27 КРАСАВІКА 2014 – Пачатак гневу Божага?

голуб

Каханне гэта апошняе прыстанішча вольнага свету ці гэта праграма і плаціць!

Гэтая фраза не мая, але шкада, што скончыў сваё жыццё пакідаючы напісана на сцяне ў сваёй кватэры, што слова па матывах сваіх дзеянняў.

Вы, мае дарагія браты і сёстры ў Хрысце, якія з’яўляюцца ахвярамі пастак сатаны, вы, якія знаходзяцца ў галечы, вы, хто жыве ў болю, гора і адчаю, вы, хто пакутуе ў целе і ў вашым жыцці зверствы вайны, стыхійных бедстваў і пераследаў, якім гэтая жыццё горкая.

 

маланка

Не губляйце надзеі, трымаць вас у добра асветленых полымя вашай веры, ёсць упэўненасць, што вельмі хутка бясконцасць лепшых дзён, радасці і шчасця будзе прадастаўлена любоўю і крывёю Ісуса Хрыста.

Ўзнагарода ваша вялікая вы можаце быць упэўнены, таму што гэта праз любоў і, каб выратаваць нас, што Ісус Хрыстос хутка вернецца.

Так, у бліжэйшы час і вельмі добра раней, Ісус Хрыстос вернецца на Зямлю, каб кіраваць, а затым мы ўсе будзем пазбаўленыя ад зла і спакуса і, нарэшце, то мы можам ведаць і вопыт бясконцую радасць і шчасце ў любоў і павага да закону Божаму.

Але перш, чым страшныя дні

яшчэ павінна адбыцца.

Гэта ўпэўненасць!

.Аварыйнае-плюс

Яны будуць яшчэ горш, чым тыя, што мы жывем з 2008 года!

Не забывайце, што вяртанне Ісуса Хрыста павінна быць як у пакутуюць. І так што дні будзе цяжэй вяртання Ісуса Хрыста на гары Елеонскай.

Мы бачым штодня эскалацыі цяжкасці жыцця, зямлі, грамадства і надвор’я.

ня Сумнеў больш не мае любую пакой. Вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста з’яўляецца наша пакаленне.

Гэта ўпэўненасць, як цяжка паверыць, як гэта можа быць, факты наяўнасці! Ўсё прароцтва амаль усё выканана!

Так што рабіць да гэтага абуральным няздольнасць змагацца з гэтым злом чакае слаўнае вяртанне Ісуса Хрыста!

Ну, калі вы разумееце, што сатана Форт і толькі мы не дастаткова вялікі, каб перамагчы яго, то таксама разумеем, што Бог любіць нас і можа дапамагчы нам у нашай штодзённай барацьбе з сіламі зла і спакусаў сатаны .

Просіце Бога, каб весці і накіроўваць сваю жыццё.

Маліцеся і малецеся зноў і зноў кожны дзень і нястомна

Прыміце жыццё, што Бог даў вам і падзякаваць Богу за ўсе цяжкасці, якія ён робіць вы жывяце для з высілкам і змагацца, што Бог куе нас і робіць нас моцнымі.

Штодня, калі вы адчуваеце, ці вы бачыце, што ўсё можа пайсці не так, ваш спакуса моцны, што твае жаданні гараць і вы збіраецеся паддавацца, так што не саромейцеся спытаць, з усімі сіла вашай веры ў Бога, каб дапамагчы вам. І гэта будзе!

Тады не забудзьцеся падзякаваць Богу за дапамагаючы вам змагацца супраць вас, вашых жаданняў і слабасцяў.

Бог даў нам свабодную волю, і таму ён будзе ўмешвацца ў нашым жыцці, калі мы просім яго, каб узяць нас да рашэння, якое часам ідзе супраць таго, што мы тужым за нячыстае.

Але каб атрымаць выгаду з Божай дапамогай, любові Езуса Хрыста і ўсю дапамогу, што Бог можа даць нам, мы павінны пачаць з самага пачатку.

– Прасіце Бога дараваць ўсе нашы грахі, нашы памылкі, нашы памылкі і грахі.

– Прыняць, каб прыйсці да Бога праз Ісуса Хрыста, імкнучыся хрышчэнне вадой, пакуль Бог не пасылае нам Духа Святога, каб накіроўваць нашу жыццё.

– Спытаеце Ісуса Хрыста, каб быць нашым асабістым Збаўцам і прыняць нас у сваёй царкве.

– Выпрастаць нашу жыццё з Божай дапамогай, таму што ў адзіночку мы не можам зрабіць гэта!

– Дапамажыце тым, хто шукае ў нашай дапамогі.

– Выконвайце дзесяць запаведзяў Божых.

– Каб любіць тых, хто ненавідзіць нас і маліцца за іх.

– Прабачце тых, хто вінаватым нашым.

Мы жывем на фінішную прамую ў канцы часу ў Інтэрнэце, і свет толькі блытаніна.

Гэта вельмі цяжка знайсці правільны шлях і праўду. (Толькі ваша сэрца і малітва дапаможа вам!)

Гуманізм стаў універсальным значэнне нават мужчын Папы.

Бог грэбуюць многія мужчыны, якія сталі эгаістычнымі і блюзнера; думаючы нават у стане правесці яго каханне

У бліжэйшы час будзе ўраджай душ анёламі Ісуса Хрыста і ў адно імгненне ўсё будзе зроблена.

Гэта будзе занадта позна для позна і будзе крыкі плач і скрыгат зубоў.

Памятаеце прытчу пра куколь і пшаніцы!

У прыпавесці пра ўраджаю, калі куколь кідаюць у агонь. Гэта будзе тое ж самае пра тых, хто адпрэчыў Бога і Ісуса Хрыста!

Але таксама памятаеце гэтую цытату з П’ера Карнеля Сід   »  Каб выйграць без рызыкі перамагчы без славы «   у той час як вы змагаецеся, каб застацца на правільным шляху да Бога праз Ісуса Хрыста.

Стварыць для гэтага намаганні дагадзіць Богу!

Настаў час, каб абудзіць нас змагацца, каб выратаваць нашы душы!

Ісус Хрыстос хутка выдаліць сваю царкву для ўдзелу ў шлюб Ягняці, і мы ўсё яшчэ можа быць часткай!

Шмат хто з нас, святароў, пастараў, прапаведнікаў eschatologists і шукаць прыкметы для нас, каб падысці бліжэй да даты захаплення царквы і вяртання Ісуса Хрыста.

Знаходжанне гэтага заключнага перыяду канца часу дазволіць кожнаму падрыхтавацца да гэтых прыгожым, велічным і унікальных падзей у гісторыі чалавецтва.

Мае даследаванні і аналіз прывялі мяне да мэты вяртання нашага Госпада і цара Ісуса Хрыста на гары Аліўнай з 14 па 15 верасня 2015 года, выкраданне сваёй царквы каля 11 лістападзе 2014 года.

Але мы павінны прызнаць, што ў мяне ўжо падманулі і не выключана, што я зноў не мае рацыю я гэтыя прыкладныя даты.

Але іншыя знайшлі іншыя прыблізныя даты, для тых, чые даты з’яўляюцца пазней я выявіў, што я заўсёды буду ў канчатковым выніку час пагаварыць ў той час.

Але ёсць таксама eschatologue Луі ALENCOURT што сур’ёзныя даследаванні і аналіз дазваляе разгледзець моцную магчымасць выдалення царквы або вяртання Ісуса Хрыста ў гэтым годзе з красавіка па верасень 2014 .

Таму я магу толькі заклікаць вас усіх чытаць яго блог і, у прыватнасці, сваю апошнюю артыкул . , А таксама прыняць відэа, у якім ён абмяркоўвае вяртанне Ісуса Хрыста.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Мы павінны таксама разумець, што Зямля хутка перасячэ на нябёсах смецця, пакінутага ў выніку каметы LINEAR.

Гэта можа прывесці да метэарыты на Зямлі.

Існуе таксама прароцтва, што не з’яўляецца біблейскім, але цікава зразумець, што тлумачыць асноўныя моманты, што мы ў тым ліку эскалацыі палітычнага канфлікту з Расіяй па Украіне і яго правінцыі « Крым »

У бліжэйшай будучыні, паказвае, што гэта прароцтва павінна кінуць нам выклік.

Прароцтва Нікаля ван Рендсбург

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

У сваёй апошняй артыкуле Мэа Culpa-   таргетынг дату 27 красавік 2014 года, дата свята Вялікадня, а таксама дату першага чырвоная месяц тетрады. (Гл. мае папярэднія артыкула)

Гэтая дата сапраўды, здаецца, вельмі важна, і я запрашаю ўсіх вас мае дарагія браты і сёстры ў Хрысце, каб назіраць і чакаць хуткага вяртання ў славе Госпада нашага Ісуса Хрыста, Адзінароднага Сына Божага.

27 КРАСАВІКА 2014, мне здаецца, з’яўляецца дата, з якой ён пачне крычаць, плач і скрыгат зубоў, як нягоды важныя.

27 Красавік 2014 года можа стаць пачаткам момант дзень гневу Божага!

Veillions і абараніць полымя нашай веры. Ісус Хрыстос стаіць ля дзвярэй!

Свет, любоў і радасці ў сэрцах і дамах, чакаючы захаплення царквы для некаторых і вяртанне Ісуса Хрыста на гары Аліўнай для іншых.

Маліцца

Віктар

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.