De vilde dyr i Åbenbaringen IDENTIFICERET!

apocalypse_jean

FORORD

Opfyldelsen af ​​bibelske profetier og advarselstegn på tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus blev løbende og endda dagligt til eksemplet med de seneste kraftige regnskyl forårsager oversvømmelser i mange lande i verden, herunder Frankrig.

Voldsomme regnskyl, storme, tsunamier, oversvømmelser, vulkanudbrud, jordskælv, brande, orkaner og cykloner ramt verden hver måned med store, magt, styrke og raseri.

Hungersnød, sygdom og elendighed eksponentielt forstærket af den globale strejke også ødelægge verden.

Vi ser skørlevned og begær overalt på jorden, selv i kirken!

Evil er blevet hverdagskost og endda en måde at leve i en verden, hvor der er vendt værdier.

Siden 2008, fugle, fisk og andre dyr dør hver måned af millioner over hele verden med ingen kendte årsager.

Vi ved, at Bibelen viser, at Jesu Kristi komme, skal være som i smerter fødsel.

Mens det er klart, at Bibelen profeterede smerte for verden blevet stærk og vedvarende.

Vi ved alle, at for levering når smerterne blev alvorlig og vedvarende, er det tid til at transportere mor moderskab fordi arbejdet er allerede begyndt levering.

Derfor afklare tingene for tilbagelevering af Jesus Kristus på jorden, men gør det stadig har styrken og viljen til at åbne deres øjne og acceptere udfordringen alle erhvervede tænke det utænkelige!

Hvad vi stadig nødt til at gennemgå lidelser, før du åbner dine øjne og bede til Gud om at forkorte den smerte og lade Jesus Kristus til at komme og redde os!

.

KIRKE

.

Er det muligt, så at der blandt præster i kirken, der formodes at guide folk til Gud, nogle er korrupte og tjene Satan og værre søger at træne i mange år maksimalt Ames til Satan i stedet for at lede dem mod Gud gennem Jesus Kristus.

I mine artikler rørt jeg dette emne, uden at styrken af ​​sjæl til at gå til bunds i tingene.

Jeg beder Gud om at tilgive mig, hvis jeg tager fejl i, hvad jeg kommer til at udvikle sig i denne artikel. Dette er et varmt emne!

Men jeg må finde styrken til at følge mine overbevisninger og mine analyser er ikke desto mindre meget alvorlige konsekvenser.

Hvis jeg ikke gør det, kan meget mange sjæle godt betale en høj pris, og kan endda være tabt for Jesus Kristus og Gud.

Men ak, hvis jeg gør, og jeg er forkert, det er min sjæl, at jeg kunne miste lige som dem, der tror på mig ..

Så for at skjule noget fra dig, jeg virkelig bange for, at i forsøget på at prædike « prompt » Jesus Kristus kommer tilbage, jeg rejser i mange daglige blog-læsere, håb og følelser, der kan udvikle sig, hvis Jeg var nødt til at være forkert, selv i skuffelse og optag af Faith og dermed Jesus Kristus.

Jeg

HVORFOR jeg kom til at prædike

.

Jeg har aldrig skjult, og jeg selv mindes mange gange, at jeg ikke er en profet, og så jeg kan være forkert, hvad der skete for mig!

Så jeg sagde, at jeg ikke havde nogen åbenbaring eller Gud, eller nogen engel, eller enhver anden enhed.

Jeg kom til at forkynde Jesus Kristus kommer tilbage med den sande chance, uden nogensinde at have været forberedt, eller endda uden nogensinde at have tænkt et sekund før 2008.

For at være helt ærlig, må jeg sige, at jeg aldrig formået at læse helt og fuldt i hele Bibelen fra den første til den sidste linje.

Siden 2008 har jeg interesseret igen med nogle fremmøde mens noget havde glemt siden Cathe JOC, og det gør en masse tid og endda årtier!

Dette er et radio show i 2008, taler om skabelsen af ​​en maskine i den sydlige del af Frankrig til at skabe energi, men kunne muligvis skabe problemer i tilfælde af et sort hul og forårsage verdens ende hvilket udløste i mig behovet for forskning på enden af ​​verden. Og garn nål, forskning forskning på nettet, kom jeg til Bibelen.

Og da har mit liv ændret sig!

Derefter bemærkede jeg noget ikke helt rigtigt om jorden, Vejret, samfundet, katastrofer og økonomi syntes at begynde at leve et dybtgående transformation og endda en reel metamorfose med nogle alvorlige konsekvenser, såsom kollaps af aktiemarkedet i New York.

Så jeg søgte og søgte, undersøges først at forstå den eksplosion af alle de katastrofer vejr, jord og vold af mænd jeg så synker langsomt til vanvid stadig dødbringende i broderkrige herunder Mellemøsten.

Og så var det en udvidelse af islam i verden, kaldte min nysgerrighed.

Selv om jeg har intet mod muslimer eller mod deres livsstil eller kulturer mod befolkningen i Mellemøsten eller andre steder.

Dog havde jeg godt se omfanget af dette fænomen migration, der førte disse mennesker til at forlade deres hjem i jagten på et bedre liv et andet sted.

Og det er folk i Eastern der arresterede min nysgerrighed, da de tog den vej af migration i søgen efter et bedre liv også.

Breaking disse populationer på vejene stærkt interpellèrent min sjæl og mit sind.

Med moderne midler til forskning og undersøgelser især på internettet, jeg formåede gennem analyser og kompileringer af information til at forstå og acceptere det utænkeligt i mit sind syntes at være en kristen ånd at forekomme i virkeligheden.

Alt, hvad der havde appelleret til mig, alle der havde ramt mit sind og min sjæl var klar over var en forklaring …

.

Det var meget synligt profetier og bibelske advarselstegn på tilbagelevering af Jesus Kristus på jorden.

 

Hvor utroligt det end kan synes, det faktum forblev at udgangen af ​​tid var i gang.

 

Timeglasset af tiden var blevet returneret, og de dage, vi var nu i nummererede.

.

En del af mig var tilfreds med denne åbenbaring, en anden del var trist, fordi Apocalypse i Bibelen, er sygdomsfremkaldende for megen lidelse i verden, før tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

Og den sidste del af mig nægtede at tro på trods af alle de opfyldte profetier og alle tegn gjorde at Apokalypsen kan være for vores generation!

Så absolut måtte jeg lede efter beviser og indicier og alligevel flere beviser!

På trods af min tro, jeg havde brug for beviser åbenbaringen af ​​Apocalypse er vigtigt for menneskehedens fremtid!

.

Man lidettroende, at jeg er!

Altid på jagt efter beviser …!

.

Alligevel Gud bor mit liv siden min barndom og min tro på Gud har aldrig forladt mig.

Det er chokket over åbenbaringen af ​​den kommende af vor Herre Jesus Kristus for vores generation, der forårsagede min underbevidsthed længsel beviser.

Jeg ledte overalt dagligt, især i de mange bøger og artikler på nettet, mange prædikanter i slutningen af tid, den ultimative og ubestridelige beviser for, at Jesus Kristus ville vende tilbage fysisk regere på Jorden, og at denne tilbagevenden var godt vores generation.

Det skal dog sige, og sige, at i to tusind år har mange kristne var sikker og sikker på, at Jesus Kristus kommer tilbage var for deres generationer.

.

Og alligevel var forkert!

.

Så på trods af størrelsen af ​​de tegn og profetier opfyldt, trods det faktum, at opfyldelsen af ​​de tegn og profetier er eksponentiel som fødselsveer.

Trods det faktum, at en sådan kaskade af tegn nogensinde er sket i de sidste århundreder.

Trods det faktum, at det overvældende antal af tegn og profetier, som denne størrelsesorden kunne skyldes en tilfældighed, en lille tvivl, men var stadig i mig!

Som dage, aftener og nætter tænkning og forskning for at eliminere denne lille, lille smule tvivl.

Denne lille tvivl var dog på grund af en enorm og selvom kolossal faktum alene fejede alle mine overbevisninger, mine overbevisninger, mine analyser og dokumentation af bibelske profetier og tegn lavet.

Dette faktum forgiftet mit liv, så meget, at jeg sov et par timer hver nat har tid til at se og forstå hvorfor.

Lidt ligesom apostlen Thomas, der havde brug bevis for at tro på Jesu Kristi opstandelse, jeg har brug for min beviser til at fjerne enhver, at små og selv bittesmå tvivl tilbagevenden Jesus Kristus til vor generation.

Jeg absolut måtte finde

svaret på spørgsmålet:

Derfor, hvis tilbagelevering af Jesus Kristus

For vores generation,

den e paven taler ikke!

.

Så hvis paven ikke nævner, er, at jeg er forkert, og enhver, der mener, at Jesus Kristus kommer tilbage til vores generation også forkert.

Jeg må indrømme, at på trods af at jeg har tro, trods det faktum, at Gud bor i mit liv siden min barndom, jeg stadig tvivler på trods af alle de overbevisende beviser for, at vi lever hver dag.

Jeg har lige haft dette mysterium, som var, at på trods af min egen analyse, undersøgelser og forskning, der havde foretaget mig til vished og tegn på den forestående tilbagevenden af ​​vor Herre Jesus Kristus, kunne jeg stadig have en antydning af tvivl.

Hvordan kunne jeg prædiker Jesus Kristus kommer tilbage, hvis jeg havde en tvivl!

Hvordan kunne jeg fortsætte med at forkynde Jesus Kristus kommer tilbage, hvis paven ikke talte!

.

Så en af ​​os mellem paven og jeg var forkert!

.

Skilte i henhold til min analyse er endnu producere eksponentielt siden May 14, 1948 (dato for oprettelsen af ​​staten Israel)

Hvordan kunne jeg mig blot menneskelige tvivler god tro af vores seneste paver!

Tvivl og benægte pavens vision for kirken er ikke blot en helligbrøde!

Det er også bandlyst sig fra Kirken!

Og at det ikke!

Peter var den første vejledning i kirken ved vor Herre Jesus Kristus.

Det er Jesus Kristus selv gav Peter opgaven med at lede kirken og kun Jesus Kristus kan fjerne Peters efterfølger belastningen åndelige leder af kirken.

I to tusind år, har den katolske kirke transmitteret troen fra generation til generation.

I denne efterfølgere Peter og alle præster i kirken har gjort mission deres successive regeringer.

Men under disse to tusinde års historie har kirken begået visse handlinger, som ikke kan være stolte, og så vi vil være ansvarlige over for Jesus Kristus ved hans genkomst. Selvom tilgivelse vi allerede leveret af vores anger!

Jeg er kristen og katolik, selvom jeg går i kirke kun til særlige lejligheder.

Gør ikke desto mindre jeg selv nogle gange kun enhver lejlighed til at tage lidt tid at meditation, at genoplade min batterier og tanke energi og ydmyghed.

Så jeg kan ikke komme væk fra Gud eller tro, men jeg kan ikke holde min kæft og sige ingenting!

.

Det er stærkere end mig!

.

Jeg er nødt til at flytte, prædike og afsløre min analyse, så alle kan tænke og vælge sin egen vej.

II

Hvem er de BEASTS of the Apocalypse

.

Ved første jeg nødt til at foretage en rettelse, jeg havde tidligere sagt, herunder min artikel i  Jesu genkomst KRISTUS kan 14 eller 15 September 2015! UNDER Hornblæserfesten  « at islam var dyret fra afgrunden.

.

Men jeg er overbevist om at fejl.

.

Snarere Islam er religionen LUCIFER.

.

Muslimer tilbeder Lucifer i god tro bliver overtalt til at tilbede Gud!

.

Lucifer ville også være Gud sanger hans folk « muslimer » , der er næsten lige så talrige som himlens stjerner!

Mens Guds folk « jøderne » er reduceret til Peau de ærgrelse og de ​​i stigende grad nægtet hans søn Jesus Kristus!

Den skæbne af muslimer er i deres hænder, kan de komme til Jesus Kristus for at gå til Gud eller fortsætte med at tilbede Lucifer.

Vi kan ikke dræbe, kristne, fordi de fornægter islam og hævder at tjene Gud!

Velordnet altid starter af sig selv, og inden du ser på halm i øjet af velgørenhed muslimsk nabo, jeg i denne artikel vil se på bjælken i mine og de af alle de kristne!

Det er min berigtigelse

.

I dag er min prædiken førte mig at afsløre for dig min forskning, analyser, undersøgelser og lange og omhyggelige overvejelser fører mig til at tvivle ikke kun Vatikanet, og at du allerede kender, men paven selv og hans forgængere.  » The Kings Popes « e

 

Paver Kings er de paver siden Lateran-traktaten i 1929, som gjorde Vatikanet en stat.

 

11 Februar 1929 er paven  Pius XI,  der blev den første pave Kongen af Vatikanstaten.

 

1 Pius XI  i 1922-1939

2 Pius XII  1939-1958

3 Johannes XXIII  af 1958-1963

4. Paul VI  1963-1978

5. Johannes Paul I  af 1978 til 1978

6 Johannes Paul II  1978-2005 (den, der findes i visionen om John APOC. 17)

7 Benedikt XVI  2005-2013 (en, der havde at bo en kort tid)

 François  2013  indtil tilbagelevering af Jesus Kristus i henhold til profetien i Malakias Bishop

 

Se min artikel:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Gud tilgive mig, hvis jeg tager fejl!

 

Bogen af ​​Apocalypse skrevet af Jean afslører mange ting, og jeg vil anbefale læsning.

Denne bog er af guddommelig inspiration, dens kapitler og vers gælde i forskellige situationer, hvorigennem menneskets historie, men det er også Johannes ‘Åbenbaring til slutningen af ​​tid, og det er denne undersøgelse, Jeg udvikler her delvist.

I særdeleshed vil jeg gerne henlede Deres opmærksomhed på tre kapitler, som jeg ikke har frivilligt klassificeret, for en bedre forståelse af min analyse.

Disse er kapitlerne 17, 13 og 16, som du kan læse nederst på siden.

.

A

Visionen om jeans i kapitel 17 i Apocalypse

Min analyse

.

Efter at have læst dette kapitel i lyset af, hvad vi ved om den katolske kirke Vatikanet, ser vi, at selvfølgelig er det drejer sig om den katolske kirke til slutningen af ​​tid!

Læser dette kapitel kunne ikke forstås indtil udgangen af ​​tid, når din åbenbaring af Gud.

Kvinder – The Great Prostitute

Denne beskrivelse svarer til Vatikanet katolske kirke « ROM » derfor « Vatikanet »

Scarlet bæst af den prostituerede   har syv hoveder og ti horn

Vi vil se i indgåelsen af ​​artiklen er det skarlagen bæst, der bærer den prostituerede … 

De syv hoveder er begge syv høje i Rom, men også syv konger Vatikanet

De syv konger    er derfor paverne siden Lateran aftaler, der har gjort Vatikanet et kongerige

De ti konger      er religiøse ledere fra andre religioner med hvilken Paven vedligeholdelse eller links alliancer. link eller religioner:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

Dyret, der engang var   , er, at der stiger op fra afgrunden, da verset var da 17,8 er ikke, derefter igen

Dyret, der var, og stiger fra afgrunden  er helt sikkert Vatikanet eller hun trækker i trådene.

Versene synes at beskrive den tidligere pave Benedikt XVI, især i vers 17,8, hvilket viser lyset af hans fratræden, at dette bæst fra the Abyss er pave Benedikt XVI

benoc3aet-xvi-mohamed-Ahmed al-Tayeb-limam-de-la-mosquc3a9e Al-Azhar cairo-du-

Pave Benedikt XVI er dyret, der var, og stiger op af havet og afgrunden. 

Det er klart, at det er meget svært for mig at forestille sig som en katolsk kristen, at denne analyse kan villet af Gud kapitel 17 i slutningen af ​​tid, men fakta synes at tale for sig selv, og jeg gør åbenbaring min analyse kan se en reel fremhævning.

 

 

B 

Kapitel 13 i bogen af ​​Apocalypse.

Min analyse

Dyret, der stiger fra jorden

.

I bogen af ​​Apocalypse kapitel 13 vers 13.11 ser vi et andet dyr, men ikke stiger fra havet, men fra Jorden, og den udøver al myndighed i den første dyr i hans tilstedeværelse.

Altid i samme retning af analysen, forstår vi her, at dette   bæst fra jordener   paven Francis fremherskende i overværelse af tidligere pave Benedikt XVI.

Pave Francis, nægte visse egenskaber Pape (kappe og sko), og selv navnet på paven. Det er simpelthen siger biskoppen af ​​Rom og ifølge nogle rapporter har det ikke opfyldt alle krav for udnævnelse til pavedømmet.

Pave Francis er dyret, der stiger fra jorden

 

Det første dyr, der rejser sig fra havet

 

I vers 13:12 engel stadig taler om det første dyr, hvis dødelige Saar blev lægt, at kurset i min analyse er ingen anden end pave Johannes Paul II , der fik et skudsår, var at være fatal.

Men han mirakuløst undslap døden den berømte 13 maj 1981!

Selv hans morder sagde han ikke forstå, hvordan paven havde undsluppet døden …. !

 

Så dyret fra havet er det første dyr, der stiger op fra jorden er det andet dyr.

.

Sammenfattende syv konger paver er alle relateret til dyret fra havet, og paven Francis er det andet bæst, der stiger op fra Jorden.

.

Den seneste paver er dyrene på Apocalypse!

.

Men de er ikke de eneste dyr, fordi husk der er ti konger, der skal kombinere de to bæster (Benedict og Francis), samt de ti konger er de ti religiøse ledere fra andre religioner, som vi allerede har set disse tilhørsforhold under Johannes Paul II, Benedikt XVI og nu med Francis.

Lederne af falske religioner, der er allieret med de vilde dyr i Vatikanet er også alliancer med Dyrene i Apocalypse, hvis formål er at bekæmpe den sande katolske kirke er Jesu Kristi kirke.

.

C 

Kapitel 16 i bogen af ​​Apocalypse.

Min analyse

 .

Dette kapitel er også meget vigtigt, fordi det tydeligt forklarer de lidelser Gud vil sende på jorden.

16.13 Verset forklarer alliancen mellem trilogien  « The Dragon, Dyret og den falske profet » , der skal handle sammen for at få lederne af stater i verden i den sidste verdenskrig ..

Dette kapitel er også meget vigtigt, fordi det tydeligt forklarer de lidelser og vurderinger, som Gud vil sende på jorden.

.

Det er den straf!

.

Vi så, at dyrene var vi nødt til at finde ud af, hvem er the Dragon, som er den falske profet.

The Dragon     repræsenterer styrke, han stadig bor skjult væk og kun vise op til at angribe sit bytte og dræbe i et stormløb af slag eller flammer.

.

Hvem er dragen?

.

Beføjelserne for handel, råvarer, finans og medier, er i besiddelse af trusts, som er rettet ind i skyggen med  »  Frimureri «  som serverer « Illuminati »hemmelige samfund, der regerer Frimureri og regerer verden.

Dragen af ​​sine beføjelser, der påvirker alle væsener i verden, er Misery, hungersnød, sygdom, vold, oprør og krige udløst.

Muslimer anklager kristne og jøder ulykker, der plager og jøder og kristne beskylder muslimer returnere de samme problemer.

Det skjulte formål for de to bæster, den falske profet og dragen er at holde « mænd » og sov viklet ind i problemer med at distrahere dem fra Jesus Kristus, som kommer til at redde os.

Målet halvt tilstod af to bæster, den falske profet og dragen, er at skabe en ny verdensorden på ruinerne af kristendommen på jorden til at etablere en regeringstid fred og sikkerhed.

.

I virkeligheden, de ønsker at slavebinde mand!

.

Dragen er sener af krig er det styrke og kraft af de ugudelige, som afslører at bekæmpe Lammet!

 

Den falske profet  Han kan ikke være et levende ved udgangen af tiden leder, fordi, som vi allerede har set er « Beasts paver » og 10 Kings « religiøse ledere af falske religioner », der giver denne rolle.

Dette er ikke en profet til slutningen af ​​tid som Bibelen taler om falske profeter, for denne gang og ikke den falske profet.

Så overvejelse på to tusind års historie har der kun været én falsk profet så vigtigt og så kraftig, at det stadig er til stede og i live i alle sind.  Dette er Muhammad   er i spidsen for et væld mod alle odds sikrer, at det er den sande og endelige profet.

Se artikler footer

Vi ved, at 600 år før Jesus Kristus, Daniel annonceret ankomsten af ​​Messias.

Historien om verdens beviser uden tvivl, at denne Messias var  « Jesus Kristus »  profeti meddelte, at den ville afskære og han ville ikke have nogen efterfølger.

.

Så ingen tvivl Muhammed er en falsk profet.

.

Og i betragtning af mængden af menneskelige « muslimer », som ærer, kan vi sige højt og tydeligt, at Muhammed er den falske profet Bibelen

.

Det er vigtigt at bemærke, at muslimer er de første ofre for den falske profet.

Muslimer er ofre for Stockholm-syndrom, og derfor de tilbeder den falske profet og hans tilhængere, islamisterne!

.

Jeg vil opfordre alle muslimer til at komme til Kristus for at blive frelst.

.

Islamisterne er den væbnede fløj af den falske profet, de pine og lemlæste daglige mængder af muslimer.

De udløste også den hellige krig mod kristendommen.

Massakrer decimeret mange landsbyer af kristne i Afrika og Østen.

Kirker blev vandaliseret, plyndret og brændt, islamisterne ikke respekterer noget.

Mænd, kvinder og børn blev myrdet i Guds navn af disse Satans tjenere.

 

BEVIS af ni

.

Alt dette finder sted, og passer sammen meget godt, men jeg havde stadig nogle beviser, som jeg frygter konsekvenserne af min analyse på verden.

Så ud over min tro, grupperinger, ligheder der er fakta, der kan hjælpe dig, når du danne sig en mening.

Her er ni spørgsmål, bevis ved « nye » Jeg er måske ikke forkert!

HVORFOR: The Kings er paver har forladt antallet af præster blev reduceret til en sive, især i Frankrig eller præst tager sig af flere sogne alene (! God reklame vil stige til mange kald) De paver frivilligt har handlet imod kirken ved at gøre det dø langsomt. « Det er en kendsgerning »

HVORFOR: Paven i 1960 nægtede at afsløre den tredje hemmelighed Fatima, således ulydig vilje den hellige Jomfru, mens Vatikanet blev anerkendt som den sande udseende af Jomfru. Paven bevidst ulydig mod Gud. Siden 1960 Paver Kings nægter at adlyde Gud bevidst « Det er en kendsgerning »

HVORFOR: Kongerne paver har støttet, forsvaret og endda opmuntret humanisme i stedet for at tilskynde folk til at komme til Jesus Kristus i kærlighed og gøre en handling af velgørenhed. Humanismen sætter mennesket i centrum for alle prioriteter, samtidig med den kristne Gud er placeret i centrum af alt! Den humanistiske forherliger mennesket så Christian forherliger Gud! « Det er en kendsgerning »

HVORFOR: paverne Kings forlade, torturere og myrde massevis af kristne, fordi de nægter islam. Ikke alene skal de forlader uden at sige noget, men anerkender Islam og andre religioner som falske stier, der kan føre til Gud.Og de fordømmer Skarer om vrangforestillinger stier. « Det er en kendsgerning. »

HVORFOR: L ast Pave Francis sagde blot biskoppen af Rom og nægter det navnet på paven og til at bære visse egenskaber. « Det er en kendsgerning. »

HVORFOR: paver Kings nægtede at tale om den forestående tilbagevenden Jesus Kristus, og vores sidste pave fortsatte med at forblive tavs om dette faktum. Det første mål for hans kontor er stadig kører den katolske kirke er at forberede mænd for tilbagelevering af Herren Jesus Kristus! « Det er en kendsgerning. » 

HVORFOR: paver Kings besluttet at have en pavelig trone med en omvendt kors på ryggen. Som ofte betyder, at de har vendt deres jakker og ikke længere tjene Jesus Kristus, men Satan. « Det er en kendsgerning. »

HVORFOR:  Mens den handling af pavelig velsignelse blev lavet med pegefingrene og strakte personale, har hun blev erstattet af pegefinger og lillefinger udstrakt, der er kendt som et tegn på Satan! « Det er en kendsgerning. »

HVORFOR: paver Kings aftalt royalty, som er et kompromis med Satan.Jesus Kristus havde nægtet alle de gaver Satans da han var genstand for fristelsen i ørkenen. « Det er en kendsgerning. »

.

KONKLUSION

 

Alle disse kendsgerninger er faktuelle, reelle og håndgribelige, hvordan kan vi som kristne fortsætter med at acceptere at have lukkede øjne!

Det er på tide at vågne op, før det er for sent.

Husk, at Jesus Kristus også blev forrådt af råd « High jødisk religiøs krop »

Så mine elskede brødre og søstre i Kristus, er jeg klar over, at jeg risikerer min sjæl, hvis jeg tager fejl, men jeg for Gud ret til ikke at dele min analyse.

Skal jeg lade som om at prædike overfladisk eller kommer jeg til bunds i tingene, blive brændende i min tro, forsøger at vække skarerne, og kan således bidrage til at redde det størst mulige antal sjæle, selv med risiko for mine.

Her tror jeg, at jeg har bevist, at de Paver Kings er « bevidst » falske paver og jordens dyr Apocalypse.

 

Vi så, at kvinden « Den store prostitueret »  er « Vatikanet katolske kirke. »

Vi har set, at  de syv hoveder er både « de syv høje i Rom og de ​​syv paver Kings »

Vi har set, at  »  Seven Kings  « er « de syv paver » siden Lateran-aftalen af Pius XI til Benedikt XVI

Vi har set, at det første dyr stiger fra havet var « Pave Johannes Paul II »

Vi så  »  The Beast, der var, og stiger fra afgrunden «  er  « Pave Benedikt XVI »

Vi så  »  The Beast stiger fra jorden «  er « Pave Francis »

Vi har set, at « De ti konger » er « de 10 tællinger af falske religioner » , der gjorde en pagt og troskab til dyret « paver »

Vi har set, at  »  den falske profet «    var « Mohammed » legemliggjort i dag af islam og islamister.

Vi har set, at det « Dragon » er « Frimureri »    som serverer « Illuminati »

.

Så hvem er den røde bæst af prostitueret

.

Scarlet bæst, der bærer den prostituerede er hemmeligheden samfund kaldet   Illuminati   , fordi det er den struktur, der giver liv og styrke til de to bæster og prostitueret.

.

Og hvem er disse Illuminati  ?

.

Det er en satanisk hemmeligt samfund, hvis grundlag består af en elite globalt samfund fra finans, politik, medier og civilsamfundet. Hun er leder af frimurerne og dirigerer verden bag kulisserne ved sine beføjelser finansiel, teknisk, teknologiske, politiske og mediemæssige.

Ved inferens, kan vi forstå, at dette hemmelige samfund ledes:

The Grand Master of frimureri,

De to bæster « Tidligere Pave Benedict XVI og pave Francis »

De ti konger hoveder 10 falske religioner har tilhørsforhold til de to bæster  »

Det gør 13 personer, dvs en kok   « antikrist » og De Tolv Apostle!

13 th apostel False profet og som Judas, han er oprørsk og er imod mesteren   « antikrist »  og systemet. Hans disciple « islamister » Så vil den ugudelige krig på Armageddon.

Igen Satan Monkey Gud, fordi Jesus Kristus havde også tolv trofaste apostle og trettende, der havde forrådt

 

Så hvem er den hykler, Antikrist, 

The Scarlet Beast

  

Dem, som verden vil anerkende myndighed kan kun være en kendt og respekteret af alle og enhver person, der er blevet eller vil troskab!

Ryggesløse

En vigtig detalje i billedet,  Benedikt gjorde tegn Satans åbent i det offentlige

Denne person   « antikrist, det skarlagenrøde dyret »  , som vil vise sig at være Armageddon   Tidligere pave Benedikt XVI

Fordi John fortæller os i vers 17,8 Åbenbaringsbogen:

17:08

Dyret, som du så, var, og er ikke mere. Og skal stige op af Afgrunden og gå til fortabelse. Og jordens indbyggere, hvis navne ikke er blevet skrevet fra verdens grundlæggelse i bogen af ​​livet, når de se dyret, som var og er ikke længere og alligevel. –

Krigen ved Harmagedon vil være slaget af Illuminati mod den falske profet « Islam » ledet af islamiske jihadister, der nægter troskab til dyret!

2014 skulle se indføre alle betingelser for denne konflikt uundgåelig og planlagt for de sidste dage i slutningen af tid  , som jeg tror vil finde sted i 2015.

Illuminati skal først oprette spændinger, optøjer, had, øge fattigdom og ulighed, så temperamentet bruser.

Så dyret, der var, dukke op igen for at mindske spændingerne og bidrage til at skabe en ny verdensorden, der vil afvise den falske profet « islamister »

.

Det er naturligvis ingen profeti men logiske konklusioner drages min analyse.

Jeg kan være forkert, men måske ikke!

.

Du kan også lave din mening, er det tid til at følge dit hjerte og forstå, at alle dem, der siger, at de ønsker at gøre dit vel kan være at fortælle dig ride og guide dig til Satan.

Dit hjerte, din tro og bønner til Gud vil lede dig gennem mørket.

Det skal bemærkes, at de ti konger, som er allierede Illuminati søger at få det størst mulige antal sjæle til Satan.

ls er også dyr i Apocalypse af alliancer.

Dyret, de ti konger, den mest aktive mod kristne er ISLAM islamiske jihadister specielt oprettet  af den falske profet.

Hovedansvaret og det endelige væsentlige formål, to dyr, 10 dyr pr alliancer, dragen og den falske profet er væk fra Jesus Kristus og troen, at Jesu Kristi Kirke

Der har helt sikkert været en forhandling med Satan på et vist niveau.

En sjæl og Satan Illuminati magt på Jorden, men Satan er en snyder og i sidste ende alle slaver i helvede!

Det er derfor, det er vigtigt for os Min kære søskende varer i Jesus Kristus gå til Cæsar, hvad der tilhører Cæsar og Gud, hvad der tilhører Gud.

Hader ikke muslimer, eller islamister, men bede for dem, fordi de er fremmedgjorte fra Gud ved at afvise Jesus Kristus.

Bed om, at Gud vil forbarme sig og lade som  » arbejdere i den ellevte time  « for at komme til ham gennem Jesus Kristus, fordi det er den eneste måde.

Hjælpe dem, der beder om hjælp, elske dem, der hader os, tilgive dem, der skyldnere og beder til, at vores navne ikke bliver slettet fra bogen af livet.

Bevare troen, mine elskede brødre og søstre i Jesus Kristus, og bede dagligt for tiden er nær og Jesus Kristus vil vende tilbage.

I afventning af Herrens genkomst vi allerede ved, at 2014 bliver særdeles vanskeligt i verden siden fremkomsten af ​​smerte er eksponentiel og derfor mere levende og tættere på levering.

Vi må bede Gud om at lede vores liv gennem Helligånden indtil tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

Hvis man, som jeg tror, ​​at Jesus Kristus kommer tilbage var at være i september 2015 og i anledning af festen for trompeter, så har vi lidt mindre end to år til at holde i mørket for at se tilbage på Mount af olive vor Herre Jesus Kristus.

Har i tankerne, at før tilbagelevering af Jesus Kristus skal være ekstase af kirken og den dag i Guds vrede.

Det er muligt, at bortrykkelsen af ​​kirken sker i øjeblikket, i et par timer eller endda et par uger eller et par måneder eller lige før tilbagelevering af Jesus Kristus.

Courage, stå fast og forberede mine elskede brødre og søstre i Jesus Kristus, den dag udfrielse er ved hånden, fordi der i alle tilfælde er det for vores generation!

Jesus Kristus elsker os alle, og det er at spare os den kommer snart.

Gud velsigne dig, min elskede.

Jesus Kristus kommer snart, der er sikker, og vi har meget lidt tid til at informere, overtale og bringe i besætningen, det største antal tabte får.

.

NOGLE MILEPÆLE

Tidernes ende

.

Gennem forskning, undersøgelser, analyser og overvejelser, jeg placeret:

Det første tegn på tilbagevenden af ​​vor Herre Jesus Kristus 14 maj 1948

I begyndelsen af ​​de sidste syv år, « den syvende uge af Daniel » på September 29, 2008 den dag børskrakket i New York.

Afkastet af vor Frelser, Mester og King Jesus Kristus Guds Søn i måneden September 2015 mellem 14 og 15 på Højtiden af ​​trompeter.

Læs min artikel: Jesu genkomst KRISTUS KAN DEN 14 eller 15 September 2015! UNDER Hornblæserfesten   »

Jeg sælger ikke noget, jeg beder jer, mine kære brødre og søstre og venner læsere venlig at sende denne artikel og blog-adresse til alle dine kontakter og venner rundt om i verden, så du også er soldater fra Kristus og at det største antal af sjæle har en chance for at blive frelst.

Fred, kærlighed og glæde i hjerterne og hjem venter på bortrykkelsen af ​​kirken for nogle fysiske og herlige afkast af vor Herre Jesus Kristus på Oliebjerget

.

Johannes ‘Åbenbaring KAPITEL 17

.

17:01

En af de syv Engle, som havde de syv skåle kom og talte til mig og sagde: Kom hid, jeg vil vise dig dommen på den store prostitueret, der sidder på mange vande.

17:02

Med hvem Jordens Konger have bolet, og med vinen fra sin Utugt de jordens indbyggere blev gjort beruset.

17:03

Han førte mig i Ånden ud i en ørken. Og jeg så en Kvinde siddende på et skarlagenfarvet Dyr, fuld af navne på blasfemi, havde syv hoveder og ti horn.

17:04

Kvinden var klædt i Purpur og Skarlagen og pyntet med guld og ædelsten og perler. Hun holdt i hånden en gylden kop fuld af vederstyggeligheder og hendes Utugts Urenheder.

17:05

På panden var der skrevet et navn, en hemmelighed, Babylon den store, moder til skøger og vederstyggeligheder af jorden.

17:06

Og jeg så Kvinden, drukken med de helliges blod og martyrernes blod af Jesus. Og så hende, blev jeg grebet af en stor forbavselse.

17:07

Og englen sagde til mig: Hvorfor undrede du dig? Jeg vil sige dig Hemmeligheden med Kvinden og med Dyret, som bærer hende, og som har de syv hoveder og ti horn.

17:08

Dyret, som du så, var, og er ikke mere. Og skal stige op af Afgrunden og gå til fortabelse. Og jordens indbyggere, hvis navne ikke er blevet skrevet fra verdens grundlæggelse i bogen af ​​livet, når de se dyret, som var og er ikke længere og alligevel. –

17:09

Og her er sindet den bærer visdom. De syv hoveder er syv bjerge, som kvinden sidder.

17:10

Og der er syv konger: fem er faldne, den ene er, den anden er endnu ikke kommen, og når han kommer, skal han fortsat en kort tid.

17:11

Og Dyret, som var og er ikke, er i sig selv en ottende og er af de syv, og gaar ind i fortabelse.

05:12

De ti horn som du så, ere ti Konger, som endnu ikke har modtaget et kongerige, men de får myndighed som konger en time dyret.

17:13

Disse har en mening, og skal give deres magt og myndighed til dyret.

05:14

Disse skal føre krig mod Lammet, og Lammet skal overvinde dem, fordi det er herrernes Herre og kongernes Konge og kaldte og udvalgte og trofaste, der er med ham er.

17:15

Og han sagde til mig: De Vande, som du så, hvor den prostituerede sidder, er folk og skarer og folkeslag og tungemål.

05:16

De ti Horn, som du så på dyret, vil disse hade den prostituerede, den øde og nøgen, æde hendes Kød og opbrænde hende med ild.

05:17

For Gud har lagt i deres hjerter til at opfylde sit formål, at være af ét sind, og give deres kongerige dyrets ligemand, indtil Guds ord skal blive opfyldt.

17:18

Og Kvinden, som du så er den store by der regerer over jordens konger.

Kilde:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 ref #

 

Johannes ‘Åbenbaring KAPITEL 13

 

13:01

Og jeg stod på Sandet ved Havet, og oplevede en stigning fra havet bæst, der havde syv hoveder og ti horn, og på sine horn ti kroner og på sine hoveder navn blasfemi.

13:02

Dyret, som jeg så, var ligesom en leopard, og hans fødder var ligesom dem af en bjørn, og hans mund som munden på en løve. Dragen gav ham sin magt og sin trone og stor myndighed.

13:03

Og jeg så et af dets Hoveder ligesom såret til Døden, og hans dødelige Saar blev lægt. Og hele verden undrende efter dyret.

13:04

Og de tilbad dragen, der gav Magt dyret, og de tilbade Dyret og sagde: Hvem er Dyret, og som kan kæmpe imod det?

13:05

Og der blev givet ham en mund taler arrogante ord og bespottelser, og han fik myndighed til at handle for 42 måneder.

13:06

Og han åbnede munden til bespottelser mod Gud, at bespotte hans Navn og hans Telt, og dem, der bor i himlen.

13:07

Og der blev givet ham at føre krig mod de hellige og at overvinde dem. Og han fik myndighed over hver stamme, folk, sprog og nation.

13:08

Og alle, der bor på jorden, skal tilbede ham, hvis navne ikke er blevet skrevet fra verdens grundlæggelse i bogen af ​​livet i Lammet, som blev slået ihjel.

13:09

Hvis nogen har et øre, lad ham høre!

13:10

Som fører ind i fangenskab, skal gå i Fangenskab han der dræber med sværdet skal dræbes med Sværd. Her er tålmodighed og tro de hellige.

01:11

Så jeg så jorden op et andet dyr, som havde to horn ligesom et lam, men talte som en drage.

13:12

Det udøver al myndighed i den første bæst foran ham, og får jorden og dens indbyggere tilbede det første dyr, hvis dødelige Saar blev lægt.

01:13

Han gør store Tegn, selv gør Ild ned fra himlen på jorden i synet af mænd.

13:14

Og han forfører dem, der bor på jorden, ved de tegn, som han modtog for at gøre i overværelse af dyret, fortæller indbyggerne i jorden for at lave et billede af dyret, der blev såret ved sværdet og levede .

13:15

Og han fik ånde til billedet af dyret, at billedet af dyret både skal kunne tale og forårsage så mange som ikke ville tilbede dyrets billede skulle dræbes

13:16

Og han får alle, både små og store, rige og fattige, frie og slave, til at modtage et mærke på deres højre hånd eller på deres pande,

01:17

og at ingen skal kunne købe eller sælge uden den, som har mærket, navnet på dyret eller antallet af hans navn.

01:18

Her er visdom. Lad ham, som har forståelse beregne antallet af dyret. For det er menneskets tal, og hans tal er seks hundrede og tresindstyve seks.

Kilde

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 ref #

 

Johannes ‘Åbenbaring KAPITEL 16

 

16.1

Og jeg hørte en høj røst fra templet sige til de syv Engle, Go og hæld ud på jorden de syv skåle af Guds vrede.

16:02

Den første gik hen og udgød sin skål over jorden. Og ondartet og smertefuld sår på de mennesker, som havde dyrets mærke og tilbad dets billede.

16:03

Den anden Engel udgød sin Skål over havet, og det blev Blod som af en død mand: og hver levende ting døde, alt i havet

16:04

Den tredje engel hældte sin skål over floder og Vandkilderne. Og de blev blod.

16:05

Og jeg hørte Vandenes Engel sige: Retfærdig er du, Herre, og som var, O Hellige, fordi du har fældet denne Dom.

16:06

For de har udgydt blod helgener og profeter, og du har givet dem Blod at drikke: de er værdige.

16:07

Og jeg hørte Alteret sige: Ja, Herre Gud, den Almægtige, dine domme er sande og retfærdige.

16:08

Den fjerde engel hældte sin skål på solen. Og der blev givet ham til at brænde Menneskene med Ild;

16:09

Og Menneskene brændte i stor Hede og bespottede Guds Navn, som har Magt over disse Plager; og de omvendte sig ikke at give ham Ære.

16:10

Den femte engel hældte sin skål på tronen af ​​dyret. Og hans rige var fuld af mørke, og de tyggede deres Tunger for smerte,

16:11

og de bespottede Himmelens Gud for deres Piner og for deres Bylder; og de omvendte sig ikke fra deres gerninger.

04:12

Den sjette engel hældte sin skål over den store flod Eufrat. Og dens vand blev tørret op, at vejen for kongerne fra øst kunne være forberedt.

16:13

Og jeg så ud af munden på dragen og ud af munden på dyret og ud af munden på den falske profet, tre urene ånder, som lignede Padder.

16:14

For de er ånder djævle, der arbejder mirakler, der går ud til kongerne i hele verden, for at samle dem til kampen om den store dag af den almægtige Gud.

04:15

Se, jeg kommer som en tyv. Salig er den, som våger og bevarer sine Klæder, at han ikke skal gå nøgen, og man skal se hans skam! –

16:16

De samlede dem til et sted kaldet i Hebraisk Harmagedon.

16:17

Den syvende engel hældte sin skål i luften. Og han gik ud af templet, fra tronen, en høj røst sige, det sker!

04:18

Og der kom Lyn og Røster og Tordener, og en stor jordskælv, såsom der aldrig havde været, siden mænd var på jorden, så stort jordskælv

16:19

Og den store Stad blev til tre Dele, og Folkeslagenes Stæder faldt, og Gud huskede store Babylon, for at give til hende koppen af ​​vinen hans glødende vrede.

04:20

Og hver Ø flyede, og Bjergene blev ikke fundet.

04:21

Og store hagl, hver sten om vægten af ​​et talent, kom ned fra himlen på mænd: og mænd spottede Gud på grund af pest af hagl, fordi pest heraf var stor.

Kilde

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 ref #

Gud velsigne dig

.

Arbejderne i den ellevte time

.

Lignelsen om den ellevte time:
. Matthew (20:1-16)

Jesus fortalte denne lignelse:


Himmeriget er som en mester, som gik ud ved daggry for at leje arbejdere til sin vingård.


Han begyndte at blive enige med dem om lønnen for en mønt for dagen, sendte han dem til sin Vingård (…)


Kort før slutningen af ​​dagen, gik han igen ud og fandt andre arbejdstagere.


Han sagde til dem: « Hvorfor har du bo der hele dagen at gøre noget? »


De svarede ham: « Fordi ingen har lejet os.

« Han sagde til dem:» Gå I også ind i min vingård. « 

Da det blev aften, fik hver sin løn. 

 

De, der ankom sent på dagen modtog en sølvmønt …


De, der startede tidligt om morgenen modtog samme … og de récriminèrent mod føreren af ​​domæne:


« De kom ikke for en times arbejde og give dem lige for os, der har båret byrden af ​​dagen og varmen! » Men føreren svarede en af ​​dem: Ven! Jeg gør dig ikke Uret. 

 

Fandt du ikke enig med mig om en denar? 

 

Har jeg ikke ret til at gøre, hvad jeg ønsker med min egen? Vil du kigge med mistænksomhed, fordi jeg er god? « 

Eller artikler

THE BEAST ER Vatikanet efter starten af ​​Benedikt XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Kære brødre og søstre i Kristus Jesus

.

Lad os se til Vatikanet og især ser, hvad der vil blive vores tidligere pave Benedikt XVI.

Og minde os om, at kun Jesus Kristus kan fjerne byrden af ​​paven kirkens vejledning og kun Jesus Kristus kan overvinde og besejre udyret, dragen, den falske profet og de ti konger.

Og vi også overvinde kirken med vor Herre Jesus Kristus.

Snart er det kapitel 14 i bogen af Apocalypse kommer til at gøre, og i min mening er det den Hornblæserfesten 2015 jeg lade dig læse og tænke over dit liv, men husk, før du vælger din måde at læse min artikel Link  Dare troen på Gud og Jesus Kristus!

14:01

Jeg så, og se, Lammet stod på Zions Bjerg, og med ham hundrede og fire og fyrretyve Tusinde, som havde hans navn og hans Faders navn skrevet på deres pander.

14:02

Og jeg hørte en røst fra himlen som brøl af brusende vand og som lyden af ​​en stor torden: og stemmen som jeg hørte, var som af Harpespillere spille deres harper.

14:03

Og de sang en ny Sang for Tronen og for de fire levende væsener og de ældste. Og ingen mand kunne lære den sang, undtagen de hundrede og fire og fyrretyve Tusinde, som ere løskøbte fra Jorden.

14:04

Det er dem, som ikke var besmittet med kvinder, for de er jomfruer, de følger Lammet, hvor han går. Disse blev forløst fra blandt mænd, er de tilhører Gud og Lammet;

14:05

Og i deres mund blev der fundet løgn: for de er uden skyld.

14:06

Jeg så en anden Engel flyve midt igennem himlen, havde et evigt Evangelium at forkynde for dem, der bor på jorden, for alle folkeslag og stammer og tungemål og folk.

14:07

Han sagde i en røst, Frygt Gud og giv ham ære, fordi hans doms time er kommen, og tilbede ham, som har skabt himlen og jorden og havet og kildevældene .

14:08

Og en anden, en anden engel, fulgte, som sagde, Babylon er faldet, er faldet, Babylon den Store, som gjorde alle folkeslagene at drikke af vinen af ​​vrede hendes utugt!

14:09

Og en anden, en tredje Engel fulgte dem og sagde med høj røst, Hvis nogen tilbeder dyret og dets billede og modtager hans mærke på panden eller på sin hånd,

14:10

han selv skal også drikke af vinen af ​​Guds vrede udgydes uden blandingen i koppen af ​​hans vrede, og han skal pines med Ild og Svovl for de hellige engle og for Lammet.

14:11

Og røgen fra deres pine stiger for evigt og altid: og de har ikke hvile hverken dag eller nat, som tilbeder dyret og dets billede, og enhver, der tager dets navn som mærke.

02:12

Her er de helliges Udholdenhed, der holder Guds bud og troen på Jesus.

02:13

Og jeg hørte en røst fra himlen sige: Skriv: Salige ere de døde, som dør i Herren! Ja, siger Ånden, de skal hvile fra deres arbejde, for deres gerninger følger dem.

14:14

Jeg så, og se, en hvid sky, og på skyen man sad ligesom en menneskesøn, har på hans hoved en gylden krone, og i hånden en skarp Segl.

02:15

Og en anden engel kom ud af templet og råbte med høj røst til ham, som sad på skyen, stemme din segl og høste, for timen for at høste er kommen, fordi høsten af ​​jorden er moden.

02:16

Og han, som sad på skyen svinge sin segl på jorden. Og jorden blev høstet.

02:17

Og en anden engel kom ud af templet, som er i Himmelen, og han havde også en skarp Segl.

14:18

Og en anden Engel, som havde magt over ilden, kom fra alteret, og råbte med høj røst til ham, som havde den skarpe segl Røst og sagde: Thrust din skarpe segl og samle klynger af vin jorden, for hendes druer er modne.

02:19

Og Engelen lod sin segl på jorden. Og samlede på Jordens Vintræ og kastede den ind i de store vin druer af Guds vrede.

02:20

Og Persekarret blev trådt uden for byen, og blod kom ud af Persekarret til hesten hovedtøj, for en afstand på 1600 stadioner.

Må Gud våger over hver af os og gav os sin velsignelse

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.