ВЯРТАННЕ Ягняці ў 2016 годзе!

emblem_of_the_holy_see-SVG (1)

Ісус Хрыстос,

Адзін Бог, адна Зямля, адзін народ.

 

Біблія кажа нам, што Бог « ёсць » і што ён стварыў сусьвет, зямлю і чалавека.

 

Згодна з габрэйскага календара мы б у гэтым годзе 2016 -м , 5777 –й год стварэння чалавецтва Богам.

 

Што прызнаць, ідзе насуперак з навуковай псеўда-доказаў, Прасочваючы чалавецтва больш за мільён гадоў.

 

На працягу ўсёй гісторыі, Біблія вучыў людзей, каб трымаць гэтую нітку саюза паміж Богам і чалавецтвам.

 

Нажаль, чалавек замест таго, каб наблізіцца да Бога гэтым вучэннем працягвае рухацца прэч.

 

Нягледзячы на ​​вучэнне Бібліі, шмат няправільных уяўленняў з’явіліся на працягу гісторыі чалавецтва. Былі солнцепоклонники, месяц і падобны на прывід ўяўныя бажаства. Мужчыны нават любіў, як багі ў прыкладзе фараонаў.

 

Але чалавек у сучасным свеце было яшчэ больш абразу Богу! Чалавек проста адкінуў яго стваральніка ці горш чалавек дзейнічае так, як быццам Бог не існуе.

 

Такім чынам, Бог не прысутнічае ў свядомасці сучаснага чалавека, чалавек пачаў марыць стаць богам.

 

Францыя, нягледзячы на ​​Кловіс і Жанна д’Арк, працягвае наздзекавацца Бога на працягу ўсёй сваёй гісторыі (разні пратэстантаў на святога Варфаламея, палявання на ведзьмаў, арышты і пакарання тампліерамі і Жаннай Arc і да т.п ..) і Францыя нарэшце-то выпусціла Бога дзяржавы падчас рэвалюцыі 1789 года.

 

Рэспубліка хацела весці Бога з жыцця Францыі ў 1789 годзе, і мы бачым, дзе ён у канчатковым рахунку прыводзіць.

 

227 гадоў праз, Францыя Разбураны, ўварвалася і пазбаўлены сваёй маёмасці гэтымі псеўдавыпадковых мірным захопнікамі, якія віталі гэткім значным, аказана дапамога, размяшчаліся, кармілі, клапаціліся бясплатна і нават заплаціў штомесяц нашы падаткі!

 

Тым ня менш , французы, верагодна, жывуць « у галечы » , нягледзячы на часта балючай працы і нагрузак больш цяжкім на бедны сямейны бюджэт, « у галечы » , калі уражаны узроўнем беспрацоўя.

 

Выйшаўшы на пенсію, яны з’яўляюцца лепшымі ў нестабільным і ў горшым выпадку ў галечы пасля доўгай працоўнай жыцця звычайна вельмі хваравіта.

 

Французскія людзі падвяргаюцца астракізму і прысуджаныя да няўпэўненасці і пакут на карысць гэтых замежных захопнікаў, з якімі яны былі вымушаныя урадамі жыць разам.

 

Гэты жывы набор мае кошт, і гэта французскія людзі, якія падтрымліваюць яго на вялікія намаганні « Падаткі, падаткі, зборы і плацяжы заўсёды больш важныя, у той час як сацыяльныя дапамогі паменшыцца да такой ступені, што французскія людзі маюць вялікія цяжкасці ў лячэнне.

 

Прэзідэнт Франсуа Аланд нават, па меншай меры , у кнізе сваёй былой палюбоўніцы, абразіў сваіх людзей, назваўшы іх: « бяззубым ».

 

Гэты выраз ганебным, ганебным, зневажальным і абразлівым, тым не менш з’яўляецца адлюстраваннем рэальнасці, таму што гэта праўда, што французы не могуць лячыць належным чынам.

 

Кошт стаматалагічнай дапамогі і зубных пратэзаў часта з’яўляюцца непасільнымі для людзей, якія жывуць у беднасці і галечы, і яны на самой справе часта бяззубыя істоты.

 

Па супраць гэтых метадаў лячэння і зубных пратэзаў з’яўляюцца бясплатнымі для ўсіх гэтых замежных захопнікаў!

 

Мы, хрысціяне, разумеем, што гэта адсутнасьць Бога ў жыцці Францыі, якая прывяла нас да гэтай апакаліптычнай сітуацыі.

 

І , каб прымусіць нас зразумець, Бог хацеў , каб гэтыя замежныя « акупанты » з’яўляюцца ад рэлігіі Люцыпара « Іслам » .

 

Як мы бачым, кожны дзень мы жывем у канцы часоў, і яны завершацца з вяртаннем нашага Госпада і Валадара Ісуса Хрыста.

 

У мяне ёсць вялікія надзеі, што гэта вяртанне на працягу месяца верасня або ў кастрычніку месяцы 2016 года

 

Але мы павінны прызнаць, што я ўжо не так, і я не магу выключаць, што на гэты раз я да гэтага часу не так.

 

Нажаль, нам, магчыма, давядзецца пачакаць яшчэ некалькі дзесяцігоддзяў вяртання Госпада.

 

Але я спадзяюся , не таму , што пачынаецца боль (што не выклікае сумненняў) , і яны дзівяць з вялікімі сіламі з 29 верасня 2008 года.

 

Мы таксама ведаем, што яны будуць пагаршацца ўсё часцей вяртацца ў славу Ісуса Хрыста, так як яго вяртанне павінна быць, як у мучыцца.

 

Так што боль з’яўляецца прагрэсіўным і можа толькі пагоршыць больш!

 

Калі Ісус Хрыстос вяртае гэты год 2016, мы ў хуткім часе будзе вызвалены ад усіх гэтых боляў жыцця. Таму вельмі важна, каб быць у зносінах з Богам праз малітву, просячы прабачэння кожны дзень за нашы грахі, нашы памылкі, нашы памылкі, нашы злыя справы і нашы нячыстыя думкі.

 

Мы маем у нашым жыцці вылучыць нашы хрысціянскія каштоўнасці, дапамагаючы ўсім, хто звярнуцца да нас за дапамогай у тым ліку гэтых захопнікаў.

 

Але мы таксама павінны абараніць нашу культуру, нашу гісторыю, нашы каштоўнасці і нашу краіну Францыя.

 

Звярніце ўвагу, што я кажу, для Францыі дзейнічае для кожнай краіны ў Еўропе уварваўся, як калі б нашы мовы, нашы гісторыі і нашы краіны розныя, наша хрысціянская вера з’яўляецца распаўсюджаным з’явай.

 

Я павінен удакладніць, што гэта слабасць нашых урадаў падахвочвае ўсе народы ў Зыход, якія прыходзяць не толькі з Сірыі, але з усяго свету ў пошуках лепшага жыцця ў Еўропе і асабліва ў Францыі.

 

У апошнія дні перад вяртаннем Ісуса Хрыста будзе з цвёрдым вызначэннем чалавецтва. Мы павінны моцна маліцца, каб усё было зроблена ў гэтым годзе, 2016.

 

Гэта пакідае вельмі мала часу, каб прынесці найбольшую колькасць істот да Хрыста праз хрышчэнне.

 

Таксама магчыма, што хрышчэнне быць прапанаваныя ўсім мігрантам, што Бог паслаў іх у Еўропе. Так што не саромейцеся прапанаваць хрышчэнне ўсім, хто просіць за вашу дапамогу.

 

Падумайце, што калі б Бог хацеў, мы маглі б быць на месцы ўсіх сем’яў мігрантаў.

 

Заставацца сціплым і дзякуй Богу за любоў, якая вядзе нас, нягледзячы на ​​нашы грахі, нашы памылкі, нашы памылкі, нашы злыя справы і нашы нячыстыя думкі.

 

На жаль, калі Ісус Хрыстос павольна і яго вяртанне пазней, такім чынам мы будзем мець сур’ёзныя праблемы ў 2017 годзе.

 

Гэта будзе прэзідэнцкія выбары ў Францыі, і кожны ў сваёй сумлення пойдуць галасаваць за кандыдата на свой выбар.

 

Тым не менш яна павінна быць у курсе, што Рэспубліка з’яўляецца ценем сябе і яе суверэнітэт быў скасаваны і яго валюта.

 

Ўплыў і ўплыў Францыі ў свеце périclitent ўсё часцей, так як генерал дэ Голь.

 

Калі нічога не будзе зроблена, каб назаўсёды спыніць і звярнуць назад ўварванне, у бліжэйшыя гады будуць французскія хрысціяне меншасцяў і Рэспубліку, калі яна па-ранейшаму існуе, але ўжо не свецкае і коранические гэта змена будзе дэмакратычна на выбарах.

 

Ўлады забаранілі казаць праўду людзям. Так што ніякія лічбы афіцыйна не існуе па ліку французскіх мусульман, але любы чалавек можа бачыць у кожным горадзе, у кожным раёне, што ісламскія абшчыны набываюць усё большае значэнне ў Францыі і Еўропе.

 

У Відавочна, што важнасць гэтых суполак ашаламляе!

 

Падтрымка ў апытаннях грамадскай думкі гэтыя нястрогі палітыкі ісламскай міграцыі яна адыдзе ад веры, хрысціянства і Ісуса Хрыста.

 

Суддзя і асуджаем мігранты будуць таксама адысці ад веры, хрысціянства і Ісуса Хрыста.

 

Але не варта забываць, што міласэрнасць пачынаецца з сябе, і той, які мы павінны валодаць.

 

Так што ўсё, што рашэнні, якія прымаюцца нашымі выбарнымі службовымі асобамі ўсіх гэтых захопнікаў мігрантаў, мы павінны забяспечыць, каб рашэнні прымяняюцца з любоўю і хрысціянскай любові.

 

У той час , калі людзі адпрэчваюць Бога, кажучы : « гуманісты » яны больш заклапочаныя лёсам іншых як сваю ўласную лёс і лёс сваёй душы.

 

Таму верагодна, што пасля прэзідэнцкіх выбараў, якія б ні выбараў заяў і абяцанняў, міграцыйныя патокі працягваюць падмятаць па ўсёй Еўропе і асабліва ў Францыі.

 

Тыя ж прычыны заўсёды выклікаюць адны і тыя ж эфекты, што ісламісты былі на Усходзе, яны будуць рабіць гэта ў Еўропе.

 

Гвалт, грамадзянская вайна і рэлігійная вайна будзе таму абавязкова ажывіць горкае наступства пасля прэзідэнцкіх выбараў у Францыі.Калі не раней !!!

 

У свеце, дзе сам тата страціў веру, каб распазнаваць усе рэлігіі як праўдзівыя і як шляху, вядучыя да Бога, таму цалкам зразумела, што многія з нашых братоў і сясцёр, якія захавалі сапраўдны сэнс вера ўсё больш абмяжоўваецца.

 

Абмежаваны таксама становіцца ўсё больш і больш наша свабода. У бліжэйшы час мы, вядома, не ёсць свабода, каб асудзіць усе акты супраць нашай хрысціянскай веры, супраць нашых цэркваў і супраць гвалту на нашых братоў і сясцёр у Францыі і астатняга свету.

 

Так што мае дарагія браты і сёстры, я напісаў дзве кнігі на першай дзверы ў загалоўку назву блога. « Прапаведнік Вяртанне караля » і мае падзагаловак « З цемры прыходзіць святло » Гэтая кніга ў першай частцы даказвае існаванне Бога і тлумачыць , чаму многія яго творы ,якія чалавек і якая будзе лёс тых , хто вырашыў прытрымлівацца Божай волі. Другая частка гэтай кнігі змяшчае некаторыя з маіх артыкулаў я лічыў важным і захаваць магчымае закрыццё блога супраць маёй волі.

 

Другая кніга з назвай « Францыя, Цывілізацыя і Рэспубліка Adrift » і чый падзагаловак « Прапаведнік Вяртанне караля» растлумачыў у першай частцы , як нас падманулі і здрадзілі фабулу fatidiquement ,каб знайсці сябе ў канцы часу ў рабстве. Гэта таксама тлумачыць , як Францыя можа выйсці з гэтай каляіны, « вяртанне караля Францыі, »калі вяртанне Ісуса Хрыста павінна быць зроблена на працягу некалькіх дзесяцігоддзяў. Другая частка гэтай кнігі змяшчае таксама некаторыя з маіх артыкулаў я таксама лічыў важным захаваць магчымае закрыццё блога супраць маёй волі.

 

Што б ні здарылася, вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста, для нашага пакалення, гэта абсалютная ўпэўненасць! І гэта не трывае ценю сумневу!

 

Але Біблія кажа нам, што калі Ісус Хрыстос вернецца да праўдзівай веры амаль знік з Зямлі.

 

Так што нават калі я перакананы ў непазбежнасці вяртання і аператыўнасцю Госпада нашага Ісуса Хрыста для 2016 года, факт застаецца фактам, што я мог бы быць няправільна, і што абедзве кнігі, безумоўна, дапаможа вам таму што толькі Бог ведае, што ворагі здольныя веры.

 

Мы бачым і назіраем, што з 2008 года хрысціянства які сышоў у пекла. Нашы браты і сёстры гінуць ва ўсім свеце ў агульным абыякавасці нашых выбарных службовых асоб. Мы лічым, што іслам вёў вайну супраць хрысціян.

 

27 верасня, 2015 Францыск нават адмаўляў Ісуса Хрыста ў саборы Святога Патрыка ў ЗША, што эквівалентна афіцыйнай дэкларацыі абсмерці каталіцкай царквы , зробленаму Францыск, які ўжо адмовіўся ад атрыбутаў функцыі папская , калі прызначаны 13 сакавіка 2013.

 

Мы лічым , што чым больш часу праходзіць, тым больш мы« хрысціяне » вылучаюцца і паставіць у док – станцыю.

 

цёмныя дні наперад, так што я вырашыў напісаць дзве кнігі, якія будуць карысныя для падрыхтоўкі дыскрэтных сустрэч ці ў сакрэце неабходнасці, як раннія хрысціяне ці вы не можаце нават евангелізацыі і зноў да вяртання Госпада.

 

Спадзеючыся, аднак, што гэта не з’яўляецца неабходным, і што на гэты раз добра і што Ісус Хрыстос сапраўды вярнуўся ў гэтым годзе 2016 года ў працягу месяца верасня або кастрычніка, я думаю, што з нагоды свята труб паміж 03 і 4 кастрычніка.

 

Я растлумачыў у сваім блогу на мінулым тыдні біблейскага канца часу, на працягу сямі гадоў было прадказана прарокам Даніілам каля 600 гадоў да першага прышэсця Ісуса Хрыста.

 

За апошнія сем гадоў, каб закрыць канец часу, з’яўляецца пакараннем Божым. Пра гэта гаворыцца ў прароцтве, што гэты сямігадовы перыяд складаецца з двух разоў трох з паловай гадоў, і што на працягу другога трох з паловай гадоў, боль будзе нашмат ярчэй.

 

Як я абвясціў у сваім артыкуле вяртання Ісуса ХРЫСТА мая ў 14 ці 15 верасня 2015! Падчас балю Труб вяртанне Ісуса Хрыста павінен быў умяшацца ў канцы сямі гадоў смутку, пачатак I , размешчаны па 29 верасня 2008 года пасля абвалу фондавага рынку Уол – стрыт , таму што сіла адзначыць , што з таго часу ўсе прыкметы прадракаючы і прароцтва аб вяртанні Ісуса Хрыста адбываюцца з большай і большай сілай і велічынёй.

 

Вяртанне нашага Госпада павінен быў умяшацца ў верасні або кастрычніку 2015 года і ўсё ж мы ўсё знайшлі, што гэта было памылкай. Тым не менш, боль была рэальная і расце з 29 верасня 2008 года.

 

Памылкі я думаю, што я зрабіў, не прымаючы да ўвагі, што прароцтва згадваецца двойчы тры з паловай гады.

 

Я нарэшце-то зразумеў, што калі прароцтва паказана двойчы тры з паловай гады гэтая мёртвая час паміж двума перыядамі трох з паловай гадоў.

 

Першы перыяд скончыўся ў сакавіку 2012 года вялікім знакам на нябёсах, які, на жаль, ігнаравалі, як гэта было непрапарцыйным і нечаканым: іспанскую мову відэа.

Другая частка трох з паловай пачынаецца на мой погляд , з прызначэннем Францыск 13 сакавіка 2013 года, і ясна , што боль будзе працягваць пагаршацца , і ўсё больш і больш ва ўсіх абласцях.

 

Тры з паловай пасля таго, як 13 сакавіка 2013 падводзіць нас Да 13 верасня 2016 гады!

 

Такім чынам, мы павінны адважыцца прызнаць. Аналіз усіх прыкмет і вяшчунствах згадваецца ў Бібліі, каб абвясціць аб вяртанні Ісуса Хрыста паказвае доўгі спіс падзей ўсіх відаў, якія мы жывем на Зямлі.

 

Катастрофы, землятрусу, пажары, праліўныя дажджы, буры, ураганы, Зыход, эпідэміі, голад, гвалт, вайны і чуткі пра войны, тэрарызм, страта каштоўнасцяў, незлічоныя выпадкі гібелі рыб, птушак і дзікіх жывёл і жывёлы без тлумачэння прычын штодня жыццё планеты і чалавецтва. Гэтыя падзеі былі прарочыў аб’явіць аб вяртанні Госпада і Валадара, Ісуса Хрыста, адзіны сын Бога прыходзіць, каб кіраваць на зямлі на працягу тысячы гадоў, каб прыйсці да канца свету.

 

Ды як ні дзіўна гэта можа здацца, што мы, магчыма, пра тое, каб сустрэцца з нашым Стваральнікам.

 

Я хачу быць асцярожным і сказаць, можа быць, і прызнаць, што я яшчэ раз, можа быць памылковым.

 

Я не прарок, вы ўжо ведаеце, і таму ў мяне няма сораму ў дачыненні да дазволу можа быць няправільным. Тым не менш, калі б Ісус Хрыстос пакінуў нам знакі, каб прымусіць нас глядзець і чакаць, даючы нам сілы і надзею, неабходную для пераадолення цяжкасцяў, звязаных з канцом часу.

 

Гэта добрая навіна аб вяртанні Госпада нашага.

 

Але вы можаце сабе ўявіць, што калі ёсць добрыя навіны, ёсць і дрэнныя навіны.

 

Першая дрэнная навіна заключаецца ў тым, што ў бліжэйшыя месяцы збіраюцца быць вельмі цяжка, як мы вядзем вельмі блізка да дня вяртання Ісуса Хрыста і пра тое, што ў апошнія дні будзе цяжэй за ўсё.Яны будуць час дня гневу Божага.

 

Таму вельмі важна ў бліжэйшыя месяцы, каб быць вельмі стараннымі у малітве, просячы прабачэння і пакаяння. Пасля таго, як яна цалкам можа быць ужо занадта позна !!!

 

Другая дрэнная навіна заключаецца ў тым, што я не ведаю, калі Ушэсце царквы будзе ў апошнюю хвіліну ці да часу дня гневу Божага.

 

Маліцеся мае дарагія браты і сёстры, так што вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста не з’яўляецца карысным, паколькі затрымліваецца боль будзе больш невыносным для многіх з нас.

 

Тым не менш, мы можам быць, нягледзячы на ​​правільнасць майго аналізу прывяло пачакаць яшчэ некалькі гадоў вяртанне нашага Госпада і загадзя прашу прабачэння.

 

Шляхі Гасподнія, і я знайшоў, часта непраходныя!

 

Калі мы павінны чакаць некалькі дзесяцігоддзяў , гэта будзе вельмі цяжка , і я хацеў бы звярнуць вашу ўвагу на той факт , што хлусня паслядоўнікаў суперніка Хрыста значна больш , чым яны з’яўляюцца, і я запрашаю вас паглядзець гэта відэа на гэтай старонцы блога:  »  ТУТ  «  , каб атрымаць уяўленне аб маштабах хлусні мы церпім ў працягу стагоддзяў на ўзрост Зямлі.

 

Умілаваныя браты і сёстры ў Хрысце Езусе, я запрашаю вас на заказ мае кнігі Edilivre два выданні.

 

Бог дабраславіць вас і трымаць вас у правым і дабрачынца шляху любові, міру, справядлівасці, спагады і пакоры, якое мы прасачылі Ісуса Хрыста і вядзе ад яго да Бога.

 

Для лепшага разумення таго , што чакае чалавецтва, я заклікаю вас ,каб прачытаць мой артыкул прыйсця Езуса Хрыста за верасень-кастрычнік 2016 года

 

Яўрэйскае свята труб, які адбудзецца 03 і 4 кастрычніка 2016 года мусіць здзіўляць нас усіх у твар Зямлі …. !

 

Віктар

 


EDILIVRE

Выдання Edilivre – APARIS

175 Boulevard Анатоль Франс

Лятучая мыш A, 2-й паверх

93200 Saint Denis

Тэл: 01 41 62 14 40 / факс: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

У заключэнне гэтага артыкула, я заўважыў на тэлебачанні, што жах быў яшчэ ўдарыў шмат сем’яў выбухаў у Бельгіі.

Бельгія

Я сьведчу тут глыбокі смутак і запрасіць усіх сваіх умілаваныя браты і сёстры ў Хрысце, каб памаліцца за ахвяр і іх сем’яў.

 

Не слухайце ненавідзець, але што гэтыя агідныя акты прымушаюць нас зразумець, што тэрарысты ажыццяўляюць сваю разню ў імя Бога, яны называюць Алаха!

 

Іслам з’яўляецца рэлігіяй Люцыпара і з моманту яе стварэння ісламісты кажуць пра каханне зброяй у руках!

 

І кажуць, што тата сцвярджаў, што ўсе рэлігіі праўдзівыя, і яны таксама з’яўляюцца шляхамі да Бога!

 

Не забываць ні на хвіліну , што Ісус Хрыстос сказаў  :

 « Я ёсьць шлях і ісціна і жыццё: ніхто не прыходзіць да Айца, як толькі праз мяне! « 

 

Хай дабраславіць вас Бог.

Віктар


%d blogueurs aiment cette page :