2014! TIJD VAN GELOOF IN JEZUS CHRISTUS

 

Doet t_sablier [1]

Er zijn tweeduizend jaar geleden met de geboorte van het christendom werd geboren hoop voor de mens om eeuwig te leven.

Jezus Christus beloofde een opstanding van de doden en de ontvoering van zijn levende kerk op zijn terugkeer.

Jezus Christus was de zoon van een timmerman en Charpentier zich tot de leeftijd van dertig jaar.

Na het leren van de Thora, predikte hij de liefde van God tot zijn arrestatie en zelfs zijn kruisiging.

Heldere gloeiende kruis

Jezus Christus, de dood heeft overwonnen door de goedheid en God de Vader zei tegen zijn apostelen dat hij zich terugtrekt naar de hemel om een ​​plaats in het huis van zijn vader te bereiden daar om haar te verwelkomen kerk aan het einde der tijden.

Jezus Christus de Messias was gezonden door God en het Joodse volk verwacht, maar dat het Joodse volk niet als de Messias heeft herkend!

En omdat Jezus Christus werd gezegd dat de zoon van God zijn en dat God een Drie-eenheid (Vader, Zoon en Heilige Geest)

Dat de rabbijnen hebben niet toegegeven, ondanks alle bewijzen en wonderen en een volledige kennis, compleet en perfect hele Thora door Jezus Christus, en dat zou moeten hebben en realiseren van de Messias in de Schriften, zij l ‘verstoten als Messias en daar ter dood gebracht door de Romeinse bezetters.

Tijdens zijn drie en een half jaar van de prediking, gaf Jezus Christus geboorte aan zijn kerk ‘christendom’   als de rabbijnen en het Joodse volk had ontkend.

Dit is de kerk gesticht door Jezus Christus, die aan het einde der tijden in het hemelse Jeruzalem zal komen om de bruiloft van het Lam (het eeuwig verbond tussen de leden van de kerk en Jezus Christus) te vieren

Op aandringen van de apostelen te willen naar de datum van de opname van de gemeente weten om dit prachtige evenement bij te wonen beloofde Jezus Christus verduidelijkt dat alleen God de Vader wist de dag en het uur van zijn terugkeer aan het einde van tijd.

Tijdens zijn preek, en voor het slapen gaan, Jezus zijn discipelen op de hoogte toch waarschuwingssignalen van zijn terugkeer, zodat iedereen kan bereiden en te zuiveren van de komst en de buitengewone gebeurtenis.

Net voor de verwijdering van zijn kerk en zijn terugkeer naar zijn koninkrijk, Jezus Christus zei dat er een zeer moeilijke tijd voor de aarde zal zijn, voor de mensheid, voor de mens en voor het geloof.

De Bijbel voorspelt dat de laatste zeven jaar vóór de wederkomst van de Messias heel moeilijk zal zijn en dat de problemen zal gaan verhogen als in de pijnen van de bevalling.

Jezus zei dat zijn terugkeer li acht mannen en naties, dat Satan zal binden tijdens zijn bewind en hij zal fysiek op de aarde heersen duizend jaren.

Deze regering is de regering van de liefde onder de Wet van God!

Nauwkeurigheid:

God: Er is geen liefde zonder recht en zonder liefde!

Lucifer : Er zijn geen wetten in Liefde en er is geen liefde in de wet!

Zijn heerschappij zal eindigen met een opstand omdat satan zal worden vrijgegeven aan een laatste keer mensen en volken te verleiden.

Deze heerschappij van Christus zal eindigen met het laatste oordeel, waarna de Aarde vernietigd zou worden.

Sommigen gaan op een nieuwe aarde met Jezus Christus en zijn kerk en anderen zullen naar de hel met Lucifer en zijn volgelingen.

Hier in een paar woorden wat moet verwachten christenen.

Echter, sinds het vertrek van Jezus Christus christenen van elke generatie hebben gedroomd en gehoopt dat was het einde van de tijd voor hun tijdperken.

Het verschil met onze generatie is dat we getuige zijn sinds 14 mei 1948, de datum van oprichting van de staat Israël, om de vermenigvuldiging van alle tekenen van de wederkomst van Jezus Christus.

Voor de Aarde:  aardbevingen, overstromingen, stormen, cyclonen, branden en andere calamiteiten, zoals onverklaarbare sterfgevallen per miljoen in 2008, dieren, vogels en vissen.

Iedereen kan het bewijs van de tragedies die veel mensen leven geconfronteerd met deze barre rampen van het land en het weer zien.

Opgemerkt zij dat sinds het begin van het jaar de situatie uit normen voor alle gebieden getroffen door rampen.

For Humanity : kritieke ziekte, armoede, ellende, verderf en wereldwijde politieke instabiliteit zijn plagen die meer verergeren

Voor Hem : De waarden worden omgekeerd, zelfzucht, egoïsme, individualisme, homoseksualiteit, lust en andere afwijkende gedachten werd normaal of moderne waarden en beweerde zelfs!

Voor het Geloof : We leven in een wereld waar de tijd kostbaar als goud is geworden en zo velen hebben geleidelijk aan uit de buurt van kerken en geloof, vaak de voorkeur aan de weinig vrije tijd te besteden aan cultuur en welzijn lichaam en geest (sport, muziek, massage en winkels) in plaats van gebed en Gods heerlijkheid.

Zelfs onder de predikanten van de kerk, sommige zijn geworden humanisten frank metselaars, financiële, wetenschappelijke, en sommigen hebben zelfs verloren het geloof en vele schandalen over geestelijken, priesters, bisschoppen!

Zelfs pausen hebben koningen geworden, staatshoofden van het Vaticaan in plaats daarvan te concentreren op hun bediening opperste gids van de kerk.

Zelfs weigeren om de heilige maagd die had gevraagd dat het derde geheim van Fatima wordt bekendgemaakt door de paus in 1960 gehoorzamen.

Het Vaticaan is een schandaal van alle soorten en het is duidelijk dat dit niet langer een heilige plaats, maar de zetel van de antichrist!

Sinds 29 september 2008, de datum van begin van de wereldwijde ruïne, zijn we getuige van een sterke stijging in alle kwalen van de aarde, de mensheid, de mens en Faith.

We hebben echt gebeurde in het jaar 2014 in een fase waarin het is natuurlijk om existentiële vragen en de toekomst van de mensheid te vragen.

Onze wereld is geruïneerd, bijvoorbeeld de Franse staatsschuld wordt geschat op € 2000000000000, wat betekent dat elke Franse ongeveer € 33.000 moet betalen om de schuld te vereffenen!

Rampen serie zijn overal paddestoelen uit de grond op Aarde.

Het geweld, opstanden en burgeroorlogen raakte de wereld met kracht en woede.

Een killing spree raakt veel mensen.

Kerken worden vernield, ontheiligd en zelfs verbrand.

Christenen worden vervolgd en vermoord in veel landen, vooral in Afrika en het Midden-Oosten.

Alle roept vragen op over de tijd waarin we leven.

Natuurlijk voor mij is er geen twijfel en meerdere blogberichten getuigen zijn.

We zijn in apocalyptische tijden die moeten worden ingevuld door de onmiddellijke terugkeer van Jezus Christus

Wat uw overtuigingen, je religie, je cultuur, je wortels, je verleden, je passies, uw wensen en uw reserveringen, is het tijd om je vragen over de tijd waarin we leven en wat binnenkort zal gebeuren.

U kunt verder in je leven, je gewoonten, je fouten, je zonden, je genoegens zonder zorgen over morgen.

Of beseffen dat de Bijbel openbaart dat de wederkomst van Jezus Christus aan onze generatie en dat zijn terugkeer op handen is.

En dan, in dit geval, is het tijd om rechtzetten van je leven en kom naar Jezus Christus om gered te worden.

Jezus Christus is de weg en niemand gaat naar God dan door hem.

Dus als je wilt gaan naar God en zijn deel van de kerk van Jezus Christus zal worden verwijderd, weet je de weg.

Doop, bekering, geloof,

Ik nodig u uit om na te denken als je eeuwige leven afhangt.

Geliefde broeders en zusters in Christus, houden de vlam van uw geloof goed verlicht.

kaars kandelaar-anim

Als je een hoofdstuk van de Bijbel kon lezen, ik nodig u uit om het 24ste hoofdstuk van het Evangelie te lezen volgens Matteüs.

Link: The End Times

Openbaringen:

De profetieën die sinds 14 mei 1948 Er zijn zo veel dat het rekenkundig onmogelijk is die kans deze resultaten in minder dan 70 jaar kan worden uitgevoerd.

Natuurlijk zijn al deze feiten zijn de volgende gebeurtenissen, elkaar waardoor de andere en al zijn natuurlijke en te wijten aan veranderende situaties gemaakt.

Maar hij was er tweeduizend jaar om al deze dingen te overwegen of ze kunnen voorkomen in een enkele generatie,

Alleen God weet alles van « Alpha en Omega » is dat al deze profetieën in een enkele generatie zou worden voldaan.

Zie: Mattheüs 24 vers 34

Ik zeg u, dit geslacht zal geenszins voorbijgaan, totdat al deze dingen geschieden.

We zien dagelijks de vruchten zijn bitter nieuws op alle terreinen van het weer in de internationale politiek, door het breken van geweld, ernstige ziekte, ellende en armoede te vergeten de negatieve waarden die regeren en leiden de wereld!

De wederkomst van Jezus Christus voor onze generatie is geen mogelijk, maar zeker!

Ik heb zelfs te zeggen dat dit niet het geloof dat leidt mij om te zeggen dat de terugkeer van Jezus Christus is een zekerheid voor onze generatie, maar het is het bewijs van de prestaties van de profetieën.

Wat uw godsdienst, de enige kans die je hebt om gered te worden is om Jezus Christus te komen door de doop, geloof en bekering!

2014 en 2015 zullen twee zwarte en verschrikkelijke jaren voor de mens, de aarde en de mensheid, en ze kan heel goed een afspraak van Jezus Christus met de mensheid en haar vurige kerk!

Natuurlijk is dit geen profetie, maar een logische analyse van het einde der tijden.

Bekeert u als u gered wilt worden!

Het is nog niet te laat!

Ach, binnenkort zullen er kreten, knarsetanden en tranen van al diegenen die niet zal komen tot Jezus Christus.

Vrede, liefde en vreugde in de harten en huizen te wachten op de opname van de gemeente voor sommigen en de terugkeer van Jezus Christus op de Olijfberg voor anderen.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :