2 0 1 7. IUBIRE, JUSTIȚIE și credință. 2 0 1 8

porumbel

În 2017 începutul anului, vreau mai întâi înainte de a aborda acest articol de important în vremuri apocaliptice cu care ne confruntăm în prezent la voi toți, frații mei frați și surori în Hristos și cititorii blogului dragi, Dorinte meu nou fericit an 2017.

 

O Toată lumea, sper că Dumnezeu ține departe de ispite și de asistență în special în trecerea acestui an, 2017.

 

Mă rog ca Dumnezeu să vă dă puterea de a face față dificultăților de viață, care sunt câțiva ani mai mult și mai important.

 

Fie ca Dumnezeu să vă dea și păstrați-vă sănătos. Acesta vă permite să nu pierdeți esențialul și vă și manifesta oferă sprijin și iubirea la fiecare ocazie.

 

Fie ca tu să rămână în viață a cărții, astfel încât să nu suporte mânia lui Dumnezeu, care coboară treptat spre lume, timp de mai mulți ani.

 

Amin.

 

Dragoste, Drept și Credință

 

echilibru

Rețineți că acest articol dragoste, Legea și Credință completează articol:

2017 cinci priorități

 

Noi trebuie neapărat să fie conștienți de faptul că Iubirea, Legea și credința sunt trei elemente importante ale modului de viață creștin și poate în fața lui Dumnezeu ca să ne mântuiască sau să ne condamne pentru eternitate.

 

Pentru a înțelege chestiunea pare util pentru a face un mic memento despre vremurile pe care le trăim.

 

Din 14 mai 1948, așa cum am spus deja de multe ori și s-au dovedit în blog-ul, am intrat în perioada biblică până la sfârșitul timpului.

 

Această perioadă biblică până la sfârșitul timpului are loc într-o singură generație.

 

Avem confirmarea în Evanghelii ( în special Matei 24 Link: Sfârșitul de zile ), care menționează , de asemenea , că Isus Hristos se va întoarce fizic pe Pământ , înainte de sfârșitul acestei generații să domnească acolo asupra omenirii timp de o mie de ani. Mileniul .

 

După cum se poate observa, perioada de vremurile din urmă este progresiv în suferință, cum ar fi durerile nașterii.

 

1 Tesaloniceni 5: 3

 

Pentru că știi că te că ziua Domnului va veni ca un hoț noaptea. 3 Când spun ei, Pace și siguranță; Apoi distrugere neașteptată va veni peste ei, ca durerile nașterii peste femeia însărcinată, și ei nu vor scăpa. 4 Dar voi, fraților, nu sunteți în întuneric, pentru ca ziua aceea să vă prindă ca un hoț ; …

 

Durerea de sfârșit de timp a devenit puternică și continuă, așa cum putem vedea în fiecare zi.

 

De știri , (războaie, zvonuri de războaie, migrația, terorismul și jihadului sunt titlurile din toate mass – media) durerea umanității , (ruină, insecuritate, sărăcie, dezastre, boli, violență și pierderea valorilor au devenit pericolele naturale ale vieții) durerea vieții animalelor(inexplicabilă morți de milioane de oameni în fiecare an , în întreaga lume , din 2008 la pești, păsări și alte animale sălbatice și domestice) trec neobservate, lipsă de explicații, mass – media raportul minimelor șidurerea a Pământului (tsunami, ploile torențiale, cutremure, furtuni, inundații, incendii și uragane din ce în ce mai mult și neconvenționale) sunt acceptate de multe calamități dramatice , dar complet normal.

 

Setul de toate aceste dureri, chiar dacă acestea pot găsi o explicație separat, cu toate acestea formează un ansamblu care este extraordinar și a menționat în Biblie ca fiind unul dintre semnele care anunță venirea în curând a Domnului nostru Isus Hristos. Și amploarea tuturor acestor dureri confirmă foarte bine că timpul întoarcerii Domnului nostru Isus Hristos este foarte aproape.

 

Cu toate că înțelegerea noastră a vremurilor din urmă ne permit să dovedească faptul că această generație nu va trece înaintea lui Isus Hristos se întoarce fizic pe Pământ pentru a domniei sale de mii de ani ,care se încheie o mie de ani mai târziu , prin hotărârea definitivă. (Judecata finală va fi sfârșitul omului muritor. Unii vor fi veșnic înconformitate cu legea lui Dumnezeu și ceilalți pentru totdeauna înconformitate cu legea lui Lucifer).

 

In ciuda acestui fapt am descoperit că durerea a devenit foarte puternică și continuă.

Nimeni nu poate spune cu exactitate când va aduce revenirea în slava Domnului nostru Isus Hristos.

 

Noi știm că în Biblie timpul de generare este asimilată unei perioade de 40 de ani, dar de 70 de ani și chiar 80 de ani și , de asemenea , 120 deani vârsta maximă a vieții în Geneza 6: 3

 

Bineînțeles că, în ciuda dificultăților vieții și gradul de durere, Dumnezeu ne poate face să aștepte până la 2068 (1948 + 120 de ani) revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

Isus Hristos a spus ceva foarte important:  » Eu sunt Alfa și Omega, cel dintâi și cel de pe urmă, începutul și sfârșitul  » Această frază care spune de trei ori același lucru relevă în mod diferit de un fapt o mare și de importanță deosebită.

 

Această teză este foarte util, chiar esențial în combinație cu capitolul 24 din Matei pentru a înțelege ce perioadă va aduce revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

În capitolul 24 din Matei Isus explică ce se întâmplă atunci când prima generație a cărui naștere este punctul de plecare al creștinismului (el afost primul) și ce se va întâmpla cu ultima generație înainte deîntoarcerea sa. (Acesta va fi , de asemenea , ultima). Acest lucru înseamnă că , la întoarcerea sa din har este completă și , prin urmare ,nimeni nu va fi mântuit prin dragostea lui și , în consecință , că , pentru a fi mântuiți va trece prin lege.

 

În acest capitol 24 din Matei, Isus a profețit distrugerea templului din Ierusalim. Iar în anul șaptezeci a avut loc această distrugere a acelui templu profetita de Isus Hristos.

 

Apoi putem înțelege că atunci când Isus vorbește despre această generație în versetul 34 din capitolul 24 din Evanghelia după Matei

 

34 Eu vă spun adevărul, această generație nu va trece, că toate acestea sa întâmplat.

 

Aceasta este o generație de 70 și, prin urmare, știind că primul semn al vremurilor din urmă este 14 mai 1948, revenirea lui Isus Hristos, ar trebui să fie mai târziu de 13 mai 2018.

 

Desigur , un mod simplist am putea spune că această întoarcere în slava Domnului nostru Isus Hristos , pentru 2018 , probabil pentru petrecerea Paștelui pe 02 aprilie 2018.

 

Nu este posibil și chiar probabil, dar departe de a fi sigur pentru că viitorul aparține numai lui Dumnezeu.

 

După cum toată lumea a putut vedea de pe blog-ul am viza în mod regulat anumite perioade de timp, care par a fi legate de profeția biblică anunță revenirea Domnului nostru.

 

Cu toate că ori am vizate nu au fost cele ale întoarcerii sale la glorie, ei au fost totuși vremuri dificile pentru Biserica noastră și pentru credință.În special în 2015 cu declarația de încheiere Papa François septembrie la Catedrala Sf . Patrick din SUA. În cazul în care el a susținut sub un ropot de aplauze că crucificarea lui Isus Hristos a fost un eșec uman. Legătură .

 

Scopul acestui blog este de a nu dezvălui data de întoarcere a Domnului nostru Isus Cristos Rege, ci să realizeze că această întoarcere este sigur.Este generația noastră. Și este iminentă, având în vedere amploarea semnelor și a împlinirea profețiilor biblice planificate pentru sfârșitul timpului.

 

Eu sunt doar un predicator care anunță revenirea Domnului în inima și sufletul meu.

 

Scopul meu este de a nu vinde hârtie , deși am scris două cărți despre Dumnezeu și despre omenire. (Prima: predicatorul Întoarcerea regelui , al doilea Franța, civilizația și Drift Republic )

 

Scopul meu este că toată lumea se poate pregăti pentru revenirea lui Isus Hristos să fie mântuiți și să rămână înregistrate în cartea vieții și să ajungă în curând veșnicia cu Dumnezeu și nu cu Lucifer.

 

În cazul în care presupunerea mea a revenirii lui Isus Hristos pentru Pasti 2 aprilie 2018 se dovedește a fi data aleasă de Dumnezeu de la facerea lumii , pentru revenirea lui Isus Hristos să domnească peste omenire în timpul celor o mie de ani pe care noi judecata de apoi separat. Așa că avem 15 luni să aștepte.

 

Acest lucru înseamnă că aceste cincisprezece luni vor fi cele mai importante luni de viață.

 

După aceste cincisprezece luni vom fi mântuiți sau condamnați.

 

 

Cei care vor fi salvate prin IUBIRE

De la plecarea lui Isus Hristos există două mii de ani, suntem în starea de har.

 

Acest lucru înseamnă că cei care sunt botezați, care au acceptat pe Isus Hristos ca Mântuitor, care se căiesc de păcatele care le-au comis, cerând iertare de la Dumnezeu prin rugăciune și maintiennes și conexiunea spirituală cu creatorul.

 

În cazul în care acestea rămân umili în viață și grija pentru a ajuta pe cei care au nevoie de ajutorul lor.

 

Deci , da! Ei sunt creștini, ei fac parte din Biserica lui Isus Hristos și sunt garantate pentru a fi salvat prin dragostea lui. A se vedea articolul meu mai specific: Dare Credința în Dumnezeu și Isus Hristos

 

În care locuiesc pe Pământ în timpul Mileniului.

 

 

Cei care vor fi salvate prin Legea

Mulți văd legiuni sunt cei care trăiesc o viață standard care nu caută să facă rău altora, ci pur și simplu trăiesc în ignoranță iubirea lui Isus Hristos va fi salvat pentru unii (o mie de ani mai târziu), prin Actul de Dumnezeu la judecata finală și toți morții vor fi înviați și judecați de Dumnezeu după faptele lor.

 

 

Cei care sunt mântuiți prin credință

Unii creștini Salvat prin Iubirea lui Isus Hristos și sunt născuți din nou! De exemplu, care a cerut lui Dumnezeu să ghideze viața lor, pentru a le ține departe de rău și ispită.

 

Avansarea în viață în Iubirea lui Isus Cristos și în încredere totală și absolută în Dumnezeu, cu un cap sigur, înalt și mândru de a fi creștini, în special, la sfârșitul timpului.

 

Toți acei creștini care apără biserica fără violență, risca uneori viața pentru a anunța în curând domnia Iubirii de pe Pământ, cu revenirea lui Isus Hristos.

 

Toți acei creștini care dau viața lui Isus Hristos, ajutându-l pe nevoiași, pe cei bolnavi, nevoiași și cei care sunt spiritual căi greșite.

 

Toți acei creștini care sunt mântuiți de iubirea lui Isus Hristos și martorul va fi binecuvântat de Dumnezeu și Isus Hristos.

 

Pe parcursul acestor cincisprezece luni, Lucifer va primi sălbatic și-a lovit omenirea cu toată puterea lui.

 

Ai înțeles că tentația va fi puternic și mare și va fi foarte dificil, la toate pentru a merge mai departe în viață și în credință cu seninătate.

 

Deci, trebuie să înțeleagă că Lucifer este regele iluzie și că trebuie să analizăm întotdeauna evenimente și acțiuni care să nu ne lase prins în capcană.

 

Este bine să se înțeleagă că opusul iubirii nu este întotdeauna ura, dar uneori se iubesc!

 

Opusul Legii nu este întotdeauna neascultare, ci ea însăși, uneori, legea.

 

Opusul credinței nu este întotdeauna ateismul, ci credința însăși.

 

Așa că ne-am putea lăsa cu ușurință să ne păcălească, dacă nu am fost atent.

 

Să înțeleagă că pentru Dumnezeu nu există iubire fără lege, deoarece nu există nici o lege fără dragoste .

 

În ceea ce privește Lucifer nu există nici o dragoste în actul și nu există nici o lege in Love .

 

Vă invit să meditezi asupra acestor diferențe fundamentale ale Iubirii și Legea lui Dumnezeu și Lucifer.

 

Atunci când credința ce poate servi te gândești dacă ai sluji pe Dumnezeu servi Lucifer!

 

In Love Dumnezeu există noțiunile de iertare, compasiune, umilință și partajare.

 

În Legea lui Dumnezeu există noțiunea de înțelegere, calitatea demembru și reparații.

 

În dragoste Lucifer fără lege , există conceptul de desfrîul și pofta.

 

În lege , fără dragoste Lucifer în urmă conceptele de dictatură și sclavie.

 

În credință există nota de devotament, fervoare, de dragoste și respect față de lege.

 

Când credința este pusă în slujba lui Dumnezeu , atunci este fericirea pur pentru a fi capabil de a sluji lui Dumnezeu, ajutând frații și surorile noastre și apărarea bisericii noastre și credința noastră.

 

Dar când credința este pusă în slujba lui Lucifer îl transformă pe cei care îl dețin în tirani reale, teroriști, jihadiștii și alte ființe rele.

 

Calea spre Dumnezeu este îngustă ca ochiul unui ac și această cale trece numai prin Isus Hristos.

 

« Eu sunt calea adevărul și viața; nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine! « 

 

Aceste cuvinte ale lui Isus Hristos, sunt consecințe extrem de grave pentru toate religiile lumii.

 

Nimeni nu va fi mântuit dacă acest lucru nu este dragostea lui Isus Hristos și pentru aceasta trebuie deja de acord să devină creștină prin botezul cu apă.

 

Avem cincisprezece luni să aștepte pentru revenirea Domnului nostru Isus Hristos, la Paști 02 aprilie 2018.

 

Dar numai Dumnezeu decide, prin urmare, data acestei reveniri va fi, probabil, mai târziu, și poate chiar înainte de asta.

 

Oricum această întoarcere este sigură și iminentă și trebuie să ne pregătim.

 

Pentru a pregăti, trebuie să facem efortul de a merge mai departe în viață, prin puterea Duhului, și nu de slăbiciunea corpului.

 

Cere în rugăciune către Dumnezeu să ne ajute în fiecare moment al vieții noastre și ghid pas cu pas viața noastră.

 

Cerem lui Dumnezeu în rugăciune ca să ne ierte păcatele și purifica sufletul nostru.

 

Vom ști în 2017 mare chin pe Pământ, aceasta este o certitudine, deoarece timpii de capăt ale durerii sunt comparate în Biblie pentru durerea de naștere și, prin urmare, în fiecare an, de la sfârșitul timpului este mai rău decât ultima.

 

Clepsidra sfârșitul timpului Dumnezeu a fost returnat de 14 mai 1948, iar ultima dată scurs de cereale se va vedea revenirea lui Isus Hristos.

 

Rugați-vă zilnic pe care Dumnezeu nu întârzie această întoarcere pentru că durerea și suferința noastră nu va înceta să crească și, din păcate, dimpotrivă, ele vor continua și chiar să se amplifice!

 

A se ține flacăra credinței tale bine luminată și să se umple de ulei în inima ta și în sufletul vostru să traverseze întunericul 2017.

 

Dacă, așa cum eu cred cu tărie revenirea Domnului nostru Isus Hristos trebuie să fie făcut în 2018 (sfârșitul generației de 70 de ani), atunci 2017 nu va numai mai rău decât 2016, dar va fi teribil, deoarece va fi perioada zi a mâniei lui Dumnezeu.

 

Acest articol este foarte important, deoarece anunțând revenirea ipotetic pe Pământ al Domnului domnilor, Rege al Regilor, Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu, o voi traduce în toate limbile și vă invit mei iubiți frați și surori! mondială să-l comunice toate contactele dvs., astfel încât toți să aibă cunoștințe și să se pregătească sufletul.

 

Iubiți frați și surori în Hristos Isus, voi sunteți martori ai lui Isus Hristos și apărători ai credinței și Bisericii noastre.

 

Să ne rugăm pentru mântuirea sufletului nostru, pentru toți frații și surorile noastre și tot ce cuvântul Evanghelii nu a fost atins.

 

Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze și să ghideze viața.

 

biruitor


%d blogueurs aiment cette page :