Pikeun: Babel Parongpong, Patung Nebuchadnezzar, nu Tour Parlemen Éropa.

manara

 

Darat geus repopulated sanggeus Banjir, lalaki dijieun hiji kakaisaran sarta diwangun di Lebak Sennar a munara nu bakal ngahontal sawarga.

 

Tapi Allah kapeungpeuk proyék ku cara blurring basa maranéhanana, ngahiji nepi ka harita, jeung sumebar ka beungeut Bumi.

 

Rébuan warsih saterusna, tanah geus repopulated deui sanggeus Perang Dunya Kadua, lalaki sanajan basa maranéhna beda diwangun hiji munara anyar dina Strasbourg pikeun melambangkan nu rebuilding of kakawasaan manusa.

 

Urang bisa ningali kasaruaan dua munara of uncompleted jeung ngaran kakaisaran anyar ieu nu ngajadikeun no rujukan ka Allah tapi sulpat palsu « Eropa ».

 

Hal ieu lamun lalaki geus hayang ngalawan wasiat Allah jeung kufur manehna ku nujul ka dewa palsu sarta nyokot nepi sababaraha rebu taun saterusna reconstructing Kakaisaran lalaki.

 

Peradaban Kulon urang dilambangkan ku konstruksi Éropa nu dimimitian ku kakawasaan Yunani bakal ambruk jeung eta nu kaluar Yunani ti zone Euro. (Alpha jeung Omega) 

 

Urang bisa sababaraha jawaban di ayat ieu.

 

 

Daniel, Bab 2, ka 31-35

31   « Anjeun teh geus aya, O raja, visi. Di dieu: a patung, patung gede, pisan caang, ngadeg saméméh anjeun, mengerikan nempo.

32   patung ieu, sirahna ieu emas halus, dada sarta leungeun perak, beuteung sarta thighs tina perunggu,

33   suku nya beusi, suku nya bagian beusi jeung bagian liat.

34   Anjeun ningal: ujug batu ieu motong kaluar tanpa leungeun geus keuna, jeung ditarajang patung, suku nya beusi jeung liat, sarta peupeus maranehna.

35   Saterusna nya pegat, sagala sakaligus, beusi jeung liat, parunggu, pérak jeung emas, jadi kawas chaff di lantai threshing dina waktu usum panas; angin dibawa ku maranehna jauh tanpa tapak. Jeung batu anu smote gambar jadi gunung gede jeung dieusi sakabeh bumi.

Sumber:   Di dieu

 

Yunani anu manéhna batu leutik ieu kawas patung Nebuchadnezzar, bakal coplokkeun jeung mawa turun kakawasaan Éropa pikeun jadi Lawu hiji peradaban anyar dina pamaréntahan Yesus Kristus!

 nabuconosor

 

Naon Allah baris ngalakonan waktu ieu, urang nyaho ti ramalan Alkitab sabab ngalakukeun sapopoé jeung nu hasilna bakal mulang Yesus Kristus di Bumi!

Jeung eta nu datang geura-giru!

Pertanyaan urang kudu menta diri urang sorangan naha urang utamana kabur nu bencana dahsyat jeung calamities nu pencét dunya jeung umat manusa jeung naha urang bakal jadi bagian ti adatan lucky anu baris nempo mulang fisik Gusti urang Yesus Kristus dina Gunung of Olives .

Punten Brothers tercinta mah Sisters di Kristus rek ngayakeun oge sareng sadaya kontak Anjeun link ieu pikeun akses langsung ka sadaya artikel mah:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Koswara

 

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s


%d blogueurs aiment cette page :