2 0 1 7. LOVE, KEADILAN dan IMAN. 2 0 1 8

merpati

Pada 2017 awal tahun ini, saya mahu terlebih dahulu sebelum menangani artikel penting ini dalam masa yang dahsyat yang kita alami pada masa ini kepada anda, saudara yang kukasihi dan yang percaya dalam Kristus dan pembaca blog sekalian, Wishes saya gembira tahun baru 2017.

 

Semua orang A, mudahan Allah dapat mengelakkan dari godaan dan bantuan terutamanya dalam lintasan tahun ini, 2017.

 

Saya berdoa agar Allah memberikan anda kekuatan untuk menghadapi kesukaran hidup yang beberapa tahun lebih dan lebih penting.

 

Semoga Allah memberikan anda dan membuat anda sihat. Ia membolehkan anda untuk tidak ketinggalan makanan yang tinggi serta memberikan anda dan nyata sokongan dan kasih sayang pada setiap kesempatan.

 

Semoga anda tinggal dalam kehidupan buku supaya tidak menanggung murka Allah yang turun secara beransur-ansur kepada dunia selama bertahun-tahun.

 

Amin.

 

Love, Undang-undang dan Iman

 

keseimbangan

Ambil perhatian bahawa artikel ini Cinta, Undang-undang dan Faith melengkapi artikel:

2017 LIMA KEUTAMAAN

 

Kami benar-benar perlu sedar bahawa Love, Undang-undang dan Faith tiga elemen penting dalam cara Kristian kehidupan dan dalam menghadapi Allah untuk menyelamatkan kita atau menyalahkan kita untuk selama-lamanya.

 

Untuk memahami isu itu ia seolah-olah berguna untuk membuat peringatan kecil kira-kira masa kita hidup.

 

Sejak 14 Mei 1948, seperti yang pernah saya katakan banyak kali dan terbukti dalam blog, kita memasuki tempoh Alkitab kepada akhir zaman.

 

Ini tempoh alkitabiah untuk akhir masa berlaku selama satu generasi.

 

Kami mempunyai pengesahan dalam Injil (terutamanya Matthew 24 Link:Akhir Zaman ), yang juga menyebut bahawa Yesus Kristus secara fizikal akan kembali ke Bumi sebelum akhir generasi terakhir ini menjadi raja di sana pada manusia untuk seribu tahun. The alaf .

 

Seperti yang kita dapat lihat, tempoh akhir zaman progresif dalam penderitaan, seperti kesakitan melahirkan anak.

 

1 Tesalonika 5: 3

 

Oleh kerana anda tahu diri anda bahawa hari Tuhan datang seperti pencuri pada malam. 3 Apabila mereka mengatakan: Semuanya damai dan keselamatan; Kemudian kemusnahan secara tiba-tiba datang kepada mereka, kerana sakit bersalin apabila seorang wanita hamil, dan mereka tidak akan luput. 4 Tetapi kamu, saudara-saudara, tidak berada dalam kegelapan, sehingga hari itu mengejutkan kalian seperti kedatangan pencuri

 

Kesakitan akhir zaman menjadi kukuh dan berterusan seperti yang kita lihat setiap hari.

 

Berita , (Wars, khabar angin peperangan, penghijrahan, keganasan dan jihad adalah tajuk-tajuk utama semua media) kesakitan umat manusia , (merosakkan, tidak selamat, kemiskinan, bencana, penyakit, keganasan dan kehilangan nilai-nilai telah menjadi bencana alam kehidupan) yangsakit kehidupan haiwan (Dead yang tidak dapat dijelaskan oleh berjuta-juta setiap tahun di seluruh dunia sejak tahun 2008 untuk ikan, burung dan haiwan liar dan domestik lain) pergi tanpa disedari, kerana ketiadaan penjelasan, laporan media minima dan sakit Bumi (tsunami, hujan lebat, Bumi gempa, ribut, banjir, kebakaran dan ribut taufan menjadi lebih dan tidak konvensional) diterima oleh banyak pihak sebagai bencana dramatik tetapi benar-benar biasa.

 

Set semua kesakitan ini walaupun mereka boleh mencari beberapa penjelasan secara berasingan, namun membentuk satu keseluruhan yang luar biasa dan ia disebut dalam Alkitab sebagai salah satu daripada tanda-tanda mengumumkan tidak lama lagi kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus. Dan sejauh mana semua kesakitan ini mengesahkan dengan baik bahawa masa kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus adalah sangat dekat.

 

Walaupun pemahaman kita tentang akhir zaman membolehkan kita untuk membuktikan bahawa generasi ini tidak akan berlalu sebelum Yesus Kristus kembali secara fizikal ke bumi untuk pemerintahannya ribu tahun yang berakhir ribu tahun kemudian oleh penghakiman akhir. (Penghakiman terakhir akan menjadi akhir manusia manusia. Ada yang kekal di bawah undang-undang Allah dan yang lain selama-lamanya di bawah undang-undang Lucifer).

 

Walaupun kita mendapati bahawa kesakitan ini menjadi sangat kuat dan berterusan.

Tiada siapa yang boleh mengatakan dengan tepat apabila akan kembali dalam kemuliaan Tuhan kita Yesus Kristus.

 

Kita tahu bahawa dalam Alkitab masa generasi diasimilasikan kepada tempoh 40 tahun, tetapi 70 tahun dan juga 80 tahun dan 120 tahun Umur maksimum hidup dalam Kejadian 6: 3

 

Sudah tentu walaupun kesukaran hidup dan tahap kesakitan, Allah boleh menjadikan kita menunggu sehingga 2068 (1948 + 120 tahun) yang kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

 

Yesus Kristus berkata sesuatu yang sangat penting,  » Aku adalah Alfa dan Omega, Yang Pertama dan Yang Terkemudian, Yang Awal dan akhir  » Frasa ini yang mengatakan tiga kali perkara yang sama secara berbeza mendedahkan hakikat yang penting dan istimewa.

 

Ayat ini adalah sangat berguna walaupun penting dalam kombinasi dengan Chapter 24 Matius memahami apa tempoh juga dengan kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

 

Dalam bab 24 Matius Yesus menjelaskan apa yang berlaku apabila generasi pertama yang lahir adalah titik permulaan agama Kristian (dia adalah yang pertama) dan apa yang akan berlaku kepada generasi terakhir sebelum kedatangannya. (Hari pembalasan itu juga terakhir).Ini bermakna bahawa sekembalinya dari rahmat selesai dan oleh itu tiada siapa yang akan diselamatkan oleh cinta dan akibatnya yang diselamatkan ia akan melalui Akta.

 

Dalam bab ini 24 Matthew, Jesus meramalkan kemusnahan kuil Yerusalem. Dan dalam tujuh puluh tahun itu berlaku kemusnahan ini kuil yang dinubuatkan oleh Yesus Kristus.

 

Kemudian kita boleh faham bahawa apabila Isa bercakap generasi ini di dalam ayat 34 bab 24 Injil Matius

 

34 Aku berkata kepadamu: Sesungguhnya angkatan ini tidak akan berlalu, bahawa semua ini berlaku.

 

Ini adalah hasil ciptaan 70 dan oleh itu mengetahui bahawa tanda pertama akhir zaman adalah 14 Mei 1948, kedatangan Yesus Kristus harus tidak lewat daripada 13 Mei 2018.

 

Sudah tentu cara yang terlalu mudah kita boleh mengatakan bahawa penyata ini dalam kemuliaan Tuhan kita Yesus Kristus untuk 2018 mungkin untuk parti Paskah pada 2 April 2018.

 

Ia tidak mungkin dan juga mungkin, tetapi jauh dari tertentu kerana masa depan adalah milik Allah semata.

 

Seperti yang semua orang dapat melihat dari blog saya kerap mensasarkan beberapa tempoh masa yang seolah-olah berkaitan dengan nubuatan Alkitab mengisytiharkan kembalinya Tuhan kita.

 

Walaupun kali saya disasarkan tidak orang-orang yang kembali kepada kemuliaan, namun mereka sebenarnya menjadi masa yang sukar bagi Gereja kita dan untuk Iman. Paling ketara pada 2015 dengan pengisytiharan Pope François akhir bulan September di Katedral St Patrick di Amerika Syarikat. Di mana dia dituntut di bawah guruh tepukan bahawa penyaliban Yesus Kristus adalah kegagalan manusia.Link .

 

Tujuan blog ini adalah untuk tidak mendedahkan tarikh pulangan dari Tuhan dan Raja Yesus Kristus tetapi menyedari bahawa penyata ini adalah tertentu. Ia adalah generasi kita. Dan ia akan berlaku memandangkan magnitud tanda-tanda dan penggenapan nubuatan-nubuatan Alkitab dirancang untuk akhir zaman.

 

Aku hanyalah seorang pendakwah yang mengumumkan kedatangan Tuhan di dalam hati dan jiwa saya.

 

Matlamat saya adalah untuk tidak menjual kertas walaupun saya telah menulis dua buah buku mengenai Tuhan dan manusia. (Yang pertama:The Preacher Return Raja , yang kedua France, Tamadun dan Republik Drift )

 

Matlamat saya adalah bahawa semua orang boleh bersedia untuk kedatangan Yesus Kristus diselamatkan dan kekal berdaftar di dalam kitab kehidupan dan untuk segera sampai selama-lamanya dengan Allah dan bukan dengan Lucifer.

 

Jika andaian saya daripada kedatangan Yesus Kristus untuk Paskah April 2, 2018 terbukti menjadi tarikh yang dipilih oleh Allah dari penciptaan dunia untuk kedatangan Yesus Kristus untuk memerintah ke atas umat manusia semasa ribu tahun yang kita kiamat berasingan. Oleh itu, kita mempunyai 15 bulan untuk menunggu.

 

Ini bermakna bahawa lima belas bulan akan menjadi bulan yang paling penting dalam kehidupan.

 

Selepas ini lima belas bulan kita akan disimpan atau dihukum.

 

 

Mereka yang akan disimpan oleh LOVE

Sejak pemergian Jesus Kristus terdapat dua ribu tahun, kita berada dalam keadaan rahmat.

 

Ini bermakna bahawa orang-orang yang dibaptiskan, yang telah menerima Yesus Kristus sebagai Penyelamat, yang bertaubat daripada dosa-dosa yang mereka telah lakukan, meminta ampun kepada Allah melalui hubungan spiritual dengan pencipta Doa dan maintiennes dan.

 

Jika mereka tetap rendah hati dalam kehidupan dan prihatin untuk membantu mereka yang memerlukan bantuan mereka.

 

Jadi ya! Mereka adalah orang Kristian, mereka adalah sebahagian daripada Gereja Yesus Kristus dan dijamin untuk disimpan oleh cintanya.Lihat artikel saya yang lebih khusus: Berani Iman kepada Allah dan Yesus Kristus

 

Mereka mendiami Bumi semasa Milenium.

 

 

Mereka yang akan disimpan oleh Undang-undang

Ramai melihat tentera adalah mereka yang menjalani kehidupan yang standard, tidak berusaha untuk melakukan kemudaratan kepada orang lain, tetapi hanya tinggal di kejahilan kasih Yesus Kristus akan disimpan untuk beberapa (seribu tahun kemudian) oleh Akta allah pada penghakiman akhir dan semua orang-orang mati akan dibangkitkan dan diadili oleh allah menurut kerja-kerja mereka.

 

 

Mereka yang Disimpan oleh Iman

Sesetengah orang Kristian Disimpan oleh Love Yesus Kristus dan dilahirkan lagi! Ie yang memohon kepada Tuhan untuk membimbing kehidupan mereka, untuk menjauhkan mereka dari kejahatan dan godaan.

 

Maju dalam kehidupan di Love Yesus Kristus dan dalam jumlah mutlak percaya kepada Allah, dengan kepala pasti, tinggi dan berbangga menjadi Kristian khususnya kepada akhir zaman.

 

Semua orang-orang Kristian yang mempertahankan gereja tanpa kekerasan, kadang-kadang mempertaruhkan nyawa mereka untuk mengumumkan tidak lama lagi pemerintahan Love di Bumi dengan kedatangan Yesus Kristus.

 

Semua orang-orang Kristian yang memberi hidup mereka kepada Yesus Kristus dengan membantu golongan yang memerlukan, orang sakit, dan orang miskin dan orang-orang yang rohani sesat.

 

Semua orang-orang Kristian yang diselamatkan oleh kasih Yesus Kristus dan saksi akan diberkati Allah dan Yesus Kristus.

 

Dalam tempoh lima belas bulan Lucifer akan mendapatkan liar dan memukul manusia dengan sekuat tenaga.

 

Anda memahami bahawa godaan akan menjadi kuat dan besar dan ia akan menjadi sangat sukar sama sekali untuk bergerak ke hadapan dalam kehidupan dan dengan niat yang tenang.

 

Jadi, anda perlu faham bahawa Lucifer adalah raja ilusi dan kita mesti sentiasa menganalisis peristiwa dan tindakan untuk tidak meninggalkan kita terperangkap.

 

Ia adalah baik untuk memahami bahawa bertentangan dengan cinta tidak selalu membenci tetapi kadang-kadang suka sendiri!

 

Yang bertentangan dengan Akta tidak selalunya maksiat, tetapi kadang-kadang undang-undang itu sendiri.

 

Bertentangan dengan kepercayaan tidak selalunya ateisme tetapi iman itu sendiri.

 

Oleh itu, kita dengan mudah boleh meninggalkan kita menipu jika kita tidak berhati-hati.

 

Memahami bahawa bagi Allah tidak ada cinta tanpa undang-undang, kerana tidak ada undang-undang tanpa cinta .

 

Bagi Lucifer tidak ada cinta dalam akta itu dan tidak ada undang-undang in Love .

 

Saya menjemput anda untuk merenungkan ini perbezaan asas Cinta dan Hukum Tuhan dan Lucifer.

 

Apabila Faith apa yang ia boleh melayani anda berfikir jika anda menyembah Tuhan berkhidmat Lucifer!

 

In Love Tuhan terdapat tanggapan dengan keampunan, kasih sayang, rendah hati dan perkongsian.

 

Dalam Undang-undang Tuhan terdapat tanggapan pemahaman, keahlian dan pembaikan.

 

In Love Lucifer tanpa undang-undang terdapat konsep satu perbuatan yang songsang dan nafsu.

 

Dalam undang-undang tanpa Love Lucifer lalu konsep pemerintahan diktator dan perhambaan.

 

Dalam iman terdapat nota kesetiaan, semangat, kasih sayang dan menghormati undang-undang.

 

Ketika iman diletakkan untuk berbakti kepada Allah , maka ia adalah kebahagiaan tulen untuk dapat beribadah kepada Allah dengan membantu saudara-saudara kita dan mempertahankan gereja kita dan iman kita.

 

Tetapi apabila iman yang diletakkan kepada perkhidmatan Lucifer ia mengubah orang-orang yang memegang ia di dalam zalim sebenar, pengganas, jihad dan makhluk jahat yang lain.

 

Laluan kepada Allah adalah sempit sebagai jarum dan jalan ini pas hanya melalui Yesus Kristus.

 

« Akulah jalan dan kebenaran dan hidup, tidak ada seorangpun yang datang kepada Bapa kecuali melalui Aku! « 

 

Kata-kata ini Yesus Kristus adalah kesan yang sangat serius untuk semua agama di dunia.

 

Tiada siapa yang akan disimpan jika ini tidak kasih Yesus Kristus dan untuk ini kita sudah mesti bersetuju untuk menjadi Kristian dengan pembaptisan air.

 

Kami mempunyai lima belas bulan menunggu kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus pada Paskah April 2, 2018.

 

Allah sendiri memutuskan tarikh penyata ini, oleh itu akan mungkin kemudian dan mungkin juga sebelum itu.

 

Anyway nyata ini yang pasti dan pasti akan berlaku dan kita perlu menyediakan.

 

Menyedia, kita mesti berusaha untuk bergerak ke hadapan dalam hidup melalui kuasa Roh dan bukan dengan kelemahan badan.

 

Minta dalam doa kepada Allah untuk membantu kita dalam setiap saat kehidupan kita dan membimbing langkah hidup kita demi langkah.

 

Minta Tuhan dalam doa kepada mengampuni segala dosa kita dan menyucikan jiwa kita.

 

Kita akan tahu pada tahun 2017 azab yang besar di bumi, ini adalah kepastian sejak zaman akhir kesakitan dibandingkan dalam Alkitab untuk kesakitan bersalin dan oleh itu setiap tahun akhir zaman adalah lebih buruk daripada yang lalu.

 

The hourglass daripada akhir zaman Tuhan telah dikembalikan oleh 14 Mei 1948 dan masa berlalu terakhir bijirin akan melihat kedatangan Yesus Kristus.

 

Berdoa setiap hari bahawa Tuhan tidak melambatkan nyata ini kerana kesakitan dan penderitaan kita tidak akan berhenti berkembang dan malangnya sebaliknya mereka akan terus dan juga menguatkan!

 

Pastikan api imanmu terang dan mengisi minyak di hati dan di jiwa anda untuk menyeberangi kegelapan 2017.

 

Jika, kerana saya amat percaya kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus mesti dilakukan pada tahun 2018 (akhir generasi 70 tahun) maka 2017 tidak hanya akan lebih buruk daripada 2016, tetapi ia akan menjadi dahsyat kerana ia akan menjadi tempoh yang hari kemurkaan Allah.

 

Artikel ini adalah sangat penting kerana hipotesis mengumumkan kembali ke Bumi daripada Tuhan segala Tuhan, Raja segala Raja, Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan, saya akan menterjemahkannya dalam semua bahasa dan saya menjemput Brothers tercinta saya dan Sisters dunia untuk menyampaikan maklumat itu kepada semua kenalan anda supaya semua mungkin mempunyai pengetahuan dan menyediakan jiwanya.

 

Brothers dikasihi dan Sisters dalam Kristus Yesus kamu juga saksi Yesus Kristus dan pembela iman dan Gereja kita.

 

Berdoa untuk keselamatan jiwa kita, untuk semua saudara-saudara kita dan kepada semua yang firman Injil tidak menyentuh.

 

Semoga Allah memberkati anda dan membimbing hidup anda.

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :