Revelations IN VELJAVNOSTI veri konca časa

jesus1-600x384

Zakaj je Bog želel razkriti, da nam jih prerokbe stoletja vnaprej, kar je bilo doseženo ob koncu časa?

Dejansko smo ugotovili, da je od Adama in Eve, Bog ni več fizično manifestira z moškimi.

Adam in Eva sta videla in pogovor z Bogom, ker niso imeli telo iz mesa.

To je samo takrat, ko ni ubogal Boga z uživanjem prepovedanega sadu, da je Bog kaznoval s prevleko kožo zveri (človeško telo).

Dejstvo, da so v telesu iz mesa nemogoče, da bi človek videti in slišati Boga.

Kljub temu Bog, vodenje svojo ljubezen svojega ustvarjanja  « Man », kljub svoji nepokorščini, ki jo svojimi angeli in prerokov od vrhuncev v zgodovini človeštva, še posebej, kaj se zgodi v času od konca razodete kot je bilo predvideno konec časa za človeka z Bogom.

Zgodovina nastanka človeka je bila zabeležena v daljšem časovnem obdobju v več knjigah.

Nekatere od teh knjig niso bili izpolnjeni v eno samo, ki se imenuje« biblija »

Biblija

Biblija vsebuje prerokbe okoli 700 katerega četrtina nanaša na koncu časa, to se pravi, kako je konec časa pomembno Bogu.

Za približno šest tisoč let (5.774 let po hebrejskem koledarju) z zgodovino judovskega ljudstva je Božje izvoljeno ljudstvo po veliki poplavi, moški počakati do konca časov in vračanja Boga na Zemlji.

Ko bo Bog vrnil na Zemljo, moški ne more videti, slišati in govoriti z njim, če je Bog preoblikovati tako, da nimajo več telo iz mesa, ampak telo svetlobe.

To je razlog, zakaj v prvem pismu svetega Pavla Korinčanom – poglavje 15( povezava tukaj ) , pa pravi: 

« V trenutku, v trenil z očesom, na zadnji trobento. Trobenta se sliši, in mrtve se dvigne nepodkupljivi, in smo se spremenili.  « 

Ob upoštevanju izpolnjevanja svetopisemskih prerokb že izvedenih, smo ugotovili, da so tisti, na končnih časov in vrnitev Jezusa Kristusa na Zemlji skoraj skoraj končal z izjemo zadnjih treh

To so nesporna dejstva, samo pogled na novice iz sveta zavedati, da so časi smo trenutno živi zunaj normo.

Oba dejavnost Earth (potres), vreme v odnosu, da ne omenjam katastrofalno stanje svetovnega gospodarstva, vojnah in govorice o vojnah, uporih, nasilja in drugih tragedij, kot so naraščanje arrow islama so vsi dejstva prerokovali v Bibliji do konca časa.

Faith potem bi morali omogočiti vsakomur, da podpre te izbruhe in sunki katastrofa bo žal okrepila do vrnitve Jezusa Kristusa na Oljski goriVerjamem, da september 2015 med 14. in 15. v času festivala trobente.

2044155542_1369068221

Vera je močna sila zaradi popolne in popolno zaupanje!

Legije se ne zavedajo, kaj to prisilili Faith!

Samo Bog in njegov edini sin Jezus Kristus je vreden naše popolno zaupanje in absolutno  « Faith »,  in da nam daje vero, ki je potrebna za soočenje s temo, ki je napadel Zemljo, živi in src moč.

Jezus Kristus je rekel, da bo kraljeval nad zemljo ob koncu časa in smo brez dvoma ob koncu časa, njegova vrnitev je neizbežna.

Indeks se je pokazala v knjigi Apostolskih bi razumeli njegovo skorajšnjo vrnitev.

Deluje 2: 17  « V zadnjih dneh, govori Bog, bom izlijem svojega duha na vse meso: in tvoj sin in vaše hčere prerokovali, vaši mladeniči bodo videli prikazni, in vaši starci so sanjali sanje: In na mojih uslužbencev in naprej. moji handmaids v teh dneh bom izliti Duha, in oni prerokovali.  bom pokažem čudeže zgoraj na nebu in znamenja na zemlji spodaj, kri in ogenj in paro dima; Sonce se spremeni v temo in mesec v kri, preden je Gospodov dan , veliki in slavni. dan Kdor poziva Gospodovo ime, se rešil.  »  Preberi več

Opažamo, da je jasno, bo sonce spremenilo v temo in mesec v kri, preden je Gospodov dan ,

Če pogledamo globlje v ta pojav je pričakovan. To je Četverovalentan  , kibi se morala začeti leta 2014 in končati leta 2015.

Sonce in Luna

Naslednja Četverovalentan ne bo prišlo do  »  petsto let ,  »

To je nepredstavljivo in nemogoče celo pet stoletij slabših nesreč prerokoval, za konec časa.

Dne 20. marec 2015 bomo imeli skupno mrk sonca: se sonce obrne v temo

In 04.  aprila 2015 bomo imeli skupno mrk Lune in mesec v kri,

13. september 2015 je delni Sončev mrk

In 28. september 2015 je Total Eclipse of the moon

Tako lahko razumemo, da je Jezus Kristus ne bo vrnil fizično na Oljski gori, preden le narediti dve skupni mrki Sonca 1 °  20. marca in 2 lune 4. april 2015.

Lahko razumemo tudi z branjem verzi 29-30 od poglavja 24 Matejevega evangelija pred dvema celotnih mrk sonca 20. marec 2015 in luno 4. april 2015, da se bo zgodilo nekaj groznega na Zemlji

29. Takoj po dnevih stiske , bo sonce zatemnjeno, luna ne bo dal svoje svetlobe, bodo zvezde padajo z neba, in se pristojnosti nebes se pretrese.

Zdi se, da so te dni v stiski dnevi srda Boga, ki bo zapasti pred sončni mrk v Četverovalentan, ki bo vključeval nesreče zelo Pretirano velik zemljišč in vreme, ampak tudi vrhunec velika Siromak zadnja vojna, ali vsaj jedrski spor.

30 Potem bo znamenje Sina človekovega pojavljajo v nebesa, vsi rodovi zemlje žalovali, in so videli Sina človekovega priti na oblakih neba z močjo in veliko slavo

V verzih 31, se mi zdi, da je to po vstajenju mrtvih v Kristusu , odstranitev kristjanov v nebesih, ki bodo očiščene (ko stiska) po odstranitvi cerkve in goreči , ki je šel skozi velike stiske in dan srda Boga bodo spremenili in bodo šli v podjetja, ki so bili mrtvi vstal od mrtvih, da izpolnjujejo Kristusu v nebesih, da ga spremljajo na njegovi vrnitvi na Oljski gori .

Angel s trobento

 31 In on pošlje angele svoje z močnim klicem trobente in zbrali bodo njegove izvoljene od štirih vetrov, od enega konca neba do drugega.

Vera nas mora voditi tudi razumeti, da pred fizično vrnitev Jezusa Kristusa na Oljski gori, vstajenje mrtvih v Kristusu in odstranitev kristjanov čistimo v veliki stiski in več dni srd božji, mora proizvajati ugrabitve njegove goreče cerkve bodo povabljeni na svatbo Jagnjeta.

To potrjuje še vedno v poglavju 24 Matejevega evangelija najdemo v verzih 24

24 Kajti pojavili se bodo lažni kristusi in lažni preroki, in se pokaži velika znamenja in čudeže , da preslepiti, če je mogoče, tudi izvoljence.

Ta verz 24 Mat. Pridružilo 24 verz 17 o 2 .  bom pokažem čudeže zgoraj na nebu in znamenja na zemlji spodaj, kri in ogenj in paro dima;

Smo videli v verzih 24 Mat 24 ni več mogoče zapeljati Elect tako goreča cerkev je bila že odstranjena pred 20. marec 2015 se bo zgodilo, če celotna mrk Sonca.

Vabim vas, da preberete moj članek o datumih apokalipse

160_F_14646443_L4bwJR0VptCXHA0wM0s40r6bQJ3uuBd5

Zamaknjenosti cerkve lahko za ta namen leta 2014!

Tisti, ki bodo del cerkve Jezusa Kristusa in da je treba odstraniti, bodo vsi kristjani, ki so se odločili, da bodo poravnali svoje življenje s čiščenjem svoje duše.

Bog nam je dal deset zapovedi, ki so postale pomembno in nujno, da sledi, da je del predanega cerkve Jezusa Kristusa, bodo odstranjeni.

Če želite biti del cerkve Jezusa Kristusa, mora hoče biti krščen, upoštevajte deset Božjih zapovedi, po molitvi prosite Božje odpuščanje za vse grehe in prosi Jezusa Kristusa, da bo naš rešitelj .

Postali vojaki Kristusa razširjajo v čim širšem krogu beseda »Jezus Kristus prihaja kmalu »

Vabim vas, da se obrnete na blog address pridigar Return of the King do vseh svojih stikov, kot vidite, čas je kratek in obstaja veliko, ki so daleč od Boga in Jezusa Kristusa, in da moramo prinese na pravi poti.

Pomagajo tudi največje število, ki prihajajo k Jezusu Kristusu, ki se shrani.

Jezus Kristus, Božji sin je dal svoje življenje, trpljenje, da bi nas rešil.

Delamo, kar smo lahko za naše ljubljene brate in sestre v Jezusa Kristusa blaga prejmete besedo « Jezus Kristus je kmalu », in lahko pripravijo na ta izjemno dogodek v zgodovini človeštva, od Noeta.

Deset zapovedi

The-zapovedi-of-Boga

In Bog je govoril vse besede tukaj : « Jaz sem Gospod, tvoj Bog, ki sem te izpeljal iz Egipta, iz hiše sužnosti.

1 – Ne imej drugih bogov poleg mene.

2. Ti boš naredil nobenega idola, ne sliko o tem, kaj je tam v nebesih ali na zemlji, pod ali v vodi, pod zemljo. Ne boste klanjali z njimi, da bi jih častili.

Kajti jaz Gospod, tvoj Bog, sem ljubosumen Bog med tistimi, ki me sovražijo, sem na obisku krivdo očetov na sina, na tretje in četrte generacije, ampak tisti, ki me ljubijo in moje zapovedi Držim jim mojo lojalnost do tisočinke generacije. 

3 – Ne invoqueras imena Gospoda, svojega Boga zaman, za Gospoda, ne bo pustila nekaznovane njega, ki se sklicuje na njegovo ime zaman.

4. Ti boš spominsko soboto, sveti dan. Šest dni dela in storiti vse tvoje delo, a sedmi dan je sobota v čast Gospoda, svojega Boga: ne boš naredil nobenega dela, ti, niti svojega sina, ne hči tvoja, niti vaš kletar, niti tvoja dekla, niti tvoje govedo, niti priseljenec, ki živi v vašem mestu. Kajti v šestih dneh je GOSPOD naredil nebo in zemljo, morje in vse, kar je v njih, ampak počival sedmi dan.

Zato je GOSPOD blagoslovil sobotni dan in ga posvetil. 

5 – Spoštuj očeta in mater, tako da je lahko dolgo na zemlji, ki vam daje Gospoda, svojega Boga.

6 – ne boš moril.

7 – ne boš prešuštvuj.

8 – Ne kradi.

9 – ne boš pričaj lažno proti svojemu bližnjemu.

10 – Ne želi hiše svojega bližnjega hišo, ti ne želi hiše svojega bližnjega žene, niti njegov Stalnega služabnika, niti njegova dekla, niti njegovega vola, niti riti, karkoli, kar spada k njemu. « 

Mi smo dejansko videli, kaj sem pravkar pojasnil, v zadnjem času prejšnjega vrnitev Jezusa Kristusa.

Vendar poudarja nedavni napora pred nami in se moramo pripraviti.

Potresi, nevihte, poplave, cikloni, orkani in druge nesreče Pretirano velik gredo celo udaril ob tla z več moči in še več škode, kot tudi v prejšnjih letih.

Nekateri od naših bratov in sester, bo še vedno trpijo najhujše infamies in bo gotovo imenovana kot odgovorna za zlo lastnine.

Vojna, nemiri in nasilje, se bodo posploševati čez velik del Zemlje.

Lucifer bo težko zadeti in tudi zelo močna. Sedaj ve, da ima zelo malo časa.

Za nas bo čas milosti prav kmalu prišli do konca, kar pomeni, da bo kmalu prepozno, da bi lahko del pobožnega cerkve Jezusa Kristusa, bodo odstranjeni.

Seveda, da ne bo prepozno, da bi prišli do Jezusa Kristusa in biti del drugega odstranitve bo potekal v nebesa, da izpolnjujejo Jezusa Kristusa ob vrnitvi na Oljski gori.

Ampak bo šel skozi dan srda Boga in se soočajo vse te nadloge, ki bo dimnikar po vsej Zemlji.

Te močne katastrof bo potekal po zamaknjenosti cerkve in goreči ne ustavi vrnitev Jezusa Kristusa na Oljski gori.

Prav tako moramo razumeti, da bo čas, ko bo prepozno, da bi imeli koristi od milosti, ker so mnogi imenovani pred zamaknjenosti cerkve. (kristjani po vsem svetu)

poroka Lamb

In nekaj bo izvoljen (navdušen cerkev bo izbrisana), da se udeleži poroke Jagnjetovih v nebesih.

knjigi poglavju XXII Apokalipsa je navedeno v verzih 11

Še grešnik grehi in da je človek umazan še: in to dober človek še vedno živ v dobro in sveto še vedno sveti.

To poglavje se uporablja pred zamaknjenosti cerkve. Zato mislim, da bo datum za konec stanju milosti.

Na ta dan ne bo več del cerkve Jezusa Kristusa.

Potem se shranijo za čiščenje na koncu stiske skozi dan srda Boga.

Molitev, prošnjo za odpuščanje in kesanje Bogu bo nato treba odstraniti in shranjene v nebesih za izpolnitev Jezusa Kristusa.

Tokrat mislim, da bo 15. april 2014 , ki je datum praznik pashe, ampak tudi datum prvega dne v Blood Moon Četverovalentan.

Če je temu tako, po tem datumu se bodo stiske resno poslabšanje na vseh področjih.

Na žalost, če počakate ta skok v primeru nesreč in drugih nesreč, ki prihajajo k Jezusu Kristusu, potem je lahko prepozno, da bi lahko del zamaknjenosti cerkve goreče.

Jezus pride ven, da nas reši!

Bog želi človek

Ali boste za vstop ali čakati in zamuditi zamaknjenosti.

Seveda ne boste slišali to sporočilo, ki ga je duhovnik pri maši.

Vendar pa mora biti naša vera odpreti oči in nam omogočajo, da analizirajo dogodke v luči Svetega pisma in nauki Jezusa Kristusa.

Cerkev-kanalni izginotje

Naša katoliška cerkev umira  in v nekaterih cerkvah in še več školjke .

Vabim vas vse moje blago ljubljeni bratje in sestre v Kristusu Jezusu, da bi rešili, če želite, da bi vrnitev k osnovam z branjem Biblije in zlasti poglavje 24 Matejevega evangelija in knjiga Apokalipse.

Bog hoče, da se shranijo in da je zato po kaznovan Adama in Evo za svojo neposlušnost, Bog je nadaljeval, da nas radi in nam pomagajo v vsakdanjem življenju.

To je skozi to ljubezen, ki nas je Bog poslal tam dva tisoč leti je Jezus Kristus svojega edinega sina, da bi nas rešil z nakupom prek svojega žrtvovanja naše grehe, katerih izvirni greh, ki nam preprečuje, da bi videli in sluha Boga.

To je skozi ljubezen, ki nas je Bog obvestila svojimi angeli in prerokov vrhuncev človeštva in konca časa.

Kmalu bo prepozno, da bi prišli do Jezusa Kristusa pri sprejemanju večno življenje z odstranitvijo zvest in navdušen cerkev.

Če menite, da naše zemeljsko življenje se bo bolje in vse je spet normalno, brez posredovanja Jezusa Kristusa vemo, da ste narobe.

Odpri oči! Zbudite se, preden bo prepozno.

27. april 2014 prav lahko dan, ko bo prepozno in ne bo jok jok in škripanje z zobmi.

Lucifer, bo kmalu sprostili vso svojo moč, svoje zvijače in skušnjave, da bi pritegnili veliko število Ames.

Zato molite, in spet in spet prosim Boga in Jezusa Kristusa nam pomaga in nas varujejo v našem vsakdanjem življenju.

Kmalu bomo vedeli izid zgodovini človeštva.

Včasih naš Stvarnik, pustite nas, ker vemo niti dneva ne ure.

Ampak vsi znaki se strinjajo, da je to zelo zelo kmalu in morda celo 2014, kar zadeva odstranitev cerkve in 2015 v zvezi z vrnitvijo Jezusa Kristusa fizično na gori oljk.

sveča, sveče držalo-Anim

Pazil in dobro osvetljeno plamen naše vere, in kompanjon vera  v Boga in Jezusa Kristusa, kot je naša vera nas bo rešil.

Vabim vas, da gledam ta video


Datumi Četverovalentan

15 Nisan 5774 (od 15. aprila 2014): skupna Lunin mrk, praznik pashe.

14 Tishri 5775 (8. oktober 2014): Skupaj lunin mrk, Praznik pergolah.

29 Adar 5775 (20. marec 2015): skupno mrk sonca, tik pred začetkom verskega leta.

15 Nisan 5775 (4. april 2015): skupna Lunin mrk, praznik pashe.

29 Elul 5775 (13. september 2015): Delni sončev mrk, tik pred začetkom koledarskega leta.

15 Tishrei 5776 (od 28. septembra 2015): Skupaj lunin mrk, Praznik pergolah.

Čakam na vse, kar je dobro, in za katerega se pričakuje, da se zgodi, vsi znajdejo v molitvi  moč za korak naprej v temi.

sentinelle3Jezus Kristus je moj kralj

Vabim vas, da preberete Govor na gori

Evangelij po Mateju poglavja 5

5.1
In videl množice, je šel na goro, in ko je sedel, njegovi učenci so prišli k njemu.
 

05:02
Potem je odprl usta in jih učil, rekoč:
 

05:03
Blagor ubogim v duhu, za nebeško kraljestvo pripada njim!
 

05:04
Blagor krotkim, zakaj ti bodo potolaženi!
 

5.5
Blagor krotkim, ker oni bodo podedovali zemljo!
 

5.6
Blagor tistim, ki so lačni in žeja po pravičnosti, ker oni se napolni!
 

5.7
Blagor usmiljenim, kajti usmiljenje bodo dosegli!
 

05:08
Blagor čistim v srcu bodo Boga!
 

05:09
Blagor tistim, ki delajo za mir, kajti imenovani bodo Božji sin!
 

05:10
Blagor jim, ki so preganjani zaradi pravičnosti, za nebeško kraljestvo pripada njim!
 

05:11
Blagor vam, kadar vas Ružiti in vas preganjajo in lažno pravijo vse húdo o vas zaradi mene.
 

05:12
Vriskali in se veselili, ker veliko je vaše plačilo v nebesih, za toliko so namreč preganjali že preroke, ki so bili pred vami.
 

05:13
Vi ste sol zemlje. Če pa sol izgubil savor, wherewith mora kajne? To služi le za metanje ven in poteptali moški.
 

05:14
Vi ste luč sveta. Mesto na hribu, se ne more skriti;
 

05:15
in ne prižge svetilke in ne postavljajo pod mernik, ampak so ga dali na stojalo, in daje svetlobo vsem v hiši.
 

05:16
Naj vaša luč sveti tako pred ljudmi, da bodo videli vaša dobra dela in slavili vašega Očeta, ki je v nebesih.
 

05:17
Ne mislite, da sem prišel k odpravi zakona ali preroki: Nisem prišel, da se uniči, temveč dopolnit.
 

05:18
Za ti povem resnico, dokler nebo in zemlja glavo, da ne preide iz prava ene jot ali eno Mrvica, dokler je vse opravljeno.
 

05:19
Kdor torej kršil eno od teh najmanjših zapovedi in uči ljudi, tako se imenuje najmanj v nebeško kraljestvo, ampak kdor jih ne in jih uči, tale bo imenovan velik v nebeškem kraljestvu.
 

05:20
Kajti povem vam, razen če pravičnost presega pismouki in farizeji, ne boste nikoli vstopiti v nebeško kraljestvo.
 

05:21
Slišali ste, da je bilo rečeno, ne sme ubiti, in kdor umori, se kaznuje z sodnikov.
 

05:22
Ampak jaz vam pravim, to kdor je jezen zoper brata, je v nevarnosti, da sodbe: in kdor reče svojemu bratu, Rača! Zasluži si, da se kaznuje svet, in kdor pravi, « Bedak! Zasluži si, da se kaznuje z ognjem pekel.
 

05:23
Torej, če boš prinesel tvoj dar k oltarju in se tam spomniš, da ima tvoj brat kaj proti tebi,
 

05:24
pustimo tvoj dar pred oltarjem, pa pojdi najprej treba uskladiti s tvojim bratom, potem pa pridi in daruj svoj dar.
 

05:25
Spoznaj prijatelje hitro s svojim obtoževalec, medtem ko ste na poti z njim, da ne on tebe izroči sodniku in sodnik ti izroči pooblaščencu, in ti ne vržejo v ječo.
 

05:26
Jaz vam povem po pravici, ne boš odstopati od tam, dokler ti si plačal skrajnem vrsta igre.
 

05:27
Slišali ste, da dade bilo rečeno, ne boš prešuštvuj.
 

05:28
Ampak povem vam, da je kdor koli gleda žensko, lustfully že prešuštvoval z njo v svojem srcu.
 

05:29
Če je vaš desno oko sablažnjava, jo drobovja ven in vrzi od sebe, za to je koristno za tebe, da bi eden od tvojih članov pogubil, in ne da bi bilo treba tvoje celotno telo vrgli v pekel .
 

05:30
In če je tvoja desnica sablažnjava, ga je prekinil in vrzi od sebe, za to je koristno za tebe, da bi eden od tvojih članov pogubil, kot za vaše celotno telo, da gredo v Gehenna.
 

05:31
Rečeno je bilo, « Kdor se loči od svoje žene ji mora dati potrdilo o razvezi zakonske zveze.
 

05:32
Jaz pa vam pravim, da vsak, ki se loči od svoje žene, razen za prešušništva, povzroči, da postane njen prešuštnica, in vsakdo, ki se poroči z razvezano ženo prešuštvuje.
 

05:33
Slišali ste, da je bilo rečeno že v davnini: ne boš sebe Odreči se, ampak se opravlja na Gospoda, kaj vam imajo prisege.
 

05:34
Ampak jaz vam pravim, zaprisežejo, da ne, niti nebom, ker je Božji prestol;
 

05:35
niti na zemlji, za to je njegova pručka: ne pri Jeruzalemu, ker je mesto velikega kralja.
 

05:36
In ne prisegajo na tvoji glavi, ker si ne moreš narediti eno belo ali črne lase.
 

05:37
Naj bo vaš govor se da, ne, ne, bolj kot to prihaja iz zla.
 

05:38
Slišali ste, da dade bilo rečeno, oko za oko, zob za zob.
 

05:39
Jaz pa vam pravim, da ne upreti zlo. Če te nekdo udari po desnem licu, obrnejo k njemu drugi.
 

05:40
Če nekdo želi, da trdijo, proti tebi in si vzemite tuniko, naj ga imajo tvoje ogrinjalo tudi.
 

05:41
Če vas kdo sili, da gremo eno miljo, pojdi z njim dve.
 

05:42
Daj tistemu, ki te prosi, in ne odvrne od njega, ki želi sposoditi od tebe.
 

05:43
Slišali ste, da dade bilo rečeno: Ljubi svojega bližnjega in sovraži svojega sovražnika.
 

05:44
Jaz pa vam pravim: Ljubite svoje sovražnike, blagoslavljajte tiste, ki vas preklinjajo, delajte dobro tistim, ki vas sovražijo, in molite za tiste, ki vas spitefully zlorabljajo in preganjajo;
 

05:45
tako da ste sin svojega Očeta, ki je v nebesih: On namreč daje svojemu soncu, da vzhaja nad hudobnimi in na dobrimi, ter pošilja dež pravičnim in krivičnim.
 

05:46
Če ljubite tiste, ki ljubijo vas, kakšno plačilo vi imate? Carinici saj ne storijo enako?
 

05:47
In če pozdravljate le svoje brate, kaj pa vi bolj kot drugi? Pogani ne storijo enako?
 

05:48
Zatorej bodite popolni, kakor je popoln vaš nebeški Oče.

Mir in veselje v srcih in domovih čakajo blagoslovljeni dan v zamaknjenosti cerkve za nekatere goreče in vrnitev našega Gospoda in kralja Jezusa Kristusa na Oljski gori.

Bog nas ljubi in jo imamo radi?

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :