27 квітня 2014 – Початок гніву Божого?

голуб

Любов це останній притулок вільного світу або це програма і платити!

Ця фраза не моя, але шкода, що закінчив своє життя залишаючи написано на стіні в своїй квартирі, що слово за мотивами своїх дій.

Ви, мої любі брати і сестри у Христі, які є жертвами пасток сатани, ви, які знаходяться в злиднях, ви, хто живе в болю, горя і відчаю, що ви страждаєте у вашому тілі і у вашому житті звірства війни, стихійних лих і переслідувань, яким це життя гірка.

 

блискавка

Не втрачайте надії, тримати вас в добре освітлених полум’я вашої віри, є визначеність, що дуже скоро нескінченність кращих днів, радості і щастя буде надана любов’ю і кров Іісуса Христа.

Ваша велика ви можете бути впевнені, тому що це через любов і, щоб врятувати нас, що Ісус Христос скоро повернеться.

Так, найближчим часом і дуже добре раніше, Ісус Христос повернеться на Землю, щоб правити, а потім ми всі будемо позбавлені від зла і спокуса і, нарешті, то ми можемо знати і досвід нескінченну радість і щастя в Любов і повага до Закону Божого.

Але перш, ніж страшні дні

ще має статися.

Це впевненість!

.Аварійне-плюс

Вони будуть ще гірше, ніж ті, що ми живемо з 2008 року!

Не забувайте, що повернення Ісуса Христа повинен бути, як і в пологах. І так що дні буде важче повернення Ісуса Христа на горі Оливній.

Ми бачимо щодня ескалації труднощі життя, землі, суспільства і погоди.

НЕ Сумнів більше не має будь-яку кімнату. Повернутися Господь Христос наше покоління.

Це впевненість, як важко повірити, як це може бути, факти наявності!Всі передбачення майже все виконано!

Так що, перш ніж це кричуще нездатністю до боротьби з цим злом чекає славне повернення Ісуса Христа!

Ну, якщо ви розумієте, що сатана Форт і тільки ми не досить великий, щоб перемогти його, то також розуміємо, що Бог любить нас і може допомогти нам в нашому повсякденному боротьбі з силами зла і спокус сатани .

Просіть Бога, щоб вести і направляти своє життя.

Моліться і моліться знову і знову кожного дня і невпинно

Прийміть життя, що Бог дав вам і подякувати Богу за всі труднощі, які він робить ви живете для із зусиллям і боротися, що Бог кує нас і робить нас сильними.

Щодня, коли ви відчуваєте, чи ви бачите, що все може піти не так, ваш спокуса сильний, що твої бажання горять і ви збираєтеся піддаватися, так що не соромтеся запитати, з усіма Сила вашої віри в Бога, щоб допомогти вам. І це дасть!

Not oubliez ensuite із remercier Dieu із вас avoir aidé в luttant against вас même, your désirs і your faiblesses.

Бог дав нам вільну волю, і тому він буде втручатися в нашому житті, якщо ми просимо його, щоб взяти нас до рішення, яке іноді йде проти того, що ми сумуємо за нечисту.

Але щоб отримати вигоду з Божою допомогою, любові Ісуса Христа і всю допомогу, що Бог зможе дати нам, ми повинні почати із самого початку.

– Просіть Бога пробачити всі наші гріхи, наші помилки, наші помилки і гріхи.

– Прийняти, щоб прийти до Бога Ісусом Христом, прагнучи хрещення водою, поки Бог не посилає нам Духа Святого, щоб направляти наше життя.

– Запитайте Ісуса Христа, щоб бути нашим особистим Спасителем і прийняти нас у своїй церкви.

– Випрямите наше життя з Божою допомогою, тому що поодинці ми не можемо зробити це!

– Допоможіть тим, хто шукає в нашої допомоги.

– Дотримуйтесь десять заповідей Божих.

– Щоб любити тих, хто ненавидить нас і молитися за них.

– Прощати тих, хто боржникам нашим.

Ми живемо на фінішну пряму в кінці часу в Інтернеті, і світ тількиплутанина.

Це дуже важко знайти правильний шлях і істину. (Для вашого серця і молитви допоможуть вам!)

Гуманізм став універсальним значення навіть чоловіків Папи.

Бог нехтують багато чоловіків, які стали егоїстичними і богохульники; думаючи навіть у стані провести його любов

Найближчим часом буде врожай душ ангелами Ісуса Христа і в одну мить все буде зроблено.

Це буде надто пізно для пізно і буде крики плач і скрегіт зубів.

Пам’ятаєте притчу про кукіль і пшениці!

У притчі, коли урожай пасовищний кидають у вогонь. Це буде те ж саме про тих, хто відкинув Бога і Ісус Христос!

Але й пам’ятати цю цитату з П’єра Корнеля Сід   »  Щоб ​​перемогти без ризику восторжествувати без слави «   , поки ви боротися, щоб залишитися на правильному шляху до Бога через Ісуса Христа.

Створити для цього зусилля догодити Богу!

Настав час, щоб пробудити нас боротися, щоб врятувати наші душі!

Ісус Христос скоро видалити свою церкву для участі в шлюб Агнця, і ми все ще може бути частиною!

Багато хто з нас, священиків, пасторів, проповідників eschatologists і шукати ознаки нам, щоб підійти ближче до дати Захоплення Церкви і повернення Іісуса Христа.

Знаходження цього заключного періоду кінця часу дозволить кожному підготуватися до цих красивим, величним і унікальних подій в історії людства.

Мої дослідження і аналіз привели мене до мети повернення Господа нашого Ісуса Христа і царя на горі Оливній від 14 по 15 вересня 2015 року, викрадення своєї церкви близько 11 листопаді 2014 року.

Але ми повинні визнати, що в мене вже обдурили і не виключено, що я знову не правий я ці приблизні дати.

Але інші знайшли інші приблизні дати, для тих, чиї дати є пізніше я виявив, що я завжди буду в кінцевому підсумку час поговорити в той час.

Але є також eschatologue Луї ALENCOURT що серйозні дослідження і аналіз допомагає розглянути сильну можливість видалення церкви або повернення Ісуса Христа цього року з квітня по вересень 2014 .

Тому я можу лише закликати вас всіх читати його блог і, зокрема,свою останню статтю . також відстежувати і відео, в якому він викликає повернення Ісуса Христа.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Ми повинні також розуміти, що Земля скоро перетне в небі сміття, залишеного в період після комети LINEAR.

Це може призвести до метеорити на Землі.

Існує також пророцтво, що не є біблійним, але цікаво зрозуміти, що пояснює основні моменти, що ми в тому числі ескалації політичного конфлікту з Росією з України і його провінції « Крим »

У найближчому майбутньому, показує, що це пророцтво повинні кинути нам виклик.

Пророцтво Ніколя ван Рендсбург

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

У своїй останній статті Меа Culpa-   таргетинг від 27 квітня 2014 дати Великодня, а також дати першого червоний місяць тетради.(Див. мої попередні статті)

Ця дата дійсно, здається, дуже важливо, і я запрошую всіх вас мої любі брати і сестри у Христі, щоб спостерігати і чекати швидкого повернення у славі Господа нашого Ісуса Христа, Єдинородного Сина Божого.

27 квітня 2014, мені здається, є дата, з якою він почне бути кричав, плач і скрегіт зубів, як негаразди важливі.

27 квітня 2014 може стати початком момент день гніву Божого!

Veillions і захистити полум’я нашої віри. Ісус Христос стоїть біля дверей!

Мір, любовь і радості в сердцах і домах, ожідая восхіщенія церкві для одного і того возвращенія Іісуса Хріста на Маслічной горе для другіх.

Молитися

Віктор

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.