2 0 1 7. KÄRLEK, rättvisa och tro. 2 0 1 8

duva

2017 början av året, vill jag först innan att ta itu denna viktiga artikel i apokalyptiska tider vi upplever just nu till er alla, mina kära bröder och systrar i Kristus och kära bloggläsare, mina önskemål gott nytt år 2017.

 

En Alla, hoppas jag Gud håller sig borta från frestelsen och bistånd särskilt i korsningen av detta år, 2017.

 

Jag ber att Gud ger dig kraft att möta svårigheter i livet som är ett par år mer och mer viktigt.

 

Må Gud ge dig och hålla dig frisk. Det gör att du inte missa det väsentliga och ger dig och manifestera sitt stöd och kärlek vid varje tillfälle.

 

Kan du stanna inom livet av boken för att inte drabbas av Guds vrede som går ned gradvis till världen under många år.

 

Amen.

 

Kärlek, Lag och Faith

 

balans

Observera att denna artikel Love, lag och tro kompletterar artikeln:

2017 fem prioriteringar

 

Vi måste absolut vara medvetna om att kärlek, lag och tro är tre viktiga delar av den kristna livsstilen och kan i Guds ansikte för att rädda oss eller fördöma oss för evigt.

 

För att förstå problemet vore det lämpligt att göra en liten påminnelse om den tid vi lever.

 

Sedan den 14 maj 1948 som jag redan har sagt många gånger och visade i bloggen, vi in den bibliska perioden fram till slutet av tiden.

 

Denna bibliska perioden fram till slutet av tiden sker under en enda generation.

 

Vi har bekräftelse evangelierna (särskilt Matt 24 Länk: End of Days ), som också nämna att Jesus Kristus fysiskt kommer att återvända till jorden före slutet av denna sista generationen att regera det på mänskligheten för tusen år. Millenium .

 

Som vi kan se, är den period av den sista tiden progressiv lidande, liksom smärtan av förlossningen.

 

1 Tess 5: 3

 

Eftersom du vet själv att den dag som Herren kommer som en tjuv om natten. 3 När de säger, fred och säkerhet; Då plötsligt förstörelse kommer över dem, som värkar vid en gravid kvinna, och de ska inte komma undan. 4 Men du, bröder, är inte i mörker, så att den dagen kan komma över eder såsom en tjuv ; …

 

Den sista tiden smärta blev stark och kontinuerlig som vi kan se varje dag.

 

News , (krig, rykten om krig, migration, terrorism och jihad är rubrikerna i alla medier) smärtan av mänskligheten , (ruin, osäkerhet, fattigdom, katastrofer, sjukdomar, våld och förlust av värden har blivit naturkatastrofer i livet) den smärta av faunan (Dead oförklarlig av miljoner varje år runt om i världen sedan 2008 till fiskar, fåglar och andra vilda och tama djur) går obemärkt, brist på förklaring, media rapport minima och smärtan av jorden (tsunamis, skyfall, jordbävningar, stormar, översvämningar, bränder och orkaner blir mer och okonventionella) accepteras av många som dramatiska olyckor men helt normalt.

 

Mängden av alla dessa smärtor, även om de kan hitta någon förklaring separat, ändå bildar en helhet som är extraordinär och det nämns i Bibeln som en av de tecken tillkännage snart kommer vår Herre Jesus Kristus. Och omfattningen av alla dessa smärtor bekräftar mycket väl den tiden på återkomst vår Herre Jesus Kristus är mycket nära.

 

Även om vår förståelse av den sista tiden tillåter oss att bevisa att denna generation inte kommer att passera innan Jesus Kristus återvänder fysiskt till jorden för att hans tusenåriga regering som avslutas tusen år senare av den slutliga domen. ( Den slutliga domen kommer att bli slutet av den dödliga människan. Vissa kommer att vara evigt under Guds lag och de andra alltid enligt lagen i Lucifer).

 

Trots detta finner vi att smärtan blev mycket stark och kontinuerlig.

Ingen kan säga exakt när kommer avkastningen i härlighet vår Herre Jesus Kristus.

 

Vi vet att generationstid i Bibeln är likställas med en period av 40 år, men 70 år till och med 80 år och även 120 år maximal ålder av livet iGenesis 6: 3

 

Naturligtvis trots livets svårigheter och omfattningen av smärta, kan Gud göra oss vänta tills 2068 (1948 + 120 år) återkomst vår Herre Jesus Kristus.

 

Jesus Kristus sade något mycket viktigt,  » Jag är A och O, den förste och den siste, början och slutet  » Denna fras som säger tre gånger samma sak avslöjar annorlunda ett faktum en stor och särskild betydelse.

 

Denna mening är mycket användbar även viktigt i kombination med kapitel 24 i Matthew att förstå vilken period kommer återkomst vår Herre Jesus Kristus.

 

I kapitel 24 i Matthew Jesus förklarar vad som händer när den första generationen vars födelse är utgångspunkten för kristendomen (han var den första) och vad som händer med den sista generationen innan hans återkomst. (Det kommer också att bli den sista). Detta innebär att när han återvände från nåd är klar och därför inte kommer att sparas genom sin kärlek och följaktligen att ska sparas det kommer att gå igenom lagen.

 

I detta kapitel 24 i Matteus, Jesus profete förstörelsen av Jerusalem tempel. Och i år sjuttio skedde denna förstörelse av det templet profete av Jesus Kristus.

 

Då kan vi förstå att när Jesus talar om denna generation i vers 34 i kapitel 24 av Matteusevangeliet

 

34 Jag berätta sanningen, kommer denna generation inte passera, att allt detta hände.

 

Detta är en generation av 70 och därför veta att det första tecknet på den sista tiden är 14 maj 1948, bör Jesu Kristi återkomst vara senast 13 maj 2018.

 

Naturligtvis ett förenklat sätt skulle vi kunna säga att denna återgång i härlighet vår Herre Jesus Kristus för 2018 förmodligen påsk part 2 April 2018.

 

Det är inte möjligt och med troligt, men långt ifrån säkert eftersom framtiden tillhör Gud allena.

 

Som alla kan se från bloggen jag regelbundet rikta några tidsperioder som verkar vara relaterade till Bibelns profetior förebådar återkomst vår Herre.

 

Även gånger jag riktade inte var de av hans återkomst till ära, har de ändå varit svåra tider för vår kyrka och för tron. Särskilt i 2015 med förklaringen av påven François slutet av september på S: t Patricks Cathedral i USA. Där han hävdade under åska av applåder att korsfästelsen av Jesus Kristus var en mänskliga fel. Link .

 

Syftet med denna blogg är att inte avslöja datumet för vår Herre och Kung Jesus Kristus återvända utan att inse att denna avkastning är säker.Det är vår generation. Och det är överhängande med tanke på omfattningen av de tecken och uppfyllelsen av Bibelns profetior som planeras till slutet av tiden.

 

Jag är bara en predikant som tillkännager Herrens återkomst i mitt hjärta och själ.

 

Mitt mål är inte att sälja papper även om jag har skrivit två böcker om Gud och mänskligheten. (Det första: Predikanten Sagan om konungens återkomst , den andra Frankrike, Civilization och Republiken Drift )

 

Mitt mål är att alla kan förbereda sig för Jesu Kristi återkomst som ska sparas och förbli registrerad i livets bok och snart nå evighet med Gud och inte med Lucifer.

 

Om mitt antagande av Jesu Kristi återkomst till påsk April 2, 2018 har visat sig vara det datum som valts av Gud från skapelsen av världen för Jesu Kristi återkomst att styra över mänskligheten under de tusen år som vi separat domedagen. Så vi har 15 månader på sig att vänta.

 

Detta innebär att dessa femton månaderna kommer att vara de viktigaste månaderna i livet.

 

Efter dessa femton månader kommer vi att sparas eller fördömas.

 

 

De som kommer att sparas genom KÄRLEK

Eftersom avgång Jesus Kristus finns två tusen år, vi är i ett tillstånd av nåd.

 

Detta innebär att de som döps, som har accepterat Jesus Kristus som Frälsare, som omvänder sig från synder de har begått, be om förlåtelse från Gud genom bön och maintiennes och andlig förbindelse med skaparen.

 

Om de förblir ödmjuka i livet och omsorg för att hjälpa dem som behöver deras hjälp.

 

Så ja! De är kristna, de är en del av Jesu Kristi kyrka och är garanterade att räddas av sin kärlek. Se min artikel mer specifik: Våga tro på Gud och Jesus Kristus

 

De bebor jorden under tusenårsriket.

 

 

De som kommer att sparas genom lagen

Många ser legioner är de som lever ett vanligt liv, inte försöka göra skada andra, utan helt enkelt att leva i okunnighet om kärlek Jesus Kristus kommer att sparas för vissa (tusen år senare) genom lagen av Gud den slutliga domen och alla de döda kommer att uppstå och bedöms av Gud efter sina gärningar.

 

 

De som sparas av Faith

En del kristna Sparad av kärleken till Jesus Kristus och är födda på nytt!Dvs som bad Gud att vägleda sina liv, för att hålla dem borta från det onda och frestelsen.

 

Avancera i livet i kärleken till Jesus Kristus och totalt och absolut tillit till Gud, med en säker, hög och stolt huvud att vara kristna i synnerhet till slutet av tiden.

 

Alla de kristna som försvarar kyrkan utan våld, ibland att riskera sina liv för att meddela snart regeringstid kärlek på jorden med återkomsten av Jesus Kristus.

 

Alla de kristna som ger sina liv till Jesus Kristus genom att hjälpa behövande, de sjuka, de behövande och de som är andligt vilse.

 

Alla de kristna som sparas av kärlek Jesus Kristus och vittnet kommer att välsignas av Gud och Jesus Kristus.

 

Under dessa femton månader Lucifer får vild och slå mänskligheten med all sin kraft.

 

Du förstår att frestelsen kommer att vara stark och stor och det kommer att bli mycket svårt alls att gå vidare i livet och i tron lugnt.

 

Så du måste förstå att Lucifer är kungen av illusion och att vi alltid måste analysera händelser och åtgärder för att inte lämna oss fångade.

 

Det är bra att förstå att motsatsen till kärlek är inte alltid hata men ibland älska sig själv!

 

Motsatsen till lagen är inte alltid olydnad, men ibland själva lagen.

 

Motsatsen till tro är inte alltid ateism men tro själv.

 

Så vi kunde lätt lämna oss lura om vi inte är försiktiga.

 

Förstå att Gud finns ingen kärlek utan lag, eftersom det inte finns någon lag utan kärlek .

 

När det gäller Lucifer det finns ingen kärlek i handling och det finns ingen lag i kärlek .

 

Jag inbjuder dig att meditera på dessa fundamentala skillnader i kärlek och Guds Lag och Lucifer.

 

När tron vad kan det hjälpa dig att tänka om du tjänar Gud tjäna Lucifer!

 

I älska Gud finns begreppen förlåtelse, medkänsla, ödmjukhet och delning.

 

I Guds lag finns begreppet förståelse, medlemskap och reparation.

 

In Love Lucifer utan lag finns begreppet utsvävningar och lust.

 

I lagen utan kärlek Lucifer sedan begreppen diktatur och slaveri.

 

I tron att det är del av hängivenhet, iver, kärlek och respekt för lagen.

 

När tro sätts till Guds tjänst , så är det ren glädje att kunna tjäna Gud genom att hjälpa våra bröder och systrar och försvara vår kyrka och vår tro.

 

Men när denna tro sätts till tjänsten av Lucifer det omvandlar dem som håller den i verkliga tyranner, terrorister, jihadister och andra onda varelser.

 

Vägen till Gud är smal som ett nålsöga och denna väg passerar endast genom Jesus Kristus.

 

« Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern utom genom mig! « 

 

Dessa ord om Jesus Kristus är ytterst allvarliga konsekvenser för alla religioner i världen.

 

Ingen kommer att sparas om detta inte är kärlek Jesus Kristus och för detta måste vi redan är överens om att bli kristen av vatten dop.

 

Vi har femton månader att vänta för återlämnande av vår Herre Jesus Kristus vid påsk April 2, 2018.

 

Men Gud bestämmer tidpunkten för denna avkastning kommer därför att vara kanske senare och kanske till och med innan dess.

 

Hur som helst denna avkastning är säker och överhängande och vi måste förbereda.

 

För att förbereda, måste vi anstränga sig för att gå vidare i livet genom Andens kraft och inte av den svaga kroppen.

 

Fråga i bön till Gud att hjälpa oss i varje ögonblick av våra liv och styra våra liv steg för steg.

 

Be Gud i bön att förlåta oss våra synder och renar vår själ.

 

Vi vet i 2017 stor plåga på jorden, är detta en visshet eftersom sluttider smärta jämförs i Bibeln till smärtan av förlossningen och därför varje år i slutet av tiden är värre än den förra.

 

Timglaset i slutet av tiden Gud returnerades av 14 maj 1948 och den sista förfluten tid av spannmål kommer att se tillbaka på Jesus Kristus.

 

Be dagligen att Gud inte försena denna avkastning eftersom vår smärta och vårt lidande inte kommer att upphöra att växa och tyvärr tvärtom de kommer att fortsätta och även förstärka!

 

Hålla lågan av din tro väl upplysta och fylla olja i ditt hjärta och i din själ att korsa mörker 2017.

 

Om, som jag tror starkt återkomst vår Herre Jesus Kristus måste göras i 2018 (slutet av generering av 70 år) sedan 2017 inte kommer bara värre än 2016, men det kommer att bli fruktansvärt eftersom det kommer att vara perioden dag Guds vrede.

 

Den här artikeln är mycket viktigt eftersom hypotetiskt tillkännage återvända till jorden av Lord of Lords, King of Kings, Jesus Kristus, den ende Guds son, kommer jag översätta det på alla språk och jag uppmanar mina älskade bröder och systrar världen att kommunicera det till alla dina kontakter så att alla kan ha kunskaper och förbereda sin själ.

 

Kära bröder och systrar i Kristus Jesus du är också vittnen om Jesus Kristus och försvarare av tro och vår kyrka.

 

Be för att rädda vår själ, för alla våra bröder och systrar och alla att ordet av evangelierna inte har berört.

 

Må Gud välsigna dig och guida ditt liv.

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :