A vadállatok kinyilatkoztatás IDENTIFIED!

apocalypse_jean

ELŐSZÓ

Teljesítése bibliai próféciák és figyelmeztető jelek a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus vált a folyamatos és akár naponta a példa a legutóbbi nagy esőzések okozó áradások sok országban a világon, többek között Franciaországban.

Szakadó eső, viharok, szökőárak, árvizek, vulkánkitörések, földrengések, tüzek, hurrikánok és ciklonok hit a világ minden hónapban nagyszabású, hatalmat, erőt és a düh.

Éhínség, a betegség és a nyomorúság exponenciálisan fokozza a globális sztrájk is tönkre a világot.

Látjuk kicsapongás és a vágy mindenütt a földön, még a templomban!

Evil vált általánossá, és még egy életmód egy olyan világban, ahol az értékek felcserélődnek.

2008 óta, madarak, halak és egyéb állatok halnak meg minden hónapban milliók szerte a világon, és nem ismert okok miatt.

Tudjuk, hogy a Biblia azt mutatja, hogy az elkövetkező Jézus Krisztus kell lennie, mint a fájdalom a szülés.

Miközben nyilvánvaló, hogy a Biblia megjövendölt fájdalom a világ lett erős és folytonos.

Mindannyian tudjuk, hogy a szállítás, amikor a fájdalom lett, súlyos és folyamatos, itt az ideje, hogy a közlekedés az anya anyaság, mert a munka már megkezdődött szállítás.

Ezért tisztázni a dolgokat a visszatérő Jézus Krisztus a Földön, de vajon még mindig van ereje és a hajlandóság, hogy nyissák ki a szemüket és elfogadom kihívást összes megszerzett hiszem, az elképzelhetetlen!

Amit még meg kell végezni a szenvedés, mielőtt kinyitja a szemét, és imádkozom Istenhez, hogy lerövidítik a fájdalmat, és lehetővé teszik, Jézus Krisztust, hogy jöjjön, és ments meg minket!

.

TEMPLOM

.

Lehetséges tehát, hogy a lelkészek közül az egyház, akik elvárják, hogy irányítsák az embereket Istenhez, néhány korrupt és szolgálja a Sátán, és ami még rosszabb keres, hogy a vonat évek óta maximum Ames a Sátán, hanem irányítja őket a Isten Jézus Krisztus által.

Az én cikkekben megérintettem ezt a témát nem az ereje a lélek, hogy menj az aljára a dolgokat.

Kérem Istent, hogy bocsásson meg nekem, ha tévedek, hogy mit fogok fejleszteni ezt a cikket. Ez egy forró téma!

De meg kell találni az erőt, hogy kövessem az ítéletek és az elemzések mégis nagyon komoly következményei lehetnek.

Ha nem teszed meg, nagyon sok lélek lehet, nagy árat fizetnek, és akár elveszett Jézus Krisztus és az Isten.

De sajnos, ha én nem, és én tévedek, ez az én lelkem, hogy én is elveszítheti, csak azok, akik hisznek bennem ..

Tehát, elrejteni semmit tőled, igazán félek, hogy abban, hogy hirdessék az « azonnali » visszatérés Jézus Krisztus, emelem a sok napi blog olvasói, remények és érzések is fordulhatnának, ha Meg kellett, hogy rossz, még a csalódás és eltávolításához Hit és következésképpen Jézus Krisztus.

Én

Miért jött, hogy prédikáljon

.

Soha nem rejtve, és én is emlékeztetett arra, sokszor, hogy én nem vagyok próféta, és így is rossz, mi történt velem!

Szóval azt mondta, hogy nem volt kinyilatkoztatás, vagy Isten, vagy angyal, vagy egyéb olyan jogalany.

Azért jöttem, hogy hirdessem a visszatérő Jézus Krisztus által az merő véletlen, anélkül, hogy valaha készült, vagy akár anélkül, hogy valaha is elgondolkodott egy pillanatra, mielőtt 2008-ban.

Hogy teljesen őszinte legyek, azt kell mondanom, hogy soha nem sikerült, hogy olvassa el teljes körűen és hiánytalanul egész Bibliában az elsőtől az utolsó sor.

2008 óta Érdekelne ismét néhány részvételével, miközben már kissé elfeledett óta Cathe JOC, és ami sok időt, sőt évtizedek óta!

Ez egy rádióműsort 2008-ban beszélt a létrehozását gép Dél-Franciaországban, hogy hozzon létre az energia, de esetleg problémákat okozhat abban az esetben, egy fekete lyuk, ami a világ vége ami elindította bennem, hogy szükség van a kutatás a világ vége. És a fonal tű, kutatás kutatás a neten, azért jöttem, hogy a Bibliát.

És akkor, az életem megváltozott!

Aztán észrevettem valami nincs rendben a Föld, időjárás, a társadalom, a katasztrófák és a pénzügyek úgy tűnt, hogy új életet kezdjen a mélyreható átalakulás, és még egy igazi metamorfózis néhány súlyos következményekkel járhat, mint például összeomlott a tőzsde New York.

Szóval keresett és keresett, vizsgálták először megérteni a robbanás minden katasztrófák az időjárás, a talaj és az erőszak a férfiak láttam süllyedő lassan az őrület egyre halálos testvérgyilkos háborúk többek között a Közel-Keleten.

És akkor ez volt a terjeszkedés az iszlám világ, kiáltotta a kíváncsiságomat.

Bár én semmi ellen, muzulmánok vagy ellen életmód és kultúra a lakosság ellen a Közel-Keleten, vagy máshol.

Én azonban már jól látni ennek mértéke a migráció jelensége vezető ezeket az embereket, hogy hagyják el otthonaikat egy jobb élet máshol.

És ez a nép a keleti akik elfogták a kíváncsiságomat, amikor elvitték az utat a migráció egy jobb élet is.

Breaking populációk az utakon erősen interpellèrent lelkem és az elmém.

A modern kutatás és vizsgálat különösen az interneten, sikerült elemzések és összeállítások az információk, hogy megértsék és elfogadják az elképzelhetetlen a fejemben, úgy tűnt, hogy a keresztény szellem fordul elő a valóságban.

Mindent, ami tetszett nekem, hogy ütött az elmém és a lelkem volt tisztában volt magyarázat …

.

Nagyon láthatóan próféciák és bibliai figyelmeztető jelei a visszatérő Jézus Krisztus a földön.

 

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, az tény marad, hogy az idők végezetéig volt folyamatban.

 

A homokóra az idő már vissza, és a napokban voltunk most számozott.

.

Egy részem boldog volt ezzel a kinyilatkoztatás, a másik része az volt szomorú, mert az Apokalipszis a Biblia okozója a sok szenvedés a világban visszatérése előtt a mi Urunk Jézus Krisztus által.

És az utolsó részem nem volt hajlandó elhinni, annak ellenére, hogy minden teljesült próféciák és minden jel arról, hogy az Apokalipszis lehet a mi generációnk!

Szóval teljesen meg kellett keresni a bizonyítékokat és a bizonyítékok mégis több bizonyíték!

Annak ellenére, hogy a hit, szükségem bizonyítékokat a kinyilatkoztatás az Apokalipszis fontos az emberiség jövője!

.

Man kis hit, hogy én vagyok!

Mindig keresi a bizonyíték …!

.

De Isten lakozik életem gyerekkorom óta, és én az Istenbe vetett hit soha nem hagyott el engem.

Ez a sokk a kinyilatkoztatás, a jövő a mi Urunk Jézus Krisztus a mi generációnk, hogy az okozta a tudatalatti vágy bizonyítékokat.

Kerestem mindenhol naponta, különösen a számos könyv és cikk a neten, sok prédikátorok az idők végezetéig, a végső és tagadhatatlan bizonyíték arra, hogy Jézus Krisztus visszatér fizikailag uralkodni a Földön, és hogy ez a visszatérés jól mi generációnk.

Meg kell azonban mondanom, és azt mondják, hogy a kétezer éve a keresztények voltak benne, és biztos, hogy a visszatérő Jézus Krisztus volt a generációk.

.

És mégis tévedtek!

.

Tehát annak ellenére, hogy a nagysága a jelek és próféciák teljesülése, annak ellenére, hogy a teljesítése a jelek és próféciák exponenciális, mint a szülés fájdalmak.

Annak ellenére, hogy ez a lépcsőzetes jelek valaha is történt az elmúlt évszázadokban.

Annak ellenére, hogy a túlnyomó számú jelek és próféciák által ilyen nagyságrendű lehet az oka a véletlenre, egy kis kétség, azonban még mindig maradt bennem!

A nap, este és éjszaka gondolkodás és kutatás, hogy megszüntesse ezt az apró, apró kétség.

Ez kétségtelen, de volt köszönhető, hogy egy hatalmas, és bár hatalmas a tény önmagában söpört minden hitem, meggyőződésem, az elemzések és bizonyítékokat a bibliai próféciák és jelek készült.

Ez a tény megmérgezte az életem, olyannyira, hogy aludtam néhány órát minden este, hogy időt, hogy vizsgálja meg, és megérteni, hogy miért.

Egy kicsit olyan, mint a Tamás apostol, aki szükséges bizonyíték hinni a Jézus Krisztus feltámadása, szükségem van a bizonyíték, hogy megszüntessék a kis-és még a legkisebb kétség a visszatérő Jézus Krisztus a mi generáció.

Én feltétlenül kellett találnom

A válasz arra a kérdésre:

Ezért, ha a visszatérő Jézus Krisztus

A mi generációnk,

Az e pápa nem beszél!

.

Tehát, ha a pápa nem említette, hogy tévedek, és bárki, aki azt hiszi, hogy a visszatérő Jézus Krisztus a mi generációnk is rossz.

Be kell vallanom, hogy annak ellenére, hogy én hiszek, annak ellenére, hogy Isten lakozik az életemben gyerekkorom óta, még mindig kétséges, annak ellenére, hogy a meggyőző bizonyíték arra, hogy élünk minden nap.

Csak meg kellett ezt a rejtélyt, ami az volt, hogy annak ellenére, hogy saját elemzése, felmérések és kutatások, hogy már vitt a bizonyosság és bizonyítékok a hamarosan visszatér a mi Urunk Jézus Krisztus, nem tudtam még egy csipetnyi kétség.

Hogyan hirdetem a visszatérő Jézus Krisztus, ha lenne egy kétség!

Hogyan is tovább prédikálni a visszatérő Jézus Krisztus, ha a pápa nem beszélt!

.

Így egyikünk a pápa és én tévedtem!

.

Jelek szerint az elemzés még elő óta exponenciálisan május 14., 1948 (dátum létrehozásának Izrael Állam)

Hogyan tudnék én pusztán emberi kétlem jóhiszeműségét legutóbbi pápák!

Kétely és tagadja a pápa víziója az egyház nem egyszerűen szentségtörés!

Azt is kiközösítette magát az egyház!

És, hogy ne!

Péter volt az első vezető az egyház útján akarata a mi Urunk Jézus Krisztus által.

Ez maga Jézus Krisztus adta Peter feladata a vezető az egyház, és csak Jézus Krisztus képes eltávolítani a Péter utóda a terhelés lelki vezetője a templom.

A kétezer évvel, a katolikus egyház átadta a hit nemzedékről nemzedékre.

Ebben az utódai Péter és a plébánosok az egyházi tették a küldetése, hogy az egymást követő kormányok.

Azonban ez alatt a kétezer éves múltra tekint vissza, az egyház által elkövetett egyes cselekmények, amely nem lehet büszke, és így elszámoltatható lesz, hogy Jézus Krisztus az ő visszatérése. Bár a megbocsátás már biztosítja a bűnbánat!

Én keresztény vagyok, és katolikus, bár én járok templomba csak különleges alkalmakra.

Ennek ellenére, én magam néha csak minden lehetőséget, hogy egy kis időt a meditáció, hogy töltse fel az akkumulátort és az üzemanyagot az energia és az alázat.

Szóval nem kap el Istentől, vagy a hit, de nem tudom tartani a számat, és semmit sem mondani!

.

Ez erősebb, mint én!

.

Meg kell mozgatni, prédikálni, és felfedi az elemzés, hogy mindenki tud gondolkodni, és válaszd a saját útját.

II

WHO azok az állatok, az Apokalipszis

.

Először azt kell, hogy a korrekció, már korábban azt mondta, többek között a cikk a  Jézus második eljövetele Krisztus 14 VAGY 15 szeptember 2015! Az ünnepen trombiták  « , hogy az iszlám volt a fenevad a mélységből.

.

De meg vagyok győződve arról, hogy tévedett.

.

Inkább iszlám vallás Lucifer.

.

Muszlimok imádják Lucifer jóhiszeműen is meggyőzni arról, hogy imádják Istent!

.

Lucifer Isten akart lenni énekes is népe « muszlim » , hogy majdnem olyan sok, mint a csillagok a mennyben!

Miközben Isten népe « a zsidók » -ra csökken Peau de bosszúságára, és egyre inkább megtagadta fia, Jézus Krisztus!

A sorsa a muszlimok is a kezükben, akkor jöhet Jézus Krisztus menni Istenhez, vagy továbbra is imádják Lucifer.

Nem lehet megölni, keresztények, mert ők tagadják az iszlám, és azt állítják, hogy Isten szolgálatába!

Rendezett mindig kezdve maga előtt figyelte a szalma a szem jótékonysági muzulmán szomszéd, ebben a cikkben fogom nézd meg a gerenda, ami az enyém, és azok a keresztények!

Ez az én helyesbítés

.

Aujourd’hui mon prêche me conduit à vous révéler que mes recherches, analyses, enquêtes et réflexions longues et minutieuses, m’amènent à douter non seulement du Vatican et cela vous le savez déjà mais du Pape lui-même et de ces prédécesseurs. « LES PAPES ROIS »e

 

Pápák Kings a pápák, mivel a Lateráni Szerződés 1929-ben amely lehetővé tette a Vatikán egy állam.

 

Február 11., 1929 a pápa  Pius XI,  aki egyben az első pápa király a Vatikán.

 

1. Pius XI  -ben 1922-1939

2. Pius XII  1939-1958

3. John XXIII  of 1958-1963

4. Pál  1963-1978

5. I. János Pál  a 1978-1978

6. János Pál  1978-2005 (ami létezik a látás John apoc. 17)

7. Benedek  2005-2013 (aki kellett maradnia a rövid idő)

8.  François  2013  -ig a visszatérő Jézus Krisztus a prófécia szerint Malakiás püspök

 

Lásd a cikket:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Isten bocsássa meg nekem, ha tévedek!

 

A könyv az Apokalipszis írta Jean kiderül, sok dolog, és én ajánlom.

Ez a könyv az isteni inspiráció, a fejezetek és versek a különböző helyzetekben, amikor a történelem az ember, de az is a Jelenések könyvében, hogy az idők végezetéig, és ez az a tanulmány, amely dolgozok itt részben.

Különösen szeretném felhívni a figyelmet, hogy három fejezetet, hogy én nem önként besorolt ​​ahhoz, hogy jobban megértsék az elemzésem.

Ezek a fejezetek a 17., 13. és 16., hogy el tudja olvasni az oldal alján.

.

A

Az elképzelés farmer 17. fejezetében a Apokalipszis

Az elemzés

.

A fejezet elolvasása után annak fényében, amit tudunk, a katolikus egyház Vatikán, azt látjuk, hogy nyilván ez vonatkozik a katolikus egyház, hogy az idők végezetéig!

A fejezet elolvasása nem értelmezhető végéig, amikor a kinyilatkoztatás Isten.

Nők – A Nagy Prostituált

A leírás megfelel a Vatikán katolikus egyház « Róma », ezért « Vatikán »

A Scarlet fenevad a prostituált   hét feje és tíz szarva

Látni fogjuk a következtetést a cikk ez veres fenevad, hogy hordozza a prostituált … 

A hét fej egyaránt római hét dombnak, hanem hét királyok Vatikán

A hét királyok    ezért a pápák, mivel a lateráni megállapodások tette a Vatikán a királyságot

A tíz király      a vallási vezetők a más vallások, amellyel a pápa karbantartás vagy linkeket szövetségek. linkre, vagy vallások:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

A fenevad, aki egykor volt   az, ami emelkedik ki a mélységből, mint a vers volt, akkor 17,8 nem, akkor újra

A fenevad volt, és emelkedik a mélységből  minden bizonnyal a Vatikán, vagy ő húzza a szálakat.

A versek úgy tűnik, hogy írják le a volt Benedek pápa, különösen a versben 17,8, ami jól mutatja a fényt az ő lemondását, hogy a fenevad a mélységből a XVI Benedek pápa

benoc3aet-xvi-Mohamed-Ahmed Al-Tayeb-limam-de-la-mosquc3a9e al-Azhar cairo-du-

Benedek pápa a fenevad volt, és emelkedik a tenger és a mélységbe. 

Világos, hogy ez nagyon nehéz számomra elképzelni, mint egy katolikus keresztény, hogy ez az elemzés is akarta Isten 17. fejezete az idők végezetéig, de a tények úgy tűnik, hogy önmagukért beszélnek, és én kinyilatkoztatás Az elemzés látható egy igazi látványosság.

 

 

B 

13. fejezetében a könyv az Apokalipszis.

Az elemzés

A fenevad, hogy emelkedik a földből

.

A könyvben az Apokalipszis fejezet 13. vers 13,11 látunk más fenevadat, de nem emelkedik a tenger, de a Föld, és gyakorolja mindazokat a hatóság az első fenevad az ő jelenlétében.

Mindig ugyanabban az irányban az elemzés, megértjük, hogy itt ez a  fenevad a földből a   pápa Francis uralkodó jelenlétében volt Benedek pápa XVI.

Pope Francis, elutasítja attribútumok Pape (köpeny és cipőt), és még a nevét a pápa. Ez egyszerűen azt mondja a Róma püspöke és Egyes jelentések szerint még nem teljesítette kinevezés feltételei a pápaság.

Pope Francis a fenevad, hogy emelkedik a földből

 

Az első fenevad, hogy emelkedik a tenger

 

A vers 13:12, az angyal is beszél az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala, hogy természetesen az elemzés nem más, mint János Pál pápa ll , akik egy lőtt seb volt, hogy végzetes lehet.

De csodával határos módon menekült meg a haláltól, hogy a híres 13. május 1981!

Még a merénylő azt mondta, nem érti, hogy a pápa menekült meg a haláltól …. !

 

Tehát a fenevad a tenger az első fenevad, amely emelkedik a földből a második fenevad.

.

Összefoglalva, a hét királyok pápák mind kapcsolódnak a fenevad a tengerből, és a pápa Francis a második fenevad, amely emelkedik a Föld.

.

A legutóbbi pápák azok az állatok, az Apokalipszis!

.

De nem csak az állatok, mert emlékszem, van tíz király, hogy kell kombinálni a két vadállat (Benedek és Ferenc), valamint a tíz király a tíz vallási vezetők más vallások, amit már láttam ezeket a szövetségeket alatt János Pál pápa, XVI és most Francis.

A vezetők a hamis vallások, amelyek szövetségesei az állatok a Vatikán is szövetségre a vadállatok az Apokalipszis, amelynek célja, a harcot a valódi katolikus egyház a Jézus Krisztus egyháza.

.

C 

16. fejezet a könyv az Apokalipszis.

Az elemzés

 .

Ez a fejezet is nagyon fontos, mert világosan megmagyarázza a szenvedéseket Isten küld a földön.

16.13 A vers magyarázza a szövetség között, a trilógia  « a sárkány, a fenevad és a hamis próféta » , aki együtt kell működnie, hogy hatására a államfők a világ a második világháború ..

Ez a fejezet is nagyon fontos, mert világosan megmagyarázza a szenvedéseket és ítéletek, hogy Isten küld a földön.

.

Ez a büntetés!

.

Láttuk, hogy az állatok is, meg kell, hogy megtudja, ki a sárkány, amely a hamis próféta.

A sárkány     képvisel erőt, hogy még mindig él a rejtett el, és csak akkor jelennek meg, hogy lecsapjon a zsákmányt, és megöl egy támadása fúj, vagy lángok.

.

Ki a sárkány?

.

A hatáskör a kereskedelem, a nyersanyagok, a pénzügy, és a média, a birtokában bízik abban irányított, az árnyékban, a  »  szabadkőművesség « , amely arra szolgál, az « Illuminátusok » titkos társaság, hogy a szabályok a szabadkőművesség és uralja a világot.

A sárkány a hatáskörét érintő minden lény a világon, nyomor, éhínség, betegség, erőszak, forradalmak és háborúk váltott.

Muzulmánok azzal vádolják a keresztények és a zsidók szerencsétlenségek sújtják, és a zsidók és keresztények azzal vádolják a muzulmánok vissza ugyanazok a problémák.

Utóbbi célja a két állatok, a hamis próféta, és a sárkány az, hogy « férfi », és alszik kusza problémákat, hogy elvonja őket a Jézus Krisztus, aki eljön, hogy megmentsen minket.

A cél félig bevallott két vadállat, a hamis próféta és a sárkány, hogy hozzon létre egy új világrend romjain kereszténység a földön, hogy hozzon létre uralkodása a béke és a biztonság.

.

A valóságban akarnak rabszolgává ember!

.

A sárkány az inakat a háború, hogy az erő és a hatalom a gonosz, aki felfedi elleni küzdelem a Bárány!

 

A hamis próféta  Nem lehet megélni az idők végezetéig vezető, mert mint már láttuk a « vadállatok pápák » és a 10-Kings « vallási vezetők hamis vallások », amelyek ezt a szerepet.

Ez nem egy próféta, hogy az idők végezetéig, mint a Biblia beszél a hamis próféták, erre az időre, és nem a hamis próféta.

Mérlegelni kétezer éves történelem ott már csak egy hamis próféta annyira fontos, és olyan erős, hogy még mindig jelen van, és él minden elme.  Ez Muhammad   élén egy sokaság minden valószínűség ellenére biztosítja, hogy az igazi és végső próféta.

Lásd a lábléc

Tudjuk, hogy a 600 évvel Krisztus előtt, Daniel bejelentette érkezését a Messiás.

A történelem a világ arról tanúskodik, hogy ez a Messiás  « Jézus Krisztus » prófécia bejelentette, hogy vágja le, és ő nem lenne utódja.

.

Így nem kétséges Muhammad egy hamis próféta.

.

És mivel a sok ember « muszlim », aki tisztelni, azt mondhatjuk, hangos és egyértelmű, hogy Mohamed a hamis próféta Biblia

.

Fontos megjegyezni, hogy a muzulmánok az első áldozatai a hamis próféta.

Muszlimok áldozatai Stockholm-szindróma, ezért imádják a hamis próféta és követői, az iszlamisták!

.

Én minden muszlim, hogy jöjjön Krisztushoz kell menteni.

.

Iszlamisták a fegyveres szárnya és a hamis próféta, de gyötrelem és meghamisít napi sokaság a muszlimok.

Azt is kiváltott a szent háború a kereszténység ellen.

Mészárlások megtizedelt sok falu keresztények Afrikában és a kelet.

Egyházak is megrongálták, kifosztották és felgyújtották, az iszlamisták nem tartják tiszteletben semmit.

Férfiak, nők és gyermekek öltek meg Isten nevében ezek szolgái a Sátán.

 

PROOF kilenc

.

Mindez történik, és összeillik nagyon jól, de még mindig volt néhány bizonyítékot félek következményeit az elemzés a világra.

Tehát túl hitem, csoportosulások, hasonlóságok vannak tények, amelyek segítségével, ahogy alkot véleményt.

Itt kilenc kérdésre, bizonyítás « új » vagyok, talán nem rossz!

MIÉRT: A Kings a pápák elhagyta a papok száma csökkent a csepegtető, különösen Franciaországban vagy a pap gondoskodik a különböző plébániák önmagában (Jó reklám emelkedne sok hivatások!) A pápák önként cselekedett ellen az egyház azáltal, hogy meghal lassan. « Ez a tény »

MIÉRT: pápa 1960-ban megtagadta, hogy felfedje a harmadik titkát Fatima, ezért nem engedelmeskedik az akaratának a Boldogságos Szűz, a Vatikán is elismerte, mint a valódi megjelenése a Szűz. Pápa szándékosan nem engedelmeskedett Istennek. 1960 óta a pápák Kings hajlandók engedelmeskedni Istennek tudatosan « Tény »

MIÉRT: A királyok pápák támogatták, megvédték, sőt ösztönözni a humanizmus, hanem ösztönzi az embereket, hogy jöjjenek Jézus Krisztus szeretetét , és nem egy jogi aktus a szeretet. humanizmus helyeket férfi a központ az összes prioritásokra, ugyanakkor a keresztény Isten központjában helyezkedik el mindent! A humanista dicsőíti férfi, majd a keresztény dicsőíti Istent! « Ez a tény »

MIÉRT: A pápák Kings hagyja, kínzott és gyilkolt sokaság keresztények, mert elutasítják az iszlám. Nem csak hagyják szó nélkül, de felismeri az iszlám és más vallások hamis utak vezethet Istenhez. És elítélik sokaság a káprázat utak. « Ez tény. »

MIÉRT: L ast Pope Ferenc csak annyit mondott, Róma püspöke, és nem hajlandó azt a nevét, a pápa és viselni bizonyos tulajdonságokat. « Ez tény. »

MIÉRT: A pápák Kings nem volt hajlandó beszélni a közelgő vissza Jézus Krisztus, és az utolsó pápa tovább hallgatni ezt a tényt. Az első cél az irodájából még hajtja a katolikus egyház az, hogy felkészítse a férfiak számára a visszatérés az Úr Jézus Krisztus! « Ez tény. » 

MIÉRT: A pápák Kings úgy döntött, hogy a pápai trón egy fordított kereszt a hátán. Ami általában azt jelenti, hogy fordult a kabátok, és már nem szolgálják, Jézus Krisztus, hanem a Sátán. « Ez tény. »

MIÉRT:  Míg a törvény a pápai áldás készült a mutató-és a feszített személyzet már ő váltotta a mutatóujj és a kisujj kinyújtott, amelyről ismert, mint a jel a Sátán! « Ez tény. »

MIÉRT: A pápák Kings elfogadott royalty kompromisszum Sátánnal. Jézus Krisztus nem volt hajlandó az összes ajándékot a Sátán, amikor ő volt kitéve kísértésnek, a sivatagban. « Ez tény. »

.

KÖVETKEZTETÉS

 

Mindezek a tények tényszerű, valós és kézzelfogható, hogyan lehet a keresztények továbbra is elfogadják miután ő csukott szemmel!

Itt az ideje, hogy felébredjen, mielőtt még túl késő lenne.

Ne feledje, hogy Jézus Krisztus is elárulta tanács « High zsidó vallási testület »

Tehát az én Szeretett testvéreim Krisztusban, tisztában vagyok azzal, hogy kockára a lelkem, ha tévedek, de én Isten előtt a jogot, hogy ne ossza meg az elemzés.

Ha én úgy, mintha prédikálni felületesen, vagy tudom, hogy a végére a dolgok, hogy buzgó hitem, és megpróbálta felébreszteni a sokaságnak, és így hozzájárulhat, hogy mentse a legtöbb lelkek, még a kockázata az enyém.

Itt azt hiszem, már bebizonyították, hogy a pápák királyok « szándékosan » hamis pápák és az állatok az Apokalipszis.

 

Láttuk, hogy az asszony « A nagy prostituált »  az « a Vatikán katolikus egyház. »

Láttuk, hogy  a hét fej egyaránt « a római hét dombnak és a hét pápák Kings »

Láttuk, hogy a  »  Seven Kings  « a « hét pápák » , mivel a lateráni megállapodás Pius XI Benedek

Láttuk, hogy az első fenevad emelkedik a tenger volt a « János Pál pápa »

Láttuk, hogy  »  The Beast volt, és emelkedik a szakadék «  a  « Benedek pápa »

Láttuk, hogy  »  The Beast emelkedik a Föld «  a « pápa Francis »

Láttuk, hogy : « A tíz király » vannak « a 10 rendbeli hamis vallások » , aki a szövetséget és hűséget a fenevad « a pápák »

Láttuk, hogy a  »  hamis próféta «    volt a « Mohammed » testesítette meg a mai napon az iszlám és az iszlamisták.

Láttuk, hogy a « Sárkány » a « szabadkőművesség »    , amely arra szolgál, az « Illuminátusok »

.

Tehát, aki a Scarlet fenevad a prostituált

.

A skarlátvörös fenevad, hogy hordozza a prostituált a titkos társaság neve  az Illuminátusok   , mert ez a struktúra, amely életet ad és erőt, hogy a két vadállatok és a prostituált.

.

És kik ezek az illuminátusok  ?

.

Ez egy sátáni titkos társaság, melynek alapja áll egy elit globális társadalom a pénzügy, a politika, a média és a civil társadalom. Ő a vezetője a szabadkőművesek és irányítja a világot a színfalak mögött az ő hatásköre pénzügyi, technikai, technológiai, politikai és média.

A következtetés, meg tudjuk érteni, hogy ez a titkos társaság élén:

A nagymester a szabadkőművesség,

A két vadállat « volt Benedek pápa és a pápa Francis »

A tíz király fejére 10 hamis vallások, amelyek allegiances a két vadállatot  »

Ez teszi 13 fő, azaz a Chef   « antikrisztus » és a tizenkét apostolt!

13 -én apostol Hamis próféta, és mint Júdás, ő lázadó, és ellen mester  « antikrisztus »  és a rendszer. Tanítványai « iszlamisták » Így lesz az istentelen háború Armageddon.

Ismét Sátán Monkey Isten, mert Jézus Krisztus szintén tizenkét apostol hűséges, és tizenharmadik, aki elárulta

 

Tehát, aki a képmutató, az Antikrisztus, 

The Scarlet Beast

  

Azok, akiknek a világ ismeri hatóság csak egy ismert és elismert minden egyes ember, aki volt, vagy lesz hűséget!

Istentelen

Fontos részlet a képen,  Benedek készült a jele a Sátán nyíltan a nyilvánosság előtt

Ez a személy   « az antikrisztus, a skarlátvörös fenevad »  , amely felfedi magát, hogy Armageddon   volt Benedek pápa

Mert János azt mondja versben 17,8 Jelenések könyve:

17:08

A fenevad, a melyet láttál, volt és nincs többé. És az emelkedik ki a mélységbe, és menjen a kárhozat. És az a föld lakói, akiknek a neve nincs beírva az alapítvány a világ az élet könyvében, amikor íme a fenevad volt, és már nem , és mégis van. –

A háború Armageddon lesz a csata az Illuminátusok ellen hamis próféta « iszlám » által vezetett iszlám dzsihádista, akik nem hajlandók hűséget a vadállat!

Az 2014-ben meg kell látni bevezetni az összes feltételt a konfliktus elkerülhetetlen, és tervezett utolsó napjaiban az idők végezetéig  ami szerintem kerül sor 2015-ben.

Az illuminátusok először létre kell hoznia feszültségek, zavargások, a gyűlölet, növeli a szegénység és az egyenlőtlenség, hogy a kedélyek a tükröződéseket.

Ezután a fenevad, amelyet, újra enyhíteni a feszültséget, és segít létrehozni egy új világrend, amely megtagadja a hamis próféta « iszlamisták »

.

Természetesen ez nem jövendölés, de logikus következtetéseket levonni az elemzés.

Lehet, hogy tévedek, de lehet, hogy nem!

.

Azt is, hogy az Ön véleménye szerint itt az ideje, hogy kövesse a szíved, és megérteni, hogy mindazok, akik azt akarják, hogy az is lehet mondani, lovagolni, és elvezeti Önt a Sátán.

A szív, a hit és az ima, hogy Isten végigvezeti a sötétben.

Meg kell jegyezni, hogy a tíz király, akik szövetségesei az Illuminátusok célja, hogy hatására a legtöbb lelkek a Sátán.

Én ls is állatok az Apokalipszis a szövetségek.

A fenevad, a tíz király, a legaktívabb keresztények ellen az iszlám iszlám dzsihádista kifejezetten létre  a hamis próféta.

Az elsődleges és végső alapvető célja, a két állat, 10 állat szövetségek, a sárkány és a hamis próféta távol van a Jézus Krisztus és a hit, az egyház Jézus Krisztus

Ott minden bizonnyal a tárgyalások Sátán egy bizonyos szinten.

A lelkek és a Sátán Illuminati hatalom a Földön, de a sátán egy csaló, és végül minden rabszolga a pokolban!

Ezért fontos számunkra, szeretett Brothers and Sisters áruk Jézus Krisztusban megy a császárnak, ami a császáré, és Istennek, ami az Istené.

Nem utálom a muszlimok, vagy az iszlamisták, hanem imádkozzunk értük, mert elidegenedett Istentől elutasította Jézus Krisztus.

Imádkozzatok, hogy Isten legyen irgalmas és lehetővé teszi « a munkások a tizenegyedik órában  « , hogy jöjjön hozzá Jézus Krisztus által, mert ez az egyetlen út.

Segítse azokat, akik segítséget kérnek, szeretem azokat , akik gyűlölnek minket, megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és imádkozom, hogy a nevünket nem törlődnek az élet könyvébe.

Tartsa a hit, szeretett testvéreim Jézus Krisztusban, és imádkoznak naponta az idő közel van, és Jézus Krisztus visszatér.

Amíg a visszatérés az Úr már tudjuk, hogy 2014 lesz különösen nehéz lehet a világon, mivel az Advent a fájdalom exponenciális, így élénkebb és közelebb a szállítás.

Meg kell kérni Istent, hogy vezesse az életünket a Szentlélek, amíg a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

Ha, amint azt hiszem, a visszatérő Jézus Krisztus volt, hogy szeptemberben 2015 alkalmából az ünnep a trombiták, akkor van egy kicsit kevesebb, mint két év alatt, hogy a sötétben, hogy a visszatérés a hegyén olajbogyó a mi Urunk Jézus Krisztus által.

Van arra, hogy mielőtt a visszatérő Jézus Krisztus legyen az elragadtatás az Egyház, és a nap az Isten haragja.

Lehetséges, hogy az elragadtatás az Egyház fordul elő abban a pillanatban, néhány óra, vagy akár néhány hét vagy néhány hónap, vagy csak visszatérése előtt Jézus Krisztus.

Bátorság, szilárdan és előkészíti szeretett testvéreim Jézus Krisztusban, a nap Deliverance kéznél van, mert minden esetben, ez a mi generációnk!

Jézus Krisztus szeret minket, és ez az, hogy megmentsen bennünket, hogy hamarosan.

Isten áldjon meg szeretett.

Jézus Krisztus hamarosan, az biztos, és nagyon kevés az idő, hogy tájékoztassa, győzni, és hogy az állomány, a legtöbb elveszett bárányt.

.

Néhány jelentősebb mérföldkövet

Az idők végezetéig

.

A kutatás, felmérés, elemzés és mérlegelés, én található:

Az első jele a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus május 14, 1948

Az elején az elmúlt hét évben, « a hetedik hetében Daniel » szeptember 29-én 2008-ban a napon a tőzsdekrach New Yorkban.

A visszatérés a mi Üdvözítőnk, mester és a király Jézus Krisztus Isten Fia, a hónap szeptember 2015, 14 és 15-én az ünnep a trombiták.

Olvassa el a cikket: Jézus második eljövetele Krisztus 14 VAGY szeptember 15, 2015! Az ünnepen trombiták   »

Én nem eladni semmit, azt kérdezem, szeretett testvéreim és a barátok olvasók, kedves küldje el ezt a cikket, és a blog-címet minden a kapcsolatok és a barátok körül a világban, hogy te is katonái Krisztusnak és hogy a lehető legtöbb lélek van esélye, hogy kell menteni.

A béke, a szeretet és az öröm a szívében és otthonában várja az elragadtatás az Egyház néhány fizikai és dicsőséges visszatérése a mi Urunk Jézus Krisztus az Olajfák hegyén

.

Jelenések könyve 17. FEJEZET

.

17:01

Az egyik a hét angyal, a kinél a hét pohár vala, és szóla nékem, mondván: Jer, megmutatom néked az ítélet a nagy prostituált, aki sok vízen ül.

17:02

Kivel a föld királyai paráználkodtak, és a bort az ő paráznaság az a föld lakosai készült részeg.

17:03

Ő vitt el lélekben egy sivatagban. És láttam egy asszonyt ülni egy veres fenevad, teljes nevét, istenkáromlás, amelynek hét feje és tíz szarva.

17:04

Az asszony bíborba és vörös, valamint aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel. Tartotta a kezében egy arany pohár tele útálatosságokkal és erkölcstelenség az ő paráznaság.

17:05

Az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, az anyja parázna és utálatosságaik a föld.

17:06

Láttam, hogy az asszony részeg vala a szentek vérétől és a vér a mártírok Jézus. És látta, azt fogta a nagy csodálkozástól.

17:07

És az angyal azt mondta nekem: Miért estél néki csodálkozol? Én megmondom néked ez asszonynak titkát és a fenevad hordozza őt, a kinek hét feje és tíz szarva.

17:08

A fenevad, a melyet láttál, volt és nincs többé. És az emelkedik ki a mélységbe, és menjen a kárhozat. És az a föld lakói, akiknek a neve nincs beírva az alapítvány a világ az élet könyvében, amikor íme a fenevad volt, és már nem , és mégis van. –

17:09

És itt van az elme, a melyben van bölcseség. A hét fej hét hegy, amelyen az asszony ül.

17:10

És vannak hét királyt: öt elesett, az egyik, a másik még nem jött el, és amikor eljő, folytatni kell a rövid idő alatt.

17:11

És a fenevad volt, és nem maga a nyolcadik, és a hét, és megy a veszedelemre.

05:12

A tíz szarv, a melyet láttál, tíz király, akik még nem kaptak királyságot, de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal.

17:13

Ezek egy elme, és annak tartalmaznia kell erejüket és hatalmukat a fenevadnak.

05:14

Ezek hadakozik a Bárány, és a Bárány meggyőzi őket, mert uraknak Ura és királyoknak Királya, és felszólította, és választottak és hívek, akik vele vannak.

17:15

És monda nékem: A vizek, a melyeket láttál, ahol a parázna ül, népek azok és sokaságok és nemzetek és nyelvek.

05:16

A tíz szarv, a melyet láttál a fenevad, ezek utálják a prostituált, a sivár és csupasz, eszik annak húsát, és megégetik őt tűzzel.

05:17

Mert az Isten adta azoknak szívébe, hogy az ő célja, hogy egy elme, és adják az ő birodalmukat a fenevadnak, míg az Isten beszédei teljesíteni kell.

17:18

És az asszony, a melyet láttál, ama nagy város, amely uralkodik a föld királyai.

Forrás:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 ref #

 

Jelenések könyve 13. FEJEZET

 

13:01

És én álltam fel a homok a tenger, és látta, hogy emelkedik a tenger fenevad hét feje és tíz szarva, és az ő szarvain tíz korona, és az ő feje a nevét istenkáromlás.

13:02

A fenevad, a melyet láték, hasonló vala a leopárd, és az ő lába volt, mint azok a medve, és az ő szája, mint az oroszlán szája. A sárkány adá az ő erejét és trónját, és nagy hatalmat.

13:03

És látám, hogy egy az ő fejei közül mintegy halálos sebbel megsebesíttetett, és az ő halálos sebe meggyógyult. És az egész föld csodálta a fenevadat.

13:04

És imádták a sárkányt, hogy átadta a hatalmat a fenevadnak: és imádták a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda olyan, mint a vadállat, és aki tud harcolni ellene?

13:05

És adaték néki száj beszél arrogáns szavak és káromlás, és ő adott hatóság jár negyvenkét hónapig.

13:06

És kinyitotta a száját, a káromlás Isten ellen, hogy szidalmazza az ő nevét és az ő sátorát, és azokat, a kik a mennyben laknak.

13:07

És adaték néki, hogy a háború a szentek, és legyőzni őket. És kapott hatalmat minden törzs, nép, nyelv és nemzet.

13:08

És, hogy a földnek lakosai imádják őt, a kiknek neve nincs beírva az alapítvány a világ az élet könyvébe, a megöletett Bárány.

13:09

Ha valakinek van füle, hallja meg!

13:10

Ez visz fogságba rabságra mennek: aki öl, fegyverrel kell megöletni. Itt van a türelem és a hit a szentek.

01:11

Aztán megláttam a földön egy másik állat, ami két szarva volt, mint egy bárány, de úgy szól vala, mint a sárkány.

13:12

Ez gyakorolja mindazokat a hatóság az első fenevadat előtte, és is teszi a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult.

01:13

Ő nagy jeleket tesz, még akkor is így tűz alá az égből a földre, az emberek láttára.

13:14

És megtéveszti azokat, akik a földön laknak azok a jelek, amit kapott, hogy nem jelenlétében a fenevad, és azt mondta az a föld lakói, hogy egy kép a fenevad, aki megsebesült a kardot, és élt .

13:15

És kapott levegőt, hogy a kép a fenevad, hogy a fenevad képe szóljon is, ami annyi, mint akik nem imádják a fenevad képét meg kell ölni

13:16

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabad és szolga, hogy kap egy jelet, hogy jobb, vagy a homlokukra,

01:17

és hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a védjegy, a neve a fenevad számát vagy nevét.

01:18

Itt van a bölcsesség. Hadd aki megértése kiszámításához a fenevad számát.Mert az ember számát, és az ő száma Hatszáz hatvan és hat.

Forrás

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 ref #

 

Jelenések könyve 16. FEJEZET

 

16.1

És hallék nagy szózatot a templomból mondja vala a hét angyalnak: Menjetek el és töltsétek ki a földre a hét tálak az Isten haragja.

16:02

Az első ment, és kitölté az ő poharát a földre. És rosszindulatú és fájdalmas fekély azokon az embereken, volt a fenevad bélyege, és imádták annak képét.

16:03

A második angyal is kitölté az ő poharát a tengerbe, és ez lett a vér, mint egy halott ember, és minden élőlény meghalt, mindent a tengerbe

16:04

A harmadik angyal is kitölté az ő poharát a folyóvizekbe és a vizek. És vérré.

16:05

És hallottam, hogy a vizek angyala ezt mondja vala: Igaz vagy Uram, és voltál, O Holy One, mivelhogy megítélni így.

16:06

Mert ontották vérét szentek és próféták adál nékik vért inni: ők méltók.

16:07

És hallottam az oltárról ezt mondja, még így is, Uram, mindenható Isten, az ítéletek igazak és igazságosak.

16:08

A negyedik angyal is kiöntötte csészéjét a napot. És adaték néki, hogy az embereket tikkaszsza tűz;

16:09

És tikkadának nagy hő, és káromolták az Isten nevét, a kinek hatalma vala e csapásokon, és nem tértek meg, hogy dicsőséget adjanak neki.

16:10

Az ötödik angyal is kiöntötte csészéjét a trónra a fenevad. És az õ országa setét, és lerágott nyelvüket a fájdalom,

16:11

és káromolták a menny Istenét, mert a fájdalmak és sebek, és nem bánták meg a tetteit.

04:12

A hatodik angyal is kitölté az ő poharát a nagy folyóvízre. És a víz kiszáradt, hogy az út a királyok kelet felől lehet készíteni.

16:13

És láttam ki a száját a sárkány és a száját a fenevad és a szájából és a hamis próféta, a három tisztátalan lelkek, mint a békák.

16:14

Mert az ördögi lelkek, akik jeleket, ami megy tovább egészen a királyok az egész világ, hogy összegyűjtse azokat a csatát, hogy a nagy nap a mindenható Isten.

04:15

Íme, eljövök, mint a tolvaj. Boldog, aki vigyáz és őrzi az ő ruháit, nehogy járni meztelenül, és látni a szégyen! –

16:16

Összegyűjtötték őket arra a helyre hívják a héber nyelv Armageddon.

16:17

A hetedik angyal is kitölté az ő poharát a levegőbe. És kiment a templomból, a trón, hangos szóval mondván: Meglett!

04:18

És ott voltak villámlások és szózatok és mennydörgések, és egy nagy földrengés, mint a soha nem volt, mióta az emberek a földön vannak, olyan nagy földrengés

16:19

És a nagy város három részre szakadt, és a pogányok városai esett, és Isten emlékezett a nagy Babilon, hogy adok neki a pohár bort az õ felgerjedt haragja.

04:20

És minden sziget elmenekült, és a hegyek nem található.

04:21

És nagy jégeső, minden követ a tömeg egy tehetség, jött le a mennyből az emberekre: a férfiak és káromlák az Istent, mert a pestis a jégeső, mert annak csapása volt.

Forrás

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 ref #

Isten áldja meg

.

A munkások a tizenegyedik órában

.

A példázat a tizenegyedik óra:
. Matthew (20:1-16)

Jézus mondta ezt a példázatot:


A mennyek országa olyan, mint a mester, aki kiment hajnalban felvenni munkásokat az ő szőlő.


Kezdett egyetérteni velük a fizetése egy érme a nap, elküldte őket a szőlőjébe (…)


Röviddel azelőtt, hogy a végén a nap, újra kiment, és megállapította, a többi munkavállaló.


Azt mondta nekik: « Miért ott egész nap csinál semmit? »


Azt mondta neki: « Mert senki sem fogadott meg minket.

« Azt mondta nekik: » Menjetek ti is az én szőlő. « 

Amikor este lett, mindegyik megkapta a fizetését. 

 

Azok, akik késve érkezett a nap kapott egy ezüst érme …


Azok, akik korán kezdődött a reggel kapott ugyanaz … és récriminèrent ellen a mester a domain:


« Nem jöttek egy óra munka, és ad nekik egyenlő közülünk, akik viselik a terhét a nap és a meleg! » De a mester válaszolt egyikük, « Barátom, én neked semmi rosszat. 

 

Hát nem ért egyet velem egy dénár? 

 

Ne Jogom van azt tenni, amit szeretnék a saját? Fogsz meg egy irigy szemmel, mert én jó vagyok? « 

Vagy cikkek

A fenevad a Vatikán a rajt után a XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Szeretett testvéreim a Krisztus Jézusban

.

Nézzük meg, hogy a Vatikán, és különösen figyeli, mi lesz a korábbi Benedek pápa.

És arra figyelmeztetnek, hogy csak Jézus Krisztus távolítsa el a terhet a pápa egyházi vezető, és csak Jézus Krisztus tudja győzni, és legyőzni a fenevad, a sárkány, a hamis próféta, és a tíz király.

És mi is legyőzni a templom a mi Urunk Jézus Krisztus által.

Hamarosan ez a 14. fejezet a könyv az Apokalipszis fog csinálni, és véleményem szerint ez az ünnep a kürtök 2015, hagytam, hogy olvasni és gondolkodni az életed, de ne feledje, kiválasztása előtt az utat, hogy olvasta a cikket link  Dare hit Istenben és Jézus Krisztusban!

14:01

Látám, és ímé egy Bárány áll vala Sion hegyén, és ő vele száz negyvennégy ezer, miután ő nevét és az ő Atyjának neve írva a homlokukra.

14:02

És hallottam egy hangot az égből, mint a harsogó rohanó vizek, és mint a hang egy nagy mennydörgés: a szózat, a melyet hallottam, olyan volt, mint a hárfások játszott a hárfát.

14:03

És énekeltek új éneket a királyiszék előtt, és mielőtt a négy élőlény és a vének. És senki meg nem tanulhatja vala azt az éneket, kivéve a száz negyvennégy ezer, a kik áron vétettek meg a földről.

14:04

Ők azok, akik nem szennyezték a nőkkel, mert szüzek, ezek követik a Bárányt, bárhová is megy. Ezek áron vétettek meg az emberek közül, hogy zsengéje Istennek és a Báránynak;

14:05

És szájukban nem nem találtatott álnokság; mert hiba nélkül.

14:06

Láttam egy másik angyalt repülni az ég közepén, miután az örök evangéliumot prédikálni azoknak, akik a föld lakosainak, hogy minden nemzetségnek és ágazatnak, és nyelvnek és népnek.

14:07

Azt mondta, egy szóval: Féljétek az Istent, és adjatok neki dicsőséget, mert az õ ítéletének órája eljött: és imádjátok azt, aki teremtette a mennyet és a földet, a tengert és a vizek forrásait .

14:08

És egy másik, egy másik angyal követte, mondván, Babilon Elesett, elesett, a nagy Babilon, amely lehetővé tette inni minden pogány a haragjának borából paráznaságával!

14:09

És egy másik, egy harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és megkapja a bélyegét a homlokára vagy kezére,

14:10

ő maga is inni a bort Isten haragja kiárad nélkül elegyet a csésze haragját, és azt kell gyötörték a tűz és kénkő előtt a szent angyalok és a Bárány előtt.

14:11

És a füst a gyötrelem emelkedik örökkön örökké: és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, akik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét.

02:12

Itt van a szenteknek békességes tűrése, akik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét.

02:13

És hallottam egy hangot az égből, mondván: Írd meg: Boldogok a halottak, az Úrban halnak meg! Igen, mondja a Lélek, mert lehet pihenni a saját munkájával, tetteik követik őket.

14:14

Látám, és ímé vala egy fehér felhő, és a felhőn üle valaki, hasonló vala a fia az ember, a fején arany korona, és a kezében éles sarló.

02:15

És más angyal jöve ki a templomból, nagy szóval kiáltván hangon neki, hogy ült a felhő, hang a sarló és arat, az óra, hogy élvezzék is jött, mert a betakarítás a föld megérett.

02:16

És a ki a felhőn ül tolóerő sarlóját a földön. És a föld kiaknázni.

02:17

És más angyal jöve ki a templomból, amely a mennyben van, és ő is volt egy éles sarló.

14:18

És egy másik angyal, akinek hatalma vala a tűzön, jött az oltárról, és sírt hangosan, hogy azt, aki az éles sarló hangot, mondván, tolóerő a te éles sarló, és összegyűjti a klaszterek a szőlő a föld, neki szőlő teljesen érett.

02:19

És az angyal tolóerő sarlóját a földön. És összegyűjtötte a szőlő a föld, és vesd be a nagy szőlő az Isten haragja.

02:20

És a sajtót volt kitaposott anélkül, hogy a város, és vér jöve ki a borsajtóból a lovat kantár, a távolság 1600 stadionok.

Isten vigyázz mindannyiunkat, és áldását adta ránk

Győztes

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.