Zemërimi Ultimate është Zot!

Miliardë të krishterë në botë!

 

Një mund të mendojnë, të thonë dhe madje thonë se mësimi i Jezu Krishtit veshur një sasi shumë të madhe të frutave të mirë!

luftuar-2-349x197

E megjithatë kjo nuk është kështu!

 

Sigurisht kisha gjatë dy mijë vjet të historisë së saj ka bërë shumë për të përhapur besimin dhe për të ndarë mësimet e Jezu Krishtit për të gjithë botën, por ajo gjithashtu ka shumë vepra të këqija që të jetë i falur.

 

Kjo është e njëjtë për secilin prej nesh, sepse ne të gjithë jemi mëkatarë dhe që kisha jonë është imazhi ynë.

 

Ajo është vetëm duke u bërë të vetëdijshëm për të metat tona, mëkatet tona, gabimet tona, gabimet tona dhe veprat tona të këqija; kërkesa jonë për falje ndaj Zotit dhe pendimit tonë të sinqertë që ne mund të lëvizin përpara në të djathtë, rruga e drejtë dhe e virtytshme e dashurisë që tërhoqi Jezu Krishtin dhe me Perëndinë.

 

Kjo është e njëjtë për kishës tonë të cilën veprimet e saj dhe pozicionet e marra në historinë e botës nuk kanë qenë gjithmonë deri në mësimet e Jezu Krishtit.

 

Megjithatë Papa pas papës deri më 11 shkurt 1929 (data e Traktatit Lateran) kisha ka pak a shumë ndoqën gjurmët e Jezu Krishtit.

 

gurë

Siç tha Jezu Krishti gjatë një gjuajtja me gurë e një grua i pabesë:

 

« Dhe ai që është i pa mëkat hedhur guri i parë! « 

 

Gjithashtu, është më mirë për të gjithë ne lutemi dhe lypin faljen e Perëndisë për të gjitha mëkatet tona, por për të zgjeruar mbi ato të kishës dhe fqinjin e saj.

 

Kjo në asnjë mënyrë nuk duhet të na bëjë të verbër apo edhe na inkurajojnë që të dal fakte serioze dhe pasoja edhe më të rënda për të ardhmen e njerëzimit dhe të besimit në botë.

 

Me mend pas kuvendit ne e kuptojmë se Zemërimi i fundit bëhet për të Perëndisë ka lindur me krijimin e shtetit të Vatikanit nga Marrëveshjet e Lateranos 11 shkurt 1929.

Italia ka qenë i gatshëm për të shpëtuar nga kthetrat e Papës!

 

Por Papati kishte ajo për të fituar?

 

Për të kuptuar, ne duhet të kthehemi në 1917 deri në shfaqjen e Virgjëreshës së Bekuar me tre barinjve të vegjël portugezë dhe fshehtësi të tretë në të vërtetë kurrë nuk e zbuloi se ne e dimë vetëm fillimin « do të jetë gjithmonë ruhet në Portugali dogma e Besimit …! «  Dhe se ky tekst ishte njëzet lignes.Mais ne do të kthehemi më vonë.

 

Sekreti i tretë ishte që të zbulohet më vonë në vitin 1960.

 

Ne e dimë se në vitin 1960 Papa përkundër kërkesave të vazhdueshme nga e gjithë bota nuk pranoi të bëjë të ditur sekretin.

 

Por mrekullia e Fatimes nuk u njoh nga kisha në 1930 nga peshkopi i Leiria

–       13-10: Peshkopi i Leiria thotë shfaqurit e vërtetë dhe miraton kultin zyrtar të Zonja jonë E Fatimes.

http://it.mariedenazareth.com/15461.0.html? & L = 0

 

Është e rëndësishme të theksohet se vetëm mrekullia e diellit ishte aq e qartë, aq e rëndësishme, në mënyrë të veçantë dhe një sasi të tillë të dëshmitarëve nga të gjitha sferat (i pasur, e varfër, gazetarë, famullitarët e kishave, besimtarët, ateistët dhe madje edhe e drejtë muratorë) ishte e pamundur sepse Kisha nuk e njeh zyrtarisht pamjen e Virgjëreshës së Bekuar dhe sekretet zbuluar!

 

Por Vatikani ka qenë gjithmonë e pakëndshme me të shfaqjes së Virgjëreshës së Bekuar në Fatima për shkak të sekretit famshme e tretë dhe e tmerrshme.

 

Të gjitha papë që nga pamja e Virgjëreshës së Bekuar në Fatima bëri atë që ata mund të fshehin këtë pronë sekret tretë shqetësuese.

 

Sekreti i tretë ishte që të lexohet ose vdekjen e Sister Lucia ( lucia i Jezus dos Santos ) fëmijët portugeze, të cilit Virgjëra Mari tha sekret të tmerrshme që është jo më vonë se 1960.

Lady Fatima Apparition 01

 

Në vitin 1960, Papa Gjoni XXIII detyrë ligjshëm, për të Virgjërës së Bekuar dhe Zotit, për të njoftuar ose për të njoftuar se i famshëm i tretë sekrete dhe e tmerrshme si kjo pamja u formalizua dhe e njohur si e vërtetë.

 

Dhe atje, bombë!

 

Papa refuzon zbulimin e sekretit!

Është si një film i keq!

Papa mos iu bindur një kërkesë nga Virgjëreshës së Bekuar!

E pabesueshme por e vërtetë!

« Dhe se ai u kanonizua 27 prill 2014 në duartrokitje e miliona të krishterëve »

 

John XXIII u bë një shenjtor!

A jemi duke ëndërruar ose më mirë këqija! 

Por kjo nuk është realitet faktike!

 

Marr thread e reflektimit,

Marrëveshjet Lateran kanë qenë gjithashtu një ndihmë për papatit të marrë pavarësinë e saj nga presioni i Italisë, por edhe të gjitha vendet e botës.

Duke u bërë një shtet i vogël, Vatikani i dha përsëri të njëjtën kohëlindjen të Perandorisë Romake.

Një perandori nuk matet me pasuri materiale, por nga sasia e shtetit dhe nën ndikimin e saj ajo ushtron mbi subjektet e tyre.

Papët Kings ishin shumë shkathtësi pastaj imponuar gradualisht në botë.

Për ta bërë këtë, ata vendosën për të ndryshuar rregullat dhe vlerat e kishës për t’u ulur edhe fuqinë dhe pushtetin e tyre mbi botën.

Është interesante të theksohet se tundimet e shejtanit të Jezu Krishtit në shkretëtirë ishte që të bëhet mbret i vendit, nëse adhuruan Luciferin!

Dhe kështu ata krijuan një i njohur si një këshill të ri  « 2 Vatikanit »

Është 11 tetor 1962 nën John XXIII dhe ai filloi 8 dhjetor 1965 në Pau VI ajo e mbyllur.

Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ky këshill është i pavlefshëm sepse nuk kanë formë! Por Vatikani megjithatë ka mundësuar.

Rregullat e reja janë krijuar nga këshilli dhe ata do të lejojë një orientim të ri të Kishës.

Njëri pas papët e tjerë pastaj ka punuar në kuptimin e vlerave të përcaktuara nga këshilli të ri dhe për këtë arsye sidomos  njeh të gjitha fetë si të vërtetë dhe duke e vendosur njeriun në qendër të çdo gjë.

Ata e njohur « humanizmit » si vlerë e parë fetare   e cila më pas u bë vlerë e përbashkët dhe universal për të gjithë popujt e Tokës.

Ajo do të lejojë Papët për të vendosur autoritetin e Vatikanit botën.

   

Pra, Krishti kishte vetëm një dhomë accessory në Vatikan!

 

Është gjithashtu vuri në dukje se Papa Gjon Pali 1 st , u përpoq për të kundërshtuar perandorinë Vatikani « i ri Roma » Por pas vetëm një muaji të mbretërisë së tij ai misterioze vdiq kur ai ishte shumë i të shëndetshme!

 

Flasin e tij familjes së një çorape!

 

Ajo që është e sigurt është se ai e kishte njoftuar se do t’i kushtojë vëmendje të financave dhe banka e Vatikanit.

 

Vatikani do të bëjë njeriu egocentrik dhe humanist, Gjon Pali II, madje ka thënë se Jezu Krishti ishte Perëndia dhe në të gjithë dhe për këtë arsye të gjithë është Perëndia! « Vetëm se!  »

 

Anti-Krishti zyrtarisht pushtoi në Vatikan dhe u ul në fronin e Zotit në vitin 1960, kur Papa nuk pranoi të shpallë sekretin e tretë të Fatimës.

 

Virgjëra Mari, donte të na informojë më vonë në vitin 1960 se Vatikani i ri 2, do të shkaktonte humbjen e besimit nga një braktisje e përgjithshme dhe do të lejojë Satani për të marrë posedimin e Selisë së Shenjtë « nga froni i Perëndisë » në Vatikan

 

Sot ne vetëm mund të shohim, por ajo ende kanë guxim për të hapur sytë tuaj!

 

Fillimi i sekretit të tretë fillon me këtë fjali gjithmonë do të ruhet në Portugali dogmën e Besimit …!  

 

Në funksion të asaj që ne e dimë të kaluarën dhe sot ne mund të bëjë një lidhje dhe kuptim pas fillimit të fshehtësisë.

 

Këtu me konkluzion, përmbajtja e fshehtë të tmerrshme kishte njoftuar LATRES Zonja në Fatima!

 

Humbja globale e besimit!

 

Humbja e vlerave të krishtera!

 

Braktisje e përgjithshme!

 

Fundi Times

dhe

Kthimi i Jezu Krishtit!

 

 

Sekreti i tretë dhe i fundit që Virgjëra Mari u tha gjatë paraqitjes së tij në Fatima ishte padyshim zbulimi i  »  Zemërimi ULTIMATE QË DO TË BËHET QË TË PERËNDISË NGA SHTETI PËRMES Vatikan VATIKAN 2! « 

 

Cili do të rezultojë si pasojë kthimin e Jezu Krishtit për të shpëtuar kishën e tij besnik.

 

Vatikani 2 është një provokim Lucifer Jezu Krishti!

 

Luciferi është aq e sigurt për veten e tij se ai guxon të fyesh dhe të provokojnë Perëndinë Jezus Krishtin!

 

Gjithkush mund të shihni se dogma e Besimit ka qenë gjithmonë e mbajtur në Portugali dhe entuziazëm i besimit të vërtetë kurrë nuk e la popullin portugeze,

 

Por edhe një braktisje globale goditi botën dhe se besimi ka qenë rrëmbyer nga anti-Krishti që rrinte mbi fronin e Perëndisë në Vatikan.

 

Gjithkush mund të shihni se profecitë biblike dhe shenjat që lajmërojnë kthimin e Jezu Krishtit, për të realizuar çdo ditë për disa vjet, me pushtet të intensitetit të gjithnjë e më i madh dhe gjithnjë e më të fortë.

 

Perëndia ka bërë një dhuratë të mrekullueshme për çdo njeri« vullnetare » në mënyrë të gjithë mund të ndjekin rrugën që ai vendosi të bëjë vullnetin e tij dhe e mirë si e keqe.

 

Askush nuk është i detyruar të vijë tek Perëndia apo për të pranuar jetën e përjetshme me Jezu Krishtin!

 

Perëndia dëshiron që gjithë njerëzit të shpëtohen. Por vetëm nëse ata dëshirojnë. Perëndia nuk do që skllevër burrat, përndryshe ai nuk do të na dhënë vullnet të lirë.

 

Por, për të shkuar te Perëndia ka një rrugë të vetme. Kjo është Jezu Krishti!

 

Kryqi Jezusin

 

Unë jam udha, e vërteta dhe jeta, askush nuk vjen tek Ati në qoftë se ajo nuk është e mua!

 

Këto janë fjalët e Jezu Krishtit!

 

Pra, e vetmja Kishë e vërtetë është Kisha Katolike e Shenjtë, feja e vetme e vërtetë është Krishtërimi. Për shkak se ata janë krijuar me anë të Jezu Krishtit.

 

Të gjitha Kishat e tjera dhe të gjitha fetë e tjera janë kisha të rremë dhe fetë e rreme që nuk mund të çojë në Perëndinë ose para kthimit të Jezu Krishtit ose pas kthimit të tij.

 

Një fjalë ende në fenë hebraike.

Çifutët kanë mohuar Jezu Krishtin, ka dy mijë vjet, duke mos njohur atë si Mesia shumëpritur dhe vranë me anë të ligjit romak.

Kjo fe është fe e rreme, atëherë nuk u bë në asnjë rast të çojë popullin hebre për të Perëndisë për shkak të kësaj akt të urryer.

KRIMI për popullin hebrenj u dënuan nga Perëndia për të thahet deri në fund të kohës. Dhe gjatë këtyre dy mijë vjet, ai ishte viktimë e vuajtjeve më të keq.

Por 14 maj 1948, Perëndia e mori mëshirë për popullin çifut dhe lejoi shteti i Izraelit është rikrijuar në një ditë, dhe se njerëzit të kthehen për të jetuar në tokat e tyre stërgjyshore. « Izraeli »

Perëndia i ka falur dhe madje i dha bekimin e tij për njerëzit.

Por rruga për të Perëndisë dhe jetën e përjetshme e ka ndryshuar atë atje dy mijë vjet.

Tani është me anë të Jezu Krishtit, që ne duhet të lëvizë për të shkuar te Perëndia dhe nuk ka asnjë mënyrë tjetër.

Pra, shkoni te Perëndia për hebrenjtë duhet të bëhen të krishterë!

.

Le reflektim

Prandaj mbretërit tanë, papë kanë kryer një sakrilegj dhe madje edhe një krim kundër Zotit duke njoftuar se të gjitha fetë janë të vërteta dhe të çojë në Perëndinë!

Këto Papa anti-christ ka zgjedhur për të shërbyer Luciferin dhe e mohojnë Atë përmes mohuar vlerat e saj.

Gjon Pali II edhe guxuar për t’u ulur në një vend papnore ai kishte kryer me një kryq të madh përmbysur në dosjen!

Është e qartë se kryqi përmbysur ende është shenjë djalli!

ndër përmbysur

Kotësi e Gjon Palit II, të udhëhequr për të vepruar si një toreador në arenën, që guxon të sfidojë Ultimate një gju para Torro!

 

Të gjithë popujt e dheut kanë shikuar në këto foto me sy mbyllur  !

 

Për të përfunduar këtë reflektim 

Fundit jonë Papa Francois është se me të cilin dënimi vjen!

 

Fjalët e para publike të Papa Françeskut, emrin e parë, natën e zgjedhjes në papatit, ishin « Ju erdhi për mua afër fundit të Botës! « 

Well akomodimin dhe gazetarë shumë të vetëkënaqur shpjegoi se Argjentinës ishte larg dhe aq afër fundit të botës!

 

Kjo marrëzi!

 

 

Realiteti është se Francis, emri i parë, është një njeri intelligeant dhe ai e di se në rolin e tij të ri të gjitha fjalët e tij do të analizohen dhe të peeled.

 

Fakti që fjalët e tij të para aludojnë në fund të botës nuk është i parëndësishëm.

Kjo tregon qartë botën ai e di. Ai është i vetëdijshëm për kohët biblike që jetojmë dhe që së shpejti do të pashmangshmërisht çojnë në kthimin e Jezu Krishtit.

Në të njëjtën kohë ajo na tregon se ai ka zgjedhur anën e tij, atë të « Lucifer »  si heshtur mbi shenjat dhe profecitë biblike heralding së ardhshme të kthehen e të Zotit Jezu Krisht.

Ne vërejtur qartë gjatë fazës përfundimtare të  Zemërimi Ultimate bërë Perëndisë nga kantonizim e John XXIII dhe Gjon Pali II, Papa Francis dhe ish-Papa Benedikti XVI ka zgjedhur  « Luciferin » dhe mohoi  Jezusin Krishti.

 

Gjithashtu vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Jezu Krishtin, ju duhet të zgjidhni rrugën tuaj.

 

A do të dëshironit delet e ndjekin turmat dhe të ecin për Luciferin në rrugë të madhe dhe të bukur të tërhequr nga Vatikani 2 apo do të hapë sytë tuaj për të ecur në të djathtë, e drejtë dhe rrugën e virtytshme ne gjurmohen Jezu Krishtin që çon në Perëndinë dhe jetën e përjetshme.

 

Hapni sytë tuaj! Dhe lutuni kjo nuk është shumë vonë për të ardhur në Jezu Krishtin!

 

Që nga 27 prill 2014 ne jemi në pritje ndëshkimin e Perëndisë do të jetë pjesa e fundit e fundin e kohës dhe vuajtjet e mëdha që ne të jetojnë që nga 29 shtator 2008. (Shih shkrimet e mia të mëparshme).

 

Lutuni vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Jezu Krishtin në mënyrë që emrat tanë nuk janë fshirë nga libri i jetës!

 

Lutuni gjithashtu për papëve tanë, të cilët janë si ne mëkatarët.

 

Lutuni për dy të tjerët (Francois Benoit XVI dhe emri i parë) të bëjë pendimin dhe të kthehet në rrugën e vërtetë të Jezu Krishtit.

 

Pendimi i tyre mund të shpëtojë miliona shpirtrave dhe të zbutur dënimin e Perëndisë.

 

Jezu Krishti është në derë, lutuni për atë menjëherë fshin kisha e saj të cilën unë dua numri më i madh i të krishterëve është pjesë.

Credo / Unë besoj në Zot

Unë besoj në Zot, Ati i Plotfuqishëm, Krijuesi i qiejve dhe i tokës.

Dhe në Jezu Krishtin Birin e tij të vetëm Zoti ynë, 

i cili është konceptuar nga Fryma e Shenjtë, i lindur nga Virgjëra Mari, 

vuajti nën Ponc Pilatit, u kryqëzua, vdiq, u varros, 

zbriti në ferr, të tretën ditë u ngjall së vdekuri, 

Ai u ngjit në qiell, 

është ulur në të djathtë të Perëndisë Atë Plotfuqishëm, 

Ai do të vijë përsëri për të gjykuar të gjallë e të vdekur. 

Unë besoj në Frymën e Shenjtë, 

Kisha e shenjtë Katolike, 

pjesëmarrje shenjtorëve, 

falja e mëkateve, 

ringjallja e mishit, 

në jetën e përjetshme. 

Pra, është e.

 

 

 

 Ati ynë

Ati ynë, që je në qiell

Le emri juaj të shenjtërohet.

Ardhtë mbretëria jote.

U bëftë vullneti yt në tokë si në qiell.

Na jep sot bukën tonë të nevojshme.

Dhe na i fal fajet tona si ne falim

ata qe mekatojne kunder nesh.

Dhe mos lejo të biem në tundim.

Por na çliro nga i ligu.  

Pra, është e.

Happy Birthday për pamjen tuaj në Fatima bekuar Virgjëreshës

Hail Mary

Të falemi Mari, hirplote

Zoti është me ju.

Ti je e bekuar ndër gratë dhe Jezusit

fryti i barkut tuaj është i bekuar.

Maria e Shenjtë, Nëna e Hyjit,

lutuni për ne mëkatarët,

tani dhe në orën e vdekjes sonë.


Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë, ndërsa prisni zbulesën e Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Unë ju ftoj për të shikuar këtë video

Blog Foi.fr

 

 

 

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :