Bryllup i HELVETE

 

Bryllup i HELVETE

Fra 23 september 2017 På 21 mai 2018

PRESENTASJON

Gitt betydningen og viktigheten av innholdet i denne boken jeg bestemte meg i stedet for å gjøre redigering, publisering og helt gratis på bloggen.

Jeg vil ta det fremhever at menneskeheten liv de siste årene.

Vi kan alle se at usikkerhet har blitt den daglige mengder over hele verden. Kriger, vold, katastrofer, epidemier, hungersnød, tap av verdier, usikkerhet og vanskeligheter pålagt eller alle folkeslag av planeten.

Bad sett av omstendigheter de er forårsaket alle disse ulykkene? Jeg vil fremheve hva som er i mørket om samvittighet, slik at alle forstår at kausalitet finnes på alle disse sikkerhetsproblemer.

Allerede være trygg på at livet til menneskeheten vil slå veldig snart hva. Det er en sikkerhet, og vi vil se i boken hva er årsakene til og konsekvensene og også hva er tilgjengelige for menneskeheten alternativer.

Hver dag som går, til media løftet til en verden av drømmer og en bedre verden i mange år framover. Men vi finner ut at livet bringer oss usikkerhet og daglige elendighet.

Jeg inviterer deg til å få tilgang til resten av boken via denne linken som vil lede deg på rett side av bloggen på fransk. Du kan oversette bokens nettside med oversetteren sidene i Internet Explorer « Crome » eller på annen måte.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

God lesning,

Victor


%d blogueurs aiment cette page :