Déklarasi resmi Pupusna Katolik gereja

salib

 

Dina video dina Portugis we pinuh ngarti Paus sacara!

 

image002

Naon ngareureuwas di video ieu nyaeta paus nu kabuka mungkir Yesus Kristus.

Paus nu kabuka ceuk nu kanyataan yén Yesus Kristus disalib nyaéta gagal ….!

Ayeuna ieu teu gagal sabab Kristus terang anjeunna bakal disalib jeung manéhna sanajan ka Peter nu saméméh cock bangsa gagak anjeun bakal kufur kuring tilu kali ….!

Yesus terang ti awal khutbah manéhna bakal mungkas nepi dina kayu salib.

Tapi manéhna sapuk pikeun kurban hirupna pikeun nyalametkeun jiwa urang sabab manusa téh jadi najis jeung pamayang no hal najis bisa asup ka Karajaan Sawarga.

Ieu téh ngaliwatan getih Kristus dina salib nu urang ditebus!

Paus nu dijieun qur’an pikeun Yesus Kristus salaku nabi basajan nyebutkeun ISLAM, pinuh ku niat hade tapi gagal saprak manéhna maot dina kayu salib ….!

Datang ti qur’an saperti Christian anu unworthy iman, tapi ti Paus, kecap ieu an deklarasi resmi pati Garéja Katolik geus ngumumkeun yén dina hiji keprok thunderous di New York .

Pikeun Paus Yesus Kristus teu putra Allah (Tuhan dijieun man urang ngajarkeun injil) tapi manusa kawas batur jeung hadiah tina nubuat anu maot disalib ….!

Nu quips saeutik Paus sagala paku nu tutuwuhan dina wrists jeung suku Yesus Kristus dina Palang.

Jeung kecap panungtung Paus, urang resmi bisa disebutkeun yen Garéja Katolik mangrupa resmi paéh dina hiji keprok thunderous di New York September 25, 2015 di katedral St Patrick sacara.

 

Neneda fervently mah Brothers dearly tercinta jeung Sisters pikeun mulang ka Bumi ti Gusti urang Yesus Kristus salaku urang resmi sorangan jeung dina bahaya gede ayeuna.

Alhamdulilah anjeun

Koswara


%d blogueurs aiment cette page :