IF Yesus Kristus TARDE datang, Garéja dina waktu kurang ti ngaleungit generasi!

gereja jalur leungit

 

 

Kawas kuring, dulur bisa nempo yén suka bungah Garéja teu lumangsung dina September 13 jeung nu Yesus Kristus teu fisik balik ka Bumi dina 14 atawa 15, atawa komo di ahir bulan September 2015.

 

Kuring kungsi ngaduga dina sababaraha artikel mah mulang ieu bisa lumangsung dina waktu éta  jeung ieu mah salah paham!

 

Ieu teu kahiji kalina. Tapi anjeun geus nyaho ngaku urang nabi!

 

Tapi, ieu lain hartosna yén urang teu di ahir waktu ngan saméméh mulang Yesus Kristus.

 

Gantina, kajadian September éta sabenerna tanda pohara kuat.

 

Urang geus katempo pinunjul worsening tina perang Syrian ngaliwatan partisipasi aktip ti tentara Rusia jeung partisipasi pasip for jaman ayeuna tentara Cina.

 

Urang oge manggihan yén Paus Francis dijieun hiji pernyataan heboh salila lalampahan ka AS salila hutbah na di katedral St Patrick sacara.

 

Tarjamahan tina Paus sacara pernyataan:

« Cross nembongkeun urang jalan séjén pikeun ngukur sukses. Ours nyaéta melak siki. Allah nilik bungbuahan gawé urang. Jeung lamun dina waktu nu usaha jeung karya urang sigana gagal jeung teu ngahasilkeun buah, urang kudu inget yen urang murid Yesus Kristus, jeung hirupna, humanly diomongkeun, geus réngsé dina kagagalan, nu gagalna kayu salib. « 

 

Manéhna wani ngabéwarakeun yén kahirupan jeung kurban Yesus Kristus geus réngsé dina gagalna dina kayu salib « kagagalan kayu salib. »

 

Paus nyaéta pamingpin pang luhur Garéja Katolik, pernyataan nya teu bisa dianggap enteng.

Ieu téh hiji panolakan total tina sulpat Yesus Kristus jeung sarua jeung hiji pengumuman resmi maot tina Iman di Vatikan sahingga salajengna confirms artikel mah:  « Isa Al Masih jadi hiji aksesori AND A bagian OF Vatikan Museum »

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/09/22/jesus-christ-est-devenu-un-accessoire-et-une-piece-de-musee-du-vatican/

 

Pernyataan nya an pangakuan nu geus leungit iman jeung kufur Yesus Kristus.

 

« Ieu téh jelas yen Garéja Katolik Suci urang resmi maot di AS di katedral St. Patrick di keprok thunderous. « 

 

..

 

Ieu pernyataan Paus Francis hiji tanda Alkitabiah pohara kuat jaman end « Pemurtadan » anu ngumumkeun mulang caket Yesus Kristus.

 

Ku kecap-Na Paus geus formalized Pemurtadan Vatican crucifying Garéja Katolik Suci urang.

 

Manéhna ninggalkeun jadi teu bisa ngomong sadaya Kristen di dunya jadi qur’an-Na dina « kagagalan Yesus Kristus » nu unworthy of a panerusna of Peter jeung ngahina ka Allah, Isa Al Masih, gareja jeung iman.

 

Pikeun urang Kristen, Paus Francis ieu di handap ieu qur’an nya nu angon alus sarta wawakil pantes Kristus di Bumi komo dijieun Vatikan ogé henteu deui tempat Garéja tina Tahta Suci Katolik.

Tahta Suci Garéja Katolik ayeuna nepi ka balikna Gusti urang Yesus Kristus di jantung unggal Christian.

Urang geus sagala jadi, baraya tercinta mah sadulur, nu keepers iman jeung kecap Yesus Kristus.

 

Tapi Paus tetep resmina Paus jeung urang kudu hormat eta.

 

Nagara ieu aya di Isa Al Masih, dina-Na mulang, nu Paus Francis bakal akuntabel; ngan kawas sakabéh urang pikeun matéri nu. Ulah poho yen urang sadaya sinners!

 

Wengkuan Palang

Yesus Kristus, ngan putra Allah ditarima ku asih pikeun urang jadi dihina, dihina, abused, scourged  sarta pamustunganana disalib ka redeem urang ti dosa-dosa urang.

Ieu téh ngaliwatan kurban, getih jeung cinta Yesus Kristus anu Gerbang sawarga anu terbuka ka urang.  

Nu Crucifixion Yesus Kristus teu hasil tina kagagalan tapi kurban indispensable mana manéhna geus nyieun dirina putra Allah, meta ku sunda nya jauh dosa sakabeh anu datang ka manéhna sahingga menerkeun urang saméméh Allah Rama.

Ngan Allah diangkat Yesus ka kahirupan sanggeus tilu poe di kubur, Allah ku asih, kurban jeung getih Yesus Kristus bakal dibere hampura nya jeung bakal sakaligus pikeun kahirupan di judgment pamungkas sakabeh jalma anu bakal datang Isa Al Masih.

Jadi urang bisa ngarasakeun hirup langgeng di Paradise sabab urang bakal geus disimpen jeung bakal salawasna ngahiji ka Yesus Kristus.

Yesus Kristus nyaeta hijina jalan asup ka Karajaan Sawarga teh!

 

Urang kudu neneda deui pikeun kasalametan urang jeung pikeun meunangkeun bantuan poean Allah nu penting pisan ka urang dina ieu kali hésé telat.

 

Urang oge kudu neneda pikeun kasalametan Paus Francis, sakabeh umat manusa, nadya jeung sadulur urang jeung keur mulang ajakan tina Gusti urang Yesus Kristus

 

Urang kudu sadar yen Garéja urang anu geus jeung hanjakalna terus persecuted di dunya, ayeuna resmi paéh.

 

Jadi urang Brothers tercinta mah Sisters ieu sadaya grieving sarta ngan nungguan Gusti urang jeung Raja Isa Al Masih.

 

Kanyataan yén Paus geus kuduna mah nolak Yesus Kristus sabenerna abandoning gereja satia anak nunjukkeun niatna yén Pemurtadan bener ayeuna lengkep jeung umum.

 

Yén manéhna saterusna bakal kajadian ayeuna?

Tangtu kuring ngan bisa mawa unsur response di asumsi Parancah. 

Di handap ieu mangrupakeun asumsi jeung teu prophecies …!

 

Pikeun Garéja The:

Paus Francis jigana jadi pamingpin dunya hiji organisasi sadaya agama.Pasti geura-giru baris nyieun O rganization of Sunda eligions bisa jadi disebut   the « OR »  Manéhna bisa jadi dina gambar PBB « UN.  »

 

Gunana pikeun nyebutkeun yén Kristen anu ngiluan atawa ngarojong organisasi agama humanistik saperti bakal jauh ti handap pangajaran Yesus Kristus.

 

Pikeun hukuman:

Euweuh geus robah, maranéhanana Hanjakalna bakal rhythms di musibah terus jeung ngagedékeun deui nepi ka balikna Yesus Kristus.

 

Dina Perang Armageddon

Kuring tetep yakin yén éta téh di Syria, jeung bakal terus jeung hiji serangan dina Israel nu mimiti hirup awal perang sipil jeung sagala serangan ieu dina Yahudi ujug-ujug knives.

 

Pikeun Ekonomi Dunya:

Sanajan Rusia jeung China nyetel hiji sistim bebas pangmayaran jeung dagang, eta bakal foolish percaya yen US bakal narima panguasaan dilawan of dollar nu sanesna.

AS maju nyieun urang step rada buta arah dunya tanpa duit tunai sahingga dumasar solely dina kiridit.

AS hayang maksa sarta pohara dipikaresep yén kiridit global dikelola ku EDF.

Ku kituna dunya bakal kawas perbudakan atawa FED bakal tahan planet Kredit Umum, AS bakal resmina Masters di dunya.

 

Pikeun organisasi di Pulitik Dunya:

Kami baris pohara visibly ka division geopolitik di dunya ku nyiptakeun kakuatan super gede:

 « Kalér Amérika – Rusia – Cina – India – Afrika – Éropa – Australia – Amerika Kidul – Jepang – Koréa » 

Salaku bisa ningali East teu di ieu milis sabab eta jigana nu sagalana di tempat ngahijikeun Éropa Wétan; mana ombak migran datang coincidentally settle jeung nyokot ngungsi tinimbang bade settle atawa nyokot ngungsi di Saudi Arabia di Mesir atawa nagara Muslim sejenna density luhur.

Teu mikir ieu ku kasempetan maranéhanana datang ka settle handap sarta nyokot ngungsi di Éropa saprak 1948!

 

Nu écés arah naon Jigana urang nyieun gede strides.

Nu pecundang gede di asumsi ieu bakal tangtu Kristen jadi outvoted di Éropa.

 

« The Lawu tina Iman Christian 

Islam jadi! « 

 

Garéja Katolik sigana doomed ngaleungit sarta ngarasa aya ieu bisa lumangsung dina waktu kurang ti generasi hiji!

 

Urang nempo yén Iblis geus politisi jeung lamun Yesus Kristus teu forthcoming, teu he manggihan iman dina-Na mulang. (Lukas 18: 7,8).

 

Ieu Brothers tercinta mah Sisters ka Yesus Kristus, mangsa nu bakal gareja urang jeung mangsa nu bakal datang Christian urang sigana jadi compromised ku prediksi geopolitik strategists gede jeung politikus planét.

 

Naon anu bisa sarta kudu kumaha we teu!

Urang bisa ngaliwatan cara legal pikeun ngalawan kaputusan dicokot ku luhur makers kawijakan global ieu di nulungan ka milih parpol nyieun gelut ngalawan imigrasi program Panwaslu.

Tapi urang bakal nanggung tanggung jawab konsékuansi …! (Kekerasan jeung Wars Sipil!)

 

Urang ogé bisa demonstrate jeung paménta tapi tangtu urang bakal balik pikeun jahat.

 

Jadi ari urang inget yen Yesus Kristus geus ditanya urang boga iman ka Anjeunna, pikeun mantuan, asih tatangga urang jeung ngahurungkeun macana séjén lamun hits urang.

 

Jadi ngan harepan urang perenahna di iman di Gusti urang jeung Raja Isa Al Masih, ngan putra Allah anu geus jangji datang jeung nyalametkeun urang nepi ka ahir jaman.

 

Yesus Kristus geus jangji datang jeung nyalametkeun urang nepi ka ahir waktu terus urang assured yén manéhna bakal tetep jangji-Na promptly.Ieu téh kapastian a.

 

Jieun iman dina kecap-Na, sabab kecap nya kabeneran.

sentinelle3

Yesus Kristus raja MY

 

Urang sadaya kudu neneda fervently pikeun mulang ajakan nya sabab urang nempo yen jaman ahir geus dijieun.

 

Saha atuh anu loba nadya jeung sadulur urang nu kuciwa alatan nyulik ieu teu diayakeun di bulan September 2015.

 

Tapi mulang Gusti nyaéta caket jeung bisa lumangsung deui meureun taun ieu, 2015.

 

Loba tanda ngidinan pikeun nganggap hal éta, tapi Allah anu hiji mutuskeun poé jeung waktu balikna Yesus Kristus.

 

Hal nu penting keur unggal urang nyaéta pikeun solat jeung nanya Allah tulung ka meuntas gelap jero nu nyerang dunya jeung nu jelas lampu tina iman loba nadya jeung sadulur urang.

lilin lilin-anim

Ngantep seuneu iman urang dibere pencahyaan nu sae jeung aman ti depravity dunya ieu lest mana off di mists waktu.

 

Yesus Kristus nyaeta di panto urang. Tapi ngan Allah megatkeun pas atawa aya bakal mogok. Jadi lalajo jeung aya dina cinta Yesus Kristus jeung sasuai jeung hukum Allah.

 

Marilah urang jadi bungah, keur sakabeh tanda jeung prophecies ngembarkeun sapopoé niatna mulang caket Yesus Kristus.

 

Jieun iman dina katangtuan mulang KUMIS-Na.

 

Dina antisipasi balikna Yesus Kristus neneda jeung mantuan maranéhanana saha Allah ngirimkeun urang.

 

Marilah urang jadi assured yen Allah mikanyaah urang jeung nu Roh Suci Na bakal mantuan kami pikeun unggal poé nepi ka balikna Yesus Kristus.

 

Inget yen pikeun meunangkeun bantuan Allah urang kudu nanya ka dieu dina sholat jeung kajembaran jeung dmana iraha wae urang kudu eta.

 

Gusti masihan urang bakal bebas sahingga teu ngahalangan dina kahirupan urang lamun urang teu nanyakeun ka manéhna.

 

Kuring ngajak anjeun nanya Allah pikeun panduan kahirupan sapopoé Anjeun supados cicing dina lagu.

 

Ieu jaman anu teu falter, Yesus Kristus nyaeta jeung urang pas jeung balik kahirupan urang bakal robah.

 

Nyaho naon nu bakal kajadian sanggeus mulang ti Yesus Kristus, kuring ngajak anjeun maca artikel mah:

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

 

Mangga Brothers tercinta jeung Sisters Kristus komunikasi alamat blog ka kontak Anjeun.

https://victorpicarra.wordpress.com/

 

Mugi urang sadayana jadi prajurit Kristus jeung gawe ka nyebarkeun kecap alus « Yesus Kristus anu datang pas back »

 

Lalajo jeung neneda.

Hayu asih jeung perdamaian Yesus Kristus jadi kana sodara.

Koswara

 

 

 

 


%d blogueurs aiment cette page :