KTHIMI I qengj në vitin 2016!

emblem_of_the_holy_see-svg (1)

Jezu Krishti,

Një Zot, One Earth, One People.

 

Bibla na thotë se Perëndia « është » dhe se ai krijoi universin, tokën dhe njeriun.

 

Sipas kalendarit hebraik, ne do të këtë vit 2016 5777 th viti i krijimit të njeriut nga ana e Perëndisë.

 

Çfarë duhet të pranojë shkon kundër shkencore pseudo-provat nga gjurmimi njerëzimit një milion më shumë se vjet.

 

Gjatë gjithë historisë, Bibla është mësuar njerëzit për të mbajtur këtë fije të bashkimit midis Perëndisë dhe njerëzimit.

 

Mjerisht, njeriu në vend të duke iu afruar me Perëndinë nëpërmjet këtij mësimi ka vazhduar të largohen.

 

Pavarësisht nga mësimet e Biblës, shumë keqkuptime kanë dalë mbi historinë e njerëzimit. Ka qenë adhurues dielli, hëna dhe hyjnitë imagjinare drithërues. Burrat kanë adhuruar edhe si perëndi në shembullin e faraonëve.

 

Por njeriu i botës moderne u edhe më tej fyerje për Perëndinë! Njeriu ka refuzuar thjesht krijuesi i tij, ose njeri i keq vepron si në qoftë se Perëndia nuk ekziston.

 

Pra, Perëndia nuk është i pranishëm në mendjen e njeriut modern, njeriu filloi të ëndërrojnë për t’u bërë një perëndi.

 

France pavarësisht Clovis dhe Joan of Arc, ka vazhduar të zemërim Zotit gjatë gjithë historisë së saj (masakrën e protestantëve në Shën Bartolomeut, gjuan magjistare, arrestimeve dhe ekzekutimeve të Tamplierëve dhe Jeanne Arc etj ..) dhe Franca ka lëshuar në fund Perëndia e shtetit gjatë 1789 revolucionit.

 

Republika ka dashur të përzënë Zotin nga jeta e Francës në 1789 dhe ne e shohim se ku ajo të çon në fund të fundit.

 

227 vjet më vonë, Franca është shkatërruar, pushtuan dhe shpronësuan nga pasuria e tij nga këto pushtuesit pseudo-paqësore të cilët janë të mirëpritur si të rëndësishëm, të asistuara, strehuar, ushqyer, kujdesur për të lira dhe madje edhe paguhet çdo muaj nga taksat tona!

 

Megjithatë, francezët janë të ngjarë të jetojnë « në varfëri » , pavarësisht një punë shpesh të dhimbshme dhe ngarkesa më të rënda për buxhetin e varfër të familjes, « në mjerim », kur goditur nga papunësia.

 

Në pension ata janë më të mirë në pasigurt dhe në të keqe në mjerim pas një jete të gjatë pune zakonisht shumë e dhimbshme.

 

Njerëzit franceze janë stigmatizuar dhe të dënuar të pasigurisë dhe mjerimit në të mirë të këtyre pushtuesve të huaj me të cilën ata ishin të detyruar nga qeveritë për të jetuar së bashku.

 

Ky grup gjallë ka një kosto dhe është populli francez që e mbështesin atë në dhimbje të mëdha « Tatimet, taksat, tarifat dhe ngarkesat janë gjithmonë më të rëndësishme, ndërsa përfitimet sociale të ulet deri në pikën që njerëzit francezë kanë vështirësi të mëdha në trajtimi.

 

Presidenti François Hollande ka edhe, të paktën në librin e ish-të dashurën e tij, fyer popullin e tij duke përmendur atyre: « The pa dhëmbë ».

 

Kjo shprehje e turpshme, e turpshme, poshtëruese dhe fyese është megjithatë një pasqyrim i realitetit, sepse është e vërtetë se francezët nuk mund të shëruar si duhet.

 

Kostoja e kujdesit dentar dhe protezat janë shpesh penguese për njerëzit që jetojnë në varfëri dhe mjerim, dhe ata janë në të vërtetë shpesh qenie pa dhëmbë.

 

By kundër këtyre trajtimeve dhe protezat janë të lirë për të gjitha këto pushtuesit e huaj!

 

Ne të krishterët e kuptojnë se ajo është mungesa e Perëndisë në jetën e Francës që na çoi në këtë situatë apokaliptike.

 

Dhe për të na bëjnë të kuptojmë, Perëndia donte që këto « pushtuesit » e huaja janë nga feja e Afërditë « Islamit ».

