Одкровень і СИЛА ВІРИ В КІНЦІ ЧАСУ

jesus1-600x384

Чому Бог хотів показати нам пророцтв століть заздалегідь, що було досягнуто в кінці часу?

Дійсно, ми не знаходимо, що з часів Адама і Єви, Бог більше не проявляється фізично чоловіків.

Адам і Єва могли бачити і говорити з Богом, тому що вони не мають тіла з плоті.

Тільки тоді, коли вони не послухалися Бога, поїдаючи заборонений плід, що Бог покарав шляхом нанесення на шкіру звіра (людського тіла).

Той факт, того, щоб бути в тілі плоті робить неможливим для людини, щоб бачити і чути Бога.

Але Бог, зберігаючи свою любов до свого творіння  « Людина »,незважаючи на його непослух, показав його ангелів і пророків основних моментів історії людства, зокрема те, що відбувається в момент закінчення як це було визначено час закінчення для людини Богом.

Історія створення людини був записаний протягом довгого часу в кількох книгах.

Деякі з цих книг не були виконані в єдине, названий « біблію »

Біблія

Біблія містить пророцтва про 700 з яких чверть належить до кінця часу, тобто, як кінець часу важливо для Бога.

Протягом приблизно шести тисяч років (5774 років відповідно до єврейським календарем) з історією єврейського народу був богообраність після великого потопу, люди чекають кінця часів і повернення Бога на Землі.

Коли Бог повернеться на Землю, люди не можуть бачити, чути і говорити з ним, якщо перетворити Бог, щоб вони більше не мають тіла з плоті, але тіло світла.

Ось чому в Першому посланні апостола Павла до Коринтян – Глава 15 (посилання тут ) , він говорить: 

« У момент, в мить ока, при останній сурмі. Засурмить, і мертві воскреснуть, а ми змінимося.  « 

Враховуючи виконання біблійних пророцтв вже зроблених, ми знаходимо, що ті, на кінці часів і повернення Ісуса Христа на Землі майже майже зроблено, за винятком останніх трьох

Це безперечні факти, просто подивіться на світові новини, щоб зрозуміти, що часи ми зараз живемо за межами норми.

І активність Землі (землетруси), погода у відносинах, не кажучи вже про катастрофічну ситуацію у світовій економіці, війни і чутки про війни, повстаннях, насильства та інших трагедій, таких як зростання стрілка ісламу всі факти пророкували в Біблії до кінця часу.

Віра тоді, повинно дозволити кожному підтримувати ці спалахи і сплески лихо не буде, на жаль, активізувати до повернення Ісуса Христа на горі Оливній я вважаю вересня 2015 між 14 і 15 під час фестивалю труби.

2044155542_1369068221

Віра є потужною силою у зв’язку з повною і абсолютною впевненістю!

Легіони не знають, що це змусить Віру!

Тільки Бог і його єдиний син Ісус Христос гідний нашої повної довіри і абсолютної  « Віра »  і що вони дають нам віру, необхідну, щоб протистояти темряву, яка вторглися на Землю, живе і силу серця.

Ісус Христос сказав, що він буде царювати на землі в кінці часу, і ми, без сумніву, в кінці часу, його повернення не за горами.

Індекс розкривається в книзі Діянь, щоб зрозуміти його швидке повернення.

Дії 2: 17  : « В останні дні, говорить Господь: Я виллю від Духа Свого на всяке тіло, і ваш син і дочки ваші будуть пророкувати, і юнаки ваші будуть бачити видіння, і старці ваші сновидіннями І на рабів Моїх і на. мої рабинь в ті дні виллю від Духа Свого, і будуть пророкувати.  Я дам чуда на небі вгорі і ознаки внизу на землі: кров, і огонь, і куряву диму; сонце на темряву і місяць в кров перед день Господній ,великий і славний. дня Так всякий, хто призве ім’я Господнє, спасеться.  »  Детальніше

Відзначимо, що це зрозуміло, сонце на темряву і місяць в кров перед день Господній ,

Якщо ми подивимося уважніше на цього явища, як очікується. ЦеТетрада  які повинні початися в 2014 році і завершитися в 2015 році.

сонце і місяць

Наступного Тетрада не відбудуться до  »  п’ятсот років « ,

Це немислимо і неможливо навіть взяти п’ять століть погіршення лих пророкував на кінець часу.

На 20 березня 2015 у нас буде повне затемнення сонця: сонце на темряву

І 04  квітня 2015 у нас буде повне затемнення Місяця і місяць в кров,

13 вересня 2015 є часткове сонячне затемнення

І 28 вересня 2015 є повне затемнення Місяця

Таким чином, ми можемо зрозуміти, що Ісус Христос не повернеться фізично на Оливній горі перед тільки зробити дві повні затемнення Сонця 1 °  20 березня і 2 Місяця 4 квітня 2015.

Ми можемо також зрозуміти, читаючи 29-30 вірші чолі 24 Євангелія від Матвія до двох повних затемнень сонця 20 березня 2015 і Місяця 4 квітня 2015, це станеться щось страшне на Землі

29 Відразу після лиха днів , сонце померкне, і місяць не дасть свого світла, і зорі попадають з неба, і сили небесні захитаються.

Здається, що в ці дні лиха ті дні гніву Божого, який передуватиме сонячне затемнення Зошити, який включатиме аварійне дуже негабарит землю і погоду, але і пік великий скорбота остання війна, або, принаймні, ядерний конфлікт.

30 Тоді знак Сина Людського на небі; всі племена землі, і побачать Сина Людського, що йтиме на хмарах небесних із силою і славою великою

У вірші 31, мені здається, що це після воскресіння мертвих у Христі , видалення християн на небесах, які будуть очищені (коли ж утиск) після видалення церкви і гаряче яка проходить через велику скорботу і день гніву Божого буде змінений і буде йти до компаній, які були мертві воскреслих зустріти Христа на небесах, щоб супроводжувати його після повернення в горі Оливній .

Ангел з трубою

 31 і пошле Ангелів Своїх з трубою гуком, і зберуть Його вибраних від чотирьох вітрів, від краю небес до іншого.

Віра повинна також привести нам зрозуміти, що перед фізичним повернення Ісуса Христа на горі Оливній, воскресіння мертвих у Христі і видалення християн очищається під час великої скорботи і дні гнів Божий, він повинен виробляти викрадення його палкої церкви будуть запрошені на весільний бенкет Агнця.

Це підтверджує ще в розділі 24 Євангелія від Матвія ми знаходимо у вірші 24

24 Бо постануть христи неправдиві, і неправдиві пророки, і будуть чинити великі ознаки та чуда , щоб спокусити, якщо можливо, і вибраних.

Цей вірш 24 Мат. Реєстрація 24 вірш 17 акт 2 .  Я дам чуда на небі вгорі і ознаки внизу на землі: кров, і огонь, і куряву диму;

Ми бачимо у вірші 24 Мат 24 це вже не можливо, щоб спокусити Обратитак гаряче церква вже видалений до 20 березня 2015 відбудеться, коли повне затемнення Сонця.

Я запрошую вас прочитати мою статтю про датах Апокаліпсису

160_F_14646443_L4bwJR0VptCXHA0wM0s40r6bQJ3uuBd5

Замилування церкви міг би бути для цього кінця 2014 року!

Ті, хто буде частиною церкви Ісуса Христа і повинні бути видалені, буде всі християни, які вирішили випрямити свої життя, очищаючи їх душі.

Бог дав нам десять заповідей, які стали важливою і актуальною слідувати, щоб бути частиною благочестивого церкви Ісуса Христа, будуть видалені.

Щоб бути частиною церкви Ісуса Христа, він повинен хотіти, хреститися, дотримуватися десять заповідей Божих, через молитву попросити у Бога прощення за всі гріхи і попросити Ісуса Христа, щоб бути нашим рятівником .

Стати солдати Христа поширення якнайширше слово « Ісус Христос скоро »

Я запрошую вас на контактну адресу блогу проповідник Повернення короля до всіх контактів, як бачите часу мало і є багато, хто далекий від Бога й Ісуса Христа, і що ми повинні принести на правильному шляху.

Допомога також найбільше число підходить до Ісуса Христа, щоб врятуватися.

Ісус Христос, Син Божий, він віддав своє життя в стражданнях, щоб врятувати нас.

Ми робимо те, що ми можемо для наших улюблених братів і сестер у Христі Ісусі товарів отримувати слово « Ісус Христос скоро » і може підготуватися до цього безпрецедентна подія в історії людства, бо Ной.

Десять заповідей

The-заповіді-з-Бога

І Бог промовляв всі слова тут : «Я Господь, Бог твій, що вивів тебе із землі Єгипетської, з дому рабства.

1 – чи не будеш тобі інших богів перед лицем Моїм.

2 Ти будеш не роблять ніякої ідола, ні картину того, що там, в небі чи на землі долі, і що в воді під землею. Ви Не вклоняйся їм поклонятися ім.

Бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний серед тих, хто ненавидить мене, я карає провину батьків сина, до третього і четвертого роду, але тих, хто любить Мене, і хто виконує Мої заповіді Я продовжую їм свою лояльність по відношенню до тисячі пологів. 

3 – Ви не invoqueras ім’я Господь, Бог твій надаремно, бо не помилує того, хто викликає його ім’я всує.

4 Ти будеш меморіальну суботу, святий день. Шість днів працюй і роби всю працю свою, а дня сьомого субота в честь Господь, Бог твій: не роби в нім ніякої справи ні ти, ні син твій, ні дочка твоя, ні раб твій, ні рабиня твоя, і худоба твоя, ні іммігрант, який живе у вашому місті. Бо шість днів створив Господь небо і землю, море і все, що в них, але в день сьомий спочив.

Тому поблагословив Господь день суботній і освятив його. 

5 – Шануй батька твого і матір твою, так може бути на землі, яка дає вам Господа Бога твого.

6 – Ти будеш не скоїти вбивство.

7 – Ти будеш не чини перелюбу.

8 – не вкради.

9 – Не свідчи будеш неправдиво на ближнього твого.

10 – не бажай дому ближнього твого, ти не бажай дружини ближнього твого, ні раба його, ні рабині його, ані вола його, ані осла його, нічого, що у нього « .

Ми насправді бачимо, що я тільки що пояснив в останньому часі, що передує поверненню Ісуса Христа.

Але основні моменти останніх негараздів попереду, і ми повинні підготувати.

Землетруси, урагани, повені, циклони, урагани та інші стихійні лиха негабарит піти ще вдарився об землю з більшою потужністю і більш пошкоджень навіть, ніж у попередні роки.

Деякі з наших братів і сестер будуть як і раніше страждають гірші мерзоти і, безумовно, буде призначений в якості відповідального за зол власності.

Війни, бунти і насильство буде узагальнити на себе більшу частину Землі.

Люцифер буде сильно постраждала і навіть дуже сильно. Тепер він знає, що він має дуже мало часу.

Для нас час благодаті також скоро підійде до кінця, який означає, що він незабаром буде занадто пізно, щоб бути частиною благочестивого церкви Ісуса Христа, будуть видалені.

Звичайно, це не буде занадто пізно, щоб прийти до Ісуса Христа і бути частиною другою видалення відбудеться потрапити на небеса, щоб задовольнити Ісуса Христа в його поверненні до Єлеонській горі.

Але це буде проходити через день гніву Божого і стикаються всі ці лиха, який збирається підмести Землі.

Ці сильні лиха відбудеться після захоплення церкви і старанну не зупинити повернення Ісуса Христа на горі Оливній.

Ми також повинні розуміти, що перед Замилування Церкви, буде час, коли це буде занадто пізно, щоб отримати вигоду зі стану благодаті, бо багато хто називає. (Християни по всьому світу)

шлюб Агнця

І мало хто буде обраний (завзятий церква будуть видалені), щоб бути присутнім на весіллі Агнця на небесах.

У книзі Апокаліпсису Глава XXII йдеться у вірші 11

Проте грішник гріхи, і що людина ще опоганюється: і що хороший людина все ще живий у свердловині, і свята, як і раніше свято.

Справжня глава застосовується до захоплення Церкви. Так що я думаю, що буде дата закінчення стані благодаті.

У цієї дати він більше не буде частиною церкви Ісуса Христа.

Потім він буде збережений, щоб очистити наприкінці скорботи через день гніву Божого.

Молитва, просити прощення та покаяння до Бога тоді мають бути видалені і збережені на небесах для задоволення Ісуса Христа.

На цей раз я думаю, що це буде 15 квітня 2014 , який є дата свята Пасхи, а й дата першого з Blood Moon Зошити.

Якщо це так, після цієї дати скорботи погіршиться серйозно у всіх областях.

На жаль, якщо ви чекаєте цей сплеск лих та інших катастроф у майбутньому до Ісуса Христа, то це може бути занадто пізно, щоб бути частиною захоплення церкви гарячою.

Ісус простягає руку, щоб врятувати нас!

Бог хоче, щоб людина

Чи збираєтеся ви ввести або почекати і пропустити захват.

Звичайно, ви не почуєте це повідомлення священиком в маси.

Але наша віра повинна відкрити очі і дозволяють проаналізувати події у світлі Біблії і вчення Ісуса Христа.

Зникнення церковно-канал

Наша католицька церква вмирає  і в деяких церквах є ще більшемолюсків .

Я запрошую вас все маєток мій улюблені брати і сестри у Христі Ісусі, щоб бути збережені, якщо ви хочете, щоб зробити повернення до витоків, читаючи Біблію і особливо глава 24 Євангелія від Матвія і книга Апокаліпсису.

Бог хоче, щоб врятуватися, і саме тому після покарані Адама і Єву за непослух, Бог продовжував любити нас і допомагають нам в повсякденному житті.

Саме через цю любов, що Бог послав нас туди дві тисячі років Ісус Христос свого єдиного сина, щоб врятувати нас, купуючи через Його жертву наші гріхи, чиї первородний гріх, що не дозволяє нам бачити і чути Бога.

Саме через любов, що Бог повідомив нам його ангелів і пророків основних моментів людства і кінця часів.

Скоро буде занадто пізно, щоб прийти до Ісуса Христа в отриманні вічне життя, видаливши лояльних і завзятий церкву.

Якщо ви думаєте, наше земне життя буде ставати все краще і все повертається в нормальне русло без втручання Ісуса Христа знаємо, що ви не праві.

Відкрий очі! Прокидайтеся поки не стало занадто пізно.

27 квітня 2014 цілком може стати днем, коли це буде занадто пізно, і там буде плач плач і скрегіт зубів.

Люцифер, скоро розкрити всі свої сили, свої хитрощі і спокуси, щоб залучити велику кількість Еймса.

Так моліться і моліться знову і знову до Бога й Ісуса Христа допомогти нам і захистити нас у нашому повсякденному житті.

Ми скоро дізнаємося результат історії людства.

Іноді наш Творець, давайте, тому що ми знаємо, ні дня, ні години.

Але всі ознаки згодні, що це дуже дуже скоро і, можливо, навіть 2014, що стосується видалення церкви і 2015 про повернення Ісуса Христа фізично на горі оливкові дерева.

свічки свічник-аним

Пильнуйте й добре освітлений полум’я нашої віри, і Зухвалі Віра  в Бога й Ісуса Христа як нашої віри спасе нас.

Я запрошую вас подивитися це відео


Терміни Зошити

15 нісана 5774 (15 квітня 2014 р.): повне місячне затемнення, у свято Пасхи.

14 Тишрей 5775 (8 жовтня 2014 року): Повне місячне затемнення, Свято Кущів.

29 Адар 5775 (20 березня 2015 р.): повне затемнення сонця, якраз перед початком релігійного року.

15 нісана 5775 (4 квітня 2015): повне місячне затемнення, у свято Пасхи.

29 Елул 5775 (13 вересня 2015 р.): Часткове сонячне затемнення, як раз перед початком календарного року.

15 Тишрей 5776 (28 вересня 2015 р.): Повне місячне затемнення, Свято Кущів.

В очікуванні все, що добре, а які як очікується, відбудеться, все знайти вмолитві  сили рухатися вперед в темряві.

sentinelle3Ісус Христос є Цар мій

Я запрошую вас прочитати Нагірну проповідь

Євангеліє від Матвія, глава 5

5.1
Побачивши народ, Він зійшов на гору, і після того як він сів, підійшли Його учні до нього.
 

5:02
Потім він відкрив рот і вчив їх, кажучи:
 

5:03
Блаженні вбогі духом, бо наблизилось Царство Небесне належить їм!
 

5:04
Блаженні лагідні, бо вони будуть утішені!
 

5.5
Блаженні лагідні, бо вони успадкують землю!
 

5.6
Блаженні голодні та спраглі правди, бо вони наситяться!
 

5.7
Блаженні милостиві, бо вони помилувані будуть!
 

5:08
Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать!
 

5:09
Блаженні миротворці, бо вони будуть наречені син Божий!
 

5:10
Блаженні вигнані за правду, бо наблизилось Царство Небесне належить їм!
 

5:11
Блаженні ви, коли ганьбитимуть вас і гнати і вас і помилково сказати всі види зла проти вас через мене.
 

5:12
Радійте і веселіться, бо нагорода ваша велика на небесах: так гнали і пророків, що були перед вами.
 

5:13
Ви сіль землі. Але якщо сіль втратить силу, то чим зробиш її чи не так?Він служить тільки викинути її геть на попрання людям.
 

5:14
Ви світло для світу. Місто, що стоїть на пагорбі не можуть бути приховані;
 

5:15
і ми не запалить свічки і не ставлять його під посуду, але вони поклали його на своєму стенді, і світить всім у домі.
 

5:16
Нехай світло ваш сяє перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла і прославляли Отця вашого Небесного.
 

5:17
Не думайте, що Я прийшов порушити закон чи пророків: Я прийшов не губити, але виконати.
 

5:18
Бо, кажу вам правду, поки перейде небо і земля, вона не перейде з закону, жодна йота або ні одна риса, поки не збудеться все.
 

5:19
Отже, хто порушить одну із заповідей цих малих і навчить так людей, той меншим назветься у Царстві Небесному, а хто виконає і навчить їх, на цей раз великим назветься в Царстві Небесному.
 

5:20
Бо, кажу вам, коли праведність ваша не перевершить праведності книжників і фарисеїв, то не ввійдете в Царство Небесне.
 

5:21
Ви чули, що сказано: не убий, і той, хто вб’є, підлягає покаранню суддями.
 

5:22
А Я кажу вам, що всякий злиться на брата свого повинно бути в небезпеці судового рішення: хто ж скаже братові своєму: Рача!заслуговує покарання радою, і той, хто каже: «Ти дурень! заслуговує того, щоб бути покараний вогонь пекла.
 

5:23
Отже, якщо принесеш ти до жертовника і там згадаєш, що твій брат має щось проти тебе,
 

5:24
залиш там дар твій перед жертовником і піди спочатку примиритися з братом своїм, і тоді прийди і принеси дар твій.
 

5:25
Потоваришуйте швидко з вашого обвинувача в той час як ви знаходитесь на шляху з ним, щоб він не віддав би тебе судді, а суддя не віддав би тебе слузі, і не вкинули б тебе в темницю.
 

5:26
Я кажу вам правду, не вийдеш звідти, поки не віддаси й останнього шеляга.
 

5:27
Ви чули, що сказано: ти будеш не чини перелюбу.
 

5:28
Але я кажу вам, що всякий, хто дивиться на жінку з пожадливістю, той уже вчинив перелюб з нею в своїм серці.
 

5:29
Коли праве око твоє спокушає тебе, вирви його і кинь від себе: бо краще тобі, щоб один із членів твоїх загинув, а не все тіло твоє вкинуто в пекло .
 

5:30
І як правиця твоя спокушає тебе, відітни її і кинь від себе: бо краще тобі, щоб один із членів твоїх загинув, а не все ваше тіло, щоб увійти в Геенна.
 

5:31
Було сказано, « Той, хто дружину свою повинні дати їй розвідний.
 

5:32
А Я кажу вам: хто пускає дружину свою не з подружньої зради винятком, змушує її стати перелюбницею, і кожен, хто одружується з розведеною, той чинить перелюб.
 

5:33
Ви чули, що було сказано: Не будеш клянись неправдиво, але виконуй перед Господом, що у вас є ви клятви.
 

5:34
А Я кажу вам не клястися ні небом, бо воно престол Божий;
 

5:35
ні землею, для нього вона підніжжя ніг Його ні Єрусалимом, бо він місто Царя.
 

5:36
І не клянуться голові твоїй, бо ти не можеш зробити один білий або чорний волосся.
 

5:37
Слово ваше нехай буде так, ні, ні, це більше, ніж від лукавого.
 

5:38
Ви чули, що сказано: Око за око, і зуб за зуб.
 

5:39
А Я кажу вам: не противитись злу. Але хто вдарить тебе в праву щоку твою, підстав йому й другу.
 

5:40
Якщо хтось хоче сперечатися з тобою і взяти в тебе сорочку, віддай йому і верхній одяг.
 

5:41
Якщо хтось змушує вас йти одне терені, іди з ним дві.
 

5:42
Дайте тому, хто запитує вас, і не відвертайтеся від нього, хто хоче позичити в тебе.
 

5:43
Ви чули, що сказано: Люби ближнього твого і ненавидь ворога твого.
 

5:44
А Я кажу вам: любіть ворогів ваших, благословляйте тих, хто проклинає вас, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто злісно використовувати вас і гнати і вас;
 

5:45
так що ви син Отець ваш Небесний, що наказує сходити сонцю Своєму над злими й над добрими, і дощ посилає на праведних і неправедних.
 

5:46
Якщо ви любите люблячих вас, яка вам нагорода? Митарі, оскільки вони не зробити те ж саме?
 

5:47
І коли ви вітаєте тільки братів ваших, що особливого робите більше, ніж інші? Язичники ж вони не роблять те ж саме?
 

5:48
Отже, будьте досконалі, як Отець ваш небесний досконалий.

Мир і радість в серцях і будинках в очікуванні благословенний день вознесіння церкви для деяких гаряче і повернення нашого Господа і царя Ісуса Христа на горі Оливній.

Бог любить нас, і ми любимо його ми?

Віктор

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.