EL RETORN DEL XAI A 2016!

emblem_of_the_holy_see-SVG (1)

Jesucrist,

Un Déu, una Terra, una persones.

 

La Bíblia ens diu que Déu « és » i que va crear l’univers, la terra i l’home.

 

D’acord amb el calendari hebreu tindríem aquest any 2016, el 5777 º any de la creació de la humanitat per Déu.

 

El que cal admetre que va en contra de la pseudo-evidència científica mitjançant el traçat de la humanitat més d’un milió d’anys.

 

Al llarg de la història, la Bíblia s’ensenya als homes a mantenir aquest fil d’unió entre Déu i la humanitat.

 

Per desgràcia, l’home en lloc d’apropar-se a Déu per aquest ensenyament ha continuat allunyant-se.

 

Tot i l’ensenyament de la Bíblia, moltes idees falses han sorgit al llarg de la història de la humanitat. Hi havia amants del sol, la lluna i les deïtats imaginàries esgarrifoses. Els homes fins i tot han adorat com déus en l’exemple dels faraons.

 

Però l’home del món modern era encara més l’insult a Déu! L’home ha rebutjat simplement el seu creador o pitjor home actua com si Déu no existís.

 

Així que Déu no està present en la ment de l’home modern, l’home va començar a somiar amb convertir-se en un déu.

 

França tot i la Clovis i Joana d’Arc, ha seguit ultratge Déu al llarg de la seva història (la matança de protestants a Sant Bartomeu, la caça de bruixes, les detencions i execucions dels templers i Jeanne arc etc ..) i França ha llançat finalment Déu de l’estat durant la revolució de 1789.

 

La República ha volgut conduir a Déu de la vida de França en 1789 i que veure a on condueix en última instància.

 

227 anys més tard, França està en ruïnes, envaïda i despullats dels seus béns per aquests invasors pseudo-pacífic que són rebuts com a significatius, amb l’assistència, allotjats, alimentats, cures de forma gratuïta i fins i tot paga mensualment pels nostres impostos!

 

No obstant això, els francesos són propensos a viure « en la pobresa »,malgrat un treball sovint dolorós i càrregues més pesades en el pressupost de la família pobra, « a la misèria » en ser copejat per la desocupació.

 

En la retirada que són els millors en precari i en el pitjor, en la misèria després d’una llarga vida de treball sol ser molt dolorosa.

 

Els francesos són estigmatitzats i condemnats a la inseguretat i la misèria per al benefici d’aquests invasors estrangers amb els quals es van veure obligats pels governs per viure junts.

 

Aquest set en viu té un cost i és el poble francès que li donen suport a grans esforços « Impostos, impostos, taxes i càrrecs són sempre més importants, mentre que els beneficis socials disminuir fins al punt que els francesos tenen grans dificultats per tractament.

 

El president François Hollande té encara, almenys en el llibre del seu ex amant, va insultar al seu poble al nomenar-los: « El desdentat ».

 

Aquesta expressió vergonyós, vergonyós, humiliant i ofensiu, però, és un reflex de la realitat, ja que és cert que els francesos no poden curar correctament.

 

El cost de l’atenció dental i pròtesis dentals sovint són prohibitius per a les persones que viuen en la pobresa i la misèria, i en realitat són sovint els éssers sense dents.

 

Per contra aquests tractaments i pròtesis dentals són lliures de tots aquests invasors estranys!

 

Nosaltres els cristians entenen que és l’absència de Déu en la vida de França, que ens ha portat a aquesta situació apocalíptica.

 

I fer-nos comprendre, Déu volia que aquests « invasors » estrangers són de la religió de Llucifer « Islam ».

 

Com veiem tots els dies que vivim en els últims temps i que acabarà amb el retorn del nostre Senyor i Rei Jesucrist.

 

Tinc una gran esperança que aquest retorn per al mes de setembre o el mes d’octubre de l’any 2016

 

Però cal reconèixer que ja estic equivocat i no podem excloure que aquesta vegada estic sent incorrecte.

 

Malauradament, és possible que hagi d’esperar un parell de dècades, la tornada del Senyor.

 

Però espero que no perquè s’inicia el dolor (això és innegable) i colpejar amb gran força des del 29 de setembre del 2008.

 

També sabem que van a empitjorar cada vegada més per tornar a glòria de Jesucrist des del seu retorn ha de ser com si tingués dolors de part.

 

Pel que el dolor és progressiu i només pot empitjorar més!

 

Si Jesucrist torni aquest any 2016, que aviat serà alliberat de tots aquests mals de la vida. Per tant, és essencial per a romandre en comunió amb Déu mitjançant l’oració demanant perdó tots els dies pels nostres pecats, els nostres errors, els nostres errors, les nostres males accions i els nostres pensaments impurs.

 

Tenim a les nostres vides ressaltar nostres valors cristians, ajudant a tots els que ens demanen ajuda incloent aquests invasors.

 

Però també hem de defensar la nostra cultura, la nostra història, els nostres valors i el nostre país França.

 

Recordeu que dic per a França és vàlid per a tots els països d’Europa és envaïda com si les nostres llengües, les nostres històries i els nostres països són diferents, la nostra fe cristiana és comú.

 

He d’aclarir que és la debilitat dels nostres governs anima a tots els pobles en l’èxode que no ve només de Síria, però de tot el món busquen una vida millor a Europa i particularment a França.

 

Els últims dies abans del retorn de Jesucrist estaran amb la definició més dura de la humanitat. Hem de pregar fortament perquè tot es faci d’aquest any 2016.

 

Això deixa molt poc temps per portar el major nombre d’éssers a Crist pel baptisme.

 

Està també potser per que el baptisme s’oferirà a tots els migrants que Déu els va enviar a Europa. Així que no dubti a proposar el baptisme a tots els que sol·liciten la teva ajuda.

 

Pensem que si Déu hagués volgut, podríem estar en el lloc de totes les famílies dels migrants.

 

Sent humils i gràcies a Déu per l’amor que ens porta malgrat els nostres pecats, els nostres errors, els nostres errors, les nostres males accions i els nostres pensaments impurs.

 

Per desgràcia, si Jesucrist és lent en arribar i el seu retorn a la tarda, de manera que tindrem un problema important en l’any 2017.

 

Això serà a les eleccions presidencials a França i cada un en la seva consciència anirà a votar pel candidat de la seva elecció.

 

No obstant això, ha de tenir en compte que la República és una ombra de si mateix i de la seva sobirania ha estat abolida i la seva moneda.

 

La influència i la influència de França en el món périclitent cada vegada des que el General De Gaulle.

 

Si no es fa res per aturar de manera definitiva i invertir la invasió, en els propers anys serà cristians minoritaris francesos i de la República si encara existeix, però ja no és secular i alcorànica aquest canvi serà democràticament a les urnes.

 

Les autoritats han prohibit parlar la veritat a la gent. Pel que no hi ha xifres oficialment en el nombre de musulmans francesos però qualsevol pot veure a cada ciutat, a cada barri que les comunitats islàmiques són cada vegada més important a França i Europa.

 

En Clarament, la importància d’aquestes comunitats és sorprenent!

 

Suport a les urnes aquestes polítiques laxes de la migració islàmica que s’allunyaran de la fe, el cristianisme i Jesucrist.

 

Jutjar i condemnar els migrants també s’allunyaran de la fe, el cristianisme i Jesucrist.

 

Però no us oblideu que la caritat comença per un mateix i que ha de posseir.

 

Així que el que les decisions preses pels nostres funcionaris elegits a tots aquests invasors migrants, cal garantir que les decisions s’apliquen amb l’amor i la caritat cristiana.

 

En un moment en què els homes rebutgen a Déu, dient: « humanistes »que estan més preocupats per la sort dels altres com el seu propi destí i el destí de les seves ànimes.

 

Per tant, és probable que després de les eleccions presidencials, siguin quines siguin les declaracions i promeses electorals, els fluxos migratoris segueixen estendre per tot Europa i en particular a França.

 

Les mateixes causes produeixen sempre els mateixos efectes, que els islamistes estaven a l’Est, ho faran a Europa.

 

La violència, la guerra civil i la guerra religiosa, per tant, seran sens dubte animar l’arrel amarga després de les eleccions presidencials franceses. Si no abans !!!

 

En un món on el Papa mateix ha perdut la fe per reconèixer totes les religions com a veritables i com camins que condueixen a Déu, el que és comprensible que molts dels nostres germans i germanes que va mantenir el veritable significat de la fe és cada vegada més restringit.

 

També restringit cada vegada més la nostra llibertat. Aviat sens dubte no tenen la llibertat per denunciar tots els actes en contra de la nostra fe cristiana, en contra de les nostres esglésies i en contra de la violència als nostres germans i germanes a França ia la resta del món.

 

Així que els meus estimats germans i germanes, he escrit dos llibres sobre la primera porta al títol del nom del bloc. « El predicador del retorn del rei » i el subtítol « De la foscor ve la llum » Aquest llibre en la primera part demostra l’existència de Déu i explica per què les seves moltes creacions que l’home i quin serà el destí d’aquells que van optar per seguir la voluntat de Déu. La segona part d’aquest llibre conté alguns dels meus articles he considerat important i guardar un possible tancament del bloc en contra de la meva voluntat.

 

El segon llibre amb el títol « França, la civilització i de la República a la deriva » i el subtítol és « El Predicador retorn del rei » s’explica a la primera part de com vam ser enganyats i traïts la línia de la història fatidiquement per trobar-nos al final del temps de l’esclavitud. També explica com França pot sortir d’aquesta rutina, « un retorn del Rei de França, » si el retorn de Jesucrist s’ha de fer en unes poques dècades. La segona part d’aquest llibre també conté alguns dels meus articles També he considerat important per salvar un possible tancament del bloc en contra de la meva voluntat.

 

Passi el que passi, el retorn de nostre Senyor Jesucrist és per a la nostra generació, és una certesa absoluta! I no pateix l’ombra d’un dubte!

 

Però la Bíblia també ens diu que quan Jesucrist tornarà a la veritable fe gairebé ha desaparegut de la Terra.

 

Així que fins i tot si estic convençut de la imminència del retorn i la rapidesa del nostre Senyor Jesucrist, per a l’any 2016, el fet és que puc estar equivocat i que tots dos llibres sens dubte li ajudarà perquè només Déu sap el que els enemics són capaços de fe.

 

Veiem i observem que des de l’any 2008 el cristianisme ha descendit als inferns. Els nostres germans i germanes moren a tot el món en la indiferència general dels funcionaris elegits. Ens trobem amb que l’Islam va fer la guerra contra els cristians.

 

El 27 de Jesucrist de setembre de, l’any 2015 Francisco fins i tot ha negat a la catedral de St Patrick als EUA, el que equival a una declaració oficial de la mort de l’església catòlica feta per Francisco, que ja havia negat els atributs de la funció papal quan va ser nomenat 13 de de març de 2013.

 

Ens sembla que com més temps passa, més ens « cristians » són assenyalats i posar a la banqueta.

 

foscos dies per davant, així que em vaig decidir a escriure dos llibres que seran útils per preparar les reunions discretes o en secret per necessitat, ja que els primers cristians o fins i tot es pot evangelitzar i una altra vegada fins al retorn del Senyor.

 

Amb l’esperança, però, que això no és necessari i que aquesta vegada és bo i que Jesucrist és veritablement tornar aquest any 2016 per al mes de setembre o octubre, crec que amb motiu de la festa de les trompetes entre 03 i 4 d’octubre.

 

He explicat en el bloc de la setmana passada de la fi bíblica de temps, un període de set anys havia estat profetitzat pel profeta Daniel uns 600 anys abans de la primera vinguda de Jesucrist.

 

Els últims set anys per tancar el final dels temps, és el càstig de Déu.S’afirma en la profecia que aquest període de set anys es compon de dues vegades tres anys i mig i que durant els segons tres anys i mig, el dolor serà molt més brillant.

 

Com vaig anunciar en el meu article EL RETORN DE JESUCRIST DE MAIG DEL 14 o 15 de setembre de l’any 2015! Durant la festa de les trompetesdel retorn de Jesucrist va haver d’intervenir al final dels set anys de tribulació, el ​​principi vaig localitzar al 29 de setembre de 2008, després de la caiguda de la borsa de Wall Street perquè la força és tenir en compte que des de llavors tots els signes que anuncien i profecies del retorn de Jesucrist s’estan produint cada vegada amb més força i magnitud.

 

El retorn de nostre Senyor va haver d’intervenir per a setembre o octubre de 2015. I no obstant això, tots ens va semblar que era un error. No obstant això, el dolor era real i creixent des del 29 de setembre del 2008.

 

L’error crec que vaig fer al no tenir en compte que la profecia esmenta dues vegades a l’any tres i mig.

 

Finalment vaig entendre que si la profecia va declarar anys dues vegades tres i mig és un temps mort entre els dos períodes de tres anys i mig.

 

El primer període va finalitzar al març de 2012 per un gran cartell en el cel que és, per desgràcia ignorats, ja que era desproporcionada i inesperada: Vídeo en espanyol.

La segona part de tres anys i mig comença al meu entendre amb el nomenament de Francisco 13 de de març de 2013 i està clar que el dolor va a continuar i empitjorar cada vegada més en tots els àmbits.

 

Tres anys i mig després de l’13 de març de, 2013 ens porta al 13 de setembre l’any 2016!

 

Per tant, hem d’atrevir a admetre. L’anàlisi de tots els signes i profecies s’esmenta en la Bíblia per anunciar la tornada de Jesucrist revela la llarga llista d’esdeveniments de tot tipus que estem vivint a la Terra.

 

Desastres, terratrèmols, incendis, pluges torrencials, tempestes, huracans, Exodus, epidèmies, fam, violència, guerres i rumors de guerres, el terrorisme, la pèrdua de valors, un sens fi de morts de peixos, aus i vida silvestre i el bestiar sense explicació són diaris la vida del planeta i la humanitat. Aquests esdeveniments van ser profetizados a anunciar el retorn del Senyor i Rei, Jesucrist, l’únic fill de Déu que ve a regnar a la terra per mil anys per arribar fins a la fi del món.

 

Sí estrany que pugui semblar que estem potser a punt de conèixer al nostre creador.

 

Vull ser cautelós i dic tal admetre que sóc però, com potser un cop per error.

 

No sóc un profeta que ja coneix i el que no tinc vergonya a admetre que podria estar equivocat. No obstant això, si Jesucrist ens va deixar senyals és fer-nos veure i esperar mentre que ens dóna la força i l’esperança necessària per superar les dificultats relacionades amb el final dels temps.

 

Aquesta és la bona notícia del retorn del nostre Senyor.

 

No obstant això, es pot imaginar que si hi ha bones notícies, també hi ha males notícies.

 

La primera mala notícia és que els propers mesos seran terriblement difícil, ja que portem molt a prop del dia de la tornada de Jesucrist, i que els últims dies seran els més afectats. Seran l’hora del dia de la ira de Déu.

 

Per això és molt important en els pròxims mesos per ser molt diligent en la pregària, demanant perdó i el penediment. Després que bé pot ser massa tard !!!

 

La segona mala notícia és que no sé si el rapte de l’església estarà en l’últim moment o abans de l’hora del dia de la ira de Déu.

 

Pregueu meus estimats germans i germanes, perquè el retorn de nostre Senyor Jesucrist no és de benefici retardar a causa de que el dolor serà més insuportable per a molts de nosaltres.

 

No obstant això podem estar tot i la correcció de la meva anàlisi dut a esperar uns quants anys més el retorn del nostre Senyor i per endavant em disculpo.

 

Els camins del Senyor són, i he trobat, sovint impenetrable!

 

Si hem d’esperar unes dècades serà molt difícil i cridar la seva atenció sobre el fet que les mentides dels seguidors de l’adversari de Crist són molt més grans del que semblen, i us convidem a veure el vídeo en aquesta pàgina bloc:  »  ​​AQUÍ   «  per tenir una idea de la magnitud de les mentides de suportar durant les edats sobre l’edat de la Terra.

 

Estimats germans i germanes en Crist Jesús et conviden a ordenar els meus llibres per Edilivre dues edicions.

 

Déu et beneeixi i et guardi en el camí correcte i virtuós d’amor, de la pau, la justícia, la compassió i humilitat que hem seguit Jesucrist i condueix per ell a Déu.

 

Per a una millor comprensió del que espera a la humanitat, li instar a llegir el meu article El retorn de Jesucrist per a setembre o octubre de l’any 2016

 

La festa jueva de les trompetes que es realitzarà el 03 i 4 d’octubre, l’any 2016 ens ha de sorprendre a la faç de la terra …. !

 

vencedor

 


EDILIVRE

Edicions Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Un ratpenat, 2a Planta

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

Al tancament d’aquest article, em vaig adonar a la televisió que l’horror encara va ser colpejat moltes famílies en bombardejos a Bèlgica.

Bèlgica

Testificar aquí la meva profunda tristesa i convidar a tots els meus estimats germans i germanes en Crist per pregar per les víctimes i les seves famílies.

 

No escolti a odiar, però que aquests actes menyspreables ens fan comprendre que els terroristes duguin a terme la seva massacre en nom d’un Déu que ells anomenen Al·là!

 

L’Islam és la religió de Llucifer i des dels seus inicis els islamistes parlen de les armes a la mà de l’amor!

 

I dir que el Papa va mantenir que totes les religions són vertaderes i que són també camins a Déu!

 

No s’oblidi per un moment que Jesucrist va dir  :

 « Jo sóc el camí la veritat i la vida; Ningú no arriba al Pare si no és per mi! « 

 

Déu els beneeixi.

vencedor


%d blogueurs aiment cette page :