ALARMA LA FORÇA DE LA FE EN L’AMOR DE JESUCRIST

arbreciel

.

Déu va anunciar a l’home des de la creació de la humanitat que el món« Terra » va tenir una vida i després seria destruïda al final del judici final.

.

Déu va dir a la Bíblia pels seus profetes i el seu únic fill Jesucrist tot el que anava a passar al final dels temps i més enllà.

.

Després que el final dels temps, Jesucrist tornarà físicament a la Terra per regnar durant mil anys, fins a la fi del món i una mica més serà salvat i viurà per sempre en una nova Terra i l’altre anirà a l’infern.

.

Per increïble que sembli, després de dos mil anys d’espera, ens trobem que les profecies bíbliques i els senyals d’advertència del retorn de nostre Senyor Jesucrist ja estan fetes en la seva gairebé totalitat i els que encara no s’han fet, són sent complert.

.

Aquesta és una realitat objectiva i verificable des de la finalització dels primers signes va ser la creació de l’Estat d’Israel 14 maig 1948.

.

Des d’aquesta data, en menys de 70 anys totes les profecies bíbliques i prodigis del retorn de Jesucrist a fer.

.

Cal assenyalar que és matemàticament impossible que totes aquestes profecies i signes bíblics es poden realitzar al mateix temps en un període tan curt.

.

Això exclou totalment l’oportunitat!

.

Quan hi hagi exclòs l’impossible en una situació que és tan improbable que pugui semblar, no és la hipòtesi més probable, sinó una realitat.

.

Com és matemàticament impossible que l’atzar permet l’assoliment en tan poc temps (menys de 70 anys) d’una multitud de profecies bíbliques i els signes que anuncien milers d’anys des del retorn de Jesucrist « El Messies »

.

L’imminent retorn de Jesucrist s’ha convertit en un escenari probable realitat i no.

°

ob_ecc958_10241985

.

Per tant, podem parlar de certesa imminent retorn de Jesucrist.

.

El retorn de nostre Senyor Jesucrist es relaciona bé la nostra generació.

.

És una certesa, però tothom és lliure de fer cas omís d’ella.

.

L’anàlisi personal que vaig fer a vista de la multiplicitat de les profecies bíbliques i els signes realitzats des del 14 de maig de 1948, i els augments exponencials des del 29 de setembre de 2008, …

.

(Data jo vaig escollir en la meva anàlisi com la data d’inici de l’anunci de la setmana passada pel profeta Daniel i en concret la data d’inici dels últims set anys abans del retorn físic del nostre Senyor Jesucrist)

.

… Em va portar a localitzar el retorn del nostre Senyor Jesucrist, entre el 14 i 15 setembre 2015.

Aquesta en un total respecte pels ensenyaments de la Bíblia i especialment els Evangelis:

.Matthieu 24 versicle 36

.

Per a aquest dia i l’hora ningú sap, ni els àngels del cel ni el Fill, sinó només el Pare.

.

Llegiu el meu article

EL RETORN DE JESUCRIST potser el 14 o 15 setembre 2015! Durant la Festa de les Trompetes  :

.

A la vista de les profecies i presagis, notícies del món confirma amb força en tots els àmbits de la imminent retorn immediat del nostre Senyor Jesucrist.

.

Per desgràcia, una i mil vegades Malauradament, molts homes i dones;especialment entre els joves, ja no creure en Déu, i molt menys a Jesucrist!

.

Molts es van convertir en egoista, arrogant i jactanciós, caure en la luxúria i el plaer de fer el mal.

.

Altres grups s’han unit als jihadistes a assassinar als nostres germans i germanes i tots els que posen en el seu camí.

.

Només hem de mirar el que està succeint a l’Orient Mitjà per veure que, òbviament, la guerra de l’apocalipsi « La Guerra de Armagedón » ha començat des de març de 2012 a Síria.

.

Cal assenyalar que la revolta a Síria va començar fa un any, però la revolta s’ha anat a una fase de guerra real en 2012 març amb l’arribada a Síria molts gihadistes a tot el món per lluitar contra els poders fàctics per al introducció d’un generalitzat a tot l’Orient Mitjà Jihad.

.

En la meva anàlisi per al retorn de Jesucrist a la Terra entre el 14 i 15 de setembre de 2015, la Guerra de l’Apocalipsi « Armageddon » es posa en marxa a la vegada que l’inici de la gran tribulació i per tant duri fins a la tornada Jesucrist, que posarà fi a la seva tornada a la Terra.

.

La guerra de Armagedón sembla haver adquirit una nova dimensió amb aquesta coalició de quaranta estats contra aquest exèrcit de gihadistes « Estat Islàmic a l’Iraq i el Llevant (EIIL) »

.

També hem d’entendre que aquesta guerra empitjorarà dia a dia com el retorn de Jesucrist ha de ser com en els dolors de part amb més i més dolor fins a l’últim moment, i és que Física de la rendibilitat en la Muntanya de les Oliveres a Jerusalem.

.

En l’actualitat, Israel, i especialment Jerusalem, ja és objecte d’atacs terroristes per part d’aquests lluitadors EIIL!

.

Jesucrist, abans de tornar físicament a la terra ha de procedir a l’eliminació de l’església no és per a suportar el dia de la ira de Déu que ha d’ocórrer abans del seu retorn.

.

Però quins seran part de l’església en el dia del rapte!

Declaració de la fe:

.

Innombrables són aquells en el món que no són cristians.

.

I entre aquells que són cristians, innombrables són també els que no estan habitades per la veritable fe i que no segueixen els manaments de Déu i els ensenyaments de Jesucrist.

.

Aquesta greu situació es veu agreujada per una apostasia veritablement global.

.

Això és greu perquè molts molt aviat Jesucrist eliminarà la seva església i molts seran exclosos. Mentre ells estan segurs de guanyar un lloc a l’església de Jesucrist serà eliminat.

.

Hem d’entendre que Jesús Crist, fill de Déu, hi era dos mil anys, al final dels seus tres anys de predicació, insultat, humiliat, maltractat, assotat, torturat, humiliat i finalment crucificat.

.

Però mai, mai, Jesucrist ens ha abandonat perquè ell va acceptar el seu sofriment fins a la mort per la nostra salvació!

.

I nosaltres, els meus estimats germans i germanes, ¿quants de nosaltres han abandonat Jesucrist deixant a la seva església!

.

Jesús li va preguntar a Pere per construir la seva església i l’església és « una i indivisible » que es diu « l’Església catòlica »!

.

Molts dels nostres germans i germanes però han deixat l’església catòlica i el pensament més a prop de Jesucrist, quan en realitat van repudiar al deixar la seva església.

.

Per descomptat que aquests germans i germanes sovint habitats per una veritable fe i en realitat estan persuadits a seguir i, en una església dissident, el camí correcte a Déu per mitjà de Jesucrist.

.

Lamento dir-ho, però estan equivocats! Per abandonar l’Església de Jesucrist « L’Església Catòlica » que va abandonar Jesucrist va patir per la nostra salvació!

.

Jesucrist, que no ens abandona, que va patir per nosaltres, fins al seu últim alè a la creu.

.

Nostre Senyor Jesucrist va acceptar tots els sofriments per a la remissió dels nostres pecats i per tant ens permet entrar al Regne del cel pel seu amor i no pels nostres mèrits.

.

Així que si cometem pecats, encara podem ser part de l’església que s’eliminarà si demanem perdó a Déu, si ens penedim i redrecem si la nostra vida.

.

Però si abandonem Jesucrist i l’abandonament de la seva església « L’Església Catòlica », mentre que inconscientment li donem a Jesucrist i la seva església aviat serà eliminat.

.

Per descomptat que entenc que molts creuen que el tenir fe sense ser part de l’Església Catòlica que es beneficiaran de l’eliminació.

.

Jo els dic a tots, inclosos els pastors, guies, sacerdots dissidents esglésies i altres líders religiosos de totes les esglésies fora de l’Església Catòlica, estan equivocats.

.

Seria criminal que suggereixen que després d’haver abandonat a Crist, deixant a la seva església, ells se salvarien i aquells que els segueixen.

.

Fora de la Santa Església Catòlica no hi ha salvació!

.

.

.

No obstant això,

Jo sé i sóc conscient dels grans problemes i tragèdies viscudes per l’Església Catòlica durant dècades. Està infiltrada per maçons, per apòstols de Llucifer, per la gent sense vergonya per especuladors i fins i tot pedòfils.

.

Jo sé i sóc conscient que el Vaticà es va convertir clarament la seu de l’anticrist.

.

Jo sé i estic conscient que Jesucrist s’ha convertit en una peça de museu al Vaticà.

.

Jo sé i sóc conscient que hi ha una voluntat, dictada pel Vaticà a tots els seus assistents, a l’església s’adapta a la vida moderna, això es tradueix en més repressió a les esglésies confessionals, les cloïsses o l’aigua beneïda a la font i ara hi ha comunions sense confessions.

.

Jo sé i sóc conscient de les comparacions vergonyoses a l’església catòlica amb les religions paganes i ser sacrilegi comès en el seu si.

.

Papa i dignataris per participar en el gran dia amb convidats d’altres religions a les oracions paganes a la Basílica de Sant Pere a Roma.

.

Sí, ho sé i estic conscient que la nostra Santa Església Catòlica està morint, ella és insultat, maltractat, humiliat, torturat, i mortificat que ella finalment crucificat com va ser el nostre Senyor Jesucrist.

.

Per descomptat no estic d’acord amb el papat que vol unificar totes les religions i crear habitacions amb oracions compartides de totes les religions.

.

Per descomptat no estic d’acord amb el papat que vol fer el nou valor de l’humanisme de l’Església Catòlica. (L’humanisme col·loca l’home en el centre de tot, mentre que l’Església Catòlica és Déu qui està al centre de tot) hi ha una lleugera diferència! no pots trobar!

.

Per descomptat no estic d’acord amb els antipapes que tenen èxit de Jean vint anys que es va negar a obeir la petició de la Santíssima Mare de Déu, negant-se a revelar el 1960 el tercer secret de Fàtima.

.

La llista seria llarg enumerar tots els desacords entre el papat i els veritables membres de la Santa Església Catòlica.

.

Malgrat tots els desacords « i són legió, » no hem d’abandonar la nostra Santa Església Catòlica, ja que és l’església original que va ser creada per Pierre a petició de Jesucrist.

.

La nostra Santa Església Catòlica pateix els Màrtirs a la Fi dels Temps!

.

Tenim un deure com a cristians i soldats de Crist per fer front als seus atacants i no renunciem perquè Jesucrist no ens ha abandonat. Ell va patir per nosaltres fins al seu últim alè de vida.

.

Així que per l’amor de Jesucrist i de Déu, vostè té el meu estimat novament dins de l’Església Catòlica Santíssima. És la nostra llar i la nostra família.

.

Discuteixi amb els sacerdots en el final dels temps, demanar aigua beneïda a les cloïsses junts i pregar al nostre Senyor per la seva tornada inesperada.

.

Som al final dels temps i de sobte com un tall de llum d’aquest món es despertarà amb el rapte de l’església!

.

Serà massa tard per ser fora de perill!

.

Et convido a llegir o rellegir la paràbola dels treballadors en l’hora 11.

.

.

Enllaç a la paràbola dels obrers de l’hora 11: Mateu Capítol 20 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

Com es pot entendre mitjançant la lectura d’aquesta paràbola, però, cada poc vénen a Jesucrist i un membre de la seva església, que aviat serà eliminat.

                                                           

  Mea culpa

mea-tall

 

.

Actualment vivim l’apostasia de l’església i de la fe, molts cristians que han deixat l’Església Catòlica i molts més són els que no tenen fe perduda i que no tenen església.

.

Aquest és un fet i el món concret. I això és dramàtic!

.

És en la generació de menys de quaranta anys és el major nombre dels que s’han allunyat de la fe de Déu i Jesucrist.

.

És també en la generació de menys de quaranta anys estan també aquells que no han tingut l’oportunitat de convertir-se en cristians o membres de la Santa Església Catòlica.

.

Nosaltres els adults majors, no hem complert el nostre paper com a germans grans i hem abandonat els nostres germans i germanes més joves a la carretera de la Fe.

.

Per descomptat, les disculpes són tan nombrosos com hi ha individus responsables.

.

Però els fets hi són i són molt concret i real.

.

Els nostres joves no se senten atrets per l’església i molts ni tan sols saben que Crist Jesús!

.

I això és culpa nostra, nosaltres més.

.

Trucant a tots els no creients

Els ateus

Per a tots aquells que no va venir a Jesucrist sabem que l’Església Catòlica Santíssima li donarà la benvinguda si vol unir-se.

.

Aconsegueix batejat en aigua per un sacerdot, pel germà o una germana,

.

Demana a Déu pel perdó de tots els seus pecats i el guiarà en la seva vida,

.

Arrepiéntanse de tots els seus pecats i males accions,

.

Estiri la seva vida i demanar-li a Jesús Crist a través de l’oració, perquè sigui el seu salvador personal i li donen la benvinguda a la seva església.

.

Vine a caminar amb nosaltres en el camí estret d’amor, fe i humilitat que condueix a Déu a través de l’amor de Jesucrist.

.

Sigues humil però orgullosa i digna de ser cristians i ser quiet i fervent en la seva fe en la nostra Santa Mare l’Església Catòlica.

.

Mantingui amb cura la flama de la vostra fe ben il·luminat per a romandre en l’Església de Jesucrist, ja que aviat serà eliminat.

.

La vida per a l’eternitat és en Jesucrist que es troba.

.

Trucant a tots els vicaris de la Santa Església Catòlica

.

Sacerdots

.

Molt solemne, els demano a tots els vicaris de la nostra Santa Mare l’Església Catòlica a prendre una distància màxima amb el papat que sorprenentment va portar a l’església per l’abisme incloent aliances amb altres religions i causa innombrables cristians a l’infern.

.

Segueixi el seu cor i convertir-se de nou als soldats valents i fervents de Jesús Crist com els nostres germans i germanes i tots els que desitgen ser, tenen gran necessitat de tu.

.

L’església està morint i ella et necessita tot.

.

Mateu 18 5.verset

I jo us dic la veritat, fins que el cel i la terra, que no passa de la llei ni una jota ni una titlla, fins que tot s’hagi complert.

.

És essencial promoure ràpidament,  « fins i tot al carrer, i fins i tot en els centres comercials! «  el baptisme Església Catòlica i les campanyes organitzades, de manera que a mesura que molts dels nostres nous germans i germanes també pot ser salvat.

.

Hi ha bateig baptisme d’aigua, com els baptismes de desig i sang, només és una blasfèmia que condueixen a Llucifer tots els que accepten a tots els que donen i els que reconeixen .

.

La nostra Santa Església Catòlica ha de redescobrir els seus valors, el dogma i la fe.

.

Vostè i els Vicaris de la Santa Església Catòlica, Sants Soldats de Jesucrist també ha de despertar i treballar en una situació d’emergència perquè en el ramat ovelles perdudes.

.

Jesucrist ve aviat i ens demanarà comptes de totes!

.

Això respon a la vinguda del Senyor?

.

Totes les trucades als nostres germans i germanes:

Jesús Crist

humanitat

Junts hem d’actuar per donar vida i sentit a l’ensenyament del nostre Senyor, Mestre i Rei Jesucrist, l’únic fill de Déu.

.

El retorn de Jesucrist sembla ser imminent i una nova vida promet ser per a la humanitat.

.

El regnat de Jesucrist és a prop, es trigarà un mil·lenni d’amor, la pau i la prosperitat a tota la Terra.

.

Però per viure aquest mil·lenni d’amor i felicitat en la pau i la prosperitat, puguem ser estalvis per Jesucrist.

.

Alguns se salvaran i s’eliminarà ja que assistir al casament de l’Anyell.

.

Serà una veritable aliança eterna que Jesucrist establirà amb tots els membres de la seva església a la qual ha eliminat.

.

Alguns altres es guardaran però d’enfrontar primer a l’últim període de gran tribulació, amb el retorn físic de nostre Senyor Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres a Jerusalem

.

Han de resistir les temptacions dels apòstols de Llucifer i sobreviure a la persecució dels cristians que no s’han eliminat.

Enllaç

.

Allunya’t de totes les religions falses que dibuixen en l’abisme i l’infern.

.

Torna oa l’Església Catòlica Santíssima, malgrat les seves tragèdies i tots els atacs que pateix apòstols de Llucifer.

.

Hem de defensar l’Església Catòlica perquè és la casa de nostre Senyor Jesucrist i per tant també és la nostra llar.

.

També serà la llar de tots els nostres nous germans i germanes, que vénen a Crist pel baptisme en aigua, la demanda de perdó i penediment, que redrecen les seves vides i demanen a Jesucrist a través de l’oració a ser el seu salvador i Déu per guiar les seves vides.

.

A continuació, reben l’Esperit Sant de Déu i ser un membre de l’Església Santíssima de Jesucrist!

.

El temps és molt més greu i important del que t’imagines, Jesucrist ve molt aviat i, al seu retorn es va trobar amb una església unida o va a trobar homes i dones que lluiten per la seva túnica.

.

No prengui part en totes aquestes disputes que mantenen la fe dels cristians i la dreta i el camí just, l’amor, la pau, la compassió i la humilitat que hem seguit a Jesucrist ia Déu.

.

Veiem tots els dies que les atrocitats es cometen en contra dels nostres germans i germanes en particular a l’Orient Mitjà i Àfrica.

.

Preguem per tots els grans màrtirs de la tribulació, incloent-hi les víctimes innocents dels jihadistes.

.

Seguiu les notícies del món, ja que és el rellotge dels temps de la fi.

.

Jesucrist ve aviat i tornar a la Terra, se’ns demanarà comptes de totes!

.
Per entendre millor llegir Mateu capítol 25.

Enllaç

Fi dels Dies

.

Una petita quota en la nostra molt interessant i Homosexualitat Francis Papa!

Videos en espanyol sobre l’homosexualitat

Cal assenyalar que tots som pecadors i que Déu perdona, a través del sacrifici de Jesucrist a tots els que demanen perdó, que es penedeixen i redreçar les seves vides.

.

Uns altres que no es penedeixen, no seran part de l’església serà eliminat.

.

És una certesa, però no hem de jutjar a ser jutjats no.

.

No obstant això, no podem acceptar que l’homosexualitat és reconegut per l’Església com una sexualitat normal i natural perquè la Bíblia ho prohibeix.

.

Òbviament el nostre Papa en nom de l’Església reconeix oficialment l’homosexualitat com un sexe natural.

.Agissant I en contra de l’ensenyament de Déu i de Jesucrist.

.

Una paraula poc negador en aquest article.

 

Tots som pecadors!

Així que no t’avergonyeixis dels teus pecats. 

 

 

Comenceu amb pesar i es penedeixi d’haver comès.

.

Demana a Déu pel perdó i redreçar la seva vida.

.

Si vostè ha caigut en el pecat, després aixecar-se, que sens dubte vindrà una altra vegada i una altra, però l’important és elevar, per lamentar, per redreçar la seva vida i tornar en el camí correcte!

.

Vostè mai admets vençut!

.

Déu sempre estarà amb vostè fins que li demanes que et perdoni, sempre que vostè es penedeix dels seus pecats.

.

Caminem meus estimats germans i germanes en Crist en el camí estret de l’amor i la fe que condueix a Déu.

.

I les caigudes són nombrosos!

.

Som com nens nounats que estan aprenent a caminar.

.

Hem d’acceptar les nostres caigudes, aixecar-se i sortir.

.

D’aquesta manera, ens convertim en fills de Déu, aprenent dels nostres errors, els nostres pecats i els nostres errors com els nadons que estan aprenent a aturar-se i caminar i després convertir-se en homes i dones.

.

Allunyeu-vos de la maldat i temptacions

Desterrar de les seves ments odis i ressentiments,

Viure en l’Amor i la Pau

I Déu et guiarà al llarg de la seva vida,

Si se li pregunta.

 

Els demano a tots vostès, els meus estimats germans i germanes en Jesucrist, circular amablement a tot el món aquest article i comunicar l’adreça del bloc a tots els seus contactes.

.

https://victorpicarra.wordpress.com/

.

El temps no s’atura i el nostre Senyor  necessita cada un de nosaltres per difondre la paraula « Jesucrist ve aviat »

.

Podeu veure totes les entrades de bloc per aquest enllaç.

.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

.

Pau, amor i alegries en els cors i en la xemeneia en previsió que el rapte de l’església per uns i per altres, el retorn físic a la muntanya de les Oliveres, el nostre Senyor i Mestre, Jesucrist, el nostre King, qui és l’únic fill de Déu.

Que Déu els guiï i els beneeixi a tots

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.