ISLAM dan soundbites Pope FRANCOIS

 QURAN

 

 

ISLAM agama yang lengkap dan menyeluruh, agama yang seimbang dan sederhana, agama keadilan rahmat dan kesaksamaan, agama cemerlang dan terbilang, agama ISLAM pencipta.

 

Berikut adalah bagaimana ia biasanya menjual kita ISLAM!

 

Tetapi yang benar adalah sangat berbeza!

 

Islam adalah agama palsu.

Dan

Bukti-bukti yang jelas.

 

Seseorang tidak boleh membuat tuntutan beribadah kepada Allah dengan menyebutkan cinta dengan senjata di tangan dan melaksanakan mereka yang menolak Islam.

 

Namun, ini adalah apa yang semua orang boleh lihat setiap hari di setiap negara yang hidup di bawah undang-undang Islam.

 

Hanyasanya, kita tidak boleh sembah cinta tanpa toleransi!

 

Dan toleransi bukan sebahagian daripada nilai-nilai Islam kepada sekalian orang yang menolak Islam yang dihukum mati oleh Al-Quran.

 

Mereka yang menolak Islam itu sendiri dihukum mati oleh Al-Quran!

 

Itulah cinta yang mengaku Islam!

 

 

Dalam Al-Quran pilihan yang mudah bagi orang-orang, sama ada ia adalah kehidupan yang hamba atau kesengsaraan (contoh apa yang kita lihat di seluruh dunia) yang ditawarkan kepada mereka yang menerima Islam atau adalah kematian bagi semua yang menolak Islam.

 

Kita lihat bahawa dalam kehidupan umat Islam di negara-negara Islam adalah kehidupan yang sebenar penghambaan dan ketaatan mutlak kepada imam. Dan penyeksaan atau kematian apabila mereka enggan mendengarkan.

 

Beberapa orang Islam dingin demikian oleh Islam mereka menjadi fanatik dan dalam segala hal di luar apa yang dikehendaki daripada mereka Al-Quran.

 

Sudah tentu buat masa ini undang-undang Islam diguna pakai secara sah di negara atau majoriti Islam.

 

Tetapi esok dengan demografi dan dikawal selia imigresen Islam akan menjadi majoriti di banyak negara-negara Barat dan undang-undang Islam akan muncul di Barat.

 

Ini akan menjadi syariah dengan amputasi, stonings dan perempuan itu dikurangkan kepada peranan kiasan dan objek seksual.

 

 

Islam adalah kanser syarikat sebenar itu!

  

 

ISLAM adalah lebih buruk daripada Nazisme, Islam memperhambakan rakyat dengan pembohongan dan keganasan. Mereka membuat mereka kejahatan yang paling keji, memotong lidah, tangan dan kaki penalti bagi pelanggaran undang-undang al-Quran.

 

Malah mereka membunuh orang-orang yang menolak hukum-hukum Islam dan juga bermain bola dengan ketua-ketua mangsa malang.

 

Yang paling berbahaya adalah Islam fanatik Islam, mereka adalah tentera sebenar Lucifer.

 

Mereka tidak bertamadun dahagakan darah yang mengejar, menganiaya dan membunuh orang-orang yang menolak Islam dan khususnya orang-orang Kristian.

 

Kita mesti memanggil berterus terang! Mereka yang mempertahankan dan menyokong Islamisasi rakyat bersubahat dalam jenayah terhadap kemanusiaan.

 

Mohammed adalah pada zamannya dalam kes ini, ditipu dan didera oleh Lucifer yang menyamar sebagai malaikat Jibril.

 

Jika tidak, ia adalah seorang perampas kuasa yang dengan penglibatan beberapa berpendidikan dalam bahasa Ibrani dan undang-undang Kristian diasaskan agama dan menulis kitab baru « Al-Quran » « aped » sebenar Yahudi-Kristian Alkitab untuk menakluk suku masa lawannya dan menegaskan kuasa ke atas orang-orang di Timur Tengah.

 

Penggantinya adalah selepasnya walaupun sehingga mengubah atau menambah ayat-ayat Al-Quran untuk membenarkan tindakan mereka dan menjaga orang-orang ditawan di bawah penguasaan mereka.

 

Dan orang-orang di abad ke dua puluh satu beriman dan menyokong mereka yang gila dahagakan darah, sama-sama bersalah atas mereka jenayah terhadap kemanusiaan!

 

Perlu diingati bahawa dalam Al-Quran terdapat ayat-ayat yang jauh dari ilham ilahi kepada contoh ini:

 

Saya menjemput anda untuk menonton video ini pakar dalam Islam.  Abbé Guy laman

 

 

Satanic Verses

 

Sumber:

https://www.youtube.com/watch?v=qlt7UGzGg-8

 

 

Surah 53

http://islamfrance.free.fr/doc/coran/sourate/53.html

 

 

 

Ayat-ayat 19 dan 20:

 

53:19: Apa yang anda fikir [dewa] Lat dan Uzza,

Komen:  Apa pendapat anda tentang al-Lat dan al-deities’Ouzza

 

53:20: Dan Manat, ketiga yang lain?

Komen  : dan Manat yang ketiga? Ini adalah dewa-dewa berhala batu yang orang-orang musyrik dipuja mendakwa bahawa mereka akan memberi syafaat kepada mereka dengan Tuhan. Yang bermaksud: Adakah berhala-berhala ini mampu apa-apa yang kamu sembah yang lain dari Allah Yang Maha Kuasa apa yang saya katakan?. Walaupun kanak-kanak perempuan menghina mereka, mereka mendakwa bahawa malaikat adalah anak-anak perempuan Allah. Katanya kepada mereka:

 

http://baladislam.over-blog.com/article-tafsir-sourate-53-l-etoile-par-al-jalalayn-98703250.html

 

 

Ia akan menjadi bodoh untuk mempercayai bahawa Islam membawa kepada Tuhan kerana kita lihat setiap hari dan melihat semua kengerian, semua jenayah dan pembunuhan beramai-ramai yang dilakukan oleh orang Kristian Islam di atas nama  Islam, Muhammad,  al-Quran hadis beliau .

 

Islam adalah penyimpangan, ia adalah seekor binatang yang mengerikan dan menjijikkan yang melahirkan pada akhir raksasa masa, dahagakan darah dan fanatik  « Islam Golongan » Mereka berada dalam nilai-nilai seram  seratus kali lebih teruk daripada Nazi!

 

Apa yang lebih serius adalah bahawa  » Islam adalah  jihad  « kata memohon kepada surat yang  Quran  dan  « Hadis »  (nabi palsu Muhammad) dan oleh kuasa dan juga kewajipan  MEMBUNUH  semua yang menolak Islam .  « orang-orang Yahudi, Kristian, ateis dan lain-lain … »

 

Islam sebenarnya adalah racun dan sebenarnya ia adalah agama Lucifer, beliau telah dicipta oleh berbaring untuk memusnahkan Kristian dan hilang memandu lurus ke neraka semua orang yang datang kepadanya (orang Islam).

 

Gerakan Islam adalah pemalsu!

Dan kafir!

 

Sumber:

 

https://www.youtube.com/watch?v=r5mXw99TaY8

 

Lihat juga artikel saya:

 

PERANG MASA ANTARA JESUS ​​KRISTUS DAN LUCIFER DALAM KEADILAN ALLAH

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/04/16/la-guerre-du-temps-entre-jesus-christ-et-lucifer-dans-la-justice-de-dieu/

 

Sudah tentu orang Islam yang mewakili lebih daripada satu bilion orang « Lelaki, wanita dan kanak-kanak » adalah secara umum manusia yang baik, mesra dan murah hati. Mereka adalah untuk jumlah yang amat besar dan soleh dipujuk oleh hati nurani mereka beribadah kepada Allah.

 

Tetapi malangnya mereka menjadi mangsa sindrom dari   Stockholm   dan oleh itu mereka adalah imam subjek dan Islam fanatik yang membawa walaupun diri mereka secara langsung kepada Lucifer ke neraka.

 

Tetapi umat Islam kerana setiap individu pada kehendak bebas bumi Tuhan kurniakan dan begitu juga bersubahat dalam jenayah terhadap kemanusiaan yang dilakukan oleh Islam atas nama Allah mereka « Allah ».

 

Namun mereka masih boleh datang kepada Yesus Kristus dan dengan itu diampuni dan diselamatkan. Tetapi mereka perlu faham bahawa kita tidak dapat mengabdi kepada dua tuan sekaligus.

 

Anda tidak dapat mengabdi kepada Allah dan Lucifer kedua-dua!

Walaupun « dengan perkataan » Lucifer mempunyai bahan-bahan yang sama dengan « perkataan » Tuhan « Cinta dan Undang-Undang »Keputusan namun menentang.

 

Allah:  Tidak ada cinta tanpa undang-undang dan undang-undang tanpa cinta!

Lucifer  :  Tiada undang-undang in Love dan Cinta dalam Akta yang

 

Mereka yang tidak datang kepada Yesus Kristus untuk pergi kepada Allah, tidak boleh diselamatkan!

 

Kita mesti tahu, faham, mengaku dan bertanggungjawab.

 

Berikut adalah dua video sangat jelas saya menjemput anda semua untuk menonton untuk memahami kepentingan masa yang luar biasa yang luar biasa sebagai generasi ini kehidupan manusia.

 

Kesaksian Bapa Morand imam Exorcist:

Rangkaian Iblis

 

https://www.youtube.com/watch?v=DpDvgiD6f0k

 

Mukjizat Alkitab – 600 mukjizat nubuatan digenapi

https://www.youtube.com/watch?v=41h4NNaQ77M

Seperti yang saya tulis dalam artikel saya sebelum ini  »  SINI   »  Kristian diserang dari luar tetapi juga dari dalam.

 

Dan walaupun oleh Paus sepatutnya mewakili Kristus di Bumi dan bersedia untuk pulang beliau.

 

 

Paus Francis 16 Mei 2015 pada Xibili

POPEPope Francis Pontifex_fr 

Lebih baik luka Gereja, tetapi berdiri di jalan kerana Gereja yang sakit tertumpu kepada isu dalaman .

 

Pada pandangan pertama semua orang bersetuju dengan membaca tweet ini Paus Francis, sebuah gereja telah cedera dalam perjalanan adalah sebuah gereja yang sesuai dalam penderitaan-Nya bekerja untuk kemuliaan Yesus Kristus dan Allah.

 

Tetapi menganalisis dengan lebih mendalam frasa ini sedikit Paus pada tweeter yang makna sangat mendalam kepadanya.

 

Pertama Paus mengiktiraf melalui imej perbandingan bahawa gereja benar cedera dalam dagingnya.

 

Dan untuk sebab yang baik, tetapi ia tidak mengatakan bahawa sejakVatican II banyak gereja menutup pintu mereka kerana kekurangan jemaah dan imam.

 

Dan orang-orang yang kekal, yang Pengakuan dan kerang secara beransur-ansur ditarik balik.

 

Mereka semakin dirosakkan, dirosakkan, dirompak dan juga dibakar.

 

Kristian dianiaya dan dibunuh oleh Islam.

 

Dan walaupun dalam gereja terdapat sisa terang-terangan pengajaran Yesus Kristus, nilai-nilai Kristian dan keluarga.

 

Kemudian Pope berkata dengan jelas bahawa Jemaat yang sakit dan tidak boleh menyembuhkan jika ia masih ditutup pada dirinya.

 

Apa yang lebih jelas bermakna bahawa Jemaat harus terbuka kepada agama lain. Dan sebagainya untuk ISLAM!

 

Akhirnya ia meletakkan kedua-dua visi jemaat di perbandingan.

 

Orang yang masih cedera di jalan raya layak dan yang sakit kerana ia masih ditutup.

 

Semua orang memahami bahawa sementara Paus Francis dengan frasa kecil ini menunjukkan bahawa gereja beliau mesti mempertahankan adalah salah untuk melaksanakan pengorbanan dan penderitaan untuk kemuliaan Yesus Kristus dan Tuhan dengan membuka kepada agama-agama lain .

 

Tetapi kita juga harus faham bahawa dengan membuka kepada agama-agama lain Gereja juga menerima Islam di dalamnya dan semua kekejaman itu!

 

Tetapi kita harus faham bahawa Pope Francis adalah rehat lengkap dengan pengajaran Yesus Kristus.

 

Beliau berkata bahawa semua agama adalah benar   (SINI ) dan kini dia mahu masuk Islam dan agama-agama lain dalam Gereja Yesus Kristus!

 

Paus adalah seorang lelaki yang berpendidikan, yang kita hadapi gigitan itu, walaupun terpaksa bertanya kepada diri sendiri tentang motivasi sebenar !!!

 

Apa yang membuktikan ia adalah jelas bahawa beliau secara terbuka menafikan ajaran Yesus Kristus.