 

Siç e shohim çdo ditë jetojmë në fundin e kohës dhe ata do të përfundojë me kthimin e Zotit tonë dhe Mbreti Jezu Krisht.

 

Unë kam shpresë të madhe se ky kthim për muajin shtator ose muajit tetor 2016

 

Por ne duhet të njohin se unë jam tashmë gabim dhe unë nuk mund të përjashtojë që këtë herë unë jam ende gabim.

 

Mjerisht, ne mund të duhet të prisni disa dekada kthimin e Zotit.

 

Por unë nuk shpresoj, sepse dhimbja është nisur (e cila është e pamohueshme), dhe ata e godasin me forcat e mëdha që nga 29 shtator 2008.

 

Ne gjithashtu e dimë se ata do të përkeqësohet gjithnjë e më shumë të kthehet në lavdinë e Jezu Krishtit që nga kthimi i tij duhet të jetë si në dhimbjet e lindjes.

 

Pra, dhimbja është progresive dhe vetëm mund të përkeqësohet më shumë!

 

Nëse Jezu Krishti të kthehet gjatë këtij viti 2016 ne së shpejti do të çlirohet nga të gjitha këto dhimbjet e jetës. Prandaj është thelbësore që të mbetet në kungim me Perëndinë nëpërmjet lutjes kërkuar falje çdo ditë për mëkatet tona, gabimet tona, gabimet tona, veprimeve tona të këqija dhe mendimet tona të papastra.

 

Ne kemi në jetën tonë të nxjerrë në pah vlerat e krishtere duke ndihmuar të gjithë ata që na kërkojnë ndihmë, duke përfshirë këto pushtuesit.

 

Por ne gjithashtu duhet për të mbrojtur kulturën tonë, historinë tonë, vlerat tona dhe vendin tonë France.

 

Vini re se unë them për Francën është e vlefshme për çdo vend në Evropë është pushtuar sikur gjuhët tona, tregimet tona dhe vendet tona janë të ndryshme, besimi ynë i krishterë është e zakonshme.

 

Unë duhet të sqaroj se është dobësia e qeverive tona inkurajon të gjithë popujt në eksodin që nuk vijnë vetëm nga Siria, por nga e gjithë bota kërkojnë një jetë më të mirë në Evropë dhe sidomos në Francë.

 

Ditët e fundit para kthimit të Jezu Krishtit do të jetë me përcaktimin vështira të njerëzimit. Ne duhet të lutemi me forcë për çdo gjë të bëhet gjatë këtij viti 2016.

 

Kjo lë shumë pak kohë për të sjellë numrin më të madh të qenieve të Krishtit me anë të pagëzimit.

 

Ajo është gjithashtu ndoshta për këtë pagëzim të ofrohet për të gjithë emigrantët që Perëndia dërgoi ato në Evropë. Pra, mos hezitoni të propozojë pagëzim me të gjithë ata që kërkojnë ndihmën tuaj.

 

Mendoni se në qoftë se Perëndia i kishte kërkuar për të, ne mund të jetë në vend të të gjithë familjeve të emigrantëve.

 

Mbeten të përulur dhe falënderoj Perëndinë për dashurinë që na çon megjithë mëkatet tona, gabimet tona, gabimet tona, veprimeve tona të këqija dhe mendimet tona të papastra.

 

Mjerisht, në qoftë se Jezu Krishti është i ngadalshëm për të ardhur dhe për kthimin e tij të vonë, kështu që ne do të kemi një problem të madh në vitin 2017.

 

Kjo do të jenë zgjedhjet presidenciale në Francë dhe secili në ndërgjegjen e tij do të shkojnë për të votuar për kandidatin e tyre të zgjedhur.

 

Ajo megjithatë duhet të jenë të vetëdijshëm se Republika është një hije e vetvetes dhe sovraniteti i saj është hequr dhe monedha e saj.

 

Ndikimi dhe influenca e Francës në botë périclitent gjithnjë pasi General De Gaulle.

 

Nëse asgjë nuk është bërë për të ndaluar në mënyrë të përhershme dhe të kundërt pushtimit, në vitet e ardhshme do të jenë të krishterë franceze e pakicave dhe Republikën nëse ende ekziston, por nuk është më laike dhe Kuranit ky ndryshim do të jetë në mënyrë demokratike në zgjedhje.

 

Autoritetet kanë ndaluar të flasin të vërtetën popullit. Pra, nuk ka të dhëna zyrtare ekzistojnë në numrin e muslimanëve francezë, por dikush mund të shihni në çdo qytet, në çdo lagje që komunitetet islamike janë gjithnjë e më të rëndësishëm në Francë dhe në Evropë.

 

Në mënyrë të qartë, rëndësia e këtyre komuniteteve është tronditëse!

 

Mbështetje në votime këto politika toleruese të migrimit islame do të lëvizin larg nga Besimi, Krishterimit dhe Jezu Krishtit.

 

Gjyqtari dhe dënojnë emigrantët do të lëvizin larg nga Besimi, Krishterimit dhe Jezu Krishtit.

 

Por mos harroni se sadaka fillon me veten dhe një ne duhet të vet.

 

Pra, pavarësisht nga vendimet e marra nga zyrtarët tanë të zgjedhur për të gjitha këto emigrantët pushtuesit, ne duhet të sigurojë që vendimet zbatohen me dashuri dhe dashurisë së krishterë.

 

Në një kohë kur njerëzit refuzojnë Perëndinë, duke thënë: « humanistët »ata janë më të shqetësuar për fatin e të tjerëve, si fatin e tyre dhe fatin e shpirtrave të tyre.

 

Prandaj është e mundshme që pas zgjedhjeve presidenciale, çfarëdo deklaratat zgjedhore dhe premtimeve, flukset migratore të vazhdojnë të kontrollojnë të gjithë Europën dhe sidomos në Francë.

 

Të njëjtat shkaqe gjithmonë prodhojnë efekte të njëjta, se islamistët ishin në Lindje, ata do të bëjnë atë në Evropë.

 

Dhuna, lufta civile dhe lufta fetare, pra, me siguri do të gjallëroj pasojat e hidhur pas zgjedhjeve presidenciale franceze. Nëse jo më parë !!!

 

Në një botë ku vetë Papa ka humbur besimin deri për të njohur të gjitha fetë si të vërtetë dhe si shtigjet që çojnë në Perëndinë, kështu që është e kuptueshme se shumë nga vëllezërit dhe motrat tona që e mbajti kuptimin e vërtetë të besimi është i kufizuar gjithnjë e më shumë.

 

Kufizuar gjithashtu duke u bërë gjithnjë e më shumë lirinë tonë. Së shpejti ne me siguri nuk do të ketë lirinë për të denoncuar të gjitha veprimet kundër besimit tonë të krishterë, ndaj kishave tona dhe kundër dhunës ndaj vëllezërve dhe motrave tona në Francë dhe në pjesën tjetër të botës.

 

Pra, vëllezër të mi të dashur, unë kam shkruar dy libra në derën e parë në titullin e emrit blog. « Predikues i Kthimi i Mbretit » dhe me nëntitujt« Nga errësira vjen e lehta » Ky libër në pjesën e parë dëshmon ekzistenca e Zotit dhe shpjegon pse krijimet e tij shumë të cilat njeriu dhe çfarë do të jetë fati i atyre që zgjodhën të ndjekin vullnetin e Perëndisë. Pjesa e dytë e këtij libri përmban disa nga artikujt e mi kam konsideruar të rëndësishme dhe për të shpëtuar një mbyllje të mundshme të blog kundër vullnetit tim.

 

Libri i dytë me titull « Franca, Qytetërimi dhe Republika mëshirë të fatit » dhe subtitle të cilit është « Predikuesi Kthimi i Mbretit »,shpjegohet në pjesën e parë se si ne kemi qenë të mashtruar dhe tradhtuar linjë histori fatidiquement për të gjetur veten në fund të kohës në skllavëri. Ai gjithashtu shpjegon se si Franca mund të merrni nga ky zakon, « kthimin e mbretit të Francës, » në qoftë se kthimi i Jezu Krishtit duhet të bëhet në disa dekada. Pjesa e dytë e këtij libri gjithashtu përmban disa nga artikujt e mi kam konsideruar gjithashtu e rëndësishme për të ruajtur një mbyllje të mundshme të blog kundër vullnetit tim.

 

Çfarëdo që të ndodhë, kthimi i Zotit tonë Jezu Krisht është për brezin tonë, ajo është një siguri absolute! Dhe kjo nuk vuan hijen e një dyshim!

 

Por Bibla na tregon se kur Jezu Krishti do të kthehet në besimin e vërtetë pothuajse është zhdukur nga toka.

 

Pra, edhe në qoftë se unë jam i bindur nga rreziku i kthimit dhe shpejtësinë e Zotit tonë Jezu Krisht, për vitin 2016, mbetet fakti se unë mund të jetë i gabuar dhe se të dy librat me siguri do të ju ndihmojë sepse vetëm Zoti e di se çfarë armiqtë janë të aftë për të Besimit.

 

Ne e shohim dhe vërejmë se që nga viti 2008 Krishterimi ka zbritur në ferr. vëllezërit dhe motrat tona në mbarë botën janë vrarë në indiferencën e përgjithshme të zyrtarëve tanë të zgjedhur. Ne gjejmë se Islami luftoi gjatë kundër të krishterëve.

 

Jezu Krishti 27 September, 2015 Papa Françesku ka mohuar edhe në Shën Patrick e Katedrales në SHBA, ekuivalente me një deklaratë zyrtare të vdekjes së kishës katolike të bërë nga Papa Françeskut, i cili tashmë kishte refuzuar atributet e funksionit Papës, kur emërohet March 13, në vitin 2013.

 

Ne kemi gjetur se sa më shumë kalon koha, aq më shumë « të krishterë »,janë të veçuar dhe të vënë në bankën e të akuzuarve.

 

ditë të errëta përpara, kështu që vendosa të shkruaj dy libra që do të jenë të dobishme për të përgatitur mbledhjet apo diskrete sekret nga nevoja si të krishterët e hershëm, ose ju mund edhe të ungjillizuar dhe përsëri deri në kthimin e Zotit.

 

Duke shpresuar, megjithatë, se kjo nuk është e nevojshme dhe se kjo kohë është e mirë dhe se Jezu Krishti është me të vërtetë përsëri këtë vit në vitin 2016 për muajin shtator ose tetor, unë mendoj se me rastin e festës së borive mes 03 dhe 4 tetori.

 

I shpjegova në blog javën e fundit të përfundimit biblike të kohës, një periudhë prej shtatë vjetësh ishte profetizuar nga profeti Daniel rreth 600 vjet para se të parë ardhjen e Jezu Krishtit.

 

Shtatë vitet e fundit për të mbyllur në fund të kohës, është dënimi i Perëndisë. Kjo është deklaruar në profecinë se kjo periudhë shtatë-vjeçar përbëhet nga dy herë tre dhe një vjet e gjysmë dhe që gjatë viteve të dytë tre e gjysmë, dhimbja do të jetë shumë më e ndritshme.

 

Siç kam shpallur në artikullin tim kthimin e JEZU KRISHTIT maj 14 OSE 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive kthimi i Jezu Krishtit duhej të ndërhynte në fund të shtatë viteve të pikëllimit, në fillim kam vendosur për të 29 shtator 2008 pas rrëzimit të tregut të aksioneve të Wall Street, sepse forca është të theksohet se që nga atëherë të gjitha shenjat që lajmërojnë dhe profecitë e kthimit të Jezu Krishtit po ndodhin me forcë gjithnjë e më shumë dhe madhësia.

 

Kthimi i Zotit tonë është dashur të ndërhyjë për shtator ose tetor 2015. E megjithatë ne të gjithë e gjetur se ajo ishte një gabim. Megjithatë, dhimbja ishte e vërtetë dhe në rritje që nga 29 shtator 2008.

 

Gabimi Unë mendoj se kam bërë, duke mos marrë parasysh se profecia përmendur vjet dy herë në tre e gjysmë.

 

Më në fund e kuptoi se nëse profecia deklaroi vjet dy herë në tre e gjysmë është një kohë e vdekur midis dy periudhave të tre vjet e gjysmë.

 

Periudha e parë ka përfunduar në mars të vitit 2012 nga një shenjë e madhe në qiell që është injoruar fatkeqësisht siç ishte joproporcional dhe të papritur: spanjisht videon gjuhës.

Pjesa e dytë e tre e gjysmë fillon sipas mendimit tim me emërimin e Papës Francis 13 mars 2013 dhe është e qartë se dhimbja do të vazhdojë dhe do të keqësojë gjithnjë në të gjitha fushat.

 

Tre e gjysmë pas 13 mars 2013 na sjell në 13 shtator, 2016!

 

Pra, ne duhet të guxojnë për të pranuar. Analiza e të gjitha shenjat dhe profecitë e përmendur në Bibël për të njoftuar kthimin e Jezu Krishtit zbulon listën e gjatë të ngjarjeve të të gjitha llojeve që jetojnë në Tokë.

 

Fatkeqësitë, tërmetet, zjarret, shirat e rrëmbyeshëm, stuhitë, Uraganet, Exodus, epidemitë, zi buke, dhunë, luftëra dhe për ushtime luftërash, terrorizmi, humbje e vlerave, vdekjet e panumërta të peshkut, zogj dhe kafshë të egra dhe blegtorale pa shpjegim janë të përditshme jeta e planetit dhe njerëzimit. Këto ngjarje u profetizoi për të njoftuar kthimin e Zotit dhe Mbretit, Jezu Krishti djalin e vetëm të Perëndisë që të mbretërojë në tokë për një mijë vjet për të ardhur deri fundi i botës.

 

Po e çuditshme sa mund të duket ne jemi ndoshta për të përmbushur krijues tonë.

 

Unë dua të jenë të kujdesshëm dhe të thonë se ndoshta dhe pranoj se unë jam ende ndoshta një herë në gabim.

 

Unë nuk jam profet ju tashmë e dini dhe kështu që unë nuk kam asnjë turp në pranimin mund të jetë i gabuar. Megjithatë, në qoftë se Jezu Krishti na la shenja është që të na bëjnë të duken dhe të prisni derisa na dhënë forcën dhe shpresën e nevojshme për të kapërcyer vështirësitë që lidhen me fundin e kohës.

 

Ky është lajmi i mirë i kthimit të Zotit tonë.

 

Por ju mund të imagjinojmë se në qoftë se ka një lajm i mirë, ka edhe një lajm i keq.

 

Lajmi i parë i keq është se muajt e ardhshëm do të jetë tmerrësisht e vështirë që ne të çojë shumë të afërt me ditën e kthimit të Jezu Krishtit dhe se ditët e fundit do të jetë më e vështirë. Ata do të jetë koha e ditës së zemërimit të Perëndisë.

 

Prandaj është shumë e rëndësishme në muajt e ardhshëm të jenë shumë të kujdesshëm në lutje, duke i kërkuar falje dhe pendim. Pasi ajo mund të jetë shumë vonë !!!

 

Lajmi i dytë i keq është se unë nuk e di nëse Rrëmbimi i kishës do të jetë në minutën e fundit, ose para kohës së ditës së zemërimit të Perëndisë.

 

Lutuni vëllezërit dhe motrat e mia të dashura në mënyrë që kthimi i Zotit tonë Jezu Krisht nuk është me përfitim të vonuar, sepse dhimbja do të jetë më e padurueshme për shumë prej nesh.

 

Megjithatë ne mund të jetë në dritën e korrektësinë e analizës sime çoi të presin disa vite më shumë në kthimin e Zotit tonë dhe më parë unë të kërkuar falje.

 

Mënyrat e Zotit janë, dhe kam gjetur, shpesh pakalueshëm!

 

Në qoftë se ne duhet të presim disa dekada ajo do të jetë shumë e vështirë dhe unë tërheq vëmendjen tuaj për faktin se gënjeshtrat e pasuesve të kundërshtarit të Krishtit janë shumë më të mëdha se sa duket, dhe unë ju ftoj për të parë kjo video në këtë faqe blog:  »  HERE   « për të marrë një ide të madhësisë të gënjeshtrave që durojmë për moshat mbi moshën e Tokës.

 

Brothers të dashur dhe motra në Krishtin Jezus, ju ftoj për të porositur librat e mi të Edilivre dy edicione.

 

Zoti ju bekoftë dhe ju mbajë në rrugën e duhur e virtytshëm e dashurisë, të paqes, drejtësisë, mëshirës dhe përulësi që të gjurmohen Jezu Krishtin dhe të çon nga ai tek Perëndia.

 

Për të kuptuar më mirë atë që i pret njerëzimin, unë ju bëjë thirrje për të lexuar artikullin tim kthimi i Jezu Krishtit për shtator ose tetor 2016

 

Festa hebre me buri të mbahet më 03 dhe 4 tetor 2016 duhet të na befasojë në fytyrën e Tokës …. !

 

fitimtar

 


EDILIVRE

Editions Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2nd Floor

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

Në mbyllje këtë artikull, kam vënë re në televizion se horror ishte ende goditur shumë familje në shpërthimet në Belgjikë.

Belgjikë

Unë dëshmoj këtu trishtimin tim të thellë dhe të ftojë të gjithë vëllezërit dhe motrat e mi të dashur në Krishtin për t’u lutur për viktimat dhe familjet e tyre.

 

Mos dëgjoni urrej, por që këto akte të neveritshme na bëjnë të kuptojmë se terroristët kryejnë masakrën e tyre në emër të një Perëndie që ata e quajnë Allah!

 

Islami është feja e Luciferit dhe që nga fillimi i tij islamistët flasin për armët Dashuria në dorë!

 

Dhe thonë se Papa pohoi se të gjitha fetë janë të vërteta dhe ato janë gjithashtu rrugë për Perëndinë!

 

Mos harroni për një çast se Jezu Krishti tha  :

 « Unë jam udha, e vërteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje! « 

 

Zoti ju bekoftë.

fitimtar


%d blogueurs aiment cette page :