hvorfor søger vi en dato; utålmodighed, nysgerrighed, glæden ved at søge, lyst til at finde Guds hemmeligheder … Jeg kunne give dig mange dårlige grunde.

 

Faktisk fik kun en gyldig grund mig til at søge en periode så kort som muligt (da Gud alene kender datoerne) til fjernelse af kirken og Jesu Kristi tilbagevenden.

 

Denne grund er opvæksten af ​​samvittigheden og især de af vores brødre og søstre i Jesus Kristus.

 

Siden min tidlige barndom har Gud altid haft et meget vigtigt sted i mit liv: « Katolsk barndom, katekisme, fællesskab, YCW osv. »

 

Uden at have spredt mit liv, har Gud altid været der hver dag i hele mit liv for at hjælpe mig og lede mig. Og alligevel har jeg ikke altid været en adfærdsmodel.

 

Som alle kristne vidste jeg, at en dag ville komme til ende, og at Jesus Kristus ville komme tilbage til at regere på Jorden.

 

Men i mit sind som hos millioner af kristne var denne dag langt og endog meget, langt langt, endda så langt, at jeg langt fra kunne forestille mig, at det ville være for vores generation … Og alligevel er det tilfældet .

 

Denne opvågnen af ​​en bevidsthed om de særlige tider, vi oplever fandt sted for mig i 2008, som jeg allerede forklarede i bloggen.

 

Og siden den dato med min lille eskatologiske viden har jeg søgt og fundet de væsentlige beviser (tegn og profetier) om denne vende tilbagevenden fra vor Herre Jesus Kristus til vor generation.

 

Så blev jeg efter en periode med eftertanke en prædikant tilbage fra Jesus Kristus.

 

Men det gør mig heller ikke en profet eller en eskatolog, men simpelthen en beskeden prædiker for kongens tilbagevenden.

 

Gennem denne blog annoncerer jeg til verden, med mange artikler oversat til alle sprog, den hurtige tilbagevenden af ​​vor Herre og Kong Jesus Kristus, Guds eneste søn.

 

Denne tilbagevenden er virkelig meget tæt, det er en sikkerhed, fordi det er for vores generation, og fjernelsen af ​​hans kirke kan endda gribe ind på ethvert tidspunkt.

 

Det skal være kendt, at inden for maksimalt syv år efter kirkens fjernelse vil forekomsten af ​​vor Herre Jesus Kristus komme til hans tusindårige.

 

Det er meget vigtigt at indse dette, fordi tiden for denne generation kommer til en ende …

 

Som jeg forklarede i bloggen, er det den 14. maj 1948 med oprettelsen af ​​staten Israel, der begyndte den sidste generation.

 

Det er derfor meget vigtigt for alle at vågne op og give Jesus Kristus tilbage til sit livs hjerte for at blive frelst og dermed få adgang til det evige liv « i et øjeblik i blinke af et øje » med fjernelsen af kirke og uden at gå gennem døden.

Efter hvilken fjernelse er sikker, vil der græde og gnide tænder.

 

 

TVIVL

 

Selvfølgelig, ved at høre her og derhen, at Jesus vender tilbage, tvivler de almindelige dødelige jo mere, fordi han ikke ser noget der kommer.

 

Man må vide og forstå, at denne tvivl vil blive endnu større efter oprydning (se Matteus 24 vers fra 23 til 27 link: END AF TIDEN )

 

Lad ikke tvivle bosætte sig i dig, fordi tvivl tager dig væk fra Jesus Kristus og bringer dig tættere på lucifer.

 

Vi kan alle se de vanskelige tider, vi lever på Jorden, til det punkt, at vi måske føler sig forladte af vor Herre.

 

Vi ser fremkomsten af ​​islamisme, terrorisme, vold, krige og truslen om en stor verdenskonflikt. Der er noget at være bange for at forlade hjemmet selv i dagslys.

 

 

HOPE

 

Men jeg fortæller dig med kærlighedens og troens styrke, stå op, løft dit hoved og vær stolt og værdig til at være kristne i sidste ende.

 

Hold troens flamme op, fordi vores ventetid vil være kort nu.

 

Lad os sprede Jesu Kristi kærlighed omkring os ved at hjælpe og elske hinanden. Snart og lige snart vil vores kærlighed og forventning blive belønnet.

 

Forstå, at vores nuværende problemer, vi blev annonceret i Bibelen, ikke at sørge, men for at vi kan glæde os, fordi disse ulykker er bevis for øjeblikkelig returnering af vor Herre og Konge Jesus Kristus, som ifølge de Profetier og hans løfte afkast snart for at redde os fra de store trængsler, der kommer over menneskeheden.

 

Lad os ikke dømme disse tider med ulykker, der falder på menneskeheden, fordi det var nødvendigt bibelsk, at de forekommer.

 

Forsvar vores tro og vores kirke, men tag ikke del i alle de humanistiske religiøse overskud.

 

 

Åbenbaringen

 

Gud i sin uendelige kærlighed ønsker så mange at blive frelst det er derfor, han forventer det rette tidspunkt for fjernelse af kirken af ​​Jesus Kristus.

 

Forstå, at menneskeheden er ved at leve den tredje højdepunkt af sin eksistens « The Rapture af Kirken, » den første er oprettelsen , den anden den første Jesu Kristi komme , den fjerde er andet komme Jesus Kristus for hans tusindårige regeringstid.

 

Vi kom snart til slutningen af ​​den anden af ​​menneskets tre livscykluser.

 

st runde: fire tusinde år mellem skabelse og den første kommer af Jesus Kristus.

 

nd runde: to tusinde år mellem de to kommen i Kristus.

 

rd runde: tusind års regeringstid Jesu Kristi inden udgangen af denne dødelige verden.

 

Det skal bemærkes, at hver cyklus har en varighed på halvdelen af ​​den, som den går forud for, og at vi i alt godt har de syv tusinde år, der blev annonceret bibelsk fra verdens skabelse.

 

Det er vigtigt for alle at forstå, at Guds skabninger er for vores lidt uforståelige menneskelige hjerner, og at de, der er langt fra Jesus Kristus, må holde op med at tænke på sig selv som autokratiske skabninger med en fiktiv udvikling.

 

Vi er en skabelse af Gud og meget snart vil vi møde vores skaber.

 

Jeg afslutter denne artikel med en eskatologisk video og et link til at følge videoer fra denne eskatolog, som jeg anbefaler for kvaliteten af ​​hans arbejde.

 

Jeg inviterer jer mine elskede brødre og søstre i Jesus Kristus til at se med tilgængelighed og stor opmærksomhed denne video, der vil bekræfte, at bortrykkelsens tid er så tæt, at den kan gribe ind når som helst!

video

Læsning af profetierne i sluttiderne

 

Lister over hans videoer i slutningen af ​​tiden

 

Forfatterens video site adresse

Théonoptie

https://www.youtube.com/channel/UCKgVDz8801RzNi4ro1iHgLQ/feed

 

Tak til alle blog læsere over hele verden, og jeg undskylder, at disse videoer kun er på fransk.

 

Jeg inviterer dig også til at læse eller læse min artikel:

De tre sidste tegn på tilbagekomsten af ​​jesus kristus på jorden!

 

Må Jesus Kristi kærlighed altid være over dig og dine familier, mine elskede brødre og søstre i Jesus Kristus.

Vi ses snart

Victor


%d blogueurs aiment cette page :