 

Mari kita ingat lagi ayat kecil yang diucapkan oleh Yesus Kristus, terdapat dua ribu tahun dan yang lebih berbanding sebelum ini yang berkaitan hari ini: « Akulah jalan kebenaran dan hidup, tidak ada seorangpun yang datang kepada Bapa kalau tidak melalui Aku! « 

 

Yesus Kristus tidak berusaha untuk mengalu-alukan di dalam gereja-Nya dan agama-agama lain sebaliknya, ia adalah sangat jelas. Ia dengan jelas mengatakan bahawa hanya jalan kepada Allah!

 

Francis Pope menggalakkan dia semua orang untuk mengikuti jalan beliau dalam agamanya apabila dia tahu bahawa semua agama membawa kepada LUCIFER kecuali satu,   « Kristian »!

 

Pope Francis jelas kelihatan berkelakuan sebagai ketua humanis negara dan bukan sebagai gereja panduan Yesus Kristus!

 

Tanpa ragu-ragu, gereja harus terus ditutup dengan baik dan benar kepada nilai-nilai dan ajaran Yesus Kristus dan dengan itu kekal ditutup sepenuhnya kepada agama-agama lain.

 

Tetapi sudah tentu, gereja mesti mengalu-alukan dan membimbing, beberapa agama mereka datang, semua mereka yang ingin pergi kepada Allah.

 

Tetapi untuk pergi kepada Allah adalah melalui Yesus Kristus yang kita perlu pergi dan kita tahu satu-satunya cara kita mesti menjadi seorang Kristian Katolik. « Pembaptisan, taubat dengan meminta ampun dalam doa kepada Allah untuk dosa-dosa yang dilakukan dan kepada Yesus Kristus sebagai Penyelamat peribadi kita dan menghantar kita Roh Kudus untuk membimbing kita dan membantu kita dalam kehidupan kita.

 

Tetapi dalam mana-mana gereja Yesus Kristus mesti bersetuju untuk berkompromi dengan gereja-gereja lain dan agama lain.

 

Hanya ada satu agama yang benar ialah yang Yesus Kristus meminta Peter untuk mewujudkan « Kristian » dan ada ‘s hanya satu dan Gereja yang sebenar ialah Gereja Katolik.

 

Satu-satunya gereja benar Yesus Kristus adalah Gereja Katolik tetapi malangnya tidak lagi gereja Vatican sejak pemilihan Paus Francis enggan kerana sifat-sifat paus berkualiti tidak menyedari bahawa hanya sebagai Bishop Rom.

 

Kami menamakan « Pope » Bishop Rom « Francis » kerana paus sentiasa dipilih pada masa yang sama dilantik Bishop Rom.

 

Tetapi ia adalah jelas bahawa « François » selepas pilihan raya sebagai Pope menolak tuduhan umum menafikan Gereja sifat-sifatnya dan menerima hanya biskop caj Rom!

 

Ini adalah satu kes yang unik di dalam gereja sejak penciptaannya!

 

Gereja Katolik suci secara rasmi tidak lagi menjadi kerana ia tidak mempunyai panduan selepas 28 Februari 2013 berikutan peletakan jawatan terakhir Pope Benedict XVI.

 

Kami sejak itu saya Brothers dan Sisters tercinta di dalam Kristus, terbiar dan dihantar kepada kami walaupun belum selesai pulangan pasti Tuhan kita di atas Bukit Zaitun, yang bagaimanapun akan didahului oleh penculikan gereja yang setia yang saya mahu dengan segenap hati yang anda semua boleh menyertai.

 

Saya menjemput saudara tercinta saya dan Sisters dalam Kristus Yesus untuk membaca pada masa-masa mengelirukan sejarah manusia, bab 24 Injil Matius dikhaskan untuk kembali ke Bumi Tuhan kita dan Raja Yesus Kristus hanya anak Tuhan.

 

link:  Akhir Zaman

 

Tetapi sekarang sehingga kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus, hanya Iman dan Cinta kita mesti membimbing langkah-langkah kita dalam kehidupan.

 

Kita mesti memahami bahawa akhir zaman, Lucifer datang dengan kekuatan dan tipu daya tidak seimbang dan luar biasa dan tanpa bantuan Blessed Virgin Mary, Roh Kudus Yesus Kristus dan Tuhan kita tidak mempunyai peluang LUCIFER terhadap hustlers terbesar dan pembohong sepanjang zaman.

 

Marilah kita berdoa Brothers tercinta saya dan Sisters dalam Kristus Yesus bagi perlindungan ilahi.

 

Itulah Cinta dan Damai Kristus menyertai kamu selama-lamanya.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :