Knjiga – pridigar Vrnitev kralja

 

Moji dragi bralci lastnina blogu.

 

Z veseljem sporočamo objavo moji knjigi, katere naslov je enak kot v blogu « Pridigar Vrnitev kralja »

Lahko že naročite uredniku « Edilivre », preden je v knjigarnah

Naslov knjige: « The Preacher Vrnitev kralja »
Editions Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2nd Floor

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50
Internet Kontakt: http://www.edilivre.com/contacts

Pokrov

 

Krščanstvo v naši družbi je zanemarjena, zapuščeni in žrtvovali za interese humanizma, v imenu katere smo ugotovili, da smo postopoma « izbrisanih », in da so naše cerkve porušili. Najdemo enako izjemen vzpon islama po celem svetu.

 

Če si prebral moj blog delovnih mest, saj veš, da je to znanilec močni znaki skorajšnji vrnitvi našega Gospoda in kralja Jezusa Kristusa.

 

Torej, da bi se čim več posnetkov, moramo vsi narediti vse, kar je v naši moči, da bi svet vedel, in razumeti, da je Jezus Kristus Kralj sveta in je kmalu nazaj, da presodi, moške in narode.

 

Zato sem ustvaril ta blog in hvala toplo, da obiščete in prebral moje članke.

 

Blog je sedaj obiskalo približno 500-krat na dan. To bi bilo mogoče šteti za pravi uspeh.

 

Ampak, to ni dovolj za povedati svetu vrnitev kralja Jezusa Kristusa in zato sem se odločil napisati knjigo, tako da je največje število ni dostop do interneta obveščeni in da lahko vsakdo odloči, njegova duša in zavest poti hoče slediti.

 

V naši temni družbi, je naša vera dokazana in mnogi menijo, zapuščeni od Boga, vendar vam zagotavljam, da je ni.

 

Bog nas nikoli opustila, on nas ljubi dovolj, da so dovoljeni svojega sina, ki je čista ljubezen, je prišel na Zemljo in tam je zlorabljena, žalili, scourged in končno v groznih trpljenju biti križan in pribili na podaji s smrtjo, da nas reši.

 

Ampak žal smo poplavljena z lažnimi doktrine, lažnih prerokov in lažne bogove, ki motijo ​​naše vizije Boga in so nas vzeli zabloda poti.

 

Zato sem želel, da bi mojo knjigo bralcem nešteto dokazil o obstoju Boga in njegovega edinega sina Jezusa Kristusa. To je tako, da so vsi bolj « verniki, ampak sachants ».

 

Moja knjiga je razvidno, da je Bog, ki je ustvaril vesolje in vse, kar je v njem. Prav tako dokazuje božanskost Jezusa Kristusa in njegovo skorajšnjo vrnitev na Zemljo.

 

Medtem ko ni knjiga o zgodovini ali znanosti, pojasnjuje človekovo potovanje od svojega začetka do vrnitve na rajskem vrtu v vladavino Jezusa Kristusa in pogled v prihodnost Človek po vladavine Jezusa Kristusa.

 

Določa tudi prerokbe o koncu časov in omogoča, da vedo največ naše pričakovanje vrnitve našega Gospoda Jezusa Kristusa.

 

Pomembno je, in celo nujno, da se odmor v življenju, da bi ocenili, kaj je pomembno in ključnega pomena v življenju. To je tisto, kar vas vabim, da to storite z branjem mojo knjigo.

 

Jezus Kristus je kmalu vrnil, da presodi, moške in narode, je gotovost, ampak prej zelo težki dnevi so vedno hitting Zemljo in človeštvo. Branje knjige vam lahko pripravite na obraz teh težkih časih, da smo še vedno prečkati.

 

Krpanje Ograje vam omogoča, da potrdite, da so vse naše težave neprestano raste že več let. Vendar smo obrazložitev in je v knjigi.

 

Vabim vas, ne samo, da preberete mojo knjigo, ampak tudi, da bi bilo znano, da več lahko preberete in spoznali, da je resnica ni vsakdanja stvarnost smo pojasnili našo ateistični družbo.

 

Bodimo vsi vojaki Jezusa Kristusa, da je naša krščanska dolžnost in se goreče prizadevajo za javnost dobro besedo « Jezus Kristus je kmalu vrnil »

 

Vse je mogoče shraniti, če pridejo h Kristusu skozi krst in kesanja.

 

To naj bi nam soočiti z dejstvi in ​​ugotovili, da živimo v svetu, za več časa, let, kot trdi, kot posameznike.

 

To so dnevne vaje in naravne nesreče, kot so Pretirano velik hudourniškega deževja, poplave, neurja, nesreče, potresi, orkani, cikloni, požari, vulkanski izbruhi.

 

Vendar pa je tudi vsako leto za več let brez znanih smrtnih žrtev na milijon prebivalcev, ker ribe, ptice, živali in divje živali po vsem planetu.

 

So tudi vojne in oglušujoč hrup iz svetovne vojne, nasilje, izguba vrednot in morale.

 

In to je tudi spiralno radikalizem in islamski ekstremizem, katerega fanatiki pobili člane krščanske ljudi in se zavezati skrunitev, vandalizem, požig in uničenje cerkva.

 

Da ne omenjam znatno zmanjšanje katoliške Cerkve duhovnikov.

 

Vseh teh zlo moramo dodati globalno uničenje, ki je naseljeno po celem svetu, saj borznem zlomu leta 29. septembra 2008, ki povzročajo lakoto in bedo povsod, vpliv je še toliko bolj pomembno, saj se svetovno prebivalstvo povečalo z dveh in pol milijarde prebivalcev v letu 1950 na več kot sedem milijard v letu 2012, samo 63 let.

 

Celo Vatikan je bil med Svetim sedežem in katoliške cerkve je postal smrdljiv kraj, kjer je Jezus Kristus postal preprost pripomoček ali kos vatikanskem muzeju.

 

Vse to je razloženo v knjigi.

 

Vsi, ki me poznajo vedo, da nikoli ne obupajte, saj nobena gora je nepremagljiva in da bi še naprej delovala sporočamo toliko dobro novico o skorajšnji Vrnitev kralja Jezusa Kristusa.

 

Za tiste, ki želijo vedeti, kdo sem:

 

Tukaj na kratko majhen del moje biografije.

 

Sin portugalskega električar izselil v Francijo leta 1957, sem odraščal v katoliški izobraževanja, katekizem, občestva in JOC (Mladi krščanski delavcev).

 

Ta nauk mi je dala krščansko človek standard.

 

Vedno sem se potrudil, pa tudi, kot sem bil sposoben voditi zdravo življenje v Božjo ljubezen in spoštovanje njenih zakonov (ne da bi bil svetnik!)

 

Moram reči, da je Bog od mojega otroštva je bila vedno del mojega življenja. On je zaupnik, prijatelj, svetovalec in nepogrešljiva pomoč v vsakdanjem življenju.

 

Med zelo dolgo del mojega življenja, da sem imela zelo težko in zapleteno delo in Bog naredil veliko čudežev, da me živ v tem nevarnem karieri.

 

Torej, nimam nobenih skrivnosti pred Bogom in imam popolno in absolutno zaupanje v njega.

 

Bog pa izkazuje svojo ljubezen me ves čas in mi daje njegovo pomoč v vsakdanjem življenju. Zagotavljam vam, da je to čisto veselje, da se počutijo ljubil in pomagal od Boga.

 

Torej, želim biti tam tudi Bogu v ponižni majhni meri priča njegovi ljubezni do nas in skorajšnji vrnitvi na Zemljo svojega edinega sina Jezusa Kristusa.

 

Leta 2009 ga je merest naključju sem spoznal, da smo živeli v poznih svetopisemskih časih, ki bodo vodile k vrnitvi Jezusa Kristusa.

 

Seveda je dober kristjan sem se naučil tudi dan bo katekizem prišel konec sveta in da dan Bog se bo vrnil na Zemljo, da presodi vse človeštvo.

 

Pred razumsko sprejeti vrnitev Jezusa Kristusa je bila načrtovana tudi za našo generacijo, sem veliko analizirali in še vse preroške znake s oznani konec časov in vrnitev Jezusa Kristusa na Zemlji.

 

Končno sem moral iti na dokaze in ugotovili, da so vsi znaki in prerokbe končnih časov napoveduje vrnitev Jezusa Kristusa, so dosegli vsak dan in da bi to kakorkoli biti naključje, saj je Število prerokbe, ki opravljajo bilo pomembno.

 

To se je korenito spremenilo moje življenje in zato sem se odločil, da ustvarite ta blog « Pridigar Vrnitev kralja », ki sem ga objavil številne članke v vseh jezikih, da obvesti vse človeštvo to čudovito dogodek in prispevati tudi prebujenje krščanskem svetu, tako da lahko vsakdo pripravi svojo um in dušo vrnitev Jezusa Kristusa, našega Gospoda in kralja, edini sin Boga.

 

Cilj Moja knjiga pokazati bralcu obstoj Boga, božanstvo Jezusa Kristusa, da pojasni evolucijo človeka do Boga in za obveščanje največje število tega čudovitega vrnitvi našega Glory Gospod Jezus Kristus za njegovo tisočletno vladavino.

 

Tam je varnost na tem apokaliptični svet je, da je Jezus Kristus kmalu vrača.

 

To je pomembno in nujno, da se spomnimo, da je Jezus Kristus je rekel:»Jaz sem pot, resnica in življenje, nihče ne pride k Očetu razen po meni. »

 

Če tega ne boste storili, vam krstiti in mnogi pridejo h Kristusu, ki se shranijo.

 

Kmalu bo prepozno in ne bo vsem Zemlja jok in solze vseh zamudnikov.

 

Vas prosim, da predstavim mojo knjigo za vse vaše starše, prijatelje, odnosov, stikov in vseh socialnih omrežij za vse, da bi tudi vedeti in delili obrniti Božjo ljubezen in shranjena.

Bog nas ljubi in ljubi njegov edini Sin Jezus Kristus se bo kmalu vrnil na Zemljo za vrnitev v rajskem vrtu za vse tiste, ki so prišli k njemu.

Ozadje Heart hvala za vse, kar delate za ljubezen in slavo Boga in Jezusa Kristusa!

Bog vas blagoslovi in ​​vam omogoča, da delo za ljubezen in slavo Jezusa Kristusa.

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :