Lad mig komme SMÅ BØRN!

Mange af vore brødre og søstre sætter spørgsmålstegn, at vi skal vente omgående returnering af vor Herre Jesus Kristus, Kongernes Konge, den eneste søn af Gud, som snart vender tilbage til sin tusindårige regeringstid på Jorden, indtil dommedag.

Det synes vigtigt at genoptage og uddybe i dette papir et svar jeg lavede en kommentar til artiklen: Jesu genkomst KRISTUS den 14. maj eller September 15, 2015! UNDER Hornblæserfesten

gud-the-far-barn-jesus-og-due-copie-1

Der er to ting sikkert, at jeg forstod ved at analysere de tegn og profetier endetiden.

Den første:

Vi er faktisk meget tæt på tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus, naturligvis under hensyntagen til, at Jesus sagde, at kun Gud Faderen kender dagen og timen af ​​afkastet.

Andet:

Vi forstår ikke de tegn og profetier for de sidste tider, at ved at se på fortiden.

 

Hvis man, som jeg tror, ​​og skrev i den blog, i slutningen af ​​tid startes 14 maj 1948 med oprettelsen af ​​staten Israel, er det fordi det er fra denne periode, at tegnene og Bibelens profetier varsler tilbage om Jesus Kristus begyndte at forekomme med stigende hyppighed og magt.

 

Ligeledes er det siden den 29. september 2008 med børskrakket på Wall Street, der har set udvikle globale ruin, katastrofer outsized, konflikter og krige rundt om i verden, massakren på kristne ødelæggelse af kirker og den sidste krig i de sidste tider er startet i Syrien i marts 2012 med ankomsten af ​​forstærkninger fra eksterne islamiske ekstremister slutter sig til rækken slingers.

 

Det er en krig, som vil vare 42 måneder, og at Jesus Kristus vil stoppe på hans tilbagevenden (det skal bemærkes, at forud for den, marts 2012 begivenheder i Syrien var en intern konflikt)

 

Siden 2008 har vi set en meget betydelig stigning i magt og hyppigheden af ​​alle bibelske smerte profeteret. Det er kendsgerninger.

 

Så Gud med ordet om Jesus Kristus fortæller os ikke på forhånd dagen eller timen, men giver os mulighed for at nærme forstå de opnåede resultater tegn og profetier.

 

Så vi kan forstå og se, at syv år fra September 2008 September 2015 (to gange tre og et halvt).

 

De første tre og et halvt var helt sikkert meget svært, men den anden halvdel er meget vanskeligere. Det er konkrete kendsgerninger, som blev profeteret i Bibelen.

 

Og året er ikke slut!

 

Vi finder, at den globale konflikt begyndte i Syrien, det bliver stærkere hver dag, at mediet ikke tale meget på tidspunktet for Golfkrigen.

 

Alle tegn og bibelske profetier om Jesu genkomst Kristus bliver gjort.Mangler kun de begivenheder, der er direkte relateret til hans tilbagevenden.

 

1. Fjernelse af kirken.

2. dag i Guds vrede.

 

 

Selv om fjernelsen af ​​kirken kan udføres på ethvert tidspunkt, er jeg overbevist om, at Gud vil vente på det sidste øjeblik, så de fleste kan gemmes.

 

Som dagen af ​​Guds vrede, er jeg overbevist om, at vil ske lige før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Bemærk, at nogle ikke-bibelske profetier taler om tre dage med mørke.

 

Det ville være tre dage før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Som for bortførelsen, bør det ske på dagen for Guds vrede.

 

Hvis jeg har det rigtigt, og afkastet af vor Herre Jesus Kristus sker mellem 14. og 15. september 2015 og håber inderligt jeg fra bunden af ​​min sjæl, så dage af september 2015, bør gå forud for være den mest især menneskets historie.

 

Jeg sagde, at vor Broder Claude IGNERSKI  »  HER  « skrev i sine bøger om endetiden, som jeg anbefale at læse, at ekstase af kirken kunne ske i september 2015 og Jesu genkomst Kristus i 2021 .

 

Han kan være ret, og jeg forkert!

 

Men vi er enige i, at 2015 skal være et meget specielt år og svært at tidernes ende.

 

Alligevel vil jeg gerne gøre en afspejling af de enkelte forhold, at Bibelen siger, at smerten tilbagevenden Jesus Kristus er ligesom smerten ved fødslen og dermed mere tiden går, og smerten er skarp til at nå uudholdelig!

Alle mødre vil bevidne!

 

Vi er i øjeblikket vidne til massakrer store kristne skalaer.

 

Blodet helliges allerede flyder frit !!!

 

Kig på de sidste syv år siden 2008 i vores lidelser har nået et meget højt niveau, forestille flere syv år med en stigning i konstant effekt smerte og så vil du forstå, at vi skal bede intenst for tilbagelevering af vor Herre ske hurtigt.

 

Jeg inviterer dig til at læse mine nyeste artikler herunder: 2015 Jesu Kristi komme KING OF THE WORLD.

Link: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Gud i sin uendelige barmhjertighed hjælper og beskytter alle, der kommer til ham med kærlighed, ydmyghed og oprigtighed.

 

Men mange mennesker, der lider og lever de sidste tider i nød katastrofe, smerte i livet, vold, krig, fattigdom, og som føler sig forladt af Gud.

 

Vi må forstå, at vi alle lever individuelle test af tro og begyndelsen af ​​Guds vrede.

 

Tak Herren for alle hans ejendom fakta og alle de nådegaver, han yder os ved at gemme os fra hans vrede.

 

Bed og bede Gud om tilgivelse for alle vores synder, vores fejl, vores fejl og vores dårlige gerninger.

 

Bed også for alle dem, der er langt fra Gud og især for de gode muslimer, generøse som desværre er blevet bedraget af den falske profet Muhammed!

falske profet-illuminati

 

Vi alle se, at islam er en vildfarelse, der bekender kærlighed med våben i hånd.

 

Ak, dem, vi kalder « gode muslimer » som kalder sig væk fra radikale islamister fordømmer stadig i helvede, for at tænke tjene og bede, de beder og ubevidst tjene Lucifer.

Lad os huske at forstå,

 

Bibelen lærer os, at Gud skabte mennesket og han skabte mand og kvinde i den første generation del af dette lille spirende menneskehed vendt mod sit ophav. (Kain dræbte sin bror Abel).

 

 

Senere valgte Gud blandt mænd en familie, far til Enoch « Metusalem », hvis afstamning avlede Noah. Det er, at Gud frelste Noah Syndfloden Humanity. Bemærk, at denne menneskehed, der overlevede oversvømmelsen blev reduceret til otte « simple familie af Noah! »

 

 

Denne familie af Noah, genopbyggede verden, så kom hans « Abraham » afkom af to kvinder, som avlede Isak og Ismael.

 

Disse to halvbrødre blev evige fjender.

 

One, Isaac avlede de hebraiske folk blev med tiden det jødiske folk i Israel « Guds folk »  Den Anden, Ismael, og avlede en folk Gud ønskede mange og bredte alle de lander i Mellemøsten omkring Middelhavet.

 

Det er disse mennesker, der avlet « Mohammed » Hvem sagde, at han blev besøgt af ærkeenglen Gabriel, der dikterede Koranen.

 

Mohammed, som var en kriger chef pålagt af list og tvinge en ny religion islam.

 

 

Islam er  »  den alt i én «  Religion, kultur, samfund, jura, retfærdighed og regeringen.

 

De fattige muslimer er blevet bedraget af denne bedrager Mahomet, som hævdede, at ærkeenglen Gabriel dikterede Koranen.

 

På vegne af Koranen og Allah radikale islamister brænde kirker, dræbe kristne og ødelægge museerne, mens muslimer siger gooders invadere verden pålægge deres love og skikke.

 

Koranen er en bog anti der forvrænger og arrangerer gen uden Bibelen til at sidde ned Muhammads myndighed over folk, han erobret af den såkaldte ordet « Allah », snu og med magt.

 

Valget var enkel dem, der ønskede at leve vedtage Koranen som hellige bog, for andre var død.

 

Selvfølgelig dem, der valgte døden undertal dem, der indvilligede i at tjene Koranen og Muhammed.

 

Denne mennesker efterkommer af Ismael blev som Gud havde sagt, så talrige som himlens stjerner.

Men tænker han blev forladt af Gud Abraham , gik han bort og skabt takket  til Muhammad en ny religion for sin egen . Han foreviget dermed fædrene jalousi altid søger skænderier med efterkommere af Isak.

 

Muhammad fandt der en måde at forene folk med en ny religion « Islam. »

 

Men islam er en vildfarelse, og Muhammad er en falsk profet, selv om en milliard mennesker på Jorden hævde andet.

 

Sandheden er i Bibelen .

 

I det første vil vi lære, at Gud selv materialiseret af en brændende busk talte til Moses personligt at bede for sit folk ud af Egypten.

 

Det jødiske folk er Guds folk.  

Det er ubestrideligt!

 

Også indiskutabelt er det, at Jesus Kristus var Messias af det jødiske folk annonceret i skrifterne, men jøderne nægtes!

 

 De korsfæstet Guds Søn!

 

Guds Søn, Jesus Kristus gennem kærlighed alligevel gav en chance for at alle mennesker (jøder og andre) for at komme ind i Himmeriget. Ikke af fortjeneste, men af ​​hans kærlighed!

 

Det er Jesus Kristus, som skabte den kirke, som skal samle alle, der ønsker at blive frelst og nå evigt liv i Himmeriget.

 

Før vi vender tilbage tæt på Gud Fader, Jesus Kristus sagde (Joh 15: 26) « Jeg vil sende jer en anden talsmand, Helligånden » 

 

Den Hellige Guds Ånd kommer over ethvert væsen der ved dåben valgt til at være en del af Jesu Kristi Kirke.

   

Ingen Guds profet er blevet nævnt i Bibelen til at oprette en religion.

 

Den rolle, som en Guds profet er ikke at opnå, men at annoncere, og Muhammed har ikke annonceret, men udført!    

 

MOHAMMED IKKE være profet !!!

 

De eneste to religioner Guds er den jødiske og kristne religioner.

Begge religioner blev skabt af Gud for første og eneste søn Jesus Kristus til den anden!

 

Den falske profet Muhammed trak så interesseret i Bibelen og ændrede det, ikke var praktisk at eksemplet med Jesus Kristus, som var den anerkender som profet og ikke Guds søn!

 

Husk også, at i Daniel 9 vers 26 hedder det:  Og efter tresindstyve og to uger skal Messias udryddes, og der vil ikke være nogen efterfølger. Befolkningen i prinsen, der skal ødelægges byen og helligdommen, og ende vil komme som en flod; Han blev arresteret, at ødelæggelserne vil vare indtil slutningen af krigen. 

 

Jesus var faktisk Messias ventet, selv om det blev afvist af Guds folk « jøderne »!

  

 Og han har ingen efterfølger!

 

Så Muhammed kunne aldrig hævde at være guddommelig mission om at skabe en ny religion.

 

Der er to muligheder til Koranen, eller det var skrevet fra bunden af ​​Muhammad med eller uden hemmelige aftaler eller Koranen faktisk blev dikteret, men i dette tilfælde var det ikke af ærkeenglen Gabriel, men Lucifer ingen.

 

Forskellen mellem undervisningen i Jesus Kristus og Lucifer er enorm, selv om undervisningen indeholder de samme ingredienser.

For Jesus Kristus, 

Der er ingen lov uden kærlighed eller kærlighed uden lov

Lucifer,

Han har ingen kærlighed i loven eller loven i kærlighed

Som du kan se dette er ikke det samme!

 

Muslimer er de ulykkelige ofre for falske profet Muhammed, som de er også ofre for Stockholm Syndrome.

 

Læs bloggen artiklen:

Muslimer er OFRE FOR STOCKHOLM SYNDROME

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

De vil være deres meget vanskeligt at forlade islam til at komme til Jesus Kristus. Bare se, hvad spænding får muslimerne, især fundamentalisterne når kritisere Koranen eller Muhammed.

 

Jeg minder alle muslimer vers 14 i kapitel 19 i Matthæusevangeliet:

 

Men Jesus sagde: Lader de små Børn komme, og formener dem ikke, at komme til mig; for Himmeriget tilhører som disse 

 

Så når vi ser muslimske børn, kvinder og mænd, der anvendes som menneskelige bomber vi kan kun beklage, at fanatiske, blodtørstige islamister tvungen indoktrinering af disse ulykkelige kriminelle selvmord fører dem direkte til helvede!

 

Til alle de muslimer, jeg kan kun sige, kom mange til Jesus Kristus, hvis du ønsker at blive frelst. Denne eksistens er ved at være slut, og Jesus Kristus når ud til dig.

 

Grib ULTIMATIVE LYKKE!

 

Snart Jesus Kristus vil vende tilbage, så i første omgang vil det spare ved at kidnappe sin trofaste kirke, så lige efter bortførelsen og lige før hans tilbagevenden, vil Guds vrede falde med kraft og magt over Jorden og på hele menneskeheden.

 

Indtil den dag tilbage i herlighed vor Herre Jesus Kristus, som håbet af alle kristne i to tusind år, vi absolut skal fortsætte med at leve med ydmyghed, værdighed og stolthed over at være en kristen.

 

Vi skal fortsætte med at opfylde vores ansvar og dermed ære de månedlige afdrag på alle vores gæld og vores daglige liv i fred og kærlighed ved at hjælpe dem, der søger vores hjælp.

 

Vi skal bede dagligt for Gud om at hjælpe os, beskytte os og holde os sikkert fra fristelse.

 

Vi ved allerede, at dette år vil fortsætte med at være svært, men det er meget gode nyheder, så snart forvandle vores liv.

 

Lad os holde flammen af ​​vores tro, har fuld tillid er absolut i Jesus Kristus. Han lovede at komme og redde os til slutningen af ​​tid, og han vil holde sit løfte.

 

Ret sin eksistens, dåb, omvendelse, tilgivelse, bønner, vælg Jesus Kristus som frelser, er det, der vil give os mulighed for at blive frelst, og at være en del af kirken vor Herres Jesu Kristi, der vil fjerne snart .

 

Jesus Kristus kommer snart, og det er måske for måned september eller oktober 2015.

 

Alle mine varer

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Gud velsigne jer mine elskede brødre og søstre, og hjælper dig i forventning om tilbagevenden til Jorden af ​​vor Herre Jesus Kristus, til at forfølge den rigtige vej i dit liv og aldrig give op.

Jeg inviterer dig til at se denne video ædru på vores generation.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Fred, kærlighed og glæder i hjerter og hjem med forventningen om den velsignede dag i ekstase af kirken og afkastet på Oliebjerget vor Herre og King Jesus Kristus, den eneste søn af Gud, hans tusindårige regeringstid indtil dommedag.

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :