The kemarahan MUKTAMAD ADALAH ALLAH!

Satu bilion orang Kristian di dunia!

 

Seseorang mungkin berfikir, berkata dan juga mengatakan bahawa pengajaran Yesus Kristus memakai kuantiti yang sangat besar buah yang baik!

melawan-2-349x197

Namun ia tidak begitu!

 

Sudah tentu gereja sepanjang dua ribu tahun sejarah telah banyak untuk menyebarkan iman dan berkongsi ajaran Nabi Isa ke seluruh dunia, tetapi ia juga mempunyai banyak perbuatan buruk untuk diampuni.

 

Ia adalah sama untuk setiap daripada kita kerana kita semua adalah orang-orang berdosa dan bahawa gereja kita adalah imej kami.

 

Ia hanya dengan menjadi sedar kelemahan kita, dosa-dosa kita, kesilapan kita, kesilapan kita dan perbuatan buruk kita; permintaan kami ampun kepada Allah dan bertaubat ikhlas kita yang kita boleh bergerak ke hadapan di sebelah kanan, jalan yang betul dan mulia cinta kita menarik Yesus Kristus dan kepada Tuhan.

 

Ia adalah sama untuk gereja kita yang tindakan dan kedudukannya diambil dalam sejarah dunia telah tidak selalunya sehingga ajaran Yesus Kristus.

 

Walau bagaimanapun selepas paus paus sehingga 11 Februari 1929 (tarikh Perjanjian Lateran) gereja telah lebih atau kurang mengikuti jejak langkah Nabi Isa.

 

melontar

Seperti Yesus Kristus berkata semasa melontar isteri setia:

 

« Biarlah dia yang tanpa dosa membuang batu pertama! « 

 

Selain itu, ia adalah lebih baik untuk kita semua berdoa dan mohon keampunan Allah untuk semua dosa-dosa kita, tetapi untuk mengembangkan kepada orang-orang di dalam gereja dan jirannya.

 

Ini harus sama sekali tidak menjadikan kita buta atau menggalakkan kita terlepas pandang fakta yang serius dan akibat juga sangat serius untuk masa depan manusia dan iman di dunia.

 

Dengan pengalaman yang lalu kita faham bahawa Kemarahan muktamad dilakukan kepada Allah dilahirkan dengan penciptaan Negeri Vatican oleh Perjanjian Lateran 11 Februari 1929.

Itali gembira untuk melarikan diri dari cengkaman Paus!

 

Tetapi kepausan mempunyai dia untuk mendapatkan?

 

Untuk memahami, kita perlu kembali kepada tahun 1917 kepada kemunculan Perawan Diberkati kepada tiga sedikit gembala Portugis dan Rahsia ketiga sebenarnya tidak pernah mendedahkan bahawa kita hanya tahu awal « akan sentiasa dipelihara di Portugal dogma Iman …! » Dan bahawa teks ini adalah dua puluh lignes.Mais kita akan kembali kemudian.

 

Rahsia ketiga adalah untuk mendedahkan kemudian pada tahun 1960.

 

Kita tahu bahawa pada tahun 1960 Paus walaupun permintaan berulang dari seluruh dunia enggan mendedahkan rahsia.

 

Tetapi keajaiban Fatima tidak diiktiraf oleh gereja di tahun 1930 oleh Biskop Leiria

–       13-10: Uskup dari Leiria kata Apparitions benar dan meluluskan kultus rasmi Our Lady Fatima.

http://it.mariedenazareth.com/15461.0.html? & L = 0

 

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa satu-satunya keajaiban matahari adalah begitu jelas, begitu penting, istimewa dan apa-apa kuantiti saksi dari semua lapisan (Kaya, miskin, wartawan, Vicars gereja-gereja, orang yang beriman, ateis dan juga adil tukang batu) adalah mustahil bagi Gereja tidak rasmi mengiktiraf kemunculan Perawan Diberkati dan rahsia mendedahkan!

 

Tetapi Vatican sentiasa menjadi tidak selesa dengan apparition Perawan Berbahagialah di Fatima kerana Rahsia ketiga yang terkenal dan amat dahsyat.

 

Semua paus-paus sejak kemunculan Perawan Diberkati di Fatima melakukan apa yang mereka boleh untuk menyembunyikan rahsia ketiga mengganggu harta tanah ini.

 

Rahsia ketiga adalah untuk dibaca sama ada kematian Sister Lucia (Lucia Yesus dos Santos ) anak-anak Bahasa Portugis ke yang Perawan Diberkati memberitahu rahsia dahsyat yang tidak lewat daripada 1960.

Lady Fatima Apparition 01

 

Pada tahun 1960, Paus John XXIII tugas berhak kepada Perawan Diberkati dan Tuhan, mengumumkan atau mengumumkan bahawa terkenal ketiga rahsia dan dahsyat penampilan tersebut telah diputuskan dan diiktiraf sebagai benar.

 

Dan di sana, bom!

 

Paus enggan pendedahan rahsia!

Ia seperti filem yang tidak baik!

Paus mengingkari permintaan dari Perawan Diberkati!

Sukar dipercayai tetapi benar!

« Dan bahawa dia dikanonkan 27 April 2014 disambut dengan tepukan berjuta-juta orang Kristian »

 

John XXIII menjadi kudus!

Adakah kita bermimpi atau sebaliknya mimpi buruk! 

Tetapi ia bukan realiti fakta!

 

Angkat benang pantulan,

Perjanjian Lateran juga telah menjadi rahmat untuk kepausan untuk mengambil kemerdekaan daripada tekanan Itali tetapi juga semua negara di dunia.

Dengan menjadi negara kecil, Vatican memberikan kembali masa yang sama kelahiran kepada Empayar Rom.

Sebuah empayar yang tidak diukur dengan kekayaan material tetapi oleh jumlah negeri dan di bawah pengaruhnya ia mengenakan pada mata pelajaran mereka.

Paus Kings telah sangat mahir kemudian beransur-ansur yang dikenakan ke atas dunia.

Untuk melakukan ini, mereka mengambil keputusan untuk mengubah peraturan dan nilai-nilai gereja untuk duduk dengan baik kuasa dan kuasa mereka ke atas dunia.

Ia adalah menarik untuk ambil perhatian bahawa godaan syaitan kepada Yesus Kristus di padang gurun adalah untuk menjadi raja tanah itu, jika menyembah Lucifer!

Dan dengan itu mereka mencipta baru yang dikenali sebagai majlis « Vatican 2 »

Ia adalah 11 Oktober 1962 di bawah John XXIII dan dia mula 8 disember 1965 di Pau VI ia berakhir.

Ia juga penting untuk ambil perhatian bahawa majlis ini tidak sah kerana ketidaktepatan bentuk! Tetapi Vatican telah namun yang aktif.

Peraturan baru telah diwujudkan oleh Majlis dan mereka akan membenarkan orientasi baru Gereja.

Satu demi paus lain kemudian bekerja dalam erti kata nilai ditakrifkan oleh Majlis baru dan oleh itu terutamanya  mengiktiraf semua agama sebagai benar dan meletakkan manusia di tengah-tengah segala-galanya.

Mereka diiktiraf « Kemanusiaan » sebagai nilai agama yang pertama  yang kemudiannya menjadi nilai yang sama dan universal untuk semua bangsa di bumi.

Ia akan membenarkan Paus untuk menubuhkan pihak berkuasa Vatican seluruh dunia.

   

Jadi Kristus hanya mempunyai satu aksesori bilik ke Vatican!

 

Ia juga menyatakan bahawa Paus John Paul 1 st , cuba menentang empayar Vatican « New Rome » Tetapi selepas sebulan pemerintahannya dia secara misteri meninggal dunia ketika dia sangat sihat!

 

Bercakap keluarganya daripada sarung kaki!

 

Apa yang pasti adalah bahawa dia telah mengumumkan bahawa ia akan memberikan tumpuan kepada kewangan dan bank Vatican.

 

Vatican akan menjadikan manusia egosentrik, humanis, John Paul II, telah juga berkata bahawa Yesus Kristus dan Allah dalam semua orang dan oleh itu semua orang Allah! « Hanya itu!  »

 

Anti-Kristus secara rasmi mengambil alih daripada Vatican dan duduk di atas takhta Allah pada tahun 1960 apabila Paus enggan mengumumkan rahsia ketiga Fatima.

 

Perawan Diberkati, mahu memberitahu kepada kami kemudian pada tahun 1960 bahawa Vatican baru 2, akan menyebabkan kehilangan kepercayaan oleh murtad umum dan membenarkan Iblis untuk mengambil milikan Holy See « Takhta Allah » di Vatican

 

Hari ini kita hanya boleh melihat, tetapi ia masih mempunyai keberanian untuk membuka mata anda!

 

Permulaan rahsia ketiga bermula dengan ayat ini akan sentiasa dikekalkan dalam Portugal dogma Iman …!  

 

Memandangkan apa yang kita tahu daripada yang lalu dan sekarang kita boleh membuat sambungan dan pemahaman berikutan permulaan kerahsiaan.

 

Di sini pemikiran, garis besar rahsia dahsyat telah mengumumkan laTrès Lady Fatima!

 

Kerugian global iman!

 

Kehilangan nilai-nilai Kristian!

 

Kemurtadan umum!

 

The End Times

dan

Kembali Yesus Kristus!

 

 

Rahsia ketiga dan terakhir yang Perawan Diberkati diberitahu semasa kemunculannya di Fatima jelas wahyu  »  kemarahan MUKTAMAD YANG AKAN DIADAKAN UNTUK ALLAH MENGIKUT NEGERI MELALUI THE Vatican Vatican 2! « 

 

Yang akan mengakibatkan akibatnya kembali Yesus Kristus untuk menyelamatkan gereja setia.

 

Vatican 2 adalah provokasi Lucifer Yesus Kristus!

 

Lucifer adalah begitu yakin dirinya bahawa dia berani untuk menghina dan mencetuskan Tuhan Yesus Kristus!

 

Semua orang boleh melihat bahawa dogma iman sentiasa disimpan di Portugal dan semangat iman sebenar tidak pernah meninggalkan rakyat Portugis,

 

Tetapi juga murtad global melanda dunia dan iman yang telah dirampas oleh anti-Kristus yang duduk di atas takhta Allah di Vatican.

 

Semua orang juga boleh melihat bahawa nubuatan-nubuatan Alkitab dan tanda-tanda mengumumkan kembali Yesus Kristus, untuk merealisasikan setiap hari untuk beberapa tahun dengan kuasa dan intensiti yang semakin besar dan semakin kuat.

 

Tuhan telah melakukan hadiah yang indah untuk setiap orang « rela hati » supaya semua orang boleh mengikuti jalan yang dia membuat keputusan untuk melakukan kehendak dan beliau baik sebagai jahat.

 

Tiada siapa yang dipaksa untuk datang kepada Allah atau untuk menerima kehidupan kekal dengan Yesus Kristus!

 

Allah mahu semua manusia untuk diselamatkan. Tetapi hanya jika mereka mahu. Tuhan tidak mahu hamba lelaki, jika tidak, dia tidak akan memberikan kita kehendak bebas.

 

Tetapi untuk pergi kepada Allah ada jalan yang tunggal. Ia adalah Yesus Kristus!

 

Cross Isa

 

Akulah jalan, kebenaran dan kehidupan, tidak ada yang datang kepada bapa jika tidak saya!

 

Ini adalah kata-kata Nabi Isa!

 

Jadi hanya Gereja yang benar adalah Gereja Holy Katolik, hanya agama yang benar adalah agama Kristian. Oleh kerana mereka telah diciptakan oleh Yesus Kristus.

 

Semua Jemaat-jemaat lain dan agama-agama lain adalah gereja palsu dan agama-agama palsu yang tidak boleh membawa kepada Tuhan atau sebelum kedatangan Yesus Kristus atau selepas dia kembali.

 

Perkataan masih pada agama Yahudi.

Orang-orang Yahudi telah menafikan Yesus Kristus, terdapat dua ribu tahun dengan tidak mengiktiraf ia sebagai Mesias yang sudah lama ditunggu-tunggu dan mereka dihukum mati melalui undang-undang Rom.

Agama ini adalah agama yang salah maka tidak menjadi dalam mana-mana hal memimpin rakyat Yahudi kepada Tuhan kerana perbuatan yang kejam ini.

JENAYAH untuk orang Yahudi telah dikutuk oleh Allah untuk mengalirkan sehingga akhir masa. Dan sepanjang dua ribu tahun, beliau adalah mangsa penderitaan yang paling teruk.

Tetapi 14 Mei 1948, Tuhan kasihan kepada orang-orang Yahudi dan membenarkan negara Israel telah dicipta semula dalam satu hari, dan bahawa orang-orang datang kembali untuk hidup di atas tanah adat mereka. « Israel »

Allah telah mengampuni dan juga memberi rahmat kepada rakyat.

Tetapi jalan untuk Tuhan dan hidup yang kekal telah berubah di sana dua ribu tahun.

Sekarang adalah melalui Yesus Kristus bahawa kita harus bergerak untuk pergi kepada Tuhan dan tidak ada cara lain.

Oleh itu, pergilah kepada Tuhan untuk orang-orang Yahudi mesti menjadi Kristian!

.

Mari refleksi

Raja-raja kami, paus itu telah melakukan pencabulan dan juga satu jenayah terhadap Allah dengan mengumumkan bahawa semua agama adalah benar dan membawa kepada Allah!

Ini paus anti-christ memilih untuk berkhidmat Lucifer dan menyangkal Yesus Kristus dengan menafikan nilai-nilainya.

John Paul II juga berani untuk duduk di atas kerusi paus dia melaksanakan dengan salib terbalik besar dalam folder!

Adalah jelas bahawa salib terbalik masih tanda syaitan itu!

salib terbalik

Vanity John Paul II, membawa kepada bertindak sebagai pekelahi sapi dalam arena, yang berani untuk mencabar MUKTAMAD satu lutut sebelum Torro!

 

Semua bangsa di bumi telah melihat gambar-gambar ini dengan mata tertutup  !

 

Untuk melengkapkan gambaran ini 

Paus terakhir kami Francois adalah bahawa dengan hukuman yang akan datang!

 

Perkataan awam pertama Pope Francis, nama pertama, malam pilihan raya beliau kepada kepausan, adalah « Anda datang kepada saya di akhir Dunia! « 

Nah bertolak ansur dan wartawan sangat leka menjelaskan bahawa Argentina jauh dan jadi di akhir dunia!

 

Yang karut!

 

 

Realitinya adalah bahawa Francis, nama pertama, adalah seorang lelaki intelligeant dan dia tahu bahawa dalam peranan barunya semua kata-kata beliau akan dianalisis dan dikupas.

 

Hakikat bahawa perkataan pertama menggambarkan akhir dunia itu tidak ringan.

Ia jelas menunjukkan dunia dia tahu. Beliau sedar zaman alkitabiah bahawa kita hidup dan yang akan tidak lama lagi tidak dapat disekat membawa kepada kembali Yesus Kristus.

Pada masa yang sama ia menunjukkan kepada kita bahawa beliau telah memilih pasukannya, iaitu  « Lucifer »  sebagai senyap tentang tanda-tanda dan nubuatan-nubuatan Alkitab menandakan pulangan berlaku daripada Tuhan Yesus Kristus.

Kami jelas diperhatikan semasa fasa terakhir  Kemarahan Terbaik yang dilakukan kepada Allah oleh pengisytiharan wali John XXIII dan John Paul II, Pope Francis dan bekas Pope Benedict XVI memilih  « Lucifer » dan menafikan  Isa Kristus.

 

Juga saudara-saudara yang dikasihi Yesus Kristus saya, anda mesti memilih jalan anda.

 

Anda akan suka kambing ikut orang ramai dan berjalan ke Lucifer dalam saluran yang besar dan indah yang ditarik oleh Vatican 2 atau anda akan membuka mata anda untuk berjalan di sebelah kanan, betul dan jalan mulia kita dikesan Nabi Isa yang membawa kepada Tuhan dan hidup yang kekal.

 

Buka mata anda! Dan berdoa ia tidak terlalu lewat untuk datang kepada Yesus Kristus!

 

Sejak April 27, 2014 kami sedang menunggu azab Allah akan menjadi bahagian akhir akhir zaman dan seksaan yang besar yang kita hidup sejak September 29, 2008. (Lihat artikel-artikel saya sebelum ini).

 

Berdoalah saudara tercinta saya dan adik-beradik di dalam Yesus Kristus supaya nama kita tidak dipadamkan dari kitab kehidupan!

 

Berdoalah juga untuk Paus kami, yang seperti kami adalah orang-orang berdosa.

 

Berdoalah untuk baki dua (Francois Benoit XVI dan nama pertama) membuat bertaubat dan kembali ke jalan yang benar Yesus Kristus.

 

Taubat mereka boleh menyelamatkan berjuta-juta jiwa dan melembutkan hukuman Allah.

 

Yesus Kristus adalah di pintu, berdoa kepadanya dengan segera membuang gerejanya yang saya mahu bilangan terbesar Kristian adalah sebahagian.

Credo / Saya percaya pada Tuhan

Saya percaya pada Tuhan, Bapa yang maha kuasa, Pencipta langit dan bumi.

Dan Yesus Kristus hanya Anak Tuhan kami, 

yang diilhamkan oleh Roh Kudus, dilahirkan oleh Perawan Maria, 

menderita di bawah Pontius Pilatus, disalibkan, mati, dikebumikan, 

turun ke neraka, itulah hari ketiga bangkit dari mati, 

Dia naik ke syurga, 

yang duduk di sebelah kanan Allah Bapa yang Maha Berkuasa, 

Dia akan datang kembali untuk menghakimi yang hidup dan yang mati. 

Saya percaya di dalam Roh Kudus, 

Gereja Katolik yang kudus, 

perhubungan orang-orang kudus, 

pengampunan dosa, 

kebangkitan daging, 

kepada hidup kekal. 

Jadi adalah.

 

 

 

 Bapa kita

Bapa kita, yang di surga

Mari nama anda akan dikuduskan.

Kerajaan-Mu datang.

Mu akan dilakukan di bumi seperti di syurga.

Beri kami hari ini roti harian kita.

Dan mengampunkan kami meraba kami kerana kami memaafkan

orang-orang yang menceroboh terhadap kami.

Dan janganlah membawa kami ke dalam pencubaan.

Tetapi bebaskan kami daripada kejahatan.  

Jadi adalah.

Happy Birthday untuk penampilan anda di Fatima Maha Virgin

Salam Maria

Salam Maria, penuh rahmat

Tuhan adalah dengan anda.

Berbahagialah engkau di kalangan wanita dan Isa

buah kandunganmu diberkati.

Suci Maryam, Ibu Tuhan,

berdoa untuk kita orang-orang berdosa,

kini dan pada jam kematian kita.


Peace, Love dan kegembiraan dalam hati dan rumah sementara menunggu kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

 

Saya menjemput anda untuk menonton video ini

Blog yang Foi.fr

 

 

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :