Jumala suojelkoon kristityt AL-Koch!

 4472788_3_cbbb_un-of-miliisin-kristityt--village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Tänä vuonna 2015 kuten sanoin minun artikkeli 1. tammikuuta (linkki TÄSTÄ  )  elämme ja elää toinen erittäin vahva hetkiä lopun aikaa, koska suurempi Jeesuksen Kristuksen paluuta on lähellä ja tapahtumat ovat vahvoja , voimakas, selkeä ja räjähtävä. 

 

Yksi vilkaisu menneinä vuosina ja katastrofaalinen satunnaisia ​​näyttöä maailmanlaajuinen tilanne kaikilla aloilla näyttää meille tavalla niin selvä, että yksi on sokea ei nähdä tai vilpillisessä mielessä, kuten valo tuntuu synkältä.

 

Vuoden 2015 ensimmäisellä vuosineljänneksellä, Jumala nostaa tietoisuutta ihmiskunnan (linkki  TÄSTÄ ) koemme kipua ennusti Raamatussa ilmoittaa paluuta Maahan hänen ainoa poikansa, ja rakas, Jeesuksen Kristuksen, meidän Vapahtajamme ja kuningas joka tulee takaisin meille hallitsemaan maailmaa tuhannen vuoden aikana, jotka erottavat meidät lopullisen tuomion.

 

Meidän on ymmärrettävä, että elämme viime vuosina, rakkaat Christian veljiä ja sisaria maailman aika vainon ja Faith.

 

Kristittyjen vaino on nyt maailmanlaajuisesti ja suuressa mittakaavassa sisällissodat, terroriteot ja fyysistä, psyykkistä ja sanallinen.

 

ISLAMIN oikea-ajattelu tapa Itä tuomitsee raivon ja raivokkaasti veristen tapahtumien pilakuvia hänen profeettansa Mohamed, menee niin pitkälle, että polttaa lipun rakkaan FRANCE ja hajoavat meidän suurlähetystöt.

 

Kuinka sitten voimme olla kunnioitusta laumoista fanaatikkoja jotka raa’asti huutaa « kuollut » kristittyihin ja ranskaksi.

 

Miten voimme olla kunnioitusta armeijan verenhimoisia fanaatikot ja tyhmät nimessä Jumalan he kutsuvat Jumalaa surmata veljiään ja sisariaan suvaitsevainen ja avarakatseinen muslimit ja veljemme ja sisaremme Itä kristittyjä .

 

Kuinka voimme vaatia kunnioitusta inhottava olentoja, jotka rikkovat vammauttaa ja tappaa ne, jotka kieltäytyvät alistumasta barbaarisia lakeja, joilla pyritään tekemään « mies » orja fanaatikkoja jotka ovat varten halventaa mies hyväksymään elämän orjuuden.

 

On tunnustettava, että nämä halveksittava olentoja, fanaatikkoja, islamistit ja terroristit pyrkivät pääsemään voima, sota ja terrorin, uuden sivilisaation maan päällä « Islam » .

 

Joten se on sanottava ja selventää näitä villi laumoista fanaattisten islamistien terroristien jos he päättävät palata sponsoroida tai suorittaa hyökkäyksiä maan ihmisoikeuksien ja kansalaisten « RANSKA » tai joka olento on vapaa elää hänen uskonsa, hänen uskonnon ja kulttuurinosalta yksilönvapauden ja tasavallan lakien , jätämme missään tapauksessa rankaisematta rikoksista Ranskassa ja ympäri maailmaa vastaan ​​Ranskan kansa, sen arvoista ja tasavallan .

 

Rauhan aikana   

Vastaus Ranska on aina  hänen Laki ja oikeus, ja sen vahvuus on aina hänen Laki ja oikeus.

 

SODANAJAN

GOD sääli vihollistemme !!!

 

 

Tasavallan lakien ovat maallisia ja muslimit Ranskassa, Ranskan syntynyt elää kuin jokainen ranskalainen noudattaen tasavallan lakien, sen perinteitä ja sen tapoihin, sen palvontaa, kulttuuri- ja republikaanien.

 

Muslimien tullut Ranskan Ranskan kansalaisuus, on hyväksynyt arvoja, lakeja ja tapoja meistä ja Ranskassa ja hänen tasavallan ja on noudatettava.

 

Muiden kuin Ranskan muslimeja asuu Ranskassa , joka ei enää hyväksyarvot ja lait Ranskan tasavallan, heillä on ongelma , että heidän vastuunsa ratkaista.

 

Ranskan Tyynenmeren ja pasifisteja.

Rauhallinen koska he elävät rauhassa

Pasifistit koska ne auttavat toisia elää rauhassa

 

Me, ranskalaiset, ovat miehiä ja rauhan naiset elää rauhassa ja rauhan nimissä ja rakastaa olemme tyytyväisiä uhreja tyrannian ja auttaa puitteissa « UN » ja kaikki vähävaraisille ihmisille uhreja tyranneja ja verenhimoisia hulluja.

Hyökätä Ranskan ja sen kansan on rikos rauhaa ja Jumalan rakkaus ja se ei koskaan rankaisematta!

 

Islamistit,

 

Älä koske minun Ranskan veljet ja sisaret, juutalaisia, muslimeja, ateisteja, kristittyjä tai mitään uskontoa lainkaan!

 

Islamistiset fanaatikot ja terroristeja, te, jotka katsovat, jihad sivilisaatiomme ja yhteiskuntaamme, teidän rangaistus on lähellä ja se tulee taivaasta .

 

Se tulee olemaan suuri, ja täytetään

mukaan Jumalan tahdon!

 

Islamistit, niin kaipaat Jumalaa auttamaan sinua ja pysyy kuuro sinun rukouksesi ja kyyneleitä.

 

Tehkää parannus tai katsella taivaalle!

 

Kaikille onnettomia uhreja näiden verinen hullu, haluan kertoa teille, että Jumala näkee teidän kärsimystä ja että päivä pelastuksen on lähellä, niin teidän palkkanne on suuri.

 

Varoitus, Rohkeus, Kärsivällisyys ja rukous.

 

Rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa, Jumala rakastaa meitä ja auttaa meitä, koska se auttaa meidän veljiä ja sisaria AL-Koch, joka on keidas rauhaa ja rakkautta helvetissä Irakin!

Linkki lehtiartikkelin kristityt Al-Koch   TÄSTÄ 

 

 

Jumala siunatkoon kaikkia hyväntahtoisia ihmisiä.

Rakkaus, rauha ja ilo sydämet ja auloissa ennakoiden palauttamista kirkkaudessa maan päällä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen.

Voittaja

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :