REVELATION

Imej bersekutu

AWAKENING

 

21 Mei adalah tarikh yang sepertinya banyak ahli eskalologi menjadi penculikan gereja.

 

Saya sendiri berharap bahawa Mei ini, atau bahkan bulan April, boleh berlaku penculikan gereja.

 

Tetapi tiada yang berlaku; sama seperti ia tidak berlaku pada tahun 2015, pada tahun 2016 atau pada tahun 2017, dan hanya kerana Allah memutuskan tarikh itu …. !

 

Jadi mengapa kita mencari tarikh; ketidaksabaran, rasa ingin tahu, keseronokan mencari, keinginan untuk mencari rahsia Tuhan … Saya dapat memberi anda banyak alasan yang tidak baik.

 

Malah, hanya satu sebab yang sah menyebabkan saya mencari satu tempoh yang singkat (kerana Allah sendiri mengetahui tarikh) untuk menghapuskan gereja dan kembalinya Yesus Kristus.

 

Sebab ini adalah kebangkitan hati nurani dan terutamanya golongan Brothers and Sisters dalam Yesus Kristus.

 

Semenjak zaman kanak-kanak saya yang paling awal, Tuhan sentiasa mempunyai tempat yang sangat penting dalam hidup saya: « zaman kanak-kanak Katolik, katekisme, perhubungan, YCW dan lain-lain »

 

Tanpa mahu menyebarkan nyawa saya, Allah sentiasa berada di sana, setiap hari, sepanjang hidup saya untuk membantu saya dan membimbing saya. Namun saya tidak selalu menjadi contoh tingkah laku.

 

Seperti semua orang Kristian, saya tahu bahawa suatu hari nanti akan berakhir masa dan bahawa Yesus Kristus akan kembali untuk memerintah di Bumi.

 

Tetapi dalam fikiran saya seperti berjuta-juta orang Kristian hari ini jauh dan bahkan sangat, sangat jauh, setakat ini saya jauh dari membayangkan bahawa ia akan menjadi generasi kita … Dan ia adalah kes .

 

Kebangkitan ini dengan kesedaran tentang masa-masa tertentu yang kita alami berlaku pada saya pada tahun 2008, seperti yang saya jelaskan dalam blog.

 

Dan sejak tarikh itu dengan pengetahuan eskatologis saya yang sedikit, saya telah mencari dan menemui bukti-bukti penting (tanda-tanda dan nubuatan) pulangan yang segera dari Tuhan kita Yesus Kristus untuk generasi kita.

 

Jadi saya menjadi, selepas tempoh refleksi, seorang Pengkhotbah kembali dari Yesus Kristus.

 

Tetapi itu tidak menjadikan saya sebagai seorang nabi atau pakar eskalologi, tetapi hanya seorang pendeta yang sederhana untuk kembali Raja.

 

Melalui blog ini, saya mengumumkan kepada dunia, dengan banyak artikel yang diterjemahkan ke dalam semua bahasa, kembalinya Tuhan dan Raja Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan.

 

Pulang ini sangat dekat, ia adalah kepastian kerana ia adalah untuk generasi kita dan penyingkiran gerejanya boleh campur tangan pada bila-bila masa.

 

Perlu diketahui bahawa dalam tempoh maksimal tujuh tahun setelah penyingkiran gereja akan terjadi pulangan fizikal Tuhan kita Yesus Kristus untuk pemerintahannya yang seribu tahun.

 

Sangat penting untuk menyedari ini kerana masa generasi ini akan berakhir …

 

Seperti yang saya katakan dalam blog itu adalah 14 Mei 1948 dengan penciptaan keadaan Israel yang memulakan generasi terakhir.

 

Maka sangatlah penting bagi semua orang untuk bangun dan memberikan Yesus Kristus kembali ke dalam hati hidupnya agar dapat diselamatkan dan dengan itu memperoleh kehidupan kekal « dalam seketika, dalam sekejap mata » dengan penyingkiran gereja dan tanpa melalui kematian.

Setelah penyingkiran itu pasti, akan ada menangis dan kikuk gigi.

 

 

DOUBT

 

Sudah tentu, dengan pendengaran di sini dan di sana bahawa Yesus kembali, manusia biasa meragui lagi kerana dia tidak melihat apa-apa yang akan datang.

 

Seseorang mesti tahu dan memahami bahawa keraguan ini akan menjadi lebih besar selepas pengangkatan (lihat Matius 24 ayat dari 23 hingga 27 pautan: AKHIR TIME )

 

Jangan biarkan keraguan menetap di dalam anda kerana keraguan membawa anda dari Yesus Kristus dan membawa anda lebih dekat kepada lucifer.

 

Kita semua dapat melihat masa-masa sukar kita hidup di Bumi, sehingga kita mungkin merasa ditinggalkan oleh Tuhan kita.

 

Kita melihat kebangkitan Islamisme, keganasan, kekerasan, peperangan dan ancaman konflik dunia yang hebat. Terdapat sesuatu yang perlu dibiarkan meninggalkan rumah walaupun di siang hari.

 

 

HOPE

 

Tetapi saya memberitahu anda dengan kekuatan cinta dan iman, berdiri, angkat kepala anda dan bangga dan layak menjadi orang Kristian akhir zaman.

 

Jauhkan api Iman menyala kerana menunggu kami akan ringkas sekarang.

 

Marilah kita menyebarkan kasih Yesus Kristus di sekeliling kita dengan membantu dan saling mengasihi. Tidak lama lagi dan tidak lama lagi cintaku dan harapan akan diberi ganjaran.

 

Marilah kita faham bahawa kemelaratan kita sekarang telah diumumkan kepada kita dalam Alkitab, untuk tidak menimpakan kita, tetapi untuk membolehkan kita bersukacita kerana kemelaratan ini adalah bukti kembalinya Tuhan dan Raja Yesus Kristus yang sesuai dengan nubuatan-nubuatan itu dan janji-Nya kembali tidak lama lagi untuk menyelamatkan kita dari kesengsaraan besar yang akan datang kepada manusia.

 

Marilah kita tidak menilai masa-masa kemalangan yang jatuh ke atas umat manusia, kerana ia perlu secara alkitabiah bahawa ia berlaku.

 

Mempertahankan iman kita dan gereja kita tetapi tidak mengambil bagian dalam semua keterlibatan agama manusia.

 

 

THE REVELATION

 

Tuhan dalam kasihnya yang tak terhingga mahu jumlah terbesar untuk diselamatkan, itulah sebabnya dia sedang menunggu masa yang sesuai untuk keghairahan Gereja Yesus Kristus.

 

Marilah kita faham bahawa manusia akan mengalami saat yang kuat ketiga kewujudannya « Pengangkatan Gereja » yang pertama adalah penciptaan , yang kedua kedatangan pertama Yesus Kristus , yang keempat menjadi kedatangan kedua Yesus Kristus untuk pemerintahannya seribu tahun.

 

Kami tidak lama lagi sampai pada akhir kedua dari tiga siklus hidup manusia.

 

st pusingan: empat ribu tahun di antara penciptaan dan kedatangan pertama Yesus Kristus.

 

nd pusingan: dua ribu tahun antara kedua-dua comings Kristus.

 

rd pusingan: pemerintahan seribu tahun Yesus Kristus sebelum akhir dunia yang fana ini.

 

Harus diingat bahawa setiap kitaran adalah tempoh separuh daripada apa yang didahului dan bahawa secara keseluruhan kita telah berjaya tujuh ribu tahun yang diumumkan secara alkitabiah dari penciptaan dunia.

 

Adalah penting bagi semua untuk memahami bahawa ciptaan Tuhan adalah untuk otak manusia yang tidak dapat dimengerti oleh kita dan bahawa orang-orang yang jauh dari Yesus Kristus mesti berhenti untuk memikirkan diri mereka sebagai makhluk autokratik dari evolusi rekaan.

 

Kita adalah ciptaan Tuhan dan tidak lama lagi kita akan bertemu pencipta kita.

 

Saya menamatkan artikel ini dengan video eschatologi dan pautan untuk mengikuti video ahli eskalologi ini yang saya cadangkan untuk kualiti karyanya.

 

Saya menjemput anda Brothers and Sisters tercinta saya dalam Yesus Kristus untuk menonton dengan ketersediaan dan perhatian besar video ini yang akan mengesahkan bahawa masa pengangkatan begitu dekat sehingga ia boleh campur tangan pada bila-bila masa!

video

Membaca nubuatan pada zaman akhir

 

Senarai videonya pada akhir masa

 

Alamat tapak video penulis

Théonoptie

https://www.youtube.com/channel/UCKgVDz8801RzNi4ro1iHgLQ/feed

 

Terima kasih kepada semua pembaca blog di seluruh dunia dan saya memohon maaf bahawa video ini hanya dalam bahasa Perancis.

 

Saya juga menjemput anda membaca atau membaca semula artikel saya:

TIGA TIGA TETAPI PEMULIHAN JESUS ​​KRISTUS PADA Bumi!

 

Semoga cintakan Yesus Kristus selalu ada pada kamu dan keluarga kamu, saudara-saudaraku yang dikasihi dalam Yesus Kristus.

Lihat awak tidak lama lagi

Victor


%d blogueurs aiment cette page :