40 ditë në Babiloni do të shkatërrohen

victorpicarra :

Të dashur vëllezër e motra,

Përgatitni shpirtrat tanë, sepse ne e dimë se Zoti ynë është në derë dhe se kthimi i tij është i pashmangshëm.

.
Pra, është e mundur që ajo është këtë vit.

.
Falë vëllait tonë Louis Alencourt për këtë punë të shquar që ka asnjë qëllim tjetër përveç për të zgjoheni në këtë kthimit në lavdinë e Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit, birit të vetëm të Perëndisë.

Jezu Krishti premtoi për të ardhur dhe për të shpëtuar të na në fund të kohës dhe ne presim me padurim të madh.

.
Unë rekomandoj një lexim të kujdesshëm të këtij seksioni të Brother tonë Louis.

.
Juaji vëllezërit e mi të dashur, motra, Zoti na e sjellë të gjitha paqe, dhe gëzimet Gëzimet në jetën tonë, në zemrat tona dhe në shtëpitë tona pritje ditët e bekoftë kthimin e Perëndisë tonë Jezu Krisht
Victor

Fillimisht postuar në zgjimin e Madhe :

Apokalipsi-Now2Këtë herë unë lagur. Për herë të parë, unë do të zbulojë një supozim shumë i madh, e llogaritur dhe të arsyetuar. Kjo nuk është një profeci, por një parashikim, një mundësi, një skenar.

Një forcë që të kthehet rreth, unë më në fund e kuptuan skenar hyjnor?Unë nuk e di, e ardhmja do të tregojë. Unë vetëm e di, siç tha you martuar Archangel Gabriel Daniel:  »  Dije se sekreti i profecive të tua nuk do të zbulohet para në kohën e caktuar nga Perëndia  « dhe se »  fjalët që ti ke dëgjuar janë vulosur deri në kohën shënuar.   »

. Vini re se unë kam postuar një ekstrakt të këtij neni, bazat
Për të gjitha argumentet dhe detaje, ju ftoj për të shkarkuar artikullin e plotë këtu: Në 40 ditë Babilonisë do të shkatërrohen . Print it out dhe të lexoni në kohë të lirë, për shkak se informacioni është i dendur.

Siç e kam kritikuar për hulumtimet e mia të përfunduar nga …

Shih origjinale 6919 më shumë fjalë

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :