Vatikán – A Apostasy – az utolsó nap az idők végezetéig – a Boldogságos Szűz

Az Editorial.

edito2

0

0        0

0

A küszöbön álló visszatérő Jézus Krisztus a Földön nem utópia, ez nem egy hiú remény és a hit alaptalan, még kevésbé a hipotézist.

Ez a visszatérés lett az utóbbi években egy magyarázatot, hogy mi élünk a Földön, mivel a 1950-es évek.

« A demográfiai robbanás, súlyos betegség, értékvesztett, a keresztények üldözése a világban, éhínségek, megmagyarázhatatlan halálát millió madarak és halak, sokaság földrengések, heves esőzések a árvizek, tornádók, tüzek és egyéb csapások az élet, a föld és az időjárás « 

Ezek a tények mind az elért eredményeket mind a bibliai próféciák.

Sőt, két ezer éve, « Jézus » ez az ember a béke született egy zsidó család a sorban a Dávid letartóztatták bántalmazták, bántalmazott, kopott a test, és végül keresztre feszítették kérésére a Szanhedrin (zsidó legfelsőbb bíróság idején a római megszállás) csak azért, mert ő hirdette az Isten szeretete, és azt állította, hogy az Isten fia.

Körül néhány apostolok prédikált az Isten szeretete, és bejelentette az Isten.

A Bibliában ez volt a teljesítése a héber Dániel.

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00027&chapitre=9&version=00001

Ő volt az Moshiach « A várt Messiás kétezer évvel ezelőtt », de nem ismerte el a Szanhedrin, aki halálra révén ravasz és a római jog.

Jézus azt mondta tanítványainak mindent, ami történik, beleértve az árulás is kell, hogy legyen a Júdás apostol Júdást, letartóztatása és a halál, hanem a halottak feltámadása, Isten akarata reggel a harmadik napon, és minden jel, hogy visszatért a földre a teljesítéséhez ezer éves uralma.

Az elmúlt három évben az élete Jézus Krisztus hirdette, és tájékoztatta az apostolok, ő visszatér a földre, a világ vége, és azt mondta, az idő jelei hazatérését.

Szavai és a jelek az ő vissza, mi tolmácsolom az evangéliumok Lukács, Márk, Máté és a farmer.

Egyes jelek, a végső idők is szerepel az első Testament (Part A Biblia Krisztus előtt)

Fejezete 24. Máté evangéliumából, link End Time találunk jelentős jeleit hazatérését.

Sokan még akkor is nagyon sok volt a történelem fontos események (például a spanyol influenza, a két világháború és egyéb), hogy azt sugallják, hogy az idők végezetéig elkezdődött.Hibák nagy volt és a történelem ismét a kurzus minden alkalommal.

Meg kellett találni bizonyossággal az első jel, amely a kezdési és befejezési idő, amely után az összes, a jelek, ami a világ vége és a visszatérés a földre a Jézus Krisztus ezer éves uralma.

Ez a jel az Ezékiel 36/24-28 (a visszatérés a zsidó nép Izrael)

Azt elviszi a nemzetek között, gyűjteni titeket minden tartományból, és beviszlek titeket az országot. Én megszórjuk a tiszta vizet, és te meg kell tisztának, én megtisztítson titeket minden tisztátalanságotoktól és az összes bálványokat. Adok egy új szívet, és én új lelket leveszem a szervezetből a szíve kő, és kapsz egy hússzívet .Adom Szellem benned, és fog okozni, hogy kövesse az utasításaimat, és tartsa be a törvényeket. Élsz a földön adtam atyáitoknak, és lesztek nékem népem s én leszek néktek Istenetek;

találjuk az első jele, mert egyértelmű, hogy mivel a teremtés az állam Izrael, » 14 május 1948, és az elején a vissza a zsidó nép Izrael földjén, a bibliai jelek minden szállítására exponenciálisan.

Mindenki láthatja minden nap a skála a globális helyzet minden területen.

Sokan a világháborúk, zavargások, erőszak, üldözés, éhínség, romok, a járványok és katasztrófák.

Cikkek olvasása, ez a blog segít megérteni az idők végezetéig, és előkészítse a visszatérés dicsőség Jézus Krisztus.

Tekintettel a nagyságát és a robbanás minden jelét, bár nem tudja pontosan a napot, sem az órát az ő vissza, nem csukjuk be a szemünket és a hajtás a fonák mindent, ami történik föld vagy zárja ki a gyors visszatérés a földre a Jézus Krisztus.

Mindannyian láttunk már a méret a jelek, de sajnos sok ember inkább nézni a másik utat, és figyelmen kívül hagyja, nem pedig úgy a visszatérő király Jézus Krisztus az ő uralkodása 1000 évben.

Láttán a meleg, még a hideg a hit a világon, és számtalan ember a hibát, akkor félő, hogy az ember olyan, szégyellem bevallani, hogy ez a teremtmény Isten, és így felismerni még a fölény a teremtő « Isten »!

Mi fog történni a következő években, amikor a nap az Isten haragja száll az egész emberiség előtt a visszatérő Jézus Krisztus az Olajfák hegyén!

A Biblia azt mondja, hogy nem lesz sírás és fogcsikorgatás mindazok számára, akik nem jönnek, hogy Jézus Krisztus   Mt 25.30

Győztes

Cikk

Vatikán – A Apostasy – az utolsó nap az idők végezetéig – a Boldogságos Szűz

.

Ez a cikk egy bomba figyelemfelkeltő, hogy a legtöbb van mentve!

Február 11-1929-ben a Vatikán állam, ezért a pápa sapka mellett a püspöksüveg, politikus kalapot. Ez lett az államfő.

Tekintettel a légi Szent Péter tér a Vatikánban

Ahogy megkapja, és a kapott több állam.

Mint szellemi vezetője a katolikus egyház és az államfő, a pápa is hirdessék az Isten szeretete, a béke a világon, és ügyeinek irányítására az egyház.

Mint államfő és szellemi vezetője a katolikus egyház, fogad, és látogasson el a képviselői a világ minden vallás, sőt részt vett a vallási szertartások nem a szent katolikus egyház.

Mindezek alaki tarkított államférfi és szellemi vezetője a katolikus egyház, a pápa végzett február 11. óta 1929-ben.

De Jézus Krisztus azt mondta « Én vagyok az út, az igazság és az élet. senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam. » (János 14:6)

Hogy a pápa « Krisztus képviselője a Földön, és útmutató a Szent Egyház » tudjuk elfogadását és elismerését, más vallások és fogadására, és látogasson el képviselőik nélkül nem ért egyet a szót Jézus Krisztus.

Természetesen minden kereszténynek meg kell elérje, hogy az, aki kéri a segítségét, hogy ez az ember a hit, vagy ateista, de aztán, hogy hivatalosan elismerik, hogy minden vallás méltó és igaz, úgy hangzik, mintha egy eretnekség.

Segítenünk kell mindegyike keresi a segítséget, azt is meg kell hirdetni az Isten szeretetét, de nem feledve, főleg, amit Jézus Krisztus mondott . « Én vagyok az út, az igazság és az élet: senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam. «  (János 14:06)

Ez büntetőjogi azt, hogy minden út és minden vallás vezet Istenhez.

Minden ember bűnös Isten előtt, és mint ilyen, ítélve az örök halál!Nem lehet kétséges, ezt a tényt!

Az utolsó ítélet, amely az ember igényt kiérdemeljük az örök életet!

Ez csak a Jézus Krisztus szeretetét, hogy a férfiak is menteni az örök haláltól!

Meg kell, hogy hirdesse, hogy Jézus Krisztus « az út, az igazság és az élet, és senki sem megy az Atyához, csakis Jézus Krisztus hamarosan visszatér, hogy megmentse a templomot, ahol mindenki mindig részt vesz a keresztség, a Hit, bűnbánat és a megbocsátás kérése imádság « 

Ez az, amit mi hirdetünk!

Jézus Krisztus a szeretet, és az a szeretet, mindannyiunk számára, aki szenvedett annyira, megkínozták, bántalmazták és keresztre feszítették, hogy az ezt az áldozatot, és szeret minket, találtuk magunkat Istennel és így megbocsátható a bűneinkért, és hamarosan be a mennyek országába.

Szóval, ahogy a keresztény tagja, a Szent Katolikus Egyház, azt elismerik, hogy minden pápa képviselője Krisztus földi.

De mint egy keresztény tagja, a Szent Katolikus Egyház, nem értek egyet, hogy a Vatikán lett az állam « az egykori Római Birodalom » olyan kis méretűek, de nagy, ha a varázslat!

Jézus Krisztus azt mondta meg kell jelenítenie császárnak, ami a császáré, és Istennek, ami az Istené Lukács 20, 20-26

Hiszem, hogy a pápák óta február 11., 1929 eltávolodott a hit, mert akkor nem szolgálhat két úrnak egyszerre!

Ha a történet a kém Vatikán, elmondta a végén az utolsó cikk igaz, akkor néhány pápa valószínűleg nem mindig, és nem lehet használni, mivel a tények jó gazda

Link a cikk

A Return of NIBIRU – vége az egész világot a visszatérését Jézus Krisztust.

Nem ítélem, nem ítélem el, és azt elismerik minden pápa, mint a képviselője Krisztus a Földön.

Mi vagyunk a végén az idő, és a sötétség sűrű, akkor várja a visszatérés a Földre a mi Urunk Jézus Krisztus, csak a hit és a szív kell vezérelnie bennünket a megpróbáltatások, és félreértéseket az Apokalipszis.

Április 17, 2010 én megjelent egy rövid cikk a XVI Benedek pápa, aki akkor a zűrzavar médiában.

Amikor beszélünk, a pápa beszélünk az Isten! Így mérséklődött a magyarázat!

Benedek pápa utódja kő, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus bízta a feladatot, hogy vezesse egyházát.

Ez a mi Urunk Jézus Krisztus, hogy ez a helyes, hogy vonja vissza ezt a támogatást, amikor eljön az ideje.

, Már csak két dolgot kell tennie, hogy várjon, és csendes, Isten tudja, hogy mit csinál, bízom benne, hogy minden, amit kér tőlünk. Ezt hívják a hit.

A türelem és imák a gyors visszatérés.

Link a cikk

https://victorpicarra.wordpress.com/2010/04/17/le-pape-benoit-xvi/

Ez a cikk, de én még mindig azt állítják, a szívem és a hit vezet, hogy fenn több nagy, hogy a Vatikán, mint az apokaliptikus zűrzavar nagy, és nem tudok arra gondolni, hogy a Vatikán « állam », vagy legalábbis bizonyos tagjai a menedzsment el a hit és az Egyház Szent Jézus Krisztus.

Olvassa el a cikket figyelmesen

MIÉRT A RETURN Jézus Krisztus tabu a katolikus egyház?

De azt is meg kell kérdeznem magamtól, hogy ez nem én vagyok, hogy tart engem az igaz hit és a szeretet Jézus Krisztus.

Például : A zsinat

http://www.youtube.com/watch?v=KpZruFntFUc

A pápa tévedhetetlen, mert a reprezentatív Krisztus földi

Hogy a Tanácsnak meg kell eocuménique négy feltétel

1), akkor azt a pápa

2) Hogy az összes püspökök hívják

3) elnöke a pápa személyesen, vagy az ő követei.

4.) Az ilyen rendeletek megerősítik pápa

Nyilvánvalóan nem a feltételek teljesülnek, és mégis sok, mivel ez a tanács Úgy tűnik, hogy az eretnekség!

Azt is kérjük Önt, hogy ezt a videót egy kicsit hosszú, de olyan kifejező!

http://www.youtube.com/watch?v=AI5rfmN3pSo

Azt, hogy jobban megértsük a magyarázatokra tekintettel a fenti videó a sötétség nagyon vastag, és nagyon nehéz előrelépni a helyes utat, amely elvezet Krisztus.

Nem kap el a hit, vagy a Legszentebb katolikus egyház, de ez igen nehéz, hogy támogassa a Szentatya mikor teszi minden vallás egyenrangú.

És mi a helyzet az ebben a videó, amely azt mutatja, hogy a Vatikán beszivárgott a sátánisták. Információk az Atya Gabriele Amorth papja hivatalos ördögűző a Vatikán.

http://www.youtube.com/watch?v=-XsSX-UkkZk

Olvasd el a cikket a nyilatkozatai Atya Gabriele Amorth

http://www.lefigaro.fr/international/2010/09/18/01003-20100918ARTFIG00001-les-confessions-de-l-exorciste-du-vatican.php

Még mindig úgy gondolja, hogy a Vatikán teleszkópok, amelyek közül az egyik az úgynevezett

LUCIFER

.

http://tobefree.wordpress.com/2013/03/20/vatican-observatory-launches-lucifer-telescope-project-lucifer-and-the-vaticans-astonishing-exo-theological-plan-for-the-arrival-of-an-alien-savior/

tlscope-lucifer

És gondold át újra kijelentéseket kém Vatikán említett, az alján a cikket

Amely azt mondja, hogy földönkívüli lények kerültek kapcsolatba a világ vezetői, beleértve pápa Planet X (vagy Nibiru) érkezik a Naprendszer!

Lásd a cikket:

A Return of NIBIRU – vége az egész világot a visszatérését Jézus Krisztust.

Mit gondolunk a fenevad, hogy emelkedik a tenger ,Apokalipszis 13,1-18

A Vatikán!

Lásd a cikket

A fenevad a Vatikán indulás után Benedek!

Mit gondolunk a próféciák

Kapcsolat

http://paulvipapemartyr.over-blog.com/categorie-11635554.html

Mit gondolunk a Malakiás próféciája kapcsolatos pápák

Lásd a cikket 

« Olivaer Glory » Dicsőség az Olive – Revelation – A név a XVI Benedek pápa utal eltávolítását az egyház Jézus Krisztus!

Mit gondolunk a jelenések a Szűz Mária.

Kellene kefe félre ezeket a tényeket a kézben!

Kell csukjuk be a szemünket!

Ha becsukjuk a szemünket!

Amennyiben a fülét!

.

Ha követjük az úton, hogy nyomon követjük a Vatikáni zsinat óta, vagy kellene nézni mélyen a lelkünkben a hit fényében, és erőt meríteni, hogy lépjenek előre a zavart és sötét fátyol a világ és az összes szellemeket.

Ha megyünk el a Vatikán és a logikát!

Igaz, nehéz járni a zavart követően a szíve, és a hite nem térnek el a vonal a gondolkodás a Vatikán.

Hogyan lehet tudni, hogy meg kell győződni arról, hogyan lehet előrelépni a sötétben, és zavart, és marad a jó úton hívtuk fel Jézus Krisztus!

Amikor megjelenik a morál, az értékek és a szerénység csökken üres szavak,

Amikor megjelenik a vágy, hogy érdemes élni,

Ha a felismert és hivatalossá közötti házasság személyek azonos nemű homoszexualitás

Hogy, hogy nem vész el a sötétségben, és nem kétséges, hogy a helyes úton!

Eljött az ideje, minden keresztény mint én próbál maradni a helyes utat , hogy használnia Boldogságos Szűz azért, hogy segít nekünk, megvilágosít minket, és vezessen minket Jézus Krisztushoz.

Jézus Krisztus sérült a test, és szenvedett a fájdalom, hogy mentse a lelkeket, és adja meg az ajándékot az ő szeretete az örök élet (és a látvány minden jel, ez hamarosan)

A Boldogságos Szűz Mária, Jézus anyja Krisztus szenvedett a szíve, hogy a test a húsába és megkínzott és keresztre feszítették.

De tudja, hogy az áldozat fia Jézus Krisztus, a méhének gyümölcsét, szenvedett és életét adta a bűneink bocsánatát, hogy mi lehet menteni, lehetővé tette a Boldogságos Szűz, hogy elfogadják szerelem az emberiség számára, ezeket a szenvedéseket.

Ezért van az, amikor mi elveszett reménye nélkül, hogy megtalálja a helyes utat, hogy Isten Jézus Krisztus által, akkor el kell imádkozni, hogy Isten, Jézus Krisztus, hanem a Boldogságos Szűz segít nekünk közbenjár értünk a szerelem .

A Boldogságos Szűz a legjobb ügyvéd, hogy van, különösen ezekben az időkben a végén, ahol nagyon nehéz járni a helyes úton hívtuk fel Jézus Krisztus által.

A férfi sokat kell bocsánatot Istentől! És a nap az Isten haragja egyre közelebb és közelebb, így segítségre van szüksége, és a Boldogságos Szűz az értékes és nélkülözhetetlen az emberiség segítséget.

Boldogságos Szűz Mária, kérlek, és könyörgök, hogy a világ az igazság világossága, hogy mindenki tudja újraéleszteni a lángot a hitét, és megérteni az életét, és megtalálni Jézus Krisztust.

A fia Jézus Krisztus azt mondta:  « Én vagyok az út, az igazság és az élet: senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam. ».

Segíts nekünk minden Szűz Mária járni a helyes és erényes útját Love, Peace, az örömök, Justice, Charity és együttérzés is felhívta a fiát Jézus Krisztust.

Itt az ideje, hogy imádkozzatok!

fatima

Hail Mary

Hail Mary, kegyelemmel teljes

Az Úr veled van.

Áldott vagy te az asszonyok között, és Jézus,

Az a te méhednek gyümölcse áldott.

Szűz Mária, Isten Anyja,

Imádkozzál érettünk, bűnösökért,

Most és halálunk óráján.

.

0

0 0

0

.

Mi Atyánk

Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben

Hagyd, hogy a név is megszentelt.

Thy Kingdom Come.

Meg a te akaratod a földön, a mennyben.

Add meg nekünk ma mindennapi kenyerünket.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk

azokat, akik ellenünk vétkeztek.

És ne vígy minket kísértésbe.

De szabadíts meg minket a gonosztól. Így van ez.

0

0        0

sentinelle3

JÉZUS KRISZTUS AZ ÉN KING

0

0        0        0

0

0

0

Arra kérlek benneteket, hogy meditálni ezeket a szavakat Jézus Krisztus

János 14

14:01 Mi értelme a ti szívetek. Hisz Istenben, bennem is higgyetek.

14:02 Sok kúria az én Atyám házában. Ha ez nem, megmondtam volna neked. Elmegyek, hogy helyet készítsek.

14:03 És amikor én már nem leszek, és elmegyek és helyet készítek neked, ismét eljövök, és magamhoz veszlek titeket, hogy ahol én vagyok, legyetek ti is.

14:04 Tudod, hogy hova megyek, és tudod, hogy az utat.

14:05 Monda néki Tamás: Uram, nem tudjuk hová mégy, és hogyan tudjuk az úton?

14:06 Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.

14:07 Ha megismertetek volna engem, akkor tudja, az én Atyám.És most már tudod, és láttad.

14:08 Monda néki Filep: Uram, mutasd meg nekünk az Atyát, és elég nékünk.

14:09 Monda néki Jézus, amíg veled vagyok, és mégis gondod nem ismert meg engem, Filep? Aki engem látott, látta az Atyát, hogy mondod te: Mutasd meg nekünk az Atyát?

14:10 Nem hiszem, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van? A szavak, amelyeket én szólok néktek én nem magamtól, és az Atya a bennem lakozó, ő cselekszi e dolgokat.

14:11 Hidd el, én az Atyában vagyok, és az Atya énbennem: vagy pedig azért, mert hisz a munkálatok.

02:12 Bizony, bizony, mondom néktek: aki hisz énbennem, az is ezt a munkákat, hogy én nem, és ez nagyobb lesz, mert megyek én Atyám;

02:13 és akármit kértek majd az én nevemben, én megcselekszem, hogy az Atya is megdicsőült a Fiúban.

2:14 Ha valamit kértek az én nevemben, megteszem.

02:15 Ha engem szerettek, az én parancsolataimat megtartsátok.

02:16 És én kérem az Atyát, és ő ad neked egy másik Vigasztaló, hogy veletek maradjon

02:17 az igazság Lelkét, akit a világ nem kaphat meg, mert nem látja őt és nem ismeri őt, de ti ismeritek Őt, mert Ő tartja magát veled, és lesz neked.

14:18 Nem hagylak titeket árvákul: eljövök hozzád.

02:19 Egy kevés idő és a világ nem lát engem többé, de ti megláttok engem: mert én élek, ti is élni fogtok.

02:20 Azon a napon megtudjátok, hogy én vagyok az én Atyámat, és ti én bennem, és én ti bennetek.

14:21 A ki ismeri az én parancsolataimat és megtartja azokat, az szeret engem, és ő szeret engem, kell szereti az én Atyám, én szeretem őt, és magamat annak.

14:22 Júdás, nem Júdást, azt mondta neki: Uram, hogyan van az, hogy te akarsz nekünk, és nem a világnak?

14:23 Jézus így válaszolt neki: Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk hozzá, és a nála.

14:24 Aki nem szeret engem, nem tartja meg az én beszédeimet.És a beszéd, a melyet hallotok, nem az enyém, hanem az Atya, aki küldött engem.

02:25 Mondtam, hogy ezeket a dolgokat, miközben én még mindig veled.

02:26 A Pártfogó pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít titeket mindenre, és eszetekbe juttatja mindazt, amit már mondtam.

14:27 hagylak béke, a béke adok. Nem adom neked, mint a világ adja. Hadd ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen.

14:28 Hallottátok, hogy azt mondtam: Elmegyek, és eljövök hozzátok. Ha szeretnétek engem, akkor örüljetek, hogy én az Atyához megyek, mert az Atya nagyobb nálam.

02:29 És most mondtam meg néktek, mielőtt megtörténik, hogy ha majd megtörténik, higgyetek.

14:30 Nem sokat beszélek már veletek: a világ fejedelme jön.Nincs semmi bennem;

02:31 de a világ, hogy szeretem az Atyát és úgy cselekszem, abban a sorrendben, amelyet az Atya adott nekem, kelj fel, menj ki innen.

Forrás

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00043&chapitre=00014&version=00001&verset=6

Béke, szeretet és öröm a szívében és otthonában várva az elragadtatás az Egyház egyes és a visszatérő Jézus Krisztus az olajfák hegyén mások számára.

Győztes

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :