2 0 1 7. Szeretetre, igazságosságra és a hit. 2 0 1 8

galamb

2017-ben az év elején, azt akarom, mielőtt kezelje ennek fontos cikket apokaliptikus időkben élünk jelenleg mindenkinek, szeretett testvéreim Krisztusban kedves blog olvasók, kívánságaimat boldog új évet 2017.

 

A Mindenki, remélem Isten tartja távol a kísértéstől és segítséget, különösen az átkelés az idén, 2017.

 

Imádkozom, hogy Isten adja az erőt, hogy szembenézzen az élet nehézségeivel, amelyek néhány évben egyre fontosabb.

 

Isten adjon neked és tartsa meg az egészséges. Ez lehetővé teszi, hogy ne hagyja ki a lényeget, és ad, és nyilvánvaló, hogy a támogatást és szeretetet minden lehetőséget.

 

Kívánom belül maradnak az élet a könyv, hogy ne merülnek Isten haragját, hogy leszáll fokozatosan a világ sok éve.

 

Ámen.

 

Szerelem, Jog és hit

 

egyensúly

Megjegyzendő, hogy ez a cikk Szerelem, Törvény és Hit kiegészíti a cikket:

2017 öt prioritás

 

Feltétlenül tisztában kell lennie azzal, hogy a szeretet, a jog, hit három fontos eleme a keresztény életmód és az Isten arcát, hogy megmentsen minket, vagy elítélni minket az örökkévalóságra.

 

Ahhoz, hogy megértsük a problémát hasznosnak tűnik, hogy egy kis emlékeztető az idők élünk.

 

Mivel 1948. május 14-én már többször elmondtam, és bizonyítást nyer, a blog, beléptünk a bibliai időszak végéig az idő.

 

Ez a bibliai időszak végéig idő zajlik egy generáció.

 

Van visszaigazolást az evangéliumokban (különösen Máté 24 Link: End of Days ), amely szintén említi, hogy Jézus Krisztus fizikailag visszatér a Földre vége előtt az utolsó generáció, hogy uralkodjon ott az emberiség évezredek óta. Az ezredforduló .

 

Mint látjuk, ez az időszak, a végső idők is progresszív szenvedés, mint a fájdalmat a szülés.

 

1Thessz 5: 3

 

Mert tudod magad, hogy a nap az Úr eljön, mint egy tolvaj az éjszakában. 3 Amikor azt mondják: Békesség és biztonság; Akkor hirtelen veszedelem jön rájok, mint a szülési fájdalom után egy terhes nő, és ők meg nem szabadul. 4 De ti, atyámfiai, nem vagytok sötétségben, hogy az a nap meg titeket, mint a tolvaj , …

 

Az utolsó időkben fájdalom lett erős és folyamatos ahogy láthatjuk minden nap.

 

News , (háborúk, híreiről, a migráció, a terrorizmus és a dzsihád a szalagcímek összes média) a fájdalom az emberiség , (rom, a bizonytalanság, szegénység, katasztrófák, betegségek, az erőszak és a veszteség értékek váltak természeti veszélyek az élet) a fájdalom az állatvilág (Holt megmagyarázhatatlan milliói évente világszerte 2008 óta, hogy a halak, madarak és más vadon élő és házi állatok) nem veszik észre, híján magyarázat, a média jelentése minimum és a fájdalom a Föld (cunamik, szakadó eső, földrengések, viharok, áradások, tüzek és hurrikánok egyre rendhagyó) a sokak által elfogadott olyan drámai csapások, de teljesen normális.

 

A készlet minden ilyen fájdalmak akkor is, ha talál néhány magyarázatot külön mégis egy egységet alkot, amely rendkívüli és említette, hogy a Biblia egyik jele bejelenti hamarosan jön a mi Urunk Jézus Krisztus által.És milyen mértékben mindezen fájdalmak megerősíti nagyon jól, hogy időben a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus nagyon közel van.

 

Bár a megértés, a végső idők lehetővé teszik számunkra, hogy bizonyítani, hogy ez a nemzedék nem múlik, mielőtt Jézus Krisztus visszatér fizikailag a Földre, hogy az ezer éves uralma, amely véget ér ezer évvel később a végső ítéletet. ( Az utolsó ítélet lesz a vége a halandó ember. Egyes lesz örökké az Isten törvénye, és a többiek örökre joga szerint Lucifer).

 

Annak ellenére, hogy azt látjuk, hogy a fájdalom már nagyon erős és folyamatos.

Senki sem tudja pontosan megmondani, mikor lesz a visszatérés dicsőség a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Tudjuk, hogy a Bibliában a generációs idő hozzáigazítják olyan időszakban, 40 év, de a 70 éves és még 80 éves, valamint a 120 éves maximális életkora élet Mózes 6: 3

 

Természetesen annak ellenére, hogy az élet nehézségeivel és mértéke a fájdalom, Isten tud minket várni, amíg 2068 (1948 + 120 év) a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Jézus Krisztus azt mondta valami nagyon fontos,  » Én vagyok az Alfa és az Omega, az első és az utolsó, a kezdet és a vég  » Ez a kifejezés, hogy azt mondja háromszor ugyanezt másképp mutat ténye egy nagy és különleges jelentősége van.

 

Ez a mondat nagyon hasznos, sőt nélkülözhetetlenek kombinálva 24. fejezetében Matthew megérteni, mi időszak visszatérését a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Ebben a fejezetben 24 Máté Jézus elmagyarázza, hogy mi történik, ha az első generációs akinek születését a kiindulópontja a kereszténység (ő volt az első), és mi fog történni az utolsó generáció, mielőtt hazatért.(Ez lesz az utolsó is). Ez azt jelenti, hogy hazatért a kegyelem teljes, ezért senki sem lesz mentve az ő szeretete, és hogy következésképpen el kell menteni ez megy át a törvény.

 

Ebben a fejezetben 24 Máté, Jézus megjövendölte a pusztítás a jeruzsálemi templomban. És ebben az évben hetven zajlott ez megsemmisítése a templom megjövendölte Jézus Krisztus által.

 

Akkor megérthetjük, hogy amikor Jézus beszél ennek a generációnak a vers 34. fejezet 24. Máté evangéliumában

 

34 Mondom néktek, hogy e nemzetség el nem múlik, hogy mindez megtörtént.

 

Ez egy generációs 70 és ezért tudja, hogy az első jele, a végső idők is május 14, 1948, a visszatérő Jézus Krisztus nem lehet később, mint május 13., 2018.

 

Természetesen egy leegyszerűsített módon azt mondhatjuk, hogy ez a visszatérés a dicsőség a mi Urunk Jézus Krisztusnak 2018 valószínűleg a húsvéti fél április 2, 2018.

 

Ez nem lehetséges, sőt valószínű, de messze nem biztos, mert a jövő Isten egyedül.

 

Mint mindenki láthatta a blog rendszeresen célba néhány ideig, hogy úgy tűnik, hogy kapcsolatban áll a bibliai próféciák beharangozó visszatérő Urunk.

 

Bár alkalommal céloztam nem azok voltak, hogy visszatért a dicsőség, ők ennek ellenére nehéz időkben a templom és a hit. Nevezetesen 2015-ben azzal a nyilatkozattal pápa François szeptember végén a Szent Patrick katedrális az USA-ban. Amennyiben azt állította alatt tapsolással, hogy a Jézus Krisztus keresztre feszítése volt emberi hiba. Link .

 

E blog célja nem az, hogy felfedje a visszatérés időpontját Urunk és király Jézus Krisztus, de észre, hogy ez a visszatérés biztos. Ez a mi generációnk. És ez küszöbön nagyságrendjét tekintve a megjelölések és a teljesítése bibliai próféciák végére tervezett idő.

 

Én csak egy prédikátor, aki bejelenti a visszatérését az Úr szívem és a lelkem.

 

A célom nem az, hogy eladni papír, bár írtam két könyvet Istenről és az emberiség. (Az első: A Prédikátor A király visszatér , a másodikFranciaország, a civilizáció és a köztársasági Drift )

 

Célom, hogy mindenki elkészítheti a visszatérő Jézus Krisztus kell menteni, és továbbra is beírták az élet és a hamarosan eléri az örökkévalóságot Istennel, és nem Lucifer.

 

Ha a feltételezés a visszatérő Jézus Krisztus húsvéti április 2, 2018bizonyul a választott dátum Isten által a világ teremtése a visszatérő Jézus Krisztus, hogy uralkodjanak az emberiség alatt az ezer év, hogy mi külön világvége. Tehát van 15 hónap várni.

 

Ez azt jelenti, hogy a tizenöt hónap lesz a legfontosabb hónapban.

 

Ezek után a tizenöt hónap múlva lehet menteni vagy ítélni.

 

 

Akik mentésre kerül a LOVE

Mivel az indulás Jézus Krisztus két ezer éve vagyunk a kegyelem állapotában.

 

Ez azt jelenti, hogy azok, akik megkeresztelkedtek, akik elfogadták Jézus Krisztust, mint Megváltót, aki bűnbánatot a bűnök általuk elkövetett, kérve bocsánatot Istentől az ima és maintiennes és lelki kapcsolatot teremtő.

 

Ha ők alázatos maradjon életben, és gondoskodó, hogy segítsen azoknak, akik megkövetelik a segítséget.

 

Tehát igen! Ezek a keresztények, ezek egy részét az egyház Jézus Krisztus és garantáltan elmenthető az ő szeretete. Lásd a cikket konkrétabb: Dare Istenbe vetett hit és Jézus Krisztus

 

Úgy él a Földön a millennium idején.

 

 

Akik mentésre kerül a törvény által

Sokan látják légiók azok, akik élnek a hagyományos élet, nem kíván tenni másoknak kárt, hanem egyszerűen él a tudatlanság a szeretet Jézus Krisztus lesz mentve néhány (ezer évvel később) okmánnyal Isten az utolsó ítéletkor, és minden halott fog támadni és megítélni Isten az ő cselekedeteik szerint.

 

 

Azok, akik hit által üdvözülünk

Egyes keresztények mentett Love Jézus Krisztus és születnek újra! Azaz, aki kérte Istent, hogy vezesse életüket, hogy távol tartsa őket a gonosztól, és kísértés.

 

Előmozdítása az életben a szeretet Jézus Krisztusban, és a teljes és abszolút bizalom Istenben, egy biztos, a magas és büszke fejét, hogy a keresztények különösen az idők végezetéig.

 

Mindazok a keresztények, akik védeni az egyház erőszak nélkül, néha az életüket kockáztatják, hogy be hamarosan uralkodása szeretetet a Földön a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Mindazok a keresztények, akik adják életüket Jézus Krisztusnak, hogy segíti a rászorulókat, betegeket, a rászorulók és azok, akik lelkileg tévútra.

 

Mindazok, akik a keresztények menti a Jézus Krisztus szeretetét és a tanú lesz áldott Isten és Jézus Krisztus.

 

Ezekben tizenöt hónap Lucifer lesz vad és a hit az emberiség minden erejével.

 

Érti, hogy a kísértés erős lesz, és nagy, és nagyon nehéz lesz egyáltalán előrelépni az életben, és a hitben nyugodtan.

 

Tehát meg kell értenie, hogy Lucifer a király illúzió, és hogy mindig meg kell elemezni események és cselekvések nem hagy minket csapdába.

 

Ez jó, hogy megértsük, hogy a szeretet ellentéte nem mindig utálom, de néha szeretem magát!

 

Ennek az ellenkezője a törvény nem mindig engedetlenség, de néha maga a törvény.

 

Ennek az ellenkezője a hit nem mindig az ateizmus, de a hit maga.

 

Így könnyen hagy minket becsapni, ha nem vigyáz.

 

Értsd meg, hogy az Isten nem létezik szeretet nélkül jog, mivel nincs joga szeretet nélkül .

 

Ami a Lucifer nincs szeretet a törvény, és nincs joga a szerelem .

 

Arra kérlek benneteket, hogy meditálni a következő alapvető különbség a szerelem és a törvény Isten és Lucifer.

 

Amikor a hit mit tud szolgálni gondoltál, ha szolgálják Istent szolgálni Lucifer!

 

In Love Isten van az olyan fogalmakat, megbocsátás, együttérzés, az alázat és a megosztás.

 

Az Isten törvénye van a fogalom megértését, a tagság és javítás.

 

In Love Lucifer törvény nélkül van fogalma a kicsapongás és a vágy.

 

A törvény nélkül Szerelem Lucifer ezelőtt a fogalmak diktatúra és a rabszolgaság.

 

Hitben van a jegyzet odaadás, buzgalom, a szeretet és a jog tiszteletben tartását.

 

Amikor a hit kerül az Isten szolgálatára , akkor ez tiszta boldogság, hogy képes legyen szolgálni Istent, segítve a mi testvéreink és megvédése templom és hitünk.

 

De amikor a hit tesz a szolgáltatás Lucifer átalakítja azokat, akik azt valós zsarnokok, terroristák, dzsihádisták és más gonosz lények.

 

Az útvonal az Isten keskeny, mint a tű fokán, és ezen az úton halad csak Jézus Krisztus.

 

« Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam! « 

 

Ezek a szavak Jézus Krisztus rendkívül súlyos következményekkel jár mind a világ vallásai.

 

Senki sem fog megmenteni, ha nem ez a Jézus Krisztus szeretetét és ehhez meg kell már egyetért, hogy legyen keresztény víz keresztség.

 

Van tizenöt hónap kell várni a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus húsvéti április 2, 2018.

 

De Isten egyedül dönt számított ez a visszatérés ezért talán később, és talán még azt megelőzően.

 

Egyébként ez a visszatérés biztos, és küszöbön áll, és fel kell készülni.

 

Az elkészítéshez meg kell, hogy az erőfeszítés, hogy lépjenek előre az életben az a Lélek erejével és nem a gyengeség, a test.

 

Kérd imában Istenhez, hogy segítsen minket minden pillanatban az életünk és irányítja életünket lépésről lépésre.

 

Kérd Istent imádságban, hogy megbocsássa bűneinket, és megtisztít lelkünk.

 

Tudni fogjuk, 2017-ben nagy gyötrelem a Földön, ez biztos, mert az utolsó időkben a fájdalom, mint a Bibliában, hogy a fájdalmat a szülés, ezért minden évben a végén idő rosszabb, mint az előző.

 

A homokóra az idők végezetéig Isten által visszaadott május 14, 1948, és az utolsó eltelt időt gabona fogja látni a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Imádkozzatok minden nap, hogy Isten nem késleltetheti ez a visszatérés, mert a fájdalom és a szenvedést nem szűnik növekedni, és sajnos éppen ellenkezőleg, továbbra is, sőt felerősítik!

 

Tartsa a láng a hit jól megvilágított és töltsön olajat a szívedben és a lelkedben, hogy átlépje a sötétség 2017.

 

Ha, mint erősen hiszek a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztusnak kell tenni a 2018-as (vége a generációs 70 év), majd 2017 nem csak rosszabb, mint 2016, de ez szörnyű lesz, mert ez lesz az idő harag napja az Isten.

 

Ez a cikk nagyon fontos, mert elméletileg bejelenti a visszatérését a Földre, a Lord of Lords, King of Kings, Jézus Krisztus, az egyetlen Isten fia, én lefordítom minden nyelven, és arra hívlak szeretett Testvéreim világ azt közölni, hogy az összes kapcsolatot, hogy minden tudása legyen, és felkészüljön a lelkét.

 

Szeretett Testvéreim Krisztusban ti is tanúi Jézus Krisztusnak és védelmezői a hit és az egyházi.

 

Imádkozzatok a megváltás lelkünk, minden kedves testvérek, valamint az összes, hogy a szó az evangéliumok nem érintette.

 

Isten áldjon meg és irányítja az életét.

 

győztes

Publicités

%d blogueurs aiment cette page :