GUD har åbnet segl Åbenbaring endetiden

Påske

 

SLUTTID

 

Gud blev underrettet af en engel, profeten Daniel om fremtiden for det jødiske folk og opfyldelsen af ​​i slutningen af ​​tid.

 

Vi kan finde disse oplysninger, herunder Daniel 9 i Daniel 12

 

Daniel forstod ikke alle afsløringerne, og derefter vendte sig mod Guds engel i vers 12,8 og derefter englen svarede i vers 12,9

 

 

00:08

Jeg hørte, men jeg ikke forstod; og jeg sagde: Min Herre, hvad skal være i slutningen af ​​disse ting?

 

 

12:09

Han sagde, Go, Daniel, fordi ordene er lukket op og forseglet indtil endens tid .

 

 

Dette vers 9 af profetien Daniel kapitel 12 er meget eksplicit og meget vigtigt, fordi det fortæller os, at udgangen af tid Gud vil afsløre, hvad han hidtil havde skjult.

 

 

The Return of Jesus Kristus!

 

 

 

I dag er vi i slutningen af ​​tid villet af Gud, og før den fysiske tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus for hans tusindårige regeringstid.

 

Denne påstand , at « vi er i slutningen af tid villet af Gud, og før den fysiske tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus for hans tusindårige herredømme », er ikke en profeti, som jeg gør, men det er en simpel erklæring om opfyldelsen af alle de bibelske advarselstegn på tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

En gennemgang af fortiden viser os lyset af bibelske profetier og tegn på, at menneskets historie synes at have afsluttet 14 maj 1948 ved oprettelsen af staten Israel forudsat i Bibelen til enden tid og tillader progressiv og massiv tilbagevenden af det jødiske folk til at leve i Det Hellige Land « Jerusalem ».

 

Offentliggørelse af det første tegn!

 

Ezekiel 36/24-28)

Jeg vil tage dig fra Folkene, samle eder fra alle lande og bringe dig ind i dit land. Jeg vil udgyde over dig rent vand, og man skal være ren; Jeg vil rense dig fra al din Urenhed og fra alle dine idoler. Jeg giver dig et nyt hjerte, og jeg vil sætte en ny ånd; Jeg vil fjerne fra din krop hjerte af sten og give dig et hjerte af kød. Jeg vil sætte min Ånd i dig, og jeg vil sørge for at du følger mine dekreter og være omhyggelig med at iagttage mine ordinancer. Du bor i det land, jeg gav jeres fædre; du skal være mit folk, og jeg vil være jeres Gud

 

Set i dag, 14 maj 1948 var så selvfølgelig det første tegn på de sidste tider.

 

Alle profetier og bibelske advarselsskilte af tilbagesendelse af Jesus Kristus til at udføre eksponentielt siden da. Det er en realitet.

 

Dette understøtter og bevise, at vækkelse af menneskeheden at annoncere tilbagevenden Jesus Kristus, blev startet af Gud i skabelsen af ​​staten Israel.

 

Vores historie of Man er færdig i et blodbad efter to forfærdelige verdenskrige.

 

Fra den 14. maj 1948 til tilbagelevering af Jesus Kristus, vi lever og bor tidspunktet for åbenbaring « The Apocalypse » Manden beslutter over hans fremtid, men han har lidt Guds vilje.

 

Dette villet af Gud er en komprimeret periode eksponentiel af menneskets liv, så vi bliver opmærksomme, gennem denne opvågnen bibelsk meddelt, at sluttidspunktet kører.

 

Således har vi set siden 14 maj 1948 alle de teknologiske fremskridt sker eksponentielt, som stigningen i befolkningen i Jorden, hungersnød, sygdomme og pandemier, omvendt guddommelige værdier (homoseksuelle ægteskab er en god eksempel) de jordskælv, voldsomme regnskyl, brande, oversvømmelser, storme og orkaner, vold, optøjer og borgerkrige og religioner udover de uforklarlige dødsfald af millioner af fisk floder og oceaner millioner fugle og kvæg også dø uden forklaring i flere år.

 

Alle disse forhold er endnu ikke en straf fra Gud eller dagen for hans vrede, men alligevel styret af ønsket om at vågne op!

 

Jeg ønsker at vise, at selv om antallet af ofre er stadig for mange, og at katastrofer er gentagne og outsized, menneskeheden lykkedes hver gang for at undgå kaos, en eller anden måde at reparere skaderne og fortsætte med at fremad.

 

Alle disse kendsgerninger blev medtaget i Bibelen. De forekommer med mere styrke, frekvens og størrelsesorden med det ene formål at vågne op!

 

Ak, denne eksponentielle at afsløre, at vi lever i endetiden revival, for det giver os mulighed for ikke at vide endnu omtrent tidspunktet for tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

 

Man kunne tro, at dette er Guds vilje!

 

Da Jesus sagde, at Faderen alene vidste, at der var for to tusind år, dagen og timen for hans tilbagevenden.

 

Men nej!

 

Gud sagde Daniel 12.9 at åbenbaringen af ​​de sidste tider blev forseglet indtil udgangen!

 

Så Gud ønsker at vi skal søge og som vi var, andre steder i Bibelen kaldes flere gange til vores intelligens.

 

Og hvorfor Gud, hvis han ikke fandt, at vi ønskede, og vi har det klart i Bibelen, at de sidste syv år af Apocalypse « Tribulations » ville blive opdelt i to dele, den anden indeholder dagen for dens vred!

 

Et vigtigt tegn Derfor må afsløre for verden i begyndelsen af ​​de sidste syv år af menneskets liv, før tilbagelevering af Jesus Kristus (den syvende uge af Daniel) og endda gjort bekendt med mænd til datoen for Jesu genkomst Kristus uden alle tider lad os kender hverken dagen eller timen for hans tilbagevenden som vi sagde Jesus Kristus.

 

Kun Gud kender dagen og timen for tilbagelevering af Jesus Kristus!

 

Nu da vi forstår, dokumentation (realisering og opfyldelse af bibelske profetier og tegn varsler tilbagevenden Jesus Kristus) til den eksponentielle overblik over alle de ovenstående kendsgerninger og faktiske faktuelle, at udgangen af tid er startet fra 14 maj 1948 , og at opnåelsen på så kort tid sådan en stor mængde af indberettede forhold i Bibelen, kan ikke i alle tilfælde, da loven i sandsynligheder, være tilfældighed.

 

Vi skal nu finde et nyt tegn til at kende i begyndelsen af ​​de sidste syv år af mennesket før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Dette vigtige tegn er stadig en analyse af fortiden, at vi finder og effekt September 29, 2008, har der været sådan en vigtig person kan ikke have glemt tegn.

 

Det var børskrakket på Wall Street, der fandt sted på festen for englene, med negativ indeks -777.

 

Der vil du have bemærket er nummer 777 er antallet af Guddommen.

 

Vi bemærker, at dette tegn var særlig stærk og vigtig siden den 29. september 2008 Rife World ruin stærkere kaster meget af mænd og kvinder i verden i fattigdom og afsavn. (67 personer har så mange penge som halvdelen af ​​menneskeheden)

 

Kilde:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

Siden 29. september 2008 verden overlever kun ved gæld.

 

Det er også klart, at de bibelske profetier og tegn på, at der allerede er realiseret eksponentielt siden May 14, 1948 steg igen i magt, omfang og hyppighed fra den 29. september 2008 for at blive meget kraftige og daglig 2014.

 

Man ser på de nuværende globale nyheder højdepunkter øge dybden, rækkevidde, magt og hyppigheden af ​​bibelske profetier og tegn, der siden den 29. september 2008.

 

En stor del af verden har levet i fattigdom, armod og elendighed og lider flere katastrofer på jorden og vejr.

 

Mange mennesker er også konfronteret med oprør og borgerkrige og religion.

 

På baggrund af denne nye skala katastrofer og alle de bibelske profetier og tegn, der forstår vi, at han ikke kunne være en stærkere og mere klart tegn til at annoncere til verden i begyndelsen af ​​den sidste uge af Daniel (syv sidste år af Apocalypse)

 

Alle disse kendsgerninger er reelle, faktuelle og vigtige udviklinger siden May 14, 1948 mere endnu eksponentielt steget siden September 29, 2008, er i fuld overensstemmelse med de bibelske profetier og tegn bebudet for de sidste tider og tilbagesendelse af vor Herre Jesus Kristus.

 

Det er ikke længere muligt i god tro til at tvivle på, at vi lever siden September 29, 2008 de sidste syv år af menneskets liv, før fysiske tilbagevenden Jesus Kristus på Oliebjerget for hans tusindårige regeringstid .

 

Vi kan også se og sige, at åbenbaringen af ​​slutningen af ​​tid var god, i henhold til Guds vilje, forseglet, indtil udgangen af ​​tid.

 

Det er kun fra disse datoer, at åbenbaring blev foretaget i verden med magt af opfyldte profetier.

 

Før 14 maj 1948 ingen kunne forudsige, at i slutningen af ​​tid ville arbejde, fordi alle de bibelske profetier og tegn er lavet efter denne dato.

 

Tilsvarende kunne den uforlignelige tegn annoncerer sidste uge af Daniel ikke være kendt, før han indser September 29, 2008.

 

Afsløringen af ​​slutningen af ​​tid var godt forseglet af Gud indtil udgangen af ​​tid!

 

De sidste dage vil være den sværeste, vi kender. afkast af Jesus Kristus på Oliebjerget er planlagt til September 2015!

Eller syv år efter September 29, 2008

 

Formentlig i anledning af festen for trompeter mellem 14. og 15. september.

 

Se min artikel

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Dette er ikke en profeti.

 

Det er en analyse og en logisk konstatering af opfyldelse af alle profetier og bibelske tegn lavet.

 

Alarmen lyder højere,

 

Men der er ingen så døv som dem, der nægter at høre, og der er ingen så blinde som dem, der nægter at se.

 

En eksponentiel visning af alle bibelske profetier og tegn, der fra den 14. maj 1948 og igen eksponentielt Forværret endnu siden September 29, 2008, kan vi ikke indrømme det indlysende:

 

– I slutningen af ​​tid er begyndt 14 maj 1948 med oprettelsen af ​​staten Israel.

 

– Den syvende uge af Daniel begyndte med børskrakket på Wall Street 29 September, 2008

 

Afkastet af Jesus Kristus

 

The Return of Jesus Kristus vil være i slutningen på syv år begyndte September 29, 2008 er derfor i 2015 det er en oplagt sikkerhed!

 

Se min artikel om datoerne for Apocalypse:

Datoer Apocalypse OG bortrykkelsen KIRKENS afsløret!

Vi ved, at den sidste uge af Daniel bør opdeles i to dele.

Dn 09:27 –  Og han vil styrke en pagt med mange. Gang om ugen; og tid til en halv uge, han skal lade offer og afgrødeoffer, og fløj af templet bliver ødelæggelsens vederstyggelighed indtil udgangen, indtil udgangen tildelt den øde. « 

 

Bogen af ​​Apocalypse Johannes fortæller os også, at den anden halvdel (42 måneder) af de sidste syv år vil være værre end den første, og vil indeholde den faktiske Guds vrede periode.

 

Halvdelen af ​​sidste uge er marts 2012.

 

I marts 2012 var der et vigtigt tegn på himlen, at den eneste forklaring, vi har fundet, var at glemme, at havde fundet sted.

 

« En sort kugle med hidtil uset størrelse, eventuelt større end vores planet Jorden har været tilsluttet for solen i mere end 24 timer fra den 8. marts 2012 til 14 timer på 11 Marts 2012 O 15 timer universel tid. « 

 

Selvom qu’inexpliqué er en reel og konkret kendsgerning, identificeret ved NASA

 

 

Se min artikel

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Da kometer og meteoritter græsgange mere eller mindre er en daglig realitet og meteorsværme også falde med stigende hyppighed på Jorden siden marts 2012.

 

Vi kan sige, at omfanget af disse fænomener udgør de tidlige tegn på himlen, der skal fortsættes med større fremtid at ankomme på dagen for Guds vrede tegn.

 

Vi er i slutningen af ​​vores forventninger, og de dage, derfor følge, vil med magt tingene meget vanskelige for os alle.

 

På den ene side vil fristelser bliver stærkere, når det stadig satan meget lidt tid til at udføre sin plan mod Gud og os mænd.

 

Og for det andet den dag Guds vrede skal også ske før tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

 

Alt dette giver os et glimt af de store vanskeligheder for september 10 måneder tilbage.

 

Vi skal handle hurtigt, og at komme til Jesus Kristus og til at sprede den gode nyhed « Jesus Kristus kommer snart, og det er logisk til 2015. »

 

Se min artikel

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Jeg inviterer dig til at offentliggøre denne artikel på din blogs, sende til alle dine venner og bekendte linket til artiklen og blog, så så mange mennesker som muligt, har de oplysninger og blive frelst.

 

Jesus Kristus kommer snart, det er en sikkerhed og synet af alle de bibelske profetier og tegn gjort det til 2015.

 

Den hellige Jomfru, kom vi til at hjælpe hans udseende på Fatima, men det afslørede tre små børn, og beregnet til at blive offentliggjort i god tid, har ikke været fuldt ud.

 

Information var slået vidste hemmeligholdelse af paver og Vatikanet.

 

Det skal bemærkes, at paven og Vatikanet anerkendte åbenbaringerne af den hellige Jomfru i Fatima som mirakuløs, og alligevel er de stadig ramt hemmelige oplysninger det afsløret.

 

Se min artikel

 

TREDJE SECRET AF Fatima Jesus Kristus kommer tilbage ON EARTH – sandheder!

 

Mange præster og eschatologists blot at meddele, at vi er i slutningen af ​​tid uden at afsløre hverken startdato eller slutdato vil være tilbagevenden Jesus Kristus.

 

Andre er tabt i beregningerne, hvis skubbet at slutdatoer ikke sige bare noget.

 

Gud blot afdækker kendsgerninger ved udgangen af ​​tid, han havde forseglet, indtil sluttidspunktet.

 

Vi er i slutningen af ​​tid og skal ses hver dag!

 

Vi skal have modet til at erkende, at vi er syndere og bede for vores frelse kom for dagen Jesus Kristus vil fjerne hans kirke som en tyv, når vi gør, vil vi ikke vente.

 

Jesus Kristus vil fysisk tilbage til Oliebjerget i 2015, er det indlysende, det vil højst sandsynligt i løbet af festen for trompeter mellem 14. og 15. september 2015.

 

Ak, jeg har fundet noget sikkert tegn annoncerer datoen for Rapture af Kirken.

 

I min artikel

Datoer Apocalypse OG bortrykkelsen KIRKENS afsløret!

 

Jeg foreslår en mulighed for fjernelse for dette år, sandsynligvis i november måned 2014.

 

Men det er meget muligt, at bortrykkelsen af ​​kirken til at finde sted nu, og måske for påsken, og vi er der næsten

 

Påsken begyndelsen Mandag 14 april tirsdag 22 April aften ved solnedgang.

 

Christian påskedag, 21. april.

 

Jeg ønsker jer alle en glædelig påsken (e) 2014 Kærlighed, tilgivelse og anger.

 

Kom til Jesus Kristus, er det endnu ikke for sent. Men snart vil der være gråd og tænderskæren for sent.

 

Jesus Kristus elsker os på trods af vores fejl og synder.

 

Spørg Guds tilgivelse for vore misgerninger og bede om frelse for vore sjæle og vores elskede brødre og søstre.

Gud beskytte dig hele dagen for hans vrede, der sker.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :