Vatican – murtad ini – THE HARI AKHIR AKHIR TIME – Blessed Virgin

The Editorial.

edito2

0

0       0

0

Pulangan berlaku Nabi Isa di bumi bukan utopia, ia tidak adalah harapan sia-sia atau kepercayaan tanpa asas, apatah lagi hipotesis.

Penyata ini telah menjadi pada tahun-tahun kebelakangan ini penjelasan daripada apa yang kita hidup di Bumi sejak tahun 1950-an.

« Letupan demografi, penyakit yang serius, kehilangan nilai, penindasan terhadap orang Kristian di dunia, kebuluran, tidak dapat dijelaskan kematian berjuta-juta burung dan ikan, ramai gempa bumi, hujan lebat daripada banjir, taufan, kebakaran dan bencana lain dalam kehidupan, bumi dan cuaca « 

Semua fakta-fakta ini adalah pencapaian semua nubuatan Alkitab.

Malah, terdapat dua ribu tahun, « Jesus » ini lelaki keamanan dilahirkan dalam sebuah keluarga Yahudi di keturunan Daud, ditangkap dizalimi, didera, didera dalam badan dan akhirnya disalib di atas permintaan Sanhedrin (Yahudi Mahkamah Agung pada masa penjajahan Rom) semata-mata kerana beliau mengajar kasih Allah dan mendakwa untuk menjadi anak Allah.

Dikelilingi oleh beberapa rasul beliau mengajar kasih Tuhan dan mengumumkan kerajaan Allah.

Dalam Alkitab, ia adalah pencapaian Hebrew nubuatan Daniel.

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00027&chapitre=9&version=00001

Beliau Moshiach « The Mesias dijangka dua ribu tahun yang lalu » tetapi tidak diiktiraf oleh Sanhedrin yang telah dibunuh dengan cara undang-undang licik dan Rom.

Isa telah memberitahu semua pengikut-pengikutnya yang berlaku, termasuk pengkhianatan beliau menjadi rasul Judas Iscariot, penangkapan dan kematian, tetapi juga kebangkitan orang mati, dengan kehendak Allah pagi hari yang ketiga dan semua tanda-tanda beliau kembali ke bumi untuk memenuhi pemerintahan seribu tahun.

Dalam tempoh tiga tahun terakhir hidupnya Nabi Isa mengajar dan memberitahu para rasul, dia akan kembali ke bumi pada akhir dunia dan beliau berkata pada masa tanda-tanda kedatangannya.

Kata-kata beliau dan tanda-tanda-Nya kembali, kita diceritakan dalam Injil Luke, Mark, Matthew dan seluar jeans.

Beberapa tanda-tanda akhir zaman juga termasuk di dalam Perjanjian pertama (Sebahagian daripada Bible sebelum Nabi Isa)

Bab 24 Injil Matthew, pautan Masa Tamat kita mendapati tanda-tanda besar kembali.

Ramai juga sangat banyak telah dalam sejarah peristiwa-peristiwa penting (seperti selesema Sepanyol, kedua-dua perang dunia dan lain-lain) untuk mencadangkan bahawa akhir zaman telah bermula.Kesilapan adalah pelbagai dan sejarah semula kursus setiap masa.

Kami terpaksa mencari dengan pasti tanda pertama dari mana permulaan dan akhir masa selepas mencapai semua tanda-tanda yang membawa kepada akhir dunia dan kembali ke bumi Nabi Isa untuk pemerintahan seribu tahun.

Tanda ini adalah dalam Yehezkiel 36/24-28 (Kepulangan orang-orang Yahudi di Israel)

Saya akan membawa anda dari antara bangsa-bangsa, mengumpulkan kamu dari semua negeri, dan membawa anda ke negara anda. Saya akan taburkan air bersih kepada kamu, dan kamu akan menjadi bersih, saya akan membersihkan anda daripada semua kekotoran dan dari semua berhala anda. Saya memberikan anda hati yang baru, dan saya akan meletakkan semangat yang baru  yang akan saya keluarkan dari badan anda tengah-tengah batu dan memberikan anda hati daging . Saya akan meletakkan Roh saya di dalam kamu, dan saya akan menyebabkan anda mengikut arahan saya, dan anda mematuhi undang-undang saya. Anda tinggal di tanah yang saya berikan kepada nenek moyangmu, dan kamu akan menjadi umat-Ku, dan Aku akan menjadi Allahmu;

kita dapati tanda pertama kerana ia adalah jelas bahawa sejak penubuhan negara Israel, » 14 Mei 1948 dan permulaan kembalinya orang-orang Yahudi di Tanah Israel, tanda-tanda alkitabiah semua membawa pesat.

Semua orang boleh lihat setiap hari skala keadaan global dalam semua bidang.

Ramai dalam peperangan dunia, rusuhan, keganasan, penganiayaan, kelaparan, runtuhan, wabak penyakit dan bencana.

Membaca artikel-artikel dalam blog ini akan membantu anda memahami akhir zaman dan bersedia untuk kembali dalam Glory Nabi Isa.

Memandangkan magnitud dan letupan semua tanda-tanda, walaupun tidak tahu dengan tepat hari serta jam pulangan-Nya, kita tidak boleh menutup mata dan memandu semua kilas yang berlaku pada kita tanah atau tidak pulangan segera ke bumi Nabi Isa.

Kita semua telah melihat saiz tanda-tanda, tetapi malangnya ramai lelaki lebih suka melihat cara lain dan mengabaikan bukannya mempertimbangkan pulangan Raja Isa kepada pemerintahan beliau 1000 tahun.

Di sisi kehangatan, walaupun kesejukan iman di dunia dan lelaki banyak dalam kesilapan, dikhuatiri lelaki berasa malu untuk mengakui bahawa ia adalah makhluk Allah dan oleh itu untuk mengenali walaupun ketuanan Penciptanya « Allah »!

Apa yang akan berlaku pada tahun-tahun akan datang apabila hari murka Allah akan datang kepada semua umat manusia sebelum kedatangan Nabi Isa di atas Bukit Zaitun!

Alkitab memberitahu kita bahawa akan ada tangisan dan kertak gigi untuk semua mereka yang tidak pernah datang kepada Nabi Isa  Gunung 25.30

Victor

Perkara

Vatican – murtad ini – THE HARI AKHIR AKHIR TIME – Blessed Virgin

.

Artikel ini adalah kesedaran bom menaikkan supaya bilangan terbesar disimpan!

Pada 11 Februari 1929 Vatican adalah sebuah negara, oleh itu topi Paus di samping itu serban, topi ahli politik. Beliau menjadi Ketua Negeri.

Pandangan udara Dataran St Peter di Vatican

Kerana ia menerima dan diterima oleh beberapa ketua negara.

Sebagai pemimpin rohani Gereja Katolik dan ketua negara, Paus juga perlu menyebarkan kasih Tuhan, untuk menggalakkan keamanan di dunia dan untuk mengurus hal ehwal gereja.

Sebagai ketua negeri dan rohani pemimpin gereja Katolik, ia menerima dan juga melawat wakil-wakil semua agama-agama dunia dan upacara agama juga dihadiri selain daripada Gereja Holy Katolik.

Semua ini formaliti berselang dengan negarawan dan rohani pemimpin Gereja Katolik, paus dilakukan sejak 11 Februari 1929.

Namun Isa berkata, « Akulah jalan, kebenaran dan hidup. Tiada siapa yang datang kepada Bapa kecuali melalui Aku. » (John 14:6)

Bagaimana Paus « wakil Kristus di atas bumi dan panduan Gereja Kudus » kita boleh menerima dan mengiktiraf agama-agama lain dan untuk menerima dan melawat wakil mereka tanpa tidak bersetuju dengan kata-kata Nabi Isa.

Sudah tentu setiap orang Kristian mesti sampai kepada orang yang meminta bantuan beliau, orang ini mempunyai iman atau seorang ateis, tetapi kemudian secara rasmi mengakui bahawa setiap agama adalah layak dan benar, seolah-olah menjadi bidaah.

Kita mesti membantu antara satu sama akan meminta bantuan kami, kita juga mesti mengajar kasih Tuhan tetapi tanpa melupakan, terutamanya apa yang Isa berkata, « Akulah jalan, kebenaran dan kehidupan:. tidak ada orang yang datang kepada Bapa tetapi oleh saya. «  (John 14:6)

Ia adalah jenayah untuk mencadangkan bahawa semua laluan dan semua agama membawa kepada Tuhan.

Setiap manusia adalah berdosa di hadapan Allah dan dengan itu dihukum mati kekal! Tidak ada keraguan tentang hakikat ini!

Pada penghakiman terakhir yang manusia boleh membuat tuntutan kehidupan merit kekal!

Ia adalah hanya melalui cinta Nabi Isa bahawa lelaki boleh diselamatkan dari kematian kekal!

Kita perlu mengajar bahawa Isa adalah « jalan, kebenaran dan hidup dan tidak ada yang pergi kepada bapanya kecuali melalui Yesus Kristus, dia akan kembali untuk menyelamatkan gereja di mana semua orang masih boleh menjadi sebahagian daripada Pembaptisan, Iman, Taubat dan keampunan permintaan doa « 

Itulah apa yang kita mengajar!

Isa adalah Cinta dan itu adalah cinta untuk kita semua, beliau telah mengalami begitu banyak, dia telah diseksa, didera dan disalibkan supaya oleh pengorbanan dan kasih sayang untuk kita, kita mendapati diri kita dengan Allah melalui dan dengan itu boleh dimaafkan untuk dosa-dosa kita dan tidak lama lagi masuk ke dalam kerajaan syurga.

Jadi, sebagai ahli Kristian Gereja Katolik Holy, saya sedar bahawa setiap Paus adalah wakil Kristus di bumi.

Tetapi sebagai seorang ahli Kristian Gereja Katolik Holy, saya tidak bersetuju bahawa Vatican menjadi sebuah negara « kata bekas Empayar Rom » Jadi bersaiz kecil tetapi besar jika oleh sihir!

Nabi Isa berkata, kita mesti memberi kepada Kaisar apa yang wajib Caesar dan kepada Allah apa yang Tuhan Lukas 20, 20-26

Saya percaya bahawa paus kita sejak 11 Februari 1929 berpindah dari agama ini kerana anda tidak boleh mempunyai dua Masters pada masa yang sama!

Jika cerita tentang Vatican mengintip, menceritakan pada akhir artikel terakhir saya adalah benar, maka beberapa Paus mungkin tidak sentiasa dan tidak boleh digunakan kerana tuan fakta yang baik

Link kepada artikel

THE RETURN OF Nibiru – AKHIR DUNIA-THE RETURN OF JESUS ​​KRISTUS.

Saya tidak menghukum, saya tidak mengutuk, dan saya menyedari setiap paus sebagai wakil Kristus di bumi.

Kita berada di akhir zaman dan kegelapan adalah tebal kemudian menunggu untuk kembali ke Bumi Tuhan kita Yesus Kristus, hanya iman dan jantung kita mesti membimbing kita melalui seksaan dan kekeliruan Wahyu.

April 17, 2010 saya menerbitkan satu artikel pendek mengenai Pope Benedict XVI yang ketika itu dalam media kegawatan.

Apabila kita bercakap tentang paus kita bercakap mengenai Tuhan! Jadi kesederhanaan dalam komen!

Pope Benedict XVI adalah pengganti batu yang Tuhan kita Yesus Kristus yang telah diamanahkan tugas untuk membawa gereja-Nya.

Ia adalah Tuhan kita Yesus Kristus bahawa ia adalah hak untuk menarik balik sokongan ini apabila tiba masanya.

, Kami mempunyai hanya dua perkara yang perlu dilakukan adalah untuk menunggu dan diam, Allah tahu apa yang dia lakukan, mempercayai beliau itu semua dia meminta daripada kita. Ini dipanggil iman.

Kesabaran dan doa untuk kembali cepat beliau.

Link kepada artikel

https://victorpicarra.wordpress.com/2010/04/17/le-pape-benoit-xvi/

Ini saya sentiasa mendakwa tetapi hati saya dan iman saya membawa saya untuk menempah lebih ke arah besar Vatican sebagai kekeliruan dahsyat adalah besar dan saya tidak boleh membantu memikirkan bahawa Vatican « negeri » atau sekurang-kurangnya beberapa ahli-ahli pengurusan dari iman dan Gereja Suci Isa.

Baca artikel saya dengan berhati-hati

KENAPA PEMULANGAN Jesús Christ adalah pantang larang dalam Gereja Katolik?

Tetapi saya juga perlu bertanya kepada diri sendiri adakah ia bukan saya yang menjaga saya dari iman yang benar dan cinta Nabi Isa.

Sebagai contoh : Vatican II

http://www.youtube.com/watch?v=KpZruFntFUc

Paus adalah sempurna kerana ia adalah wakil Kristus di atas bumi

Majlis itu mestilah eocuménique empat syarat

1) ia dipanggil oleh Paus

2) Bahawa semua gajah dipanggil

3) Ia dipengerusikan oleh Paus sendiri atau melalui utusan beliau.

4) dekri tersebut disahkan oleh Pope

Jelas sekali di dalam keadaan telah dipenuhi lagi banyak perkara sejak majlis ini seolah-olah memegang bidaah

Saya juga menjemput anda untuk menonton video ini sedikit panjang tetapi begitu ekspresif!

http://www.youtube.com/watch?v=AI5rfmN3pSo

Kami memahami cahaya penjelasan video di atas bahawa kegelapan adalah sangat tebal dan ia adalah amat sukar untuk bergerak ke hadapan di jalan yang benar yang membawa kepada Kristus.

Kita tidak boleh lari dari Iman, atau Gereja Katolik Maha Suci, tetapi ia menjadi amat sukar untuk menyokong Bapa Suci apabila ia meletakkan semua agama di landasan yang sama.

Dan bagaimana pula dengan maklumat di dalam video ini yang mendedahkan bahawa Vatican dimasuki oleh Satanis. Maklumat dariBapa Gabriele Amorth imam Exorcist rasmi Vatican.

http://www.youtube.com/watch?v=-XsSX-UkkZk

Baca juga artikel mengenai penyata Bapa Gabriele Amorth

http://www.lefigaro.fr/international/2010/09/18/01003-20100918ARTFIG00001-les-confessions-de-l-exorciste-du-vatican.php

Masih berfikir bahawa teleskop Vatican, salah satu daripada yang dipanggil

Lucifer

.

http://tobefree.wordpress.com/2013/03/20/vatican-observatory-launches-lucifer-telescope-project-lucifer-and-the-vaticans-astonishing-exo-theological-plan-for-the-arrival-of-an-alien-savior/

tlscope-korek

Dan berfikir lagi kenyataan-kenyataan yang perisik Vatican, yang disebut di bahagian bawah artikel saya

Yang memberitahu bahawa makhluk asing telah berhubung dengan pemimpin-pemimpin dunia termasuk Pope dan Planet X (Nibiru atau) tiba di dalam sistem solar!

Lihat artikel saya:

THE RETURN OF Nibiru – AKHIR DUNIA-THE RETURN OF JESUS ​​KRISTUS.

Apa yang perlu kita memikirkan BINATANG yang naik dari laut ,Wahyu 13,1-18

Apakah Vatican!

Lihat artikel saya

BINATANG YANG ADALAH Vatican SELEPAS BERLEPAS DARI Benedict XVI!

Apa yang perlu kita memikirkan semua ramalan

Connection

http://paulvipapemartyr.over-blog.com/categorie-11635554.html

Apa yang perlu kita fikir nubuatan Maleakhi mengenai paus

Lihat artikel saya 

« Maha Suci Olivaer » Kemuliaan Zaitun – WAHYU – Nama Pope Benedict XVI merujuk kepada keghairahan daripada Gereja Yesus Kristus!

Apa yang perlu kita memikirkan semua Apparitions Perawan Diberkati.

Sekiranya kita meremehkan semua fakta ini di dalam tangan!

Sekiranya kita menutup mata kita!

Sekiranya kita menutup mata kita!

Sekiranya telinganya!

.

Sekiranya kita mengikuti jalan yang kita mengesan Vatican sejak Vatican II, atau kita perlu melihat jauh di dalam jiwa kita cahaya iman dan tidak menarik kekuatan untuk bergerak ke hadapan dalam kekeliruan dan kegelapan tudung dunia dan semua roh-roh.

Sekiranya kita bergerak dari Vatican dan keturunannya pemikiran!

Memang diakui, ia adalah sukar untuk berjalan di dalam kekeliruan berikutan jantung dan beliau imannya tanpa berlepas dari garis pemikiran Vatican.

Bagaimana untuk mengetahui, bagaimana untuk memastikan bagaimana untuk bergerak ke hadapan dalam kegelapan dan kekeliruan dan terus berada di jalan yang betul kita menarik Isa!

Apabila anda melihat moral, nilai-nilai dan kehormatan dikurangkan kepada kata-kata kosong,

Apabila anda melihat nafsu akan layak untuk hidup,

Apabila anda melihat diiktiraf dan dirasmikan oleh perkahwinan antara orang-orang homoseksual jantina yang sama

Bagaimana tidak akan hilang di dalam kegelapan dan tidak syak lagi berada di jalan yang betul!

Masanya telah tiba untuk semua orang Kristian mencari seperti saya berada di jalan yang betul merayu kepadaBlessed Virginsupaya ia membantu kita, menerangi kita dan membimbing kita kepada Yesus Kristus.

Nabi Isa telah lebam di badan dan mengalami penderitaan untuk menyelamatkan jiwa kita dan memberikan kita hadiah cintanya Kehidupan Abadi (Dan di sisi semua tanda-tanda, ia akan datang)

The Blessed Virgin Mary, ibu Nabi Isa yang dialami di dalam hatinya untuk melihat daging daging dan diseksa dan disalib.

Tetapi untuk mengetahui bahawa pengorbanan Yesus Kristus anak beliau, buah kandungannya, mengalami dan memberikan hidupnya untuk pengampunan dosa-dosa kita supaya kita dapat diselamatkan, dibenarkan Virgin Maha menerima, untuk Cinta bagi umat manusia, semua penderitaan.

Itulah sebabnya, apabila kami telah hilang lenyap tanpa harapan untuk mencari jalan yang benar kepada Tuhan melalui Yesus Kristus, maka kita mesti berdoa Allah, Nabi Isa, tetapi juga Virgin Maha Kudus untuk membantu kami dengan mengetengahkan kami oleh Cinta .

The Blessed Virgin adalah seorang peguam yang terbaik yang kita ada, terutama pada masa-masa akhir di mana ia adalah amat sukar untuk berjalan di atas jalan yang betul kita menarik Isa.

Lelaki itu mempunyai banyak untuk diampunkan oleh Allah! Dan hari murka Allah adalah lebih dekat dan lebih dekat, jadi kita memerlukan bantuan dan Virgin Blessed adalah untuk membantu manusia berharga dan penting.

Blessed Virgin Mary, saya mohon dan merayu anda untuk membawa kepada dunia cahaya kebenaran supaya semua orang boleh menghidupkan api iman beliau dan memahami hidupnya dan mencari Isa.

Anak anda Isa berkata:  « Aku adalah jalan, kebenaran dan kehidupan: tidak ada orang yang datang kepada Bapa kecuali melalui Aku. ».

Membantu kita semua Virgin Diberkati untuk berjalan di atas jalan yang benar dan mulia of Love, Peace, daripada kegembiraan, Keadilan, Kebajikan dan belas kasihan kita menarik anak anda Isa.

Ia adalah masa untuk berdoa!

torrijos

Hail Mary

Salam Maria, penuh rahmat

Tuhan adalah dengan anda.

Berbahagialah engkau di kalangan wanita, dan Isa,

Buah rahim anda diberkati.

Suci Maryam, Ibu Tuhan,

Berdoalah untuk orang-orang berdosa kita,

Sekarang dan pada jam kematian kita.

.

0

0 0

0

.

Bapa kita

Bapa kita, yang seni di syurga

Mari nama anda akan dikuduskan.

Kerajaan-Mu datang.

Mu akan dilakukan di bumi seperti di syurga.

Beri kami hari ini roti harian kami.

Dan mengampunkan kami meraba kami kerana kami memaafkan

orang-orang yang menceroboh terhadap kami.

Dan janganlah membawa kami ke dalam pencobaan.

Tetapi bebaskan kami daripada kejahatan. Jadi ia adalah.

0

0        0

sentinelle3

JESUS ​​CHRIST IS KING MY

0

0        0        0

0

0

0

Saya menjemput anda untuk bermeditasi pada kata-kata Nabi Isa

John 14

14:01 Apa Point jantung anda akan bermasalah. Beriman kepada Allah, percaya juga pada saya.

14:02 Terdapat banyak rumah-rumah di dalam rumah Bapa. Jika tidak, saya akan memberitahu anda. Saya pergi untuk menyediakan tempat.

14:03 Dan apabila saya pergi, dan saya pergi dan menyediakan tempat untuk kamu, saya akan datang lagi, dan menerima anda Myself, yang mana saya anda mungkin juga.

14:04 Anda tahu di mana saya pergi, dan anda tahu jalan.

14:05 Thomas berkata kepadanya, Tuhan, kita tahu tidak ke mana engkau goest, dan bagaimana kita boleh tahu jalan?

14:06 Kata Yesus kepadanya, Akulah jalan, kebenaran dan kehidupan. Tiada siapa yang datang kepada Bapa kecuali melalui Aku.

14:07 Jika kamu pernah mengenali saya, anda akan tahu Bapa saya. Dan sekarang anda tahu, dan yang anda lihat.

14:08 Philip berkata kepadanya, Tuhan, kami mempersembahkan Bapa, dan cukuplah kita.

14:9 Kata Yesus kepadanya, selagi saya dengan anda, dan engkau tidak dikenali saya, Philip? Sesiapa yang telah melihat Aku, ia telah melihat Bapa bagaimana sayest engkau, Tunjukkanlah kami Bapa?

2:10 pm Jangan anda percaya bahawa Aku di dalam Bapa dan Bapa di dalam aku? Kata-kata yang saya bercakap kepada kamu saya tidak bercakap tentang diri saya sendiri, dan Bapa yang diam dalam saya, dia yang melakukan kerja-kerja.

14:11 Percayalah, saya dalam Bapa, dan Bapa dalam saya: atau lain percaya kerana kerja-kerja.

02:12 Sesungguhnya, sesungguhnya Aku berkata kepadamu, orang yang percaya kepada-Ku juga akan melakukan kerja-kerja yang saya lakukan, dan ia akan menjadi lebih besar, kerana saya pergi kepada Bapa saya;

2:13 petang dan apa sahaja yang anda minta dalam nama saya, saya akan lakukan, supaya Bapa dipermuliakan di dalam Anak.

14:14 Jika anda meminta apa-apa dalam nama saya, saya akan.

02:15 Jika anda suka saya, memelihara perintah-perintah saya.

Petang 02:16 Dan saya akan berdoa Bapa, dan dia akan memberikan anda Penghibur yang lain, bahawa dia boleh kekal dengan anda

02:17 Roh kebenaran, yang dunia tidak boleh menerima, kerana ia tidak melihat dia tidak tahu dia tetapi anda tahu Nya kerana Dia patuh dengan anda dan akan anda.

2:18 pm Saya tidak akan meninggalkan anda sedih: Saya akan datang kepada kamu.

02:19 A sebentar dan dunia Melihat saya tiada lagi, tetapi kamu melihat saya: kerana saya hidup, kamu akan hidup juga.

02:20 pada hari itu kamu akan tahu bahawa saya di dalam Bapa saya, dan kamu kepada saya, dan saya dalam anda.

Petang 02:21 Dia yang perintah-perintah saya, dan keepeth mereka, beliau adalah bahawa mengasihi orang-orang saya: dan dia yang suka saya akan disayangi oleh Bapa-Ku, dan saya suka dia, dan akan nyata diri saya kepadanya.

14:22 Yudas, bukan Iskariot, berkata kepadanya: Tuhan, bagaimana ia bahawa engkau kepada kami, dan bukan kepada dunia?

2:23 pm Isa menjawab, Jika sesiapa yang mengasihi Aku, dia akan mengotakan janji saya: dan Bapa saya akan cinta kepadanya, dan kami akan datang kepada beliau dan membuat tempat tinggal kita dengan dia.

2:24 pm Sesiapa yang tidak suka saya tidak menyimpan kata-kata saya. Dan perkataan yang kamu mendengar bukan saya, tetapi Bapa yang mengutus Aku.

02:25 saya memberitahu anda perkara-perkara ini semasa saya masih dengan anda.

Petang 02:26 Tetapi Pembantu, Roh Kudus, siapa Bapa akan menghantar nama saya, akan mengajar anda semua perkara dan akan mengingatkan anda semua yang saya telah memberitahu anda.

2:27 petang saya meninggalkan anda ketenangan, keamanan saya, saya memberi anda. Saya tidak memberi kepada anda sebagai dunia memberi. Janganlah hati anda akan bermasalah, tidak membiarkan ia takut.

14:28 Anda telah mendengar bahawa saya memberitahu anda, saya pergi dari sini, dan datang lagi kepada kamu. Sekiranya kamu mengasihi Aku, kamu akan bergembira bahawa saya pergi kepada Bapa, sebab Bapa lebih besar daripada saya.

02:29 Dan sekarang saya telah memberitahu anda sebelum ia berlaku, supaya apabila ia berlaku, anda boleh percaya.

14:30 Saya tidak akan bercakap banyak dengan anda: untuk putera datang dunia ini. Tiada apa-apa kepada saya;

2:31 petang tetapi dunia mungkin tahu bahawa saya suka Bapa dan yang saya lakukan dalam perintah itu bahawa Bapa telah memberikan saya, bangun, keluar dari sini.

Source

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00043&chapitre=00014&version=00001&verset=6

Keamanan, kasih sayang dan kegembiraan dalam hati dan rumah sementara menunggu keghairahan gereja untuk beberapa dan kembali Nabi Isa di atas Bukit Zaitun untuk orang lain.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :