Vjenčanje u HELL


 

Vjenčanje u HELL

Od 23. Sep 2017 je 21. maja 2018

PREZENTACIJA

S obzirom na važnost i hitnost sadržaja ove knjige sam odlučio umjesto da radim za uređivanje, objavljivanje i potpuno besplatno na blogu.

Ja će se baviti se ističe da čovječanstvo živi u posljednjih nekoliko godina.

svi vidimo da nesigurnost postala svakodnevno mnoštvo širom svijeta. Ratova, nasilja, katastrofa, epidemije, glad, gubitak vrijednosti, nesigurnosti i teškoće nametnuta ili svih naroda na planeti.

Loš niz okolnosti su izazvali sve ove nesreće? Ja ću naglasiti ono što je u tami savjesti, tako da svi razumiju da uzročnost postoji sve ove sigurnosne probleme.

Već biti sigurni da je život čovječanstva će se vrlo brzo ono što kretati. To je sigurno i što ćemo vidjeti u knjizi koji su razlozi i posljedice, kao i ono što su opcije na raspolaganju čovječanstvu.

Svaki dan koji prođe, mediji obećanje u svijet snova i bolji svijet u godinama koje dolaze. Ali smatramo da život nam donosi nesigurnost i dnevne nevolje.

Pozivam vas da pristupite ostatak knjige preko ovog linka koji će vas uputiti na desnoj strani bloga na francuskom jeziku. Možete prevesti web stranice knjige sa prevodiocem stranice Vaše Internet Explorer « Crome » ili na neki drugi način.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Sretno čitanje,

pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :