Allah wis mbikak sègel ING Wahyu ING KANGGURU END

Paskah

 

END TIME

 

Gusti Allah iki informed dening malaekat, nabi Daniel bab mangsa saka wong Yahudi lan pangujan saka mburi wektu.

 

Kita bisa nggolek informasi iki kalebu 9 Daniel ing 12 Daniel

 

Daniel durung ngerti kabeh Revelations digawe banjur nguripake marang mulékaté Gusti Allah ing ayat 12,8 banjur malaekat dijawab ing ayat 12.9

 

 

12:8

Aku krungu, nanging ora aku mangertos; lan Aku ngandika, Kula raja, apa bakal mburi iku?

 

 

12:9

Ngandika, Go, Daniel, amarga ukara sing ditutup munggah lan nutup ampe wektu mburi .

 

 

Iki ayat 9 saka wangsit Daniel bab 12 banget nyata lan penting banget amarga sing mburi Gusti Allah bakal mbukak apa kang wus hitherto ndhelikke ngandhani kita.

 

 

Ing Wangsul Jahshua Kristus!

 

 

 

Dina iki kita ing mburi wektu diparingi kabungahan dening Allah, lan sadurunge bali fisik, Gusti kita Yesus Kristus kang ewu taun pamarintahan.

 

Iki tuntutan sing « kita ing mburi wektu diparingi kabungahan dening Allah, lan sadurunge bali fisik, Gusti kita Yesus Kristus kanggo para Sewu Taun pamarintahan, » ora nabi sing aku, nanging statement prasaja saka kasenengan kabeh Alkitab pratandha bebaya saka bali saka Gusti Yesus Kristus.

 

A review past nuduhake kita cahya saka Alkitab lah lan pratandha sing sajarah wong katoné rampung 14 Mei, 1948 dening titah saka Negara Bagean Israel kasedhiya ing Kitab Suci kanggo mburi wektu lan ngijini maju lan massive bali saka wong Yahudi kanggo manggon ing Tanah Suci « Yerusalem. »

 

Pengumuman tandha kapisan!

 

YEHESKIEL 36/24-28)

Aku bakal njupuk saka antarane bangsa, ngumpulake kowe metu kabeh negara, lan nggawa sampeyan menyang negara sampeyan. Aku bakal pour marang kowe banyu resik, lan sampeyan bakal resik; Aku bakal gawe resik saka kabeh filthiness lan saka kabeh brahala Panjenengan.Aku menehi sing jantung anyar, lan Aku bakal sijine roh anyar; Aku bakal dibusak saka awak jantung watu lan menehi sing jantung daging.Aku bakal sijine Roh Pendhaftaran ing kowe, lan aku ora priksa manawa sampeyan tindakake pepakon-pepakon lan ati-ati kanggo mirsani Kula pranatane ana ing. Sampeyan manggon ing tanah sing wis Dakparingaké marang leluhurmu; kowe bakal dadi umatingSun, lan Aku bakal dadi Allahmu

 

Katon dina iki, 14 Mei, 1948 supaya temenan tandha pisanan saka kaping mburi.

 

Kabeh lah lan Alkitab pratandha bebaya saka bali saka Gusti Yesus Kristus kanggo nindakake exponentially wiwit banjur. Iku kasunyatan.

 

Iki ndhukung lan mbuktekaken sing kesadaran saka kamanungsan kanggo ngumumke bali saka Gusti Yesus Kristus, iki diwiwiti dening Gusti Allah ing tumitah, Negara Bagean Israel.

 

Kita Sajarah Manungsa wis rampung ing bloodbath sawise rong nggegirisi Wars donya.

 

Saka 14 Mei 1948 nganti bali saka Gusti Yesus Kristus, kita manggon lan manggon ing wektu wahyu « Ing Apocalypse » Wong nemtokaken liwat kang mangsa, nanging nandhang saka karsané Allah.

 

Iki diparingi kabungahan dening Allah iku periode dipadhetke exponential gesang manungsa, supaya kita dadi weruh, liwat awakening iki biblically announced sing wektu mburi wis meh.

 

Mangkono kita wus wiwit 14 Mei, 1948 kabeh luwih maju teknologi kedaden exponentially, minangka Tambah ing populasi ing bumi, merga saka paceklik, panyakit lan pandemi, Kosok baline gaib nilai (homo ningkahan iku apik conto) ing lindhu, torrential udan, fires, banjir, angin gedhe lan Topan, panganiaya, riots peprangan lan sipil lan agama liyane an unexplained yuta iwak kali lan segara yuta manuk lan sapi uga mati tanpa katrangan kanggo sawetara taun.

