DÉU PROTEGEIXI ELS CRISTIANS D’AL-KOCH!

 4472788_3_cbbb_un-de-milícia-cristians-la-village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Aquest any 2015, com vaig dir en el meu article del 01 de gener (Cap enllaç  aquí  )  que viu i viurà un altre molt forts moments de la final dels temps, perquè gran és el retorn de Jesucrist és a prop i esdeveniments són forts , potent, clara i explosiva. 

 

Una mirada als anys passats i l’evidència extraordinària catastròfic de la situació global en totes les àrees se’ns presenta d’una manera tan clar que cal ser cec per no veure o mala fe com llum sembla fosc.

 

En el primer trimestre de 2015, Déu conscienciar la humanitat (enllaç aquí ) experimentem el dolor profetitzat en la Bíblia que anuncia el retorn a la Terra del seu únic fill, i Estimat, Jesucrist, el nostre Salvador i el nostre Rei que tornarà amb nosaltres per governar el món durant els mil anys que ens separen de la sentència definitiva.

 

Hem d’entendre que estem vivint en els últims anys, els meus germans i germanes del món cristià estimats, el temps de la persecució i de la fe.

 

La persecució dels cristians és ara global i en gran escala per les guerres civils, actes terroristes i física, moral i verbal.

 

ISLAM faci pensar de la manera oriental, condemna la ràbia i ferocitat pels esdeveniments sagnants, les caricatures del seu profeta Mohamed,que van tan lluny com per cremar la bandera de la nostra estimada França i degraden les nostres ambaixades.

 

Com llavors podem tenir respecte per les hordes de fanàtics que criden brutalment « mort » als cristians i francès.

 

Com podem tenir respecte per un exèrcit de fanàtics assedegats de sang i els ximples en el nom d’un Déu que ells anomenen Al·là matar els seus germans i germanes musulmans tolerants i de ment oberta i els nostres germans i germanes cristians d’Orient .

 

Com podem exigir el respecte als éssers vils que violin mutilar i matar els que es neguen a sotmetre a les lleis bàrbares destinades a que « l’home » esclau de fanàtics que són amb el propòsit de envilir l’home a acceptar una vida d’esclavitud.

 

Cal reconèixer que aquests éssers menyspreables, els fanàtics, els islamistes i terroristes tracten d’aconseguir per la força, la guerra i el terror, una nova civilització a la Terra « ISLAM » .

 

Així que cal dir i aclarir aquestes hordes salvatges de terroristes islamistes fanàtics si decideixen tornar a patrocinar o dur a terme atacs al país dels drets humans i del ciutadà la « FRANÇA », o cada ésser és lliure viure la seva fe, la seva religió i la seva cultura en el respecte de les llibertats i les lleis de la República individuals , deixem en cap cas crims impunes comesos a França ia tot el món contra el poble de França, els seus valors i la seva República .

 

TEMPS DE PAU   

La resposta de França sempre serà  per la seva Llei i Justícia i la seva força sempre serà la seva Llei i Justícia.

 

TEMPS DE GUERRA

DÉU apiadar DELS NOSTRES ENEMICS !!!

 

 

Les lleis de la República són seculars i els musulmans de França, francès nascut viu com qualsevol francès en compliment de les lleis de la República, les seves tradicions i els seus costums, el seu culte, culturals i republicanes.

 

Per als musulmans es converteixen en francès per la nacionalitat francesa que s’han acceptat els valors, les lleis i costums dels Estats Units i França i la seva República i han de complir.

 

Per als no musulmans francesos residents a França que ja no acceptenels valors i les lleis de la República Francesa, que tenen un problemaque la seva responsabilitat de resoldre.

 

El Pacífic i pacifistes francès.

Tranquil perquè viuen en pau

Els pacifistes perquè ajuden als altres a viure en pau

 

Nosaltres, el francès, són homes i dones de pau vivim en pau i en nom de la pau i l’amor donem la benvinguda a les víctimes de la tirania i ajudant en el marc de la « ONU » i totes les persones necessitades víctimes de tirans i bojos sanguinaris.

Per atacar a França i les seves persones és un crim contra la pau i l’amor de Déu i mai quedaran impunes!

 

Islamistes,

 

No toqueu els meus germans francesos, jueus, musulmans, ateus, cristians o de qualsevol religió en absolut!

 

Fanàtics i terroristes islamistes, vostès que estan advocant jihad contra la nostra civilització i de la nostra societat, el càstig és a prop i vindrà del cel .

 

Serà gran i serà complert

per la voluntat de Déu!

 

Islamistes, a continuació, li sembla Déu que t’ajudi i romandran sords a les seves oracions i les seves llàgrimes.

 

Penediu-vos o veure el cel!

 

Per a totes les desafortunades víctimes d’aquests maleïts bojos, vull dir-los que Déu veu el seu sofriment i que el dia de l’alliberament és a prop, llavors la seva recompensa és gran.

 

Precaució, valor, paciència i l’oració.

 

Estimats germans i germanes en Crist, Déu ens estima i ens ajudarà, ja que ajuda als nostres germans i germanes d’AL-KOCH que és un oasi de pau i amor a l’infern de l’Iraq!

Enllaç a l’article de premsa cristians Al-Koch   AQUÍ 

 

 

Déu beneeixi a totes les persones de bona voluntat.

Amor, pau i alegria en els cors i en els grups de pressió en anticipació del retorn en glòria a la terra de nostre Senyor Jesucrist.

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :