Ilmoitusten ja FORCE USKON LOPUSSA AIKA

jesus1-600x384

Miksi Jumala halusi paljastaa meille ennustukset vuosisatoja etukäteen, mitä saatiin aikaan lopussa aikaa?

Itse huomaamme, että koska Aatami ja Eeva, Jumala ei enää ilmennyt fyysisesti miehiä.

Aadam ja Eeva voisivat nähdä ja puhua Jumalan kanssa, koska heillä ei ollut ruumis lihaa.

Vasta kun he olivat tottelemattomia Jumalalle syömällä kiellettyä hedelmää, että Jumala rankaisi päällystämällä ihon peto (ihmiskehon).

Se, olemisen ruumis lihaa on mahdotonta ihmisen nähdä ja kuulla Jumalan.

Mutta Jumala, pitää hänen rakkautensa hänen luomuksensa  « Man », vaikka hänen tottelemattomuus, paljasti hänen enkelit ja profeetat kohokohdista historian mies, erityisesti mitä tapahtuu lopun aikaan kuten päättymisaika on säädetty ihminen Jumalan.

Historia ihmisen luominen kirjattiin ajan mittaan useita kirjoja.

Osa näistä kirjoista eivät täyttyneet yhdeksi, nimeltään « raamattu »

Raamattu

Raamattu sisältää profetioita 700, joista neljännes liittyy loppuun aikaa, eli miten pää aika on tärkeää Jumalalle.

Noin kuusituhatta vuotta (5774 vuotta mukaan heprealaisen kalenterin) kanssa historian juutalaisten on Jumalan valittu kansa, kun suuri tulva, miehet odottaa loppua kertaa ja paluu Jumalan maan päällä.

Kun Jumala palata Maahan, miehet eivät voi nähdä, kuulla ja puhua hänelle jos Jumala muuttaa niin, että ne eivät enää ole ruumis lihaa, mutta ruumiin valoa.

Siksi ensimmäinen kirjain Pyhän Paavalin Corinthians – Luku 15 ( linkkitäällä ) , se sanoo: 

« Vuonna hetkessä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa.Pasuuna soi, ja kuolleet nousevat lahjomaton, ja me muutumme.  « 

Ottaen huomioon Raamatun profetioiden täyttyminen jo tehty, huomaamme, että ne lopun aikoja ja Jeesuksen Kristuksen paluuta maan päällä ovat lähes melkein valmis lukuun ottamatta kolmea viimeistä

Nämä ovat kiistattomia tosiasioita, katsokaa maailman uutisia ymmärtää, että ajat nyt elämme, ulkopuolella normi.

Molemmat aktiivisuus Maa (maanjäristykset), sää asenteissa, puhumattakaan katastrofaalinen tilanne maailmantaloudessa, sotien melskettä ja sanomia sodista, kapinat, väkivallan ja muiden kaltaisia ​​murhenäytelmiä nousu nuoli Islamin ovat kaikki tosiasioita ennusti Raamatussa loppuun aikaa.

Usko sitten pitäisi antaa kaikille mahdollisuus tukea näitä purkauksia ja tulva onnettomuus valitettavasti tehostaa paluuseen saakka Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä uskon syyskuu 2015 välillä 14 ja 15 festivaalin aikana trumpetit.

2044155542_1369068221

Usko on voima, koska täydellinen ja ehdoton luottamus!

Legions eivät tiedä, mitä se pakottaa Faith!

Vain Jumala ja hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen ansaitsee täydellinen luottamus ja ehdoton  « usko »  ja että he antavat meille uskoa tarvitaan kohdata pimeys on hyökkäsi Earth, elää ja sydämet voimaa.

Jeesus Kristus sanoi, että hän tulisi hallitsemaan maan päälle lopussa aikaa ja olemme epäilemättä lopussa aikaa, hänen paluunsa on välitön.

Indeksin paljastuu Apostolien teoissa ymmärtää hänen välitön tuotto.

Acts 2: 17  « Viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle: ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuoret miehet näkevät näkyjä ja vanha ennusunia: Ja minun henkilöstöön ja. minun niinä päivinä minä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.  näytän ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita; Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä , suuri ja kunniakas. päivä Joten jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.  »  Lue lisää

Toteamme, että on selvää, aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä ,

Jos katsomme tarkemmin tätä ilmiötä on odotettavissa. Se on Tetrad jonka pitäisi alkaa vuonna 2014 ja päättyy vuonna 2015.

aurinko ja kuu

Seuraavan Tetrad ei tapahdu ennen kuin  »  viisisataa vuotta ,  »

Se on käsittämätöntä ja mahdotonta jopa ottaa viisi vuosisataa paheneminen katastrofien profetoi lopun ajan.

On 20 maaliskuu 2015 meillä on yhteensä auringonpimennyksen: aurinko muuttuu pimeydeksi

Ja 04  huhtikuu 2015 meillä Total Eclipse kuun ja kuu vereksi,

13 syyskuu 2015 on osittainen auringonpimennys

Ja 28 syyskuu 2015 on Total Eclipse kuun

Jotta voimme ymmärtää, että Jeesus Kristus ei palaa fyysisesti Öljymäellä ennen vain tehdä kaksi yhteensä pimennykset aurinko 1 ° 20. maaliskuuta ja 2 kuun 04 huhtikuu 2015.

Voimme myös ymmärtää lukemalla säkeet 29-30 luvun 24 Matteuksen evankeliumin ennen kahta yhteensä pimennykset auringossa 20 maaliskuu 2015 ja kuun 04 huhtikuu 2015, se tapahtuu jotain kauheaa on Earth

29 ahdistuksen jälkeen päivän , aurinko pimenee, kuu ei anna valoaan, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.

Näyttää siltä, ​​että näinä päivinä kärsimystä ovat päivän Jumalan viha, joka edeltää auringonpimennys Tetrad, joka sisältää katastrofi hyvin tavallista suurempi maa ja sää, mutta myös huippu suuri ahdistus viimeinen sota, tai ainakin ydinsodan.

30 Silloin merkki Ihmisen Pojan näkyy taivaalla, kaikki sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella

Jakeessa 31, minusta tuntuu, että tämä on sen jälkeen kuolleiden ylösnousemuksesta Kristuksessa , poistaminen kristittyjen taivaassa, joka on puhdistettu (kun tulee ahdistus) poistamisen jälkeen kirkon ja hartaasti joka kulkee suuresta ahdistuksesta ja päivä Jumalan vihan muuttuu ja menee yrityksille, jotka ovat kuolleet herätetään tavata Kristuksen taivaassa hänen mukanaan palatessaan Öljymäelle .

Angel trumpetti

 31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, toisesta päästä taivaan muille.

Usko on myös johdettava meitä ymmärtämään, että ennen fyysistä palauttamista Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä, kuolleiden ylösnousemuksesta Kristuksessa ja poistaminen kristittyjen puhdistetaan suuren ahdistuksen aikana ja päivän Jumalan viha, hän on tuotettava sieppaus hänen kiihkeä kirkon kutsutaan häihin Karitsan.

Tämä vahvistaa edelleen 24 luvun Matteuksen evankeliumi löydämme jakeessa 24

24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria ihmeitä ja merkkejä että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

Tämä jae 24 Mat. Liittyi 24 jae 17 act 2 .  näytän ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita;

Näemme jakeessa 24 Mat 24 se ei ole enää mahdollista vietellä Elect yhtä hartaita kirkko on jo poistettu ennen 20 maaliskuu 2015 tapahtuu, kun Total Eclipse of the Sun.

Kehotan teitä lukemaan artikkeli päivämäärät Apocalypse

160_F_14646443_L4bwJR0VptCXHA0wM0s40r6bQJ3uuBd5

Tempauksesta voisi olla tämän vuoden 2014 loppuun mennessä!

Ne, jotka ovat osa Jeesuksen Kristuksen seurakunta ja poistettava, kaikki kristityt, jotka ovat päättäneet suoristaa elämänsä puhdistamalla heidän sielunsa.

Jumala antoi meille kymmenen käskyä, josta tuli tärkeä ja kiireellinen seurata olla osa harras Jeesuksen Kristuksen seurakunta poistetaan.

Osallisuus Jeesuksen Kristuksen seurakunta, hänen täytyy haluta, ottaa kaste, noudata Jumalan kymmenen käskyä, rukouksen kautta pyytää Jumalan anteeksi kaikki synnit ja pyytää Jeesuksen Kristuksen olevan meidän pelastaja .

Tullut sotilaat Kristuksen levitetään mahdollisimman laajasti sana « Jeesus Kristus on tulossa pian »

Kehotan teitä ottamaan yhteyttä blogin osoite saarnaaja Kuninkaan paluukaikkiin yhteystiedot, kuten näet aika on lyhyt ja on monia, jotka ovat kaukana Jumalasta ja Jeesuksesta Kristuksesta ja että meidän on tuotava oikealla tiellä.

Auttaa myös eniten tulossa Jeesuksen Kristuksen pelastua.

Jeesus Kristus, Jumalan poika hän antoi henkensä kärsimystä pelastaa meidät.

Teemme mitä voimme rakkaassa veljet ja sisaret Jeesuksessa Kristuksessa tavaroita vastaan ​​sana « Jeesus Kristus on tulossa pian » ja voivat valmistautua tähän ennennäkemätön tapahtuma ihmiskunnan historiassa Nooan jälkeen.

Kymmenen käskyä

-Käskyjä-of-God

Ja Jumala puhui kaikki sanat tässä : « Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta orjuuden pesästä.

1 – Sinulla ei saa olla muita jumalia.

2 Sinä tehdä mitään idoli, ei kuvaa, mikä on siellä taivaassa eikä alhaalla maan päällä tai vesissä maan alla. Et saa kumarra niitä, palvomaan heitä.

Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala joukossa, jotka vihaavat minua, olen vierailulla vääryys isien pahat pojan, kolmanteen ja neljänteen polveen, mutta ne, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni Pidän heitä minun uskollisuutta tuhannesosa sukupolvi. 

3 – Et invoqueras Herran nimeä sinun Jumalasi turhaan, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka vetoaa hänen nimensä turhaan.

4 Sinä muistomerkki sapatti, pyhä päivä. Kuusi päivää tee työtä ja hoida kaikkia työ: mutta seitsemäs päivä on sapatti kunniaksi Herra, sinun Jumalasi, sinä et tee mitään työtä, sinä eikä sinun poikasi eikä tyttäresi, eikä orjasi eikä orjattaresi, eikä sinun karjaa, eikä maahanmuuttaja, joka asuu kaupungissasi. Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaiken niissä on, mutta seitsemännen päivän hän lepäsi.

Sen tähden Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen. 

5 – Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niin kauan eläisit siinä maassa, jonka saat Herra, teidän Jumalanne.

6 – Sinä ole murha.

7 – niin älä tee aviorikosta.

8 – Älä varasta.

9 – Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.

10 – Älä himoitse lähimmäisesi huonetta, sinä Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa, eikä hänen orjasi eikä hänen orjattaresi, eikä hänen härkä, eikä hänen aasi, jotain, joka kuuluu hänelle. « 

Olemme todella nähdä mitä juuri esitteli uusimman ajan edeltävän Jeesuksen Kristuksen paluuta.

Mutta kohokohtia viime koettelemuksia edessä, ja meidän on valmistauduttava.

Maanjäristykset, myrskyt, tulvat, pyörremyrskyt, hurrikaanit ja muut onnettomuudet ylisuuri mennä jopa lyödä maahan enemmän valtaa ja enemmän vahinkoa jopa aikaisempia vuosia.

Jotkut veljet ja sisaret kärsivät edelleen pahin infamies ja varmasti nimetty vastaamaan pahaan omaisuutta.

Sodat, mellakat ja väkivalta yleistää yli suuri osa maapallon.

Lucifer osuu kovaa ja jopa erittäin vahva. Nyt hän tietää, että hänellä on hyvin vähän aikaa jäljellä.

Meille armon aika pian myös päättyy eli se on pian liian myöhäistä olla osa harras Jeesuksen Kristuksen seurakunta poistetaan.

Tietenkään se ei ole liian myöhäistä tulla Jeesuksen Kristuksen ja olla osa toisen poisto tapahtuu mennä taivaaseen tapaamaan Jeesuksen edessä hänen paluuta Öljymäelle.

Mutta se menee läpi päivä Jumalan vihan ja kohdata kaikki onnettomuudet, joka pyyhkäisee koko maapallon.

Nämä vahvat katastrofeja tapahtuu tempauksen jälkeen kirkon ja hartaasti ei lopeta paluuta Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä.

Meidän on myös ymmärrettävä, että ennen tempauksesta, siellä on aika, jolloin se on liian myöhäistä hyötyä armon tilaan, koska monet ovat kutsutut. (Kristityt maailmanlaajuisesti)

Karitsan häät

Ja harvat valitaan (innokas kirkko poistetaan) osallistua Karitsan häihin taivaassa.

Vuonna kirja Apocalypse luvun XXII todetaan jakeessa 11

Silti syntinen synnit, ja se mies saastukoon edelleen ja että hyvä mies vielä elivät hyvin, ja pyhä edelleen pyhä.

Tämä luku koskee ennen tempauksesta. Joten en usko, että tulee päivämäärä lopulla armon tilaan.

Tuona päivänä se ei enää kuulu Jeesuksen Kristuksen seurakuntaa.

Se tallennetaan tällöin puhdistaa lopussa ahdistuksen kautta päivä Jumalan vihan.

Rukous, pyytää anteeksi ja parannusta, niin Jumala on poistettava ja tallennetaan taivaassa tavata Jeesuksen Kristuksen.

Tällä kertaa mielestäni se on 15 huhtikuu 2014 , joka on päivämäärä juhlaa pääsiäistä, mutta myös päivämäärä ensimmäinen Veren Moon Tetrad.

Jos näin on, kyseisen päivämäärän jälkeen ahdistuksen pahentaa vakavasti kaikilla alueilla.

Valitettavasti jos odotat tämä piikki katastrofeja ja muita onnettomuuksia tulemaan Jeesuksen Kristuksen, niin se voi olla liian myöhäistä olla osa seurakunnan tempaukseen kiihkeä.

Jeesus tavoittaa pelastaa meidät!

Jumala haluaa mies

Aiotko syöttää tai odottaa ja ikävä tempaus.

Tietenkin et kuule tämän viestin pappi massa.

Mutta uskomme avata silmämme ja pystymme analysoimaan tapahtumia Raamatun valossa ja Jeesuksen Kristuksen opetuksia.

kirkko-kanava katoamiseen

Meidän Katolinen kirkko on kuolemassa  ja joissakin kirkoissa on vieläkinsimpukoita .

Kutsun teidät kaikki minun tavarat rakkaat veljet ja sisaret, että Jeesus Kristus pelastaa, jos haluat tehdä paluuta perusasioihin lukemalla Raamattua ja erityisesti luku 24 Matteuksen evankeliumi ja kirja Apocalypse.

Jumala haluaa meidän pelastua ja siksi jälkeen rangaistaan ​​Aatami ja Eeva niiden tottelemattomuudesta, Jumala edelleen rakastaa meitä ja auttaa meitä jokapäiväisessä elämässä.

Se on tällä rakkaus, että Jumala lähetti meidät sinne kaksituhatta vuotta Jeesuksen Kristuksen ainoan poikansa pelastamaan meidät ostamalla läpi hänen uhrinsa syntiemme jonka perisynti, joka estää meitä näkemästä ja kuulo Jumalan.

On rakkauden kautta, että Jumala ilmoitti meille hänen enkelit ja profeetat kohokohtia ihmiskunnan ja lopun aikaa.

Pian se on liian myöhäistä tulevan Jeesuksen luokse saamaan iankaikkisen elämän poistamalla uskollinen ja innokas kirkossa.

Jos luulet maallisen elämämme saa paremmin ja kaikki on palannut normaaliksi ilman väliintuloa Jeesuksen Kristuksen tietää, että olet väärässä.

Avaa silmäsi! Heräävät ennen kuin on liian myöhäistä.

27 huhtikuu 2014 voisi hyvinkin olla päivä, jolloin se on liian myöhäistä, ja siellä on huudot itku ja hammasten kiristys.

Lucifer pian valloilleen kaikki voimansa, hänen juonia ja houkutuksia houkutella suuri määrä Ames.

Joten rukoile ja rukoile uudestaan ​​ja uudestaan ​​Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen auttamaan meitä ja varjele meitä jokapäiväisessä elämässämme.

Saamme pian tietää tuloksen ihmiskunnan historiassa.

Joskus Luojamme, olkaamme koska tiedämme päivää ettekä hetkeä.

Mutta kaikki merkit ovat yhtä mieltä, että tämä on hyvin hyvin pian ja ehkä jopa 2014 osalta poistaminen kirkon ja 2015 palauttamista koskevaaJeesuksen Kristuksen fyysisesti vuorella ja oliivipuita.

kynttilä candle-holder-anim

Vahtia ja hyvin valaistu liekki uskomme, ja Daring Usko  Jumalaan ja Jeesukseen Kristukseen meidän usko pelastaa meidät.

Kehotan teitä katsomaan tämän videon


Päivämäärät Tetrad

15 Nisan 5774 (15. huhtikuuta 2014): koko kuunpimennys, pääsiäisjuhlille.

14 Tishri 5775 (08 lokakuu 2014): Yhteensä kuunpimennys, Lehtimajanjuhlan.

29 Adar 5775 (20. maaliskuuta 2015): Total Eclipse of the Sun, juuri ennen alkua uskonnollisten vuoden.

15 Nisan 5775 (04 huhtikuu 2015): koko kuunpimennys, pääsiäisjuhlille.

29 Elul 5775 (13. syyskuuta 2015): Osittainen auringonpimennys, juuri ennen alkua kalenterivuoden.

15 Tishrei 5776 (28. syyskuuta 2015): Yhteensä kuunpimennys, Lehtimajanjuhlan.

Odottaa kaiken hyvän ja jonka odotetaan tapahtuvan, kaikki löytäärukouksen  voimaa eteenpäin pimeydessä.

sentinelle3Jeesus Kristus on minun KING

Kehotan teitä lukemaan Vuorisaarna

Matteuksen evankeliumin luvussa 5

5.1
Ja nähdessään kansanjoukot, nousi hän vuorelle, ja kun hän istuutui hänen opetuslapsensa tulivat hänen luokseen.

05:02
Sitten hän avasi suunsa ja opetti heitä ja sanoi:

05:03
Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä taivasten valtakunta kuuluu heille!

05:04
Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat lohdutuksen!

5.5
Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä!

5.6
Autuaita ne, jotka nälkä ja jano vanhurskautta, sillä heidät ravitaan!

5.7
Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden!

05:08
Autuaita puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan!

05:09
Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heitä kutsutaan Jumalan poika!

05:10
Autuaita ovat ne, joita vainotaan vanhurskautta, sillä taivasten valtakunta kuuluu heille!

05:11
Autuaita olette te, kun ihmiset pilkkaavat sinua ja vainoavat teitä ja valheellisesti puhutaan kaikkea pahaa sinua vastaan ​​minun takiani.

05:12
Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaassa, niin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.

05:13
Olet maan suola. Mutta jos suola menettää makunsa, millä se sinä? Se palvelee vain pois heitettäväksi ja jalkoihin miehet.

05:14
Olet maailman valo. Kaupungin kukkulalla ei voi kätkeä;

05:15
emmekä sytytä lamppua ja laittaa sen vakan alle, vaan he laittavat sen varaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa.

05:16
Anna valoa niin loistaa ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isänne, joka on taivaissa.

05:17
Älkää luulko, että minä olen tullut kumoamaan lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.

05:18
Sillä minä sanon teille totuuden, kunnes taivas ja maa katoavat, se ei läpäise laista rahtuakaan tai yhden tittelin, kunnes kaikki on tapahtunut.

05:19
Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, kutsutaan ainakin taivasten valtakuntaan, vaan se, joka niitä noudattaa ja niin opettaa heitä, tämä pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.

05:20
Sillä minä sanon teille, ellei Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

05:21
Te olette kuulleet sanotuksi: Älä tapa, ja kuka murhat rangaistaan ​​tuomarit.

05:22
Mutta minä sanon teille: jokainen, joka vihastuu vastaan ​​veljelleen, on ansainnut oikeuden tuomion: ja joka sanoo veljelleen: Raca! ansaitsee rangaistaan ​​neuvosto, ja kuka sanoo: ‘Sinä hullu! ansaitsee rangaistuksen helvetin tulessa.

05:23
Sentähden, jos tuot lahjasi alttarille, ja siellä muistat, että veljesi on jotakin sinua vastaan,

05:24
niin jätä lahjasi alttarin eteen, ja mene ensin sopimassa veljesi, ja tule sitten uhraamaan lahjasi.

05:25
Ystävystyä nopeasti oman syyttäjä, kun olet hänen kanssaan tiellä, ettei hän antaisi sinua tuomarin eteen ja tuomari antaisi sinut upseeri, ja sinut heitetään vankilaan.

05:26
Minä kerron sinulle totuuden, sinä et lähtevät sieltä, kunnes sinä olet maksanut äärimmäinen pennejä.

05:27
Olette kuulleet, että hänellä on sanottu, niin älä tee aviorikosta.

05:28
Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo tehnyt aviorikoksen hänen kanssaan sydämessään.

05:29
Jos oikea silmäsi viettelee sinua, heitä se pois ja heitä luotasi; sillä se on kannattavaa sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi joutuu helvettiin .

05:30
Ja jos oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; sillä Onhan sinulle parempi, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi mennä Gehenna.

05:31
On sanottu: ‘Joka hylkää vaimonsa on antaa hänelle erokirjan.

05:32
Mutta minä sanon teille: jokainen, joka hylkää vaimonsa muun syyn kuin haureuden tähden, saattaa hänet tulemaan avionrikkoja, ja joka nai eronneen naisen tekee huorin.

05:33
Te olette kuulleet sanotuksi vanhoille: Sinun ei tule suostuta itseäsi, vaan on tehtävä Herralle mitä olet valoja.

05:34
Mutta minä sanon teille: Älkää vannoko, älkää taivaan, koska se on Jumalan valtaistuin;

05:35
älkääkä maan, sillä se on hänen jalkojensa astinlauta, älkää myöskään Jerusalemin kautta, sillä se on kaupungin suuri kuningas.

05:36
Ja älä vannovat sinun pääsi, koska sinä et voi tehdä yksi valkoinen tai musta tukka.

05:37
Teidän puheenne olkoon kyllä, ei, ei, sitä enemmän kuin on pahasta.

05:38
Olette kuulleet, että hänellä on sanottu, silmä silmästä ja hammas hampaasta.

05:39
Mutta minä sanon teille ole vastustaa pahaa. Jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin.

05:40
Jos joku haluaa väittää vastaan ​​sinut ja ottaa tunika, anna hänelle sinun viitta myös.

05:41
Jos joku pakottaa sinua yhden virstan matkalle, kulje hänen kanssaan kaksi.

05:42
Anna sille, joka sinulta pyytää, äläkä käännä selkääsi hänestä, joka haluaa lainata sinulta.

05:43
Olette kuulleet, että hänellä on sanottu: ‘Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi.

05:44
Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä kiroavat, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat, ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka aikeessa käyttää teitä ja vainoavat teitä;

05:45
niin että olet poika teidän Isänne, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa vain ja epäoikeudenmukainen.

05:46
Jos te rakastatte niitä, jotka teitä rakastavat, mikä palkka teille siitä on?Publikanien koska ne eivät tee samoin?

05:47
Ja jos osoitatte ystävällisyyttä ainoastaan ​​veljillenne, mitä erinomaista te siinä teette? Pakanat eivät he tee samoin?

05:48
Olkaa siis te täydelliset, niin kuin teidän taivaallinen Isänne täydellinen on.

Rauhaa ja iloa sydämiin ja koteihin odottaa siunattu päivä tempauksesta joidenkin hartaasti ja meidän Herramme ja Kuningas Jeesus Kristus Öljymäellä.

Jumala rakastaa meitä ja me rakastamme sitä me?

Voittaja

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :