2014 – vdiq KISHA, për fat të mirë JEZU KRISHTI Së shpejti!

Këmbë im i dashur

Si çdokush mund të shikoni, ne jetojmë kohë shumë të veçantë.

Më shumë progres është e lartë dhe varfëria është e madhe!

Mjekësia është më e avancuar dhe ka sëmundje dhe të sëmurë!

Më shumë bujqësia dhe blegtoria janë zhvilluar dhe për këtë arsye më e rëndësishme dhe rrit gjeneratën uria

Në të gjitha fushat e teknologjisë ka arritur nivele tepër të larta.

Ndërsa në të njëjtën kohë në të gjitha vendet të varfërit po bëhen më të shumta.

Njeriu i pasur merr edhe ëndërr që ai mund të takojmë Perëndinë.

I varfëri ka atë të shpresojnë për një jetë më të mirë në ëndrrat e tij.

Më keq akoma shumë njerëz të pasur dhe të varfër kundërshtojnë Perëndinë dhe Krishtin, disa, sepse ata mendojnë se mund të bëjnë pa dhe të tjerët, sepse ata mendojnë se ata kanë qenë të braktisur!

Ajo është bërë më e rëndësishme dhe thelbësore që të lutemi Zotit për ndihmë dhe të jetë i mbrojtur dhe shumë janë ata që largohen nga besimi dhe refuzojnë Jezus Krishtin, që është megjithatë shansi i vetëm i shpëtimit për  » njeri! « 

Nëse shikojmë pak më afër, madje edhe në mesin e famullitarët e kishës, veçanërisht në mesin e personaliteteve, disa kanë humbur besimin, madje edhe deri në sakrilegj!

Edhe asgjë nuk shkon Vatikanit, skandale dhe vazhdimësisë të biznesit për disa vjet!

Ideja për të plotësuar shenjtërimin e grave ka qenë edhe avancuar kohët e fundit …!

Kisha është duke vdekur!

.

Ajo është tradhtuar, ndrydhur, torturuar, vrarë dhe të ndarë në kishat e shumta që thonë të gjithë më afër të vërtetën e Perëndisë si njëri-tjetrin.

Apo është rruga, ku është e vërteta, e cila është Kisha e vërtetë?

Duhet të pranohet se shumë të krishterë dhe jo të krishterë janë të humbur, sepse errësira ia ka pushtuar botën

Prandaj është e rëndësishme për të gjetur rrugën e drejtë kthehet në burim!

Burimi është Jezu Krishti.

.

Ai i dha Peter detyrën e udhëhequr Kishën e tij deri në kthimin e tij.

qiri qiri-mbajtës-anim

Pasardhësi Pasardhësi në dy mijë vjet të pritur dhe shikuar kaluar në mes të udhëzues e parë dhe Pierre François udhëzues tonë aktuale.

Jezu Krishti na ka zbuluar në Ungjijtë se ai do të kthehet në fund të kohëve biblike për të hequr atë nga kisha e tij dhe të mbretërojë në tokë për një mijë vjet.

Bibla i kushton një sasi të konsiderueshme të shenjave dhe profeci të na tregoni kur « periudha »  do të jetë në fund të kohës.

Është e qartë, në funksion të të gjitha që ne jetojmë dhe shenja dhe profecive, ne jemi disa vjet në këtë periudhë të kohëve fund biblike fatkeqësi e të cilëve grevë burra në mënyrë eksponenciale si dhembjet e lindjes.

Kthimi i Jezu Krishtit është i pashmangshëm! 

Kjo është një siguri!

Pa dyshim! 

Koha e hirit është afër përfundimit të saj dhe së shpejti ajo do të jetë shumë vonë për të ardhur në Jezu Krishtin dhe të shpëtohen.

Le të pendohemi për të gjitha mëkatet tona shpejt dhe të shpjegoj jetën tonë.

Është e rëndësishme dhe urgjente, sepse së shpejti do të ketë klithmat e qara dhe kërcëllim dhëmbësh të të gjitha latecomers.

Vetëm Perëndia Atë e di se kur do të kthehet në Tokë e Jezu Krishtit.

, Ne e dimë vetëm se ajo është për brezin tonë dhe se ardhja e tij do të përpëliten si lindjen e fëmijës.

Të gjithë ata që kanë moshën për të kuptuar jetën mund të dëshmojnë vështirësitë nxitim goditur Tokën dhe burrat që nga kriza më 19 shtator 2008.

Çdo vit që kalon që nga viti 2008 është më i keq se më parë në të gjitha fushat.

Pra, Viti 2014 po afrohet shpejtë ndoshta se dreaded dhe kishin frikë!

Pa profeci, mund të themi se ajo do të jetë e tmerrshme, sepse më keq se 2013!

Luftërat, dhuna, rebelimi, persekutimi i të krishterëve do të përkeqësohet.

Kriza globale do të ketë shumë viktima.

T spata, unë ncome gjitha llojet ende do të peshojnë në vitin 2014 të ardhurat e varfër e shumë familje!

Tsunami, tërmetet, stuhitë, shirat e rrëmbyeshëm, përmbytjet, zjarret, Vullkani, ciklonet dhe uragane do të jetë më i fortë në vitin 2013!

Zi buke dhe sëmundje do të bëjnë pjesën e tyre të viktimave!

Vdekja pa arsye miliona peshqit, zogjtë dhe kafshët e tjera do të vazhdojë!

Nuk ka nevojë të jetë një profet deri në fund të kohës, çdo gjë është e shkruar në Bibël dhe çdo gjë do të bëhet!

Wake up!

.

A nuk do të shurdhër dhe të verbër ndaj shenjave që janë të dukshme dhe që goditi botën që nga viti 2008.

Të gjitha këto shenja janë klithmat reale të paralajmëruar nga Perëndia për të na zgjuar, në mënyrë që ne mund të vijnë të Jezu Krishtit për të shpëtuar!

Unë vetëm mund të rekomandojë të gjithë të luten për të mbrojtur nga të gjitha vuajtjet e këtij goditur Burrat dhe Tokën në vitin 2014 dhe do të rritet në mënyrë eksponenciale!

Ne duhet të zgjohemi vëllezërit dhe motrat e mi shumë të dashur e mallrave në Jezu Krishtin.

Kisha po vdes dhe besimi nuk recetë!

Dashuria, mëshira dhe bamirësia kanë dhënë rrugë për epshi, egoizmi dhe individualizmi!

Besimi i dha rrugën për të humanizmit!

Për fat të keq sot ne mund të themi se nëse Jezu Krishti të kthehet së shpejti, nuk është e sigurt se ai është ende Besimi në Tokë!

Duke pasur parasysh përshpejtimin e fatkeqsive që u ndodh në botë, ne mund të presim në vitet e ardhshme për të parë kthimin e Jezu Krishtit në Tokë.

Vëllezërit e mi të dashur e motra në Krishtin, ne duhet të lutemi dhe të luten përsëri dhe përsëri se Zoti nuk vonon kthimin e Jezu Krishtit si pamje në atë masë dhe forcën e ngjarjeve që ndikojnë burra dhe toka, vuajtje e madhe duhet të kemi frikë në të ardhmen.

Do të ishte utopike për të besuar se jeta do të bëhet më mirë përpara kthimit të Jezu Krishtit!

Personalisht unë mendoj se kthimi i Zotit tonë Jezu Krisht do të jetë në vitin 2015.

Kjo vuajtje ne ende për fat të keq duhet të qëndroj deri ditën e bekuar!

(Shih artikullin tim)

KTHIMI I JEZU KRISHTIT MUND 14 OSE 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive

.

Unë ju ftoj të ndiqni këto dy blogs shumë interesante autorët e të cilëve kanë një pamje të veçantë të kishës dhe në fund të kohës dhe unë pajtohem në të përshkruajë gjerë.

.

1) Brother ynë Louis Alencourt  « Zgjimi i Madh » dhe veçanërisht të lexoni artikullin e tij.

http://legrandreveil.wordpress.com/2013/11/29/la-passion-de-leglise/

.

2) Ky blog VaticanCatholique  dhe të shikojnë këtë video shumë e gjatë dhe interesante

.

Ne jemi në dhjetor 2013 dhe së shpejti ne do të festuar Krishtlindjet me këtë rast do të jetë e mirë për të ruajtur lidhjet familjare dhe të bëjë, nëse është e nevojshme, paqe në të gjitha kontestet.

Kjo mund të jetë e Krishtlindjeve fundit festojmë

Pa Zotit tonë Jezu Krisht!

sentinelle3

JEZU KRISHTI ESHTE KING MY

.

Koha është e shkurtër, ju gjithashtu të bëhen ushtarë të Krishtit!

Pass fjalën! « J ESUS Krishti të kthehet së shpejti « 

Ndiqni zemrën tuaj dhe mbani mirë ndezur flakën e besimit tuaj.

Ndihmoni ata që duan të shpëtohen dhe të lutemi për të gjithë ata që kundërshtojnë Perëndinë dhe Jezu Krishtin!

Dhe mbi të mbetet në kungim me Perëndinë përmes lutjes për t’u mbrojtur nga tundimi dhe forcave satanike në këto kohë apokaliptike.

Kërkojini Perëndisë t’ju falë mëkatet dhe të lutem përsëri dhe përsëri dhe përsëri dhe përsëri për të gjithë ata që janë larg nga Krishti sepse nga kjo distancë ata dënojnë me vdekje e përjetshme!

Çdo njeri ka marrë një dhuratë të çmuar të Perëndisë « Free Referee » dhe për këtë arsye nuk mund të ruhen në qoftë se ai nuk ka dashur të vijë Jezu Krishti është i vetmi Shpëtimtar i njerëzve në këtë botë!

Dita e bekuar Kthehu në vendin e Zotit tonë, Mësuesit dhe Mbretit, Jezu Krishti bir i Perëndisë është afër, por para se ne e dimë momente të pista dhe të vështira në Tokë në vitin 2014 para se të kthehej!

Ngjarjet zhvillohen rreth botës për arsye të ndryshme si të forta si.

Ekziston frika se këto protesta të vazhdojë dhe të bëhet e vërtetë revoltat e armatosura në muajt e parë të 2014.

Lutuni për muajin dhjetor 2013 nuk duket si botën në maj të 1968, e cila pa demonstratat në Francë bëhen të armatosur në buzë të një revoltave të luftës civile!

Lutemi Zotit për këtë Krishtlindje 2013, ende një mundësi për të treguar dashuri, mëshirë dhe paqe në zemrat e tyre.

Lutuni Vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Jezu Krishtin që Perëndia do të na ndihmojë deri në fund të vitit 2013 dhe 2014.

Ne kemi nevojë për ndihmën e tij për të sigurt!

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe në lobeve presin Bekuar Dita Kthimi i Mbretit, Zotit tonë dhe Master Jezu Krishtit, Birit të Perëndisë për mbretërimit të tij mijëvjeçar në Tokë.

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :