Tanggal ING Apocalypse lan pengangkatan wong-Gréja dipunagem!

.

Yesus Kristus bakal teka maneh!

Punika ing lawang!

.

4231321b (1)

.

Bilih Gusti Yesus Kristus bakal bali, kita wis ngerti sing amarga Kitab Suci punika cetha temenan iki subyek.

Nanging saiki kita mangertos bilih Gusti Yesus Kristus ing lawang amarga pratandha-pratandha lan Alkitab lah kang kawujud kanggo sawetara taun exponentially.

Iki tegese para kamulyane bali punika caket!

Nanging aku ora ngerti nalika iku bakal ngasilake minangka ngarep-arep dening seneng banget gréja.

Lan liwat Kitab Suci ngandika sing mung Allah Sang Rama mangerténi dina lan jam.

Nanging Kitab Suci uga ngandhut pratandha lan lah ing akeh ayat kanggo kita ngupaya lan kita pendekatan nyedhaki tanggal.

Supaya apa ngirim kita apa!

Nglakoni urip saben dinten dening tetep ala Sifat?

Miturut matur sing kita bakal ndeleng apa mengkono nalika mengkono lan ing kasus Allah Panjenengan ora pengin kita ngerti tanggal bali saka Gusti Yesus Kristus?

Sayange ana ora kapetung wong sing mikir lan alesan ngana lan durung lagi salah!

Padha duwe twists malah luwih Kitab Suci ugi nyebataken  Nalika Yésus rawuh, bakal ketemu iman ing bumi? (Lukas 18.8)

Kang weruh saka bali caket Jahshua Kristus ora cukup, kita kudu padha sumelang bab kita para sadulur kang ora Care utawa ora duwe informasi.

Kasunyatan saka seeking an tanggal kira-kira uga ngidini kita mangertos pain, kanggo seba ing wektu nyata évolusi saka Apocalypse lan tetep tandha lan siyaga.

Ngerti padha kira-kira tanggal, kita bisa nyiyapake dhéwé dening straightening gesang kita lan ngewangi kita sadulur teka Yesus Kristus supaya nomer paling bisa disimpen.

Kita isih ing wektu sih supaya kita bisa ngakses tanpa jasa Kratoné Swarga dening sih Yesus Kristus.

.

Kita bisa lunga saka urip mulyo kanggo urip langgeng

tanpa liwat pati!

.

Lah lan portents saka bali saka Gusti Yesus Kristus apa saben dina kanggo menehi tandha kita.

Kita kudu tumindak ing kaprabone donya kanggo njaga kobong semangat saka iman supaya minangka kathah tiyang minangka bisa teka Yesus Kristus lan bisa disimpen.

Aku nggolèki lan ketemu sawetara tanggal sing bisa uga mbuktekaken dadi cedhak iku karsaning Allah!

Aku ora nabi lan aku mbok menawi malah salah bab tanggal.

Nanging wangsulipun, Gusti kita Yesus Kristus punika tartamtu lan caket iku ora Shadow saka mangu!

Kaya aku kasebut ing macem-macem blog, aku dumunung ing tandha pisanan bali saka Gusti Yesus Kristus:

.

  »  Ing awal saka mburi wektu « 

Bisa 14, 1948

.

Tanggal iki dina tumitah, negara Israel.

Ndeleng Pendhaftaran artikel

Pratandha bali Gusti Yésus Kristus

.

Banjur wiwit pratandha-pratandha lan Alkitab lah kang kawujud exponentially.

Iku uga perlu ngerti tanggal wiwitan saka ing sangsara punika minggu pungkasan Daniel bener periode pitung taun bakal pungkasan ing sajarah manungsa sadurunge bali saka Gusti Yesus Kristus fisik ing Gunung Zaitun .

Aku nyetel tanggal wiwitan saka kasangsaran:

.

Diwiwiti saka pitung taun saka Apocalypse

29 September 2008

.

Tanggal iki Fellow Crack ing New York. Banjur wiwit donya wis ajurmumur lan saiki kiamat isih akeh saben dina.

Donya ing brink ekonomi ambruk!

Ndeleng Pendhaftaran article:

ING Apocalypse IS miwiti, bali Gusti Yésus Kristus IS caket!

.

Aku diselehake ing mburi Mangsa Kasangsaran lan bali saka Gusti Yesus Kristus kanggo bumi kanggo njupuk Panggonan pitung taun mengko.  

.

Bali Jahshua Kristus

Ing Gunung Zaitun

Antarane 14 lan 15 September 2015

.

Tanggal iki coincides karo riyaya saka Slompret

.

Iki partai mung ngendi ènèng mangerténi ing advance dina utawa jam!

Ndeleng Pendhaftaran article:

Bali Gusti Yésus Kristus MAY ING 14 UTAWA 15 September 2015!Sajrone riyaya kalasangka

.

Paling penting kanggo kabeh Kristen punika  « pengangkatan wong pasamuan » 

Aku digolekki lan bisa ketemu iki wektu (approx.) sing paling penting kanggo kabeh Kristen supaya dibusak amarga padha ora ngerti bilai banjir lan panganiaya sing bakal kenek bumi lan wong sadurunge bali saka Yesus Kristus ing Gunung Zaitun.

Tanggal iki, aku wis kasebut ing sadurungé artikel, sayangé Aku iki dadi bungah dening Pendhaftaran proses, aku wis diterbitake langsung tanpa njupuk perspektif sing perlu kanggo verifikasi saka tanggal Correspondence saka wektu Nuh lan kito.

Tanggal sing aku ketemu lan digunakake ana  12 Oktober 2014.

Nanging sawise ngecek tanggal Correspondence antarane tanggalan Yahudi lan Kristen bakal luwih sak 10 Nopember 2014 sing ngirim kedaden njabut pasamuan fervent.

Gusti Allah piyambak mangerténi dina lan jam, nanging menarik kanggo ndeleng sing tanggal aku wis ketemu sing sak tanggal saka keselarasan kalasangka ing 2014 lan 2015

Pengangkatane Gréja

Sak

1 0 N kasumanggakake saandhap 2 0 1 4

.

Iki review saka ayat 37 bab 24 saka Injil miturut Matius

37 iki ana ing dina Nuh, supaya bakal uga tekane Anaké Manungsa.

Yesus Kristus dicethakaké kanggo rasul sing wis katon ing wonten punapa ing dina Nuh mangertos carane bakal kang bali menyang bumi.

Yen kita njupuk kanggo apik bali saka Gusti Yesus Kristus ing bumi bakal antarane 14 lan 15 September 2015, déné ing cahya saka Purwaning Dumadi bab Nuh lan banjir, kita ngerti sing siji taun wis dilakoni antarane wektu Nuh lumebet ing prau karo para kulawarga lan wektu padha metu.

/ = /

Dadi taun sadurunge ngirim kedaden njabut pasamuan fervent njupuk menyang akun ing tanggalan Yahudi dina pisanan sasi kapisan riyaya Rosh Hashanah  punika  ing  25 September 2014

Kajaba iku, iku uga menarik yen tanggal aku diangkah lan sing dipilih kanggo kaping pungkasan sing cedhak tanggal saka eclipses srengéngé lan bulan  Tetrad.

/ = /

Iki dina pitulas sasi kapindho taun, sing Nuh lumebet ing prau

Dina pitulas sasi kapindho iku  10 Nopember 2014

Iku kudu nyatet sing sasi sadurunge kita oleh grahana

08 Oktober 2014  gunggung lunar eclipses lan riyaya saka tarub

Aku pracaya yen pengangkatan wong pasamuan karo referensi nalika Nuh lumebet ing prau dumadi sak 10 Nopember 2014

/ = /

Iki dina pitulas sasi kapitu pethi teka liyane ing gunung

Dina pitulas sasi kapitu punika  Mai 10 2015

Iku kudu nyatet sing sasi sadurunge kita oleh grahana

April 4, 2015  kita Total grahana ing Bulan lan riyaya Paskah

Aku isih pracaya ing referring nalika Nuh prau kendel ing gunung sing Yerusalem swarga bakal nampa ing bumi ing 10 Mei 2015

Iki tanggal kira-kira ngirim waca rawuh saka Yerusalem swarga ing bumi.

Rawuh saka Yerusalem swarga

2 Mei 1 0 0 1 5

.

/ = /

Antarane acara iki loro (wektu utawa ing Yerusalem swarga bakal tangi lan bali saka Gusti Yesus Kristus ing Gunung Zaitun)  uga sing iku kasenengan miturut saka ayat 22-42 bab 24 saka Injil Matius.   link:  Akhir saka Dina

 Coba loro kidnappings

.

Ayat pisanan 23 (ayat 24, padha wis dibusak minangka iku ora ana maneh bisa ngarih-arih) sing kapilih fervent ing iman sing wis disiapake lan diresiki.   10 Nopember 2014

Kapindho diterangno ing ayat 31, 40 lan 41 iku bakal Kristen sing diresiki sak kasangsaran.

Iki sing mesthi iku sing bakal munggah ing swarga kanggo ketemu Gusti Yesus Kristus ing kang bali  antarane 14 lan 15 September 2015.

Iku kudu nyatet sing aman pisanan sanajan iku ora tegas kasebut iku panjelasan ayat 23-30 bab 24 saka Injil miturut Matius.

/ = /

Iki dina pisanan sasi kapisan taun iki sing Nuh kabuka pethi dina pisanan sasi kapisan taun ngisor iki ing  14/15 September 2015   Tanggal Rosh Hashanah.

Iku kudu nyatet sing dina sadurunge kita duwe grahana

September 13, 2015 Sebagean grahana srengéngé

Aku bali fisik Yesus Kristus bakal antarane 14 lan 15 September 2015nalika Yerusalem swarga kabuka.

/ = /

Nuh njupuk metu dina rongpuluh-pitu sasi kapindho

dina rongpuluh-pitu sasi kapindho iku Desember 9, 2015

Iku kudu nyatet sing loro sasi sadurunge kita duwe grahana

28 September 2015 gunggung lunar grahana lan iku uga ing riyaya saka tarub

Yen aku mung weruh, aku pracaya yen millennium bakal miwiti ing 09 Desember 2015 nalika pasamuwan metu saka Yerusalem swarga.

Millenium

Sak

 Desember 9, 2015

.

Ing wektu Nuh, sing sawise tanggal, Nuh lan para kulawarga dadi gedhe ing bumi.

Ing mburi wektu sawise sing tanggal bakal miwiti ing pamarintahan Yesus Kristus  « millenium. « 

.

Kanggo tanggal telu pratandha lan lah sing durung isih ilang kanggo bali saka Gusti Yesus Kristus ing Gunung Zaitun.

.

01) Ing unveiling saka Anti-Kristus

02) Ing rekonstruksi katelu saka Candi Yerusalem

03) A Perang Donya qu’arrêtera Yesus Kristus ing kang bali

.

Ndeleng Pendhaftaran artikel

Suwene telung pratandha bali Gusti Yésus Kristus ING LEMAH!

.

Iku kudu nyatet sing iki pratandha telu ora aplikasi kanggo pasamuan!

Padha kudu jadi bakal dileksanakake sawise aman.

.

Iku tetep kanggo golek

Ing Saksi Loro 

.

Kita Brother Louis Alencourt   penulis blog  » The Great Awakening « nerbitaké sawijining hipotesis kanggo kang bakal.

.

Sampeyan bisa uga:

.

Nelson Mandela,

Ariel Sharon.

.

Pranala menyang artikel

http://legrandreveil.wordpress.com/2014/01/09/mandela-schumacher-sharon-et-lapocalypse/

.

Bab anti-Kristus, aku diterbitake artikel Ngenali sing bisa

.

Ndeleng Utama

Makluk Wahyu dikenali!

.

Yen aku mung weruh,

iku bener wis lungguh ing dhampare Gusti Allah !

.

Kang cilik ing sasi teka bakal angel banget lan Aku ngajak panjenengan kanggo maca bab 24 saka Injil miturut Matius.

Link:

Ing Akhir Times 

.

Injil maca bab iki 24 saka Matius digawe ing cahya saka tanggal aku diangkah bakal ngerti apa awaits kabeh manungsa ing sasi teka.

Ing panaliten saka kemajuan Apocalypse, iku kurang tanggal sing iku mesthi saka millenia wigati lan banget, close banget kanggo kita punika  :

.

Bisa 1 pril 2 0 1 4

Iki  tanggal riyaya Paskah, nanging uga tanggal pisanan gunggung lunar eclipses saka Tetrad.

Ngerti Gusti Allah ora apa-apa tanpa alesan, sing tanggal iku penting banget amarga iku pisanan papat abang satelit.

Aku iki titik wiwitan saka bagéan pungkasan saka Apocalypse kang ngirim kasil ing Tambah ing dhuwur-Pamasanging pain kabeh jinis.

Iku bakal wicaksana ndedonga saiki lan maneh lan tetep ing patunggilan karo Gusti Allah liwat sholat supaya kita jeneng ora dibusak saka kitab urip.

Kasangsaran bakal nambah lan kita kudu ndedonga kanggo nomer paling disimpen.

Ayo prajurit Kristus lan martakaké Injil marang donya.

.

Yésus Kristus wis teka rauh

Lan

Iku mbok menawa iki taun!

.

Ndeleng panjelasan video saka papat abang satelit.

Link

http://www.youtube.com/watch?v=sIfoUmzIGMg&list=UUw75fygRlsSCKVNzdlFAxcg

.

Link

PRAYER Kita Rama lan Salam Maria

.

Sutresna Brothers lan Sisters ing Kristus, ing dina deliverance cedhak, aja falter, nglindhungi semangat kita iman, iku bakal disastrous lenga mati keluwen!

Tanpa kang nabi, kita bisa ndeleng kabeh unik lan angel kaping kita manggon.

Bali Jahshua Kristus luwih cedhak iku lawang!

Aku ora ngilangi sing aku bisa mistaken ing tanggal.

Bali Jahshua Kristus bisa teka mengko ing taun sawetara.

Nanging tartamtu kita wis salah ngetik jaman saka kaping mburi.

Kangelan bakal Mulane isih tambah maneh lan maneh kanggo bali saka Gusti Yesus Kristus kita generasi lan sawijining tekane kudu ing loro saka babaran.

Banjur takon dhewe pinten maneh aja mikir sing kamanungsan bisa tetep jangkah karo percepatan fokus ing pain!

Generasi saka Apocalypse (lair 1948) bisa manggon nganti bab 2068) utawa urip 120 apa lagi dikenal maksimal.

Kowe mikir kita bakal oleh kanggo sing tanggal terus-terusan akeh loro!

Gusti Allah nguripake ing hourglass 14 Mei 1948 lan wiwit banjur wektu liwat ing loro saka babaran!

Yésus Kristus wis teka!

Iku kepasten!

.

Pitakonan sing everyone kudu takon iku apa kita arep disimpen.

Kita kudu éling sing Yesus Kristus perlu saben kita kabar apik kang bali announced minangka wiyar sabisa ing saindhenging donya.

matur nuwun jesus-Kristus-2

Supaya dhewe bakal kena déning rahmat, 

Lan supaya kabeh prajurit saka Risen Kristus. 

Tentrem, Cinta lan joys ing ati lan omah-omahé nunggu pengangkatan wong pasamuan kanggo sawetara lan bali saka Gusti Yesus Kristus fisik ing Gunung Zaitun kanggo liyane.

God bless sampeyan lan nglindhungi kabeh kinasih para sadulur, nunggu bali kamulyane kang putra mung sing Gusti lan kita Raja Yesus Kristus.

2014 ngirim dadi taun nemtokake kanggo kamanungsan!

Kamulyan Allah selawasé lan salawas-lawase.

Amin

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :