Jag är vägen SANN OCH LIVET, NOLL KOMMER I FADEN TILL MIG

Resultat av bildsökning efter "Jag är vägen SANN OCH LIV, NULL FELLAR FADEN TILL MIG"

 

 

 

Som jag redan förklarat i mina blogginlägg lever vi tidsperioden som kommer att sluta oupphörligt med Jesu Kristi återkomst till jorden för hans tusenåriga regeringstid.

 

Denna Jesu Kristi mening är av sådan kraft och kraft att det inte lämnar något utrymme för tolkning eller någon annan religion att gå till Gud.

Vi måste därför fråga oss varför påven erkänner alla religioner som sanna vägar till Gud.

Vilket är papal kätteri mer.

 

Slutperioden började den 14 maj 1948 med skapandet av staten Israel.

 

I själva verket den 14 maj 1948 genom skapandet av en judisk stat fick det judiska folket efter 2000 års exodus Guds förlåtelse för att avvisa och korsfästa Messias som de vägrade att erkänna i Jesus av Nasaret  » Jesus Kristus. Men Guds förlåtelse ger dem inte tillgång till himlens rike i slutet av tiden.

Det judiska folket kommer att vara som många människor som är tvungna att vänta till slutet av det tusenåriga härskandet av Jesus Kristus och den andra uppståndelsen för att hoppas komma in i himlins rike.

 

Vid slutet av slutperioden kommer endast vissa döda kristna att uppstå.

 

Och några levande kristna « kyrkan » kommer att förändras i ett ögonblick och kommer sålunda att övergå från det dödliga livet till det eviga livet utan att gå igenom döden helt enkelt av Jesu Kristi Kärlek.

 

Detta är Jesu Kristi löfte och ingen kan tvivla på Guds Sons ord som gav sitt liv för att lösa oss från våra synder och sålunda tillåta oss att komma åt Guds rike, inte för meriter utan av hans kärlek.

 

Du har märkt att jag har angett att endast vissa kristna kommer att vara oroade över uppståndelsen och passagen från det dödliga livet till det eviga livet utan att gå igenom döden.

 

De som kommer att vara oroade kommer att vara de kristna som har fått dopet av vatten (endast giltig dop), som kommer att ha bett Jesus Kristus vara deras frälsare, som kommer att ha bett Gud att förlåta för alla de begagna synderna och som har ångra sig och ångra sig om sina synder.

 

Mer än någonsin måste alla rätta sina liv och följa Jesu Kristi lärdom (Kärlek, förlåtelse och tro).

 

Vid synen av alla de bibliska tecknen som tillkännager återkomsten av Herren Jesus Kristus, som uppfylls dagligen med styrka och makt, är vi säkra på att denna återkomst är nära förestående.

 

Naturligtvis är vi den sista generationen före denna återkomst, vi har säkerhet sedan 1948. Mt 24.34

En generation är både mycket kort och väldigt lång men vi är verkligen redan väldigt nära denna avkastning.

 

Sedan skapandet av min blogg 2009 presenterar jag att denna avkastning kan ingripa under det aktuella året. Naturligtvis hände det inte.

 

Men i år 2018 är mycket speciellt eftersom tiden för en biblisk generation är 70 år och 1948 + 70 = 2018.

 

Med tanke på styrkan, kraften, periodiciteten och bredden av alla de bibliska tecknen som har uppfyllts och uppfyllts 2018, är vi säkerligen i slutet av den bibliska perioden i slutet av tiden. .

 

Det hoppas att 2018 trumpetfestivalen kommer att se vår Herre Jesus Kristi återkomst för att ta bort hans « kyrka ».

 

Så låt oss be att våra namn inte kommer att raderas från livets bok eftersom de som inte har kidnappats « kristna och andra » kommer att gå igenom Guds dagens vrede som kommer att bli en mycket svår tid för dem som vill komma tillbaka till Jesus -Christ.

 

Denna period kommer att bli mycket svår eftersom kyrkan inte längre kommer att vara närvarande på jorden. Hon kommer att vara i himlen för att bevittna lammets äktenskap, det blir det eviga förbundet inför Gud som Jesus Kristus kommer att upprätta med sina kyrkans medlemmar.

 

Efter borttagandet av Jesu Kristi kyrka kommer denna värld helt och hållet att levereras till de sataniska krafterna tills Jesu Kristi fysiska återkomst på Oliverberget för hans regeringstid på 1000 år.

 

Vi ser redan alla överdrifter och ökning av islamismens styrka. Föreställ dig världen utan alla dessa kristna som kommer att kidnappas och en islam som inte längre kommer att ha en broms, med allt mer kraftfulla och förödande katastrofer, förstörde samhällen och folk som kommer att bli dödade i elände och osäkra.

 

DETTA KOMMER ATT VARA VÅRDEN.

 

Ja, det är säkert att de som har tro och som har bett Jesus Kristus att styra sina liv kommer att räddas, men alla andra kommer att känna Guds vrede.

 

Kom alltid ihåg dessa ord av Jesus Kristus

« Jag är så som sanningen och livet, ingen kommer till fadern bara genom mig. « 

 

Tiden har kommit att förstå att våra liv plötsligt kommer att förändras drastiskt, precis som larven blir en fjäril, vi kommer att flytta från liv till liv, evigt liv och det är väldigt snart.

Kan vara den 11 september 2018.

Jag uppmanar dig att titta på den här videon som förklarar särdragen 2018.

 

Du kan se omfattningen av jordbävningar med den här länken nedan

https://www.emsc-csem.org/#2w

Nya jordbävningar världen över (under de senaste 2 veckorna)

 

Vi ses snart

Victor


%d blogueurs aiment cette page :