ESTIM EL CAMÍ, LA VERITAT I LA VIDA, NULL VIENE AL PARE A TRAVÉS DE MÍ

Resultat de la cerca d'imatges per "ESTIM EL CAMÍ LA VERITAT I LA VIDA, NULL NO CUBRE EL PAÍS A TRAVÉS DEL MÍ"

 

 

 

Com ja he explicat en el meu blog, vivim en el període dels últims temps que acaben inevitablement amb el retorn de Crist a la Terra per al seu regne de mil anys.

 

Aquesta sentència de Jesucrist és de tal força i poder que no deixa espai per a la interpretació o cap altra religió per anar a Déu.

Per tant, ens hem de preguntar per què el pape reconeix totes les religions com a camins reals per a Déu.

Quin és l’herejía papal més?

 

El període de finalització va començar el 14 de maig de 1948 amb la creació de l’Estat d’Israel.

 

De fet, el 14 de maig de 1948, per la creació d’un estat jueu, el poble jueu després de 2000 anys d’èxode va obtenir el perdó de Déu per rebutjar i crucificar el Messies que es van negar a reconèixer en Jesús de Natzaret  » Jesucrist. Però aquest perdó de Déu no els dóna accés al regne del cel al final dels temps.

El poble jueu serà com moltes persones obligades a esperar fins al final del regnat de mil anys de Jesucrist i la segona resurrecció per esperar entrar al regne dels cels.

 

Al final del període de temps final, només alguns cristians morts seran ressuscitats.

 

alguns cristians vius « L’Església » es canviaran en un moment i passaran de la vida mortal a la vida eterna, sense passar per la mort simplement per l’Amor de Jesucrist.

 

Aquesta és la promesa de Jesucrist i ningú no pot dubtar de la paraula del Fill de Déu que va donar la seva vida per redimir-nos dels nostres pecats i així permetre’ns accedir al regne de Déu, no per mèrit sinó per el seu amor.

 

Heu notat que he especificat que només certs cristians estaran preocupats per la resurrecció i el pas de la vida mortal a la vida eterna sense passar per la mort.

 

Els que es veuran afectats són els cristians que han rebut el baptisme d’aigua, (només baptisme vàlid), que han demanat a Jesucrist com el seu Salvador, que han demanat perdó a Déu per tots els pecats comesos i que es penedit i sincerament es penedeixen dels seus pecats.

 

Més que mai, tothom ha d’arreglar les seves vides i seguir l’ensenyament de Jesucrist (Amor, Perdó i Fe).

 

A la vista de tots els senyals d’advertència bíblics del retorn del Senyor Jesucrist, que tenen lloc cada dia amb la força i el poder estem segurs que aquest retorn és imminent.

 

Per descomptat que som l’última generació abans d’aquest retorn, tenim la certesa des de 1948. Mt 24.34

Una generació és molt curta i molt llarga però realment estem molt a prop d’aquesta tornada.

 

Des de la creació del meu blog el 2009, anunci que aquesta tornada pot intervenir en l’any en curs. Per descomptat, no va passar.

 

Però aquest any 2018 és molt especial perquè el temps d’una generació bíblica és de 70 anys i 1948 + 70 = 2018.

 

En vista de la força, el poder, la periodicitat i l’amplitud de tots els signes bíblics que s’han complert i complert el 2018, estem certament al final del període bíblic de final de temps. .

 

S’espera que el festival de trompeta de 2018 vegi el retorn del nostre Senyor Jesucrist per la supressió de la seva « Església ».

 

Preguem, per tant, que els nostres noms no siguin esborrats del llibre de la vida perquè els que no han estat segrestats « cristians i altres » passaran per la ira del Dia de Déu, que serà un moment molt difícil per a aquells que volen tornar a Jesús -Crist.

 

Aquest període serà molt difícil perquè l’església ja no estarà present a la terra. Ella estarà al cel per veure el matrimoni de l’Anyell, serà l’aliança eterna davant Déu que Jesucrist establirà amb els membres de la seva església.

 

Després de l’eliminació de l’Església de Jesucrist, aquest món serà lliurat completament i completament a les forces satànicas fins al retorn físic de Jesucrist a la muntanya d’Olives pel seu regnat de 1000 anys.

 

Ja veiem totes les derives i l’augment del poder de l’islamisme. Imaginar el món sense tots aquests cristians seran eliminats i un Islam que frenarà ja no, als desastres cada vegada més poderosos i devastadors societats i pobles devastats que pateixen de la pobresa i la inseguretat.

 

AQUEST SERÀ LA NORMATIVA DE LA VIOLÈNCIA.

 

Sí, és cert que els que tenen fe i que han demanat a Jesucrist que guiïn les seves vides seran salvats, però tots els altres sabran la ira de Déu.

 

Recordeu sempre aquestes paraules de Jesucrist

« Jo sóc la manera de la veritat i la vida, ningú no arriba al pare només a través de mi. « 

 

Ha arribat el moment d’entendre que les nostres vides de cop i volta canviaran dràsticament tal com l’eruga es converteix en una papallona que passarem de la vida a la vida de la vida eterna i és molt aviat.

Pot ser l’11 de setembre de 2018.

Us convido a veure aquest vídeo que explica la particularitat del 2018.

 

Podeu veure la magnitud dels terratrèmols amb aquest enllaç a continuació

https://www.emsc-csem.org/#2w

Terratrèmols recents a tot el món (durant les darreres 2 setmanes)

 

Ens veiem aviat

vencedor


%d blogueurs aiment cette page :