 

Kabeh kanyatan sing ora durung a paukuman saka Gusti Allah utawa dina kang bebendu, nanging Nanging ngatur déning kepinginan kanggo tangi!

 

Aku arep kanggo nuduhake yen senajan nomer korban isih akeh banget lan keapesan sing bola-bali lan outsized, djalmo manungso saben wektu ngatur supaya lam, piye wae ndandani karusakan lan terus alihan.

 

Kabeh kanyatan padha klebu ing Kitab Suci. Padha kelakon karo liyane kekuatan, frekuensi lan gedhene kanggo tujuan tunggal tangi!

 

Alas, iki exponential kanggo mbukak kita sing manggen ing kawentar mburi kaping, iku ngidini kita ora ngerti malah kira-kira wektu saka bali saka Gusti kita Yesus Kristus.

 

Siji bisa mikir sing iki saka karsané Allah!

 

Wiwit Gusti Yesus ngandika bilih Sang Rama piyambak pirsa ana rong ewu taun, dina lan jam kang bali.

 

Nanging ora!

 

Gusti Allah ngandika ing Daniel 12.9 sing wahyu saka kaping mburi iki nutup nganti mburi!

 

Dadi Allah ngersakaken kita ngupaya kita padha, ing panggenan liya ing Kitab Suci iku diarani kaping pirang-pirang kanggo Intelligence kita.

 

Lan apa Gusti Allah, yen durung golek sing kita wanted lan kita kudu cetha ing Kitab Suci sing pungkasan pitung taun saka Apocalypse « kasangsaran » bakal dipérang dadi rong bagéan, kaloro ngandhut dina saka sawijining duka!

 

Mulane tandha penting kudu mbukak kanggo donya awal pungkasan pitung taun gesang wong sadurunge bali saka Yesus Kristus (minggu kapitu saka Daniel) lan malah digawe dikenal wong tanggal bali Gusti Yésus Kristus tanpa kabeh kaping supaya kita ngerti sanadyan ing dina utawa jam kang bali kita ngandika Yesus Kristus.

 

Mung Gusti Allah mirsa dina lan jam saka bali saka Gusti Yesus Kristus!

 

Saiki sing kita mangertos, ndhukung bukti (jaminan lan pangujan saka Alkitab lah lan pratandha heralding bali saka Gusti Yesus Kristus) kanggo tampilan exponential kabeh kanyatan ndhuwur lan nyata faktual sing mburi wektu diwiwiti saka Muga 14, 1948 lan prestasi ing kuwi wektu cendhak kuwi jumlah akeh bukti dilapurake ing Kitab Suci, ora bisa ing kasus, diwenehi hukum kamungkinan, dadi kebeneran.

 

Kita saiki kudu golek tandha anyar ngerti awal pungkasan pitung taun Manungsa sadurunge bali saka Gusti Yesus Kristus.

 

Iki tandha penting isih analisis saka liwat sing kita temokake lan efek 29 September 2008, wis ana kaya wong penting ora bisa wis lali tandha.

 

Iku kacilakan pasar saham saka Wall Street sing dumadi ing pesta ing malaekat, karo negatif indeks -777.

 

Ana sing bakal wis ngeweruhi iku nomer 777 punika nomer Katuhanan.

 

Kita Wigati sing iki tandha utamané kuwat lan penting wiwit 29 September 2008, kiamat Donya rife luwih banget plunging akeh saka lanang lan wadon ing donya mlarat lan nyabut. (67 wong terus dhuwit akeh minangka minangka setengah kamanungsan)

 

Source:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

Wiwit 29 September 2008 donya survives mung dening utang.

 

Iku uga cetha yen lah Alkitab lan pratandha sing wis temen maujud exponentially wiwit 14 Mei 1948, wungu maneh ing daya, gedhene lan frekuensi saka 29 September 2008 kanggo dadi banget kuat lan saben taun 2014.

 

Siji katon ing saiki kabar highlights global nambah ambane, orane katrangan, daya lan frekuensi saka Alkitab lah lan pratandha digawe wiwit 29 September 2008.

 

Akeh ing donya wis manggon ing mlarat, destitution lan kasangsaran lan ciloko keapesan luwih saka bumi lan ramalan.

 

Akeh wong sing uga ngadhepi karo revolts peprangan lan sipil lan agama.

 

Ing tampilan iki ukuran anyar saka keapesan lan kabeh lah Alkitab lan pratandha digawe, kita mangertos bilih Panjenenganipun ora bisa dadi kuwat lan liyane langit tandha kanggo ngumumke kanggo donya awal minggu pungkasan Daniel (pitung taun pungkasan saka Apocalypse)

 

Kabeh kanyatan sing nyata, faktual lan penting pembangunan wiwit 14 Mei 1948, liyane isih exponentially tambah wiwit 29 September 2008, sing kanthi konsisten karo lah Alkitab lan pratandha announced kanggo kaping pungkasan lan bali saka Gusti kita Yésus Kristus.

 

Iku ora ana maneh bisa apik iman kanggo mangu sing manggon wiwit 29 September 2008 ing pungkasan pitung taun gesang wong sadurunge bali fisik Yesus Kristus ing Gunung Zaitun kang ewu taun pamarintahan .

 

We uga bisa ndeleng lan ngomong sing wahyu saka mburi wektu apik, miturut saka karsaning Allah, nutup nganti pungkasan wektu.

 

Iku mung saka tanggal sing wahyu iki digawe ing donya dening pasukan saka kawujud lah.

 

Sadurunge 14 Mei, 1948 ora ana siji bisa prédhiksi sing mburi wektu bakal bisa amarga kabeh lah Alkitab lan pratandha sing digawe sawise iku tanggal.

 

Kajaba iku, ing inimitable tandha ngumumake minggu pungkasan Daniel ora bisa dikenal sadurunge dhewek nyadari 29 September 2008.

 

Ing wahyu saka mburi wektu iki uga kuwasane Gusti Allah nganti pungkasan wektu!

 

Dina terakhir bakal angel kita ngerti. bali saka Gusti Yesus Kristus ing Gunung Zaitun wis dijadwal kanggo September 2015!

Utawa pitung taun sawisé 29 September 2008

 

Mbokmenawa ing wusana riyaya kalasangka antarane 14 lan 15 September.

 

Ndeleng Pendhaftaran artikel

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Iki ora wangsit a.

 

Iku analisis lan nglapuraké logis saka kasenengan kabeh lah lan Alkitab pratandha digawe.

 

Weker muni banter,

 

Nanging ana ora ana dadi budheg minangka sing nolak kanggo krungu lan ana ana dadi wuta minangka sing nolak kanggo ndeleng.

 

A tampilan exponential kabeh lah Alkitab lan pratandha digawe saka 14 Mei 1948 lan maneh exponentially aggravated durung wiwit 29 September 2008, kita ora bisa nampani ketok:

 

– Ing mburi wektu wis diwiwiti 14 Mei, 1948 karo titah saka Negara Bagean Israel.

 

– Ing minggu kapitu saka Daniel wiwit karo nabrak pasar saham saka Wall Street 29 September 2008

 

Bali Jahshua Kristus

 

Ing Wangsul Jahshua Kristus bakal ing mburi pitung taun wiwit 29 September 2008 Mulane ing 2015 iku kepasten ketok!

 

Ndeleng Pendhaftaran artikel ing tanggal saka Apocalypse:

Tanggal ING Apocalypse lan pengangkatan wong-Gréja dipunagem!

Kita sumurup, yen ing minggu pungkasan ing Daniel kudu dipérang dadi rong bagéan.

Dn 9:27 –  Lan bakal ngiyataken prejanjian karo akeh. Wektu minggu;lan wektu kanggo setengah minggu Panjenengané bakal nimbulaké kurban lan oblation, lan swiwi ing Pedalemané bakal nistha saka desolation nganti pungkasan, nganti akir diutus menyang kepencil. « 

 

Buku saka Apocalypse Yohanes uga nyariosaken dhateng kita bilih setengah kapindho (42 sasi) ing pungkasan pitung taun bakal Samsaya Awon saka pisanan lan bakal ngemot dina nyata saka bebenduné periode Allah.

 

Setengah saka minggu pungkasan iku Maret 2012.

 

Ing Maret 2012, ana tandha penting ing langit, sing panjelasan mung kita nemu ana lali kang dijupuk Panggonan.

 

« A bal ireng saka unprecedented ukuran, bisa luwih kita Bumi planet wis tetep disambungake kanggo srengenge kanggo luwih saka rong puluh patang jam saka 8 Maret 2012 14 jam ing 11 Maret, 2012 O 15 jam universal wektu. « 

 

Senajan qu’inexpliqué punika nyata lan konkrit kasunyatan, diidentifikasi dening NASA

 

 

Ndeleng Pendhaftaran artikel

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Wiwit komet lan meteorites angonan tanah luwih utawa kurang sing kasunyatan saben dina lan météor uga tiba karo nambah frekuensi ing bumi wiwit Maret 2012.

 

Kita bisa ngomong sing gedhene iki gejala mbentuk pratandha awal ing langit kanggo bakal terus karo luwih mangsa kanggo teka ing dina bebenduning Allah pratandha.

 

We are ing mburi kita pangarepan lan dina sing bakal tut jadi dening pasukan iku angel banget kanggo kita kabeh.

 

Ing tangan siji, godaan bakal dadi kuwat minangka iku tetep kanggo demit banget sethitik wektu kanggo nindakake kang rencana marang Gusti Allah lan kita wong.

 

Lan sareh ing dina bebenduning Allah kudu uga dumadi sadurunge bali Gusti kita Yésus Kristus.

 

Kabeh iki menehi kita sak klebatan saka kangelan apik kanggo September 10 sasi isih.

 

Kita kudu tumindak kanthi cepet lan teka Yesus Kristus lan kanggo nyebar kabar apik « Yésus Kristus wis teka rauh lan iku logis kanggo 2015. »

 

Ndeleng Pendhaftaran artikel

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Aku ngajak panjenengan nerbitaké artikel iki ing blog panjenengan, ngirim menyang kabeh kanca lan kenalan link saka artikel lan blog supaya minangka kathah tiyang minangka bisa duwe informasi lan disimpen.

 

Yésus Kristus wis teka rauh, iku kepasten lan ngarsane kabeh lah Alkitab lan pratandha digawe iku kanggo 2015.

 

Prawan Rahayu, kita teka Wasana kang katon ing Fatima nanging dicethakaké ana telu cilik anak lan dimaksudaké kanggo digawe umum ing amarga wektu, wis kebak.

 

Informasi padha minted sumurup pump dening paus lan Vatikan.

 

Iku kudu nyatet sing Paus lan Vatikan ngakoni apparitions saka Virgin Rahayu ing Fatima minangka miraculous, lan durung padha isih kenek informasi rahasia iku dicethakaké.

 

Ndeleng Pendhaftaran artikel

 

PIHAK rahasia saka Fatima bali Gusti Yésus Kristus ING LEMAH – Mayer!

 

Akeh pastors lan eschatologists mung kanggo ngumumke sing kita ing mburi wektu tanpa ngumumke salah siji tanggal wiwitan utawa tanggal mburi bakal bali saka Gusti Yesus Kristus.

 

Wong sing ilang ing petungan yen di-push sing mburi tanggal ora ngomong mung tindakan.

 

Gusti Allah mung marang kanyatan ing pungkasan wektu wus nutup nganti wektu mburi.

 

We are ing mburi wektu lan kudu katon saben dina!

 

Kita kudu duwe wani ngenali sing kita wong dosa lan ndedongaa kanggo kawilujengan kita teka kanggo dina Gusti Yésus Kristus bakal mbusak marang pasamuan minangka maling nalika kita nindakake kita ora ngenteni.

 

Yesus Kristus bakal fisik bali menyang Gunung Zaitun ing 2015, iku ketok, iku bakal paling kamungkinan sak pesta kalasangka antarane 14 lan 15 September 2015.

 

Alas, aku ora nemu tandha manawa ngumumake tanggal pengangkatan Gréja.

 

Ing artikel

Tanggal ING Apocalypse lan pengangkatan wong-Gréja dipunagem!

 

Aku nyaranake kamungkinan kang aman kanggo taun iki, paling mbokmenawa ing sasi 2014 Nopember.

 

Nanging banget bisa sing pengangkatan wong pasamuan kanggo njupuk Panggonan saiki lan mbok menawa kanggo Paskah lan kita lagi meh ana

 

Paskah awal Monday, April 14 Selasa, 22 April sore ing dusk.

 

Kristen Paskah ana 21 April.

 

Aku pengin sampeyan kabeh sing Paskah Happy (s) 2014 Love, pangapunten lan tobat.

 

Teka Gusti Yesus Kristus, iku durung kasep. Nanging rauh ana bakal tangisan lan kerot untu kang pungkasan.

 

Yesus Kristus tresna kita senadyan kita bentet lan dosa.

 

Takon Allah pangapunten kanggo misdeeds kita lan ndedonga kanggo kawilujengan saka jiwa kita lan kita tresnani sadulur.

Gusti Allah ngayomi kowe kabeh dina kang bebendu kadadean.

Victor

 

 

 

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :