ALARM FORCE веры ў любові Езуса Хрыста

arbreciel

,

Бог абвясціў чалавеку з моманту стварэння чалавецтва, што свет« Зямля » было жыццё, а затым ён будзе знішчаны ў канцы апошняга суда.

,

Бог сказаў у Бібліі праз прарокаў Сваіх, і яго адзіны сын Ісуса Хрыста ўсё, што здарыцца ў канцы часу і за яе межамі.

,

Пасля заканчэння часу, Ісус Хрыстос фізічна вярнуцца на Зямлю, каб правіць тысячу гадоў, да канца святла, а затым некаторыя з іх будуць захаваны і будуць жыць вечна на новай Зямлі, а другі пойдзе ў пекла.

,

Як бы неверагодна гэта ні гучала, пасля двух тысяч гадоў чакання, мы знаходзім, што біблейскія прароцтва і азнакі прадракаючы вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста, ужо зрабіў у сваёй квазі-татальнасці і тыя, якія яшчэ не зрабілі, з’яўляюцца выконваюцца.

,

Гэта фактычным і які паддаецца праверцы рэальнасці, так як завяршэнне першых прыкмет стала стварэнне Дзяржавы Ізраіль 14 мая 1948.

,

Пачынаючы з гэтай даты ў менш чым 70 гадоў усё біблейскія прароцтва і папярэджаньні вяртання Ісуса Хрыста, каб зрабіць.

,

Варта адзначыць, што гэта матэматычна немагчыма, што ўсе гэтыя прадказанні і біблейскія знакі могуць быць выкананы ў той жа час у такі кароткі перыяд.

,

Гэта цалкам выключае магчымасць!

,

Калі вы выключылі немагчымае ў сітуацыі, што гэта як бы дзіўным гэта можа здацца не самым верагодным уяўляецца здагадка, а рэальнасць.

,

Як гэта матэматычна немагчыма, што шанец спрыяць дасягненню ў такі кароткі прамежак часу (менш за 70 гадоў) з мноства біблейскіх прароцтваў і знакаў на тысячы гадоў з моманту вяртання Ісуса Хрыста « Месіі »

,

Будучае вяртанне Ісуса Хрыста стала рэальнасцю, а не верагодны сцэнар.

°

ob_ecc958_10241985

,

Таму мы можам казаць пра ўпэўненасці хуткага вяртання Ісуса Хрыста.

,

Вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста адносіцца таксама наша пакаленне.

,

Гэта ўпэўненасць, але кожны вольны ігнараваць яго.

,

Асабісты аналіз я зрабіў у сувязі з множнасцю біблейскіх прароцтваў і знакаў, зробленых пасля 14 мая 1948, і экспанентны рост з 29 верасня 2008 года, …

,

(Дата я абраў у маім аналізе ў якасці зыходнага моманту анонсу на мінулым тыдні прарока Данііла і канкрэтна даты пачатку апошніх сямі гадоў да фізічнага вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста)

,

… Пад мяне, каб знайсці вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста паміж 14 і 15 верасня 2015 г..

Гэта ў агульным павазе да вучэння Бібліі і асабліва Евангеллях:

.Matthieu 24 верш 36

,

Для гэтага дня і гадзіне ніхто не ведае, ні анёлы нябесныя, ні Сын, а толькі Айцец.

,

Чытайце мой артыкул

ВЯРТАННЕ ІСУСА ХРЫСТА МАГЧЫМА 14 АБО 15 верасень 2015! Падчас свята Труб  :

,

Пры выглядзе прароцтваў і азнакаў, сусветныя навіны пацвярджае сілай ва ўсіх абласцях хутчэйшага хуткага вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста.

,

Нажаль, у тысячу раз, на жаль, многія мужчыны і жанчыны; асабліва сярод моладзі, больш не вераць у Бога, а тым больш Ісуса Хрыста!

,

Многія сталі эгаістычны, пагардлівы і фанабэрысты, аддаючыся юрлівасці і задавальнення рабіць зло.

,

Іншыя групы далучыліся джыхадзістаў да забойства нашых братоў і сясцёр і ўсіх тых, хто паклаў на іх шляху.

,

Мы павінны толькі глядзець на тое, што адбываецца на Блізкім Усходзе, каб убачыць, што, відавочна, вайну Апакаліпсісу « Вайна Армагедона » пачаўся з сакавіка 2012 года ў Сірыі.

,

Варта адзначыць, што паўстанне ў Сірыі пачалося годам раней, але паўстанне пайшло на этапе рэальнага ваеннага сакавіку 2012 з прыбыццём у Сірыю шмат джыхадзістаў ва ўсім свеце для барацьбы з ўлада заможных на ўвядзенне абагульнены на ўсім Блізкім Усходзе джыхаду.

,

У маім аналізе для вяртання Ісуса Хрыста на Зямлі паміж 14 і 15 верасня 2015 года, вайна Апакаліпсіс « Армагедон » запускаецца ў той жа час, як пачала вялікае скрухі і, такім чынам, не будзе доўжыцца да вяртання Ісус Хрыстос, які спыняе пасля яго вяртання на Зямлю.

,

Вайна Армагедона, здаецца, што на новым вымярэнні з гэтай кааліцыяй сарака дзяржаў супраць гэтай арміі джыхадзістаў « Ісламскага дзяржавы ў Іраку і Левант (EIIL) »

,

Мы таксама павінны разумець, што гэтая вайна будзе атрымаць горш з кожным днём, як вяртанне Ісуса Хрыста павінен быць як у мучыцца з усё больш і больш болю да апошняга моманту, які з’яўляецца тое, што фізіка вяртання на Алейнай гары ў Ерусаліме.

,

У цяперашні час, Ізраіль, і асабліва Ерусалім, ужо з’яўляецца прадметам тэрарыстычных нападаў гэтых байцоў EIIL!

,

Ісус Хрыстос, перш чым вярнуцца фізічна на зямлі павінен прыступіць да выдалення царквы не азначае вытрымае дзень гневу Божага, што павінна адбыцца да яго вяртання.

,

Але якія з іх будуць часткай царквы ў дзень ушэсця!

Вызначэнне веры:

,

Не злічыць тых у свеце, хто не з’яўляюцца хрысціянамі.

,

І сярод тых, хто з’яўляюцца хрысціянамі, незлічоныя і такія, якія не насяляюць у сапраўдную веру і хто не ідуць запаведзі Божыя і вучэнне Ісуса Хрыста.

,

Гэта цяжкая сітуацыя пагаршаецца сапраўды глабальнай апастасію.

,

Гэта сур’ёзна, таму што шмат вельмі хутка Ісус Хрыстос здыме сваю царкву і шмат хто будзе выключаны. У той час як яны ўпэўненыя, каб зарабіць месца ў царквы Ісуса Хрыста, будуць выдаленыя.

,

Мы павінны зразумець, што Ісус Хрыстос, Сын Божы, быў там дзве тысячы гадоў, у канцы яго трох гадоў пропаведзяў, абражалі, прыніжалі, гвалту, узбітыя, катавалