Fjerning fra kirken kan være natten fra lørdag til søndag 19. september til 20, 2020.

Søkeresultater for "BASILIQUE SAINT PAUL"

St. Pauls basilika i Roma

 

I 10 år siden jeg opprettet denne bloggen (i 2009), informerer jeg leserne om at Jesus Kristus snart er tilbake på jorden i hans 1000 år regjering da han lovet apostlene sine før han å reise seg i himmelen førti dager etter hans oppstandelse.

Jeg informerte også leseren om at tidenes slutt begynte 14. mai 1948 etter opprettelsen av staten Israel som er tidenes profetiske klokke, og at fra denne datoen, tidspunktet for en generasjon, de som vil leve vil se vår Herre Jesus Kristus gjenkomst på jorden.

En generasjon i Bibelen er tre varigheter.

Den første er 40 år gammel, men der var tiden allerede overskredet,

Så vi hadde fortsatt den 70 år gamle generasjonen å bringe oss til 2018, og vi fant også ut at Jesus Kristus ikke kom tilbake i 2018.

Så nå har vi den 80 år gamle generasjonen sitert noen ganger i Bibelen. Og her kommer vi til 2028.

Jeg brukte bare bibelske profetier for å se etter en omtrentlig dato for vår Herre Jesus Kristus gjenkomst til jorden. Dessverre tillot forskningen min bare to ting.

Den første er å finne datoen for begynnelsen på slutten av bibelsk tid: 14. mai 1948. I denne tilstanden tjener denne datoen oss til å vite begynnelsen av straff.

Det andre er relatert til det første, at straffeskyldene når de først er begynt, ikke stopper før vi kommer tilbake til vår Herres herlighet. Videre fortsetter de å vokse i takt med smerten ved fødsel.

Noe som fører til at jeg hvert år avslører for deg at det kommende året vil være verre enn det som gikk foran det.

Året 2020 vil være verre enn 2019, og når jeg sier det verre, burde jeg si det fryktelig dårligere. Fordi 2020 er et spesielt år. Smertene skal være forferdelig på alle punkter. Jeg er ikke en spådommer og ikke en seer, så jeg kan bare fortelle deg at vi kommer til å fortsette i mørket.

Vi har levd siden 1948 Guds straff. Dette er ikke en skygge av tvil. De vil vare frem til vår Herre Jesus Kristus gjenkomst.

Selv om jeg verken er spådom eller seer, opplever jeg at lidelsene til alle våre brødre og søstre er relatert til satan. Han slår kristendommen og hele verden fra alle kanter med kraft og raseri.

Elendighet og usikkerhet i et klima av frykt og frykt relatert til islamisme er dagstidene for mange brødre og søstre, som også må møte alle værproblemer og kataklysmer oftere, kraftigere og ødeleggende.

Ja, vi lever svarte dager og vil leve igjen.

Hvorfor lar Gud slike grusomheter rope når noen mennesker gir avkall på troen og kirken de kritiserer negativt.

Jeg vil at denne artikkelen skal gi deg litt glede og håp, fordi dagen for vår Herres gjenkomst er veldig nær.

For de som følger bloggen min, og du er mange rundt om i verden, selv om jeg i det siste har lagt merke til en virkelig nedgang i oppmøtet, vil jeg gi deg en av mine undersøkelser som kan hvis jeg ikke fremdeles ga meg selv å gi et virkelig håp til alle de som venter på den lykkelige hendelsen til vår Herre Jesu Kristi gjenkomst.

Siden jeg ikke klarte å finne tilstrekkelig presisjon i bibelske profetier om de siste øyeblikkene av endetiden, begynte jeg å lete etter dem i de ubibelske profetiene, men troverdige nok til å ta dem i betraktning.

Det er derfor i en profeti jeg allerede har gitt deg, av den velsignede jomfru Maria som ble laget i Sør-Frankrike i en liten fjellandsby nær Italia « la Salette » til to små barn.

I denne profetien, for den eneste gangen i hennes skinn, forteller den salige jomfru Maria barna alle tuktholdene i 1864 da Jesus Kristus kom tilbake til jorden. Det er fantastisk, men alt er der. Til slutt manglet nesten alt et element « året for vår Herre Jesu Kristi gjenkomst »,  og det var i en annen profeti mystisk dukket opp « Pavenes profeti » at jeg fant de essensielle elementene for at vi kunne forstå de siste øyeblikkene av sluttidene før vår Herre Jesus Kristus gjenkomst.

Disse to profetiene som vises i videoer i artikkelen, inviterer jeg deg til å se dem igjen og igjen for å virkelig komme inn på det fordi alt er der.

Vet at noen viktige hendelser må skje før vår Herre Jesus Kristus gjenkomst.

For det første fremkaller den salige jomfru paven som ble angrepet i hans dager « derfor Johannes Paul II » og at han og hans etterfølger ikke vil se triumfen fra Guds kirke « Jesu Kristi regjeringstid på jorden.  » Så det er under pave Frans regjering som vil være Jesu Kristi gjenkomst, men det betyr også at så lenge pave Benedikt XVI er i live, vil ikke Jesus Kristus være tilbake .

Men den salige jomfru sier også at kirken vil bli overskygget før Jesu Kristi gjenkomst, og detaljene hun gir om dette øyeblikket tilsvarer tidene vi lever. Virkelig inviterer jeg deg til å se på videoen du vil være på ræva jeg forsikrer deg, så presisjonene gjort av den salige jomfru Maria roper sannheter om at vi lever.

Når du ser videoen, husk mest av alt at vi alle er syndere og alle ønsker tilgivelse til Jesus Kristus, men Jesus Kristus vil også at vi skal omvende oss fra våre feil og rette opp livene våre.

Inntil Jesu Kristi gjenkomst vil jorden være i mørket, vil kriger, elendighet, vold, katastrofer, fortsette å slå med utrolig kraft og vold alle jordens folk, men spesielt kristendommen.

Det er viktig å hjelpe hverandre og be fordi dagene og nettene vil være veldig vanskelige. Men det er i alle disse uunngåelige ulykkene, et lys av håp for alle våre brødre og søstre og for alle de som vil komme til Jesus Kristus.

I følge pavens profetier er pave Frans den siste paven og i alle fall slutten på pavedømmet som er profetert for 2027.

Vi vet fra den salige jomfru Maria at Francis er den siste paven og at han vil se triumfen fra Guds kirke.

Vi vet fra Den helligste jomfru Maria i denne profetien som stammer fra 1846 at kirken vil bli formørket i god tid før Jesu Kristi gjenkomst, og at når kirken skal være borte, vil det være profetene Henoch og Elia som skal forkynne Guds kjærlighet og Jesu Kristi gjenkomst for hans regjering på 1000 år. Men før disse to profetene, skal alle vaktpostene, apostlenes siste tider, forkynne Guds Ord og Jesu Kristi gjenkomst.

Det er litt på mitt nivå det jeg har holdt på med i ti år. I løpet av disse ti årene var jeg overbevist om at kirkens bortrykkelse ville finne sted rett før vår Herre Jesus Kristus gjenkomst. Men hvis jeg tar feil, så er det kanskje i 2020, syv år (så i begynnelsen av den syvende uken profetert av profeten Daniel) før vår Herre Jesus Kristus gjenkomst som vil finne sted kidnappingen av kirken.

Jeg vet ikke på hvilken tid av året kidnappingen skal finne sted, selv om jeg lener meg litt for trompetfestivalen natt til lørdag til søndag 19. til 20. september 2020 . Hestefest det året på de to dagene for Herren for det jødiske folket og det kristne folket.

 

Gud velsigne deg og veilede deg i dette mørket til du leverer.

Ikke glem å se disse videoene flere ganger for å forstå dem fullt ut.

Victor

 

 

Sann melding fra Jomfru Maria til saletten (19. september 1846)

 

 

Pavenes profetier | Dokumentar 2016

 

 

St. Pauls historie utenfor murene

Det skal bemerkes at pave Frans okkuperer det siste tilgjengelige stedet!

 

Liste over 265 paver fra Peter til Benedict XVI

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :