THE Balik deui OF domba THE IN 2016!

emblem_of_the_holy_see-svg (1)

Yesus Kristus,

Hiji Gusti, hiji Bumi, hiji Jalma.

 

Alkitab ngabejaan urang yen Allah « nyaeta » jeung yén manéhna nyiptakeun alam semesta, bumi jeung manusa.

 

Dumasar kana kalénder Ibrani urang bakal taun ieu 2016, nu 5777 thtaun kreasi umat manusa ku Allah.

 

Naon ngaku mana ngalawan ilmiah pseudo-bukti ku tracing manusa leuwih ti sajuta taun.

 

Sapanjang sajarah, Alkitab diajar lalaki tetep thread ieu union antara Allah jeung manusa.

 

Alas, lalaki tinimbang lalaki deukeut ka Allah ku pangajaran ieu geus terus pindah jauh.

 

Najan pangajaran tina Kitab Suci, loba misconceptions geus mecenghul leuwih sajarah umat manusa. Aya éta nyembah panonpoe, bulan jeung deities imajinér spooky. Lalaki komo geus dipuja minangka déwa dina conto tina pharaohs.

 

Tapi man dunya modern ieu komo salajengna nu ngahina ka Allah! man geus saukur ditampik panyipta anak atawa lalaki parah tindakan saolah-olah Allah teu aya.

 

Jadi Allah teu hadir dina pikiran manusa modern, manusa mimitian impian tina jadi dewa a.

 

Perancis sanajan Clovis jeung Joan of Arc, geus terus kalakuan cucungah Allah sakuliah jujutanana (nu Uchiha of Protestan dina St. Bartholomew, hunts dukun, arrests jeung executions tina Templars jeung Jeanne arc jsb ..) jeung Perancis geus pamustunganana dileupaskeun Allah state salila taun 1789 revolusi.

 

Républik geus hayang ngajalankeun Allah ti kahirupan Perancis di taun 1789 jeung urang nempo mana pamustunganana ngabalukarkeun.

 

227 warsih saterusna, Perancis ieu ruined, nyerang jeung dispossessed tina sipat-Na ku penjajah pseudo-damai ieu anu tampi salaku signifikan, ditulungan, housed, fed, cared haratis komo mayar bulanan ku pajeg urang!

 

Tapi Perancis anu dipikaresep hirup « dina kamiskinan » sanajan hiji karya mindeng nyeri jeung beban leuwih beurat dina anggaran kulawarga meager, « dina kasangsaraan » lamun struck ku pangangguran.

 

Dina pangsiun sipatna pangalusna di precarious jeung di awon dina kasangsaraan sanggeus hirup lila gawe biasana pisan nyeri.

 

Urang Perancis nu stigmatized jeung dikutuk ka kerawanan jeung kasangsaraan pikeun kapentingan ieu penjajah asing jeung nu maranéhanana kapaksa ku pamaréntah hirup babarengan.

 

set hirup ieu ngabogaan biaya jeung eta jelema Perancis anu ngarojong ka ngilu gede « Pajeg, pajeg, waragad jeung ongkos sok leuwih penting, sedengkeun mangpaat sosial ngurangan ka titik nu urang Perancis boga kasusah gede di perlakuan.

 

Présidén François Hollande geus komo, sahenteuna dina kitab-Na ex-Jeng, dihina urang-Na ku ngaran eta: « The toothless ».

 

babasan ieu ngerakeun, ngerakeun, humiliating jeung ngahina Singa kaasup cerminan kanyataanana, sabab éta téh bener nu Perancis teu bisa dudung bener.

 

Biaya perawatan dental jeung dentures mindeng prohibitive pikeun jalma hirup di kamiskinan jeung kasangsaraan, sarta maranehna sabenerna mindeng mahluk toothless.

 

Ku ngalawan perlakuan ieu jeung dentures bébas sadaya ieu penjajah asing!

 

Urang Kristen ngarti yén éta téh henteuna Allah dina kahirupan Perancis nu dipingpin urang kaayaan apocalyptic ieu.

 

Jeung nyieun urang ngarti, Allah hayang ieu asing « penjajah » anu ti agama Lucifer « Islam ».

 

Salaku urang nempo unggal poé urang hirup di jaman ahir sarta maranéhanana baris mungkas jeung balikna Gusti urang jeung Raja Yesus Kristus.

 

Kuring boga harepan gede nu mulang ieu bulan September atawa bulan Oktober 2016

 

Tapi urang kudu mikawanoh tangka simkuring ngaraos geus salah jeung teu bisa ngaluarkeun nu waktu ieu Kami masih salah.

 

Alas, urang bisa jadi kudu ngadagoan sababaraha dekade balikna Gusti.

 

Tapi kuring asa teu alatan nyeri ieu dimimitian (nu undeniable) jeung maranehna nyerang jeung gaya gede saprak September 29 2008.

 

Urang oge nyaho yén maranéhanana baris worsen beuki balik dina kamulyaan Yesus Kristus saprak-Na mulang kudu saperti dina ngilu of ngalahirkeun.

 

Jadi nyeri nyaeta kutang jeung ngan bisa worsen leuwih!

 

Lamun Yesus Kristus mulih taun ieu 2016, urang baris geura-giru bisa dibébaskeun ti sadaya ngilu ieu hirup. Ieu téh ku kituna penting pikeun tetep di komuni jeung Allah ngaliwatan solat nanyakeun for hampura saban poé salila dosa urang, kasalahan urang, kasalahan urang, amal jahat urang jeung pikiran impure urang.

 

Urang geus dina kahirupan urang nyorot nilai Christian urang ku nulungan sakabeh jalma anu nanya urang kanggo bantuan nu kaasup penjajah ieu.

 

Tapi urang ogé kudu membela budaya urang, sajarah urang, nilai urang jeung nagara urang Perancis.

 

Catetan mah ngomong pikeun Perancis anu valid keur unggal nagara di Éropa téh nyerang saolah-olah basa urang, carita urang jeung nagara urang beda, iman Kristen urang geus ilahar.

 

Kuring kudu netelakeun yén éta téh kalemahan tina pamaréntah urang nyorong sakabeh bangsa di Budalan nu datang teu saukur ti Syria tapi ti sakuliah dunya neangan kahirupan anu leuwih alus di Éropa jeung utamana di Perancis.

 

Nu poé panungtung saméméh mulang Yesus Kristus bakal jeung harti toughest tina manusa. Urang kudu neneda niatna pikeun sagalana bisa dipigawé taun ieu, 2016.

 

Ieu daun saeutik pisan waktu pikeun mawa jumlah greatest tina mahluk ka Kristus ngaliwatan baptisan.

 

Hal ieu oge sugan keur baptisan anu bisa ditawarkeun ka sakabeh migran yen Allah dikirim eta di Éropa. Jadi teu ragu ngajukeun baptisan ka sadaya anu menta tulung Anjeun.

 

Mikir lamun Allah geus hayang, urang bisa jadi di tempat sakabéh kulawarga migran.

 

Tetep hina jeung alhamdulillah pikeun asih nu ngabalukarkeun urang sanajan dosa urang, kasalahan urang, kasalahan urang, amal jahat urang jeung pikiran impure urang.

 

Alas, lamun Yesus Kristus nyaeta slow di datang na nya mulang ka saterusna, jadi urang gé boga masalah utama dina 2017.

 

Ieu bakal pamilu présidén di Perancis sarta unggal di nurani-Na bakal indit ka ngajawab pikeun calon pilihan maranéhanana.

 

Ieu Tapi kudu sadar yen Republik nyaeta kalangkang sorangan jeung kadaulatan anak geus dileungitkeun jeung tukeur anak.

 

Pangaruh jeung pangaruh Perancis di dunya périclitent beuki saprak Umum De Gaulle.

 

Lamun euweuh ieu dipigawé pikeun permanén halt jeung ngabalikeun invasi, dina taun datang bakal Kristen minoritas Perancis jeung Républik lamun masih aya tapi aya deui sekuler jeung Koranic parobahan ieu bakal démokratis di jajal.

 

Nu otoritas geus dilarang nyarita kabeneran ka urang. Jadi teu inohong resmi aya dina jumlah muslim Perancis tapi saha bisa nempo di unggal kota, di unggal lingkungan nu masarakat Islam anu beuki penting di Perancis jeung Éropa.

 

Dina Jelas, pentingna komunitas ieu staggering!

 

Rojongan dina jajal ieu kawijakan lax hijrah Islam bakal pindah jauh ti Iman, Kristen jeung Yesus Kristus.

 

Hakim jeung ngahukum migran oge bakal pindah jauh ti Iman, Kristen jeung Yesus Kristus.

 

Tapi ulah poho zakat nu dimimitian ku muka diri jeung hiji urang kudu sorangan.

 

Jadi naon nu kaputusan dijieun ku pajabat urang kapilih ka sadaya penjajah migran ieu, urang kudu mastikeun yén kaputusan anu diterapkeun jeung asih jeung amal Kristen.

 

Dina hiji waktu lamun lalaki nolak Allah, nyebutkeun « budayawan »sipatna leuwih paduli nasib batur salaku takdir sorangan jeung nasib jiwa maranéhanana.

 

Ieu téh ku kituna kamungkinan nu sanggeus pamilu présidén, naon bae nu pernyataan pamilihan jeung janji, aliran migratory terus ngeserkeun Éropa jeung utamana di Perancis.

 

Nu jadi sabab sarua sok ngahasilkeun efek nu sarua, nu Islamists éta di Wétan, maranéhanana baris ngalakukeun hal eta di Éropa.

 

Kekerasan, perang sipil jeung perang agama sahingga bakal pasti enliven Sanggeus pait sanggeus pamilu présidén Perancis. Lamun henteu saméméh !!!

 

Dina dunya mana Paus sorangan geus leungit iman nepi ka ngakuan sadaya agama salaku bener sarta jalur ngarah ka Allah, ku kituna ieu bisa kaharti yen loba nadya jeung sadulur urang anu terus harti sabenerna iman anu beuki diwatesan.

 

Diwates ogé jadi beuki kabebasan urang. Geura-giru kami baris pasti teu boga kabebasan ka nyawad sadaya meta ngalawan iman Kristen urang, ngalawan gereja urang jeung ngalawan kekerasan dina nadya jeung sadulur urang di Perancis jeung sesa dunya.

 

Jadi sadulur tercinta mah sadulur, kuring geus ditulis dua buku dina panto kahiji dina judul ngaran blog. « The da’wah tina Return of Raja »jeung subtitled « Ti gelap asalna cahaya » buku ieu di bagian kahiji ngabuktikeun ayana Allah jeung ngécéskeun naon pangna loba kreasi-na nu man jeung naon bakal nasib jalma anu milih nuturkeun bakal Allah.Bagian kadua buku ieu ngandung sababaraha artikel mah dianggap penting jeung nyimpen panutupanana mungkin blog ngalawan bakal mah.

 

Buku kadua jeung judul « Perancis, Peradaban jeung Républik ngapung » jeung nu subjudul nyaéta « The da’wah Return of Raja »terangna di bagian kahiji kumaha kami deceived jeung betrayed garis carita fatidiquement pikeun manggihan sorangan di ahir waktu di perbudakan. Ogé ngécéskeun kumaha Perancis bisa meunangkeun kaluar ti rut ieu, « a balikna Raja Perancis, » lamun mulang Yesus Kristus kudu dipigawé di sababaraha puluhan. Bagian kadua buku ieu ogé ngandung sawatara artikel mah oge geus dianggap penting pikeun nyimpen panutupanana mungkin blog ngalawan bakal mah.

 

Naon bae kajadian, balikna Gusti urang Yesus Kristus pikeun generasi urang, nya éta hiji kapastian mutlak! Jeung teu sangsara kalangkang tina ragu hiji!

 

Tapi Kitab Suci oge ngabejaan urang lamun Yesus Kristus bakal mulang ka iman bener geus ampir ngiles ti Bumi.

 

Jadi sanajan Kami yakin tina imminence of mulang jeung promptness of Gusti urang Yesus Kristus keur taun 2016, kanyataan tetep mah bisa jadi salah jeung nu kadua buku pasti bakal mantuan Anjeun sabab ngan Allah weruh naon musuh nu bisa Iman.

 

Urang nempo jeung niténan yén saprak 2008 Kristen geus diturunkeun kana naraka. nadya jeung sadulur urang téh tiwas di sakuliah dunya dina indifference umum pajabat urang kapilih. Urang manggihan nu Islam waged perang ngalawan Kristen.

 

Nu Yesus Kristus September 27, 2015 Paus Francis komo geus rek di katedral St. Patrick di AS, sarua jeung hiji deklarasi resmi maot gareja Katolik dijieun ku Paus Francis, nu kungsi geus nampik atribut tina fungsi papal lamun diangkat Maret 13, 2013.

 

Urang manggihan nu leuwih waktu pas, leuwih we « Kristen » nu singled kaluar jeung nunda dina dok.

 

poé poék dihareupeun, jadi kuring megatkeun pikeun nulis dua buku nu bakal mangpaat pikeun nyiapkeun rapat wijaksana atawa rusiah ku kabutuhan salaku Kristen awal atawa anjeun komo bisa evangelize jeung deui nepi ka balikna Gusti.

 

Hoping kitu, nu ieu mah teu perlu jeung nu waktu ieu anu alus jeung nu Yesus Kristus anu sabenerna deui taun ieu 2016 pikeun bulan September atawa Oktober, Jigana dina kasempetan tina salametan tina trumpets antara 03 jeung Oktober 4.

 

I dipedar di blog minggu kamari ahir Alkitabiah waktu, hiji periode tujuh taun geus prophesied ku nabi Daniel sababaraha 600 taun saméméh kahiji datang Yesus Kristus.

 

Nu tujuh taun katukang pikeun nutup tungtung waktu, nyaéta hukuman Allah. Hal ieu nyatakeun di nubuat nu periode tujuh taun ieu ngawengku dua kali tilu jeung satengah taun jeung nu salila kadua tilu satengah taun, nyeri bakal loba caang.

 

Salaku mah ngumumkeun dina artikel mah THE Balik deui Isa Al Masih bisa THE 14 ATAWA 15 September 2015! Salila The Feast of TRUMPETSbalikna Yesus Kristus geus ngahalangan di ahir tujuh taun tribulation, awal mah aya ka 29 September 2008 di handap ieu kacilakaan pasar stock of Wall Street sabab kakuatan anu ka dicatet yén saprak teras sadaya tanda heralding jeung prophecies tina mulang Yesus Kristus anu kajadian jeung beuki loba gaya jeung gedena.

 

Balikna Gusti urang geus ngahalangan ka September atawa Oktober 2015. Jeung can we sadaya manggihan yén ieu kasalahan. Tapi nyeri ieu nyata sarta ngembang saprak September 29 2008.

 

kasalahan Jigana mah dijieun ku teu nyokot kana akun eta nubuat nu disebutkeun dua kali tilu satengah taun.

 

Kuring pamustunganana dipikaharti lamun nubuat nu nyatakeun dua kali tilu satengah taun waktu paéh antara dua période tilu satengah taun.

 

Mangsa kahiji réngsé dina Maret 2012 ku tanda badag di langit nu hanjakalna dipaliré nya éta disproportionate jeung teu kaduga: video basa Spanyol.

Bagian kadua tilu satengah dimimitian dina pamadegan mah jeung pasini tina Paus Francis 13 Maret 2013 jeung geus jelas yen nyeri baris terus jeung worsen beuki di sadaya wewengkon.

 

Tilu jeung satengah sanggeus Maret 13, 2013 brings urang September 13, 2016!

 

Jadi, urang kudu wani ngaku. Analisis sagala tanda jeung prophecies disebutkeun dina Kitab Suci ka ngembarkeun balikna Yesus Kristus mangka daptar panjang kajadian sagala rupa nu urang hirup di Bumi.

 

Bencana, lini, kahuruan, hujan torrential, ribut, Hurricanes, Budalan, epidemics, famines, kekerasan, perang jeung rumor tina perang, terorisme, leungitna nilai, maotna countless lauk, manuk jeung satwa jeung tatanén tanpa katerangan anu poean kahirupan planet jeung manusa. kajadian kasebut prophesied ka ngembarkeun balikna Gusti jeung Raja, Yesus Kristus ngan putra Allah datang ka pamaréntahan di bumi keur rebu taun datang nepi ka kiamat.

 

Enya aneh sabab bisa sigana urang sugan ngeunaan papanggih panyipta urang.

 

Kuring hayang jadi cautious jeung ngomong meureun jeung ngaku yen Kami jadi can meureun sakali dina kasalahan.

 

Kami teu nabi anjeun geus nyaho jeung jadi boga éra dina admitting bisa jadi salah. Tapi, lamun Yesus Kristus kenca urang tanda pikeun nyieun urang kasampak jeung ngadagoan bari méré urang kakuatan jeung harepan perlu nungkulan kasusah patali ka ahir waktu.

 

Éta warta hade balikna Gusti urang.

 

Tapi Anjeun bisa dibayangkeun lamun aya warta alus, aya ogé warta bad.

 

Warta bad kahiji nyaeta bulan datang bade jadi sangar hésé sakumaha nu ayeuna urang mingpin pisan deukeut ka poé balikna Yesus Kristus jeung poé pamungkas bakal hardest. Maranéhanana bakal waktu poé nu murka Allah.

 

Ku kituna Hal ieu kacida penting dina bulan datang jadi pohara getol dina solat, nanyakeun for hampura jeung tobat. Sanggeus eta bisa oge jadi telat !!!

 

Warta bad kadua mah teu nyaho lamun suka bungah gareja bakal di menit pamungkas atawa saméméh waktu poé murka Allah.

 

Neneda baraya tercinta mah sadulur kituna balikna Gusti urang Yesus Kristus teu of benefit nyangsang alatan nyeri bakal leuwih teu kaampeuh keur loba urang.

 

Tapi urang bisa jadi di spite tina correctness analisis mah dipingpin ngadagoan sababaraha taun leuwih balikna Gusti urang jeung sateuacanna hapunten.

 

Cara Gusti aya, na mah geus kapanggih, mindeng impenetrable!

 

Lamun urang kudu ngadagoan sababaraha dekade bakal hésé pisan jeung ngagambar perhatian Anjeun ka kanyataan yén ngampar tina pengikut tina musuh Kristus anu loba leuwih badag batan nembongan, sarta kuring ngajak anjeun pikeun nempo video ieu dina kaca blog ieu:  » dieu   «  pikeun meunangkeun pamanggih gedena tina ngampar we endure keur umur kana umur Bumi.

 

Brothers tercinta jeung Ngadu’a dina Kristus Yesus mah ngajak anjeun kana tatanan buku mah Edilivre dua édisi.

 

Alhamdulilah anjeun jeung ngajaga anjeun di katuhu jeung jalur éléh sunda, tina karapihan, kaadilan, karep jeung humility urang tuliskeun Yesus Kristus jeung ngawujud ku manéhna ka Allah.

 

Keur pamahaman leuwih alus naon awaits manusa, kuring pangjurung Anjeun pikeun maca artikel mah THE Balik deui Isa Al Masih Pikeun September ATAWA Oktober 2016

 

Nu salametan Yahudi trumpets bisa dilaksanakeun dina 03 jeung Oktober 4, 2016 kudu kaget urang sadaya dina nyanghareupan Bumi ….!

 

Victor

 


EDILIVRE

Édisi Edilivre – APARIS

175 Pegangsaan Anatole Perancis

Bat A, 2nd floor

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

Dina nutup artikel ieu, kuring noticed dina televisi nu horor ieu masih pencét loba kulawarga di bom di Bélgia.

Bélgia

Kuring mere kasaksian di dieu sedih mah jero jeung ngajak sadaya baraya tercinta mah sadulur di Kristus solat pikeun korban jeung kulawarga maranéhanana.

 

Ulah ngadangukeun hate tapi nu ieu meta hina nyieun urang ngarti yén teroris ngalakonan meuncit maranéhanana dina ngaran hiji Allah maranehna nyebut Allah!

 

Islam mangrupa agama Lucifer sarta saprak lahirna anak nu Islamists nyarita pakarang Cinta di leungeun!

 

Jeung nyebutkeun yén Paus ngurusan yén sadaya agama anu bener sarta ogé jalur ka Allah!

 

Ulah poho keur moment nu ceuk Yesus Kristus  :

 « Kami cara kabeneran jeung hirup; hiji no datang ka Rama tapi ku kuring! « 

 

Alhamdulilah anjeun.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :