Knjiga – Propovjednik Povratak kralja

 

Moji voljeni čitatelji. Objekt blog

 

Ja sam sa zadovoljstvom najavljuje objavljivanje moje knjige čiji naslov je isti kao i na blogu « Propovjednik Povratak kralja »

Već možete ga naručiti na urednika « Edilivre » prije nego što je u knjižarama

Naslov rada: « Propovjednik Povratak kralja »
Editions Edilivre – APARIS

175 bulevar Anatole France

Bat A, 2. kat

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50
Internet Kontakt: http://www.edilivre.com/contacts

poklopac

 

Kršćanstvo u našem društvu zapostavljen, napušten i žrtvovana interesima humanizma u čije ime nalazimo da smo postupno « izbrisani », te da su naše crkve srušene. Nalazimo istu izvanrednu uspon islama u svijetu.

 

Ako ste pročitali moj blog postove, znate da je to preteča jaki znakovi predstojećeg povratka našega Gospodina i Kralja Isusa Krista.

 

Tako da je čak mogla biti spašena, svi moramo učiniti sve što možemo kako bi svijet zna i razumije da je Isus Krist je Kralj svijeta, a on se vratio brzo suditi ljude i narode.

 

Zato sam stvorio ovaj blog i hvala vam toplo da posjetite i čitaju moje članke.

 

Blog je sada posjetilo oko 500 puta dnevno. To bi se moglo smatrati pravi uspjeh.

 

No, to nije dovoljno reći svijetu povratak kralja Isusa Krista pa sam odlučio napisati knjigu, tako da je najveći broj ne pristupaju internetu je obaviješten i da svatko može odlučiti njegova duša i savjest staze želi slijediti.

 

U našem mračnom društvu, naša vjera je dokazano i mnogi osjećaju napušteni od Boga, ali uvjeravam vas da nije.

 

Bog nas nikada nije napustio, on nas voli toliko da su dopustili njegov sin, koji je čista ljubav, došao na zemlju i tamo je zlostavljao, vrijeđao, bičevan i na kraju u užasnim patnjama biti razapet i pribijen na križanju prolazu smrt kako bi nas spasio.

 

Ali nažalost mi smo preplavljena lažnim doktrinama, lažnih proroka i lažnih bogova koji ometaju našu viziju Boga i nas odvesti deluzijom staze.

 

Zato sam htjela da donese moju knjigu čitateljima bezbrojne dokaze o postojanju Boga i njegova jedinog sina Isusa Krista. To je zato da su svi više « vjernici, ali sachants ».

 

Moja knjiga pokazuje da je Bog koji je stvorio svemir i sve u njemu. To također dokazuje božanstvo Isusa Krista i njegov skori povratak na Zemlju.

 

Iako nije knjiga povijesti ili znanosti, objašnjava on čovjekov put od svog osnutka do povratka u rajskom vrtu u vrijeme vladavine Isusa Krista i uvid u budućnost Čovjek nakon vladavine Isusa Krista.

 

Također se navodi proročanstva o kraju vremena i omogućuje da znate maksimum našeg očekivanju povratka našega Gospodina Isusa Krista.

 

Važno je, pa čak i neophodno uzeti pauzu u životu da se zalihe onoga što je važno i bitno u životu. To je ono što vas pozivam da to pročitate moju knjigu.

 

Isus Krist se vraća uskoro suditi ljude i narode, to je sigurno, ali već jako teški dani i dalje udarajući Zemlju i čovječanstvo. Čitanje knjiga može vas pripremiti na sve te teške trenutke koje još moramo prijeći.

 

Popravak ograde vam potvrditi da su svi naši problemi rastu stalno za nekoliko godina. No, mi smo objašnjenje i nalazi se u knjizi.

 

Pozivam vas, ne samo čitati moje knjige, ali i da bi ga zna, tako da više mogu pročitati i shvatiti da istina nije svakodnevna stvarnost objasnili smo našu bezbožnu društvo.

 

Neka nas sve biti vojnici Isusa Krista, to je naša kršćanska dužnost i rade strasno objavljivati ​​dobru riječ « Isus Krist se vraća uskoro »

 

Svi mogu biti spašeni ako dođu Kristu po krštenju i pokajanja.

 

To bi trebalo učiniti nas suočiti s činjenicama i shvatiti da živimo u svijetu već nekoliko godina vremena kao što je teško kao pojedinci.

 

To su svakodnevno vježbanje i prirodnih katastrofa, kao što su pretjerano veliki pljuskovi, poplave, oluje, katastrofa, potresa, uragana, cikloni, požare, vulkanskih erupcija.

 

Ali, to je također svake godine za nekoliko godina bez poznatih smrtnih slučajeva na milijun, jer ribe, ptice, stoka i divlje životinje diljem planete.

 

Oni su također ratovi i zaglušujuća buka svjetskog rata, nasilja, gubitak vrijednosti i morala.

 

A to je ujedno i spiralni radikalizam i islamskog ekstremizma čiji fanatici masakrirali pripadnici kršćanskih naroda i počiniti oskvrnuće, vandalizma, palež i uništavanje crkava.

 

Da ne spominjem značajan pad u Katoličkoj crkvi svećenika.

 

Svim tim zala moramo dodati globalno uništenje koje je podmiriti cijelom svijetu od burze od 29. rujna 2008. godine, zbog čega gladi i bijede posvuda, utjecaj je sve više važno što je svjetsko stanovništvo povećao od dva i pol milijarde stanovnika u 1950. na više od sedam milijardi eura u 2012. godini, samo 63 godina.

 

Čak je i Vatikan, koji je Svetu Stolicu Katoličke crkve postao smrdljiv mjesto gdje je Isus Krist postao jednostavan pribor ili komad Vatikanskih muzeja.

 

Sve je to objašnjeno u knjizi.

 

Svi koji me znaju znaju da sam nikada ne odustati, jer nema planine je nepremostiva i ja bi i dalje djelovati objaviti što više dobra vijest o skorom Povratak kralja Isusa Krista.

 

Za one koji žele znati tko sam:

 

Evo ukratko mali dio moje biografije.

 

Sin portugalskom električar emigrirao u Francusku 1957. godine, odrastao sam u katoličkoj obrazovanja, vjeronauka, zajedništva i JOC (Mladi kršćanski radnika).

 

Ovo učenje je napravio mene kršćanin standard.

 

Uvijek sam pokušao kao sam bio u stanju voditi zdrav život u Božjoj ljubavi i poštovanja njegovih zakona (bez svetac!)

 

Moram reći da je od djetinjstva, Bog je uvijek bio dio mog života. On je osoba od povjerenja, prijatelj, savjetnik i nezamjenjiv pomoć u svakodnevnom životu.

 

Tijekom dugog dio mog života sam imao vrlo težak i kompliciran posao, a Bog je učinio mnoga čudesa da bi me na životu u tom opasnom karijere.

 

Dakle, nemam tajne od Boga i imam ukupno i apsolutno povjerenje u njega.

 

Bog je pokazao svoju ljubav ja stalno i daje mi svoju pomoć u svakodnevnom životu. Uvjeravam vas da je čista radost osjećaju ljubio i pomogao Bog.

 

Dakle, želim biti tamo i Bogu u poniznoj maloj mjeri svjedočimo Njegovu ljubav za nas i skori povratak na Zemlju svog jedinog sina Isusa Krista.

 

U 2009. godini od merest slučajno sam shvatio da smo živjeli u kasnim biblijska vremena koje će kulminirati u povratak Isusa Krista.

 

Naravno, dobar kršćanin sam naučila i Katekizam doći će dan kraj svijeta i da je dana Bog će se vratiti na Zemlju kako bi suditi čovječanstvo.

 

Prije intelektualno prihvatiti povratak Isusa Krista bio dobro planiran za našu generaciju, ja mnogo smo analizirali i još sve proročke znakove najavljujući kraj puta i povratak Isusa Krista na Zemlji.

 

Napokon sam morao otići u dokazima i da su svi znakovi i proročanstva o posljednjim vremenima najaviti povratak Isusa Krista su postigli svaki dan i da se to može na bilo koji način biti slučajnost kao broj proročanstava koja obavljaju je važno.

 

To je radikalno promijenio moj život pa sam odlučio napraviti ovaj blogje « propovjednik Povratak kralja » koji sam objavio brojne članke na svim jezicima obavijestiti cijelo čovječanstvo ovaj prekrasan događaj i doprinose također Buđenje kršćanskog svijeta, tako da svatko može pripremiti svoje srce i svoju dušu na povratak Isusa Krista, Gospodina našega i Kralja, jedinog Božjeg sina.

 

Moja knjiga ima za cilj pokazati čitatelju postojanje Boga, božanstvo Isusa Krista, objasniti evoluciju čovjeka Bogu i obavijestiti najveći broj ove divne povratak našeg Glory Gospodin Isus Krist za svoju tisuća godina vladavine.

 

Tu je sigurnost u tom apokaliptičkom svijetu je da je Isus Krist se vraća uskoro.

 

To je važno i bitno je zapamtiti da je Isus Krist je rekao: « Ja sam put, istina i život, nitko ne dolazi Ocu osim po meni. « 

 

Ako se to ne učini, vi krstiti i mnogi dolaze Kristu da se spasim.

 

Uskoro će biti prekasno i da će biti sve više se Zemlja plače i suze svih latecomers.

 

Molim vas molimo predstaviti svoju knjigu svim svojim roditeljima, prijateljima, vezama, kontakte i sve društvene mreže za sve i znaju te udio u okrenuti Božju ljubav i biti spašeni.

Bog nas ljubi i voli njegov jedini Sin Isus Krist uskoro da se vrati na Zemlju za povratak u edenski vrt da svi oni koji dolaze s njim.

Pozadina srca hvala vam za sve što činite za ljubav i slavu Boga i Isusa Krista!

Bog vas blagoslovio i omogućuje vam da rade za ljubav i slavu Isusa Krista.

 

Pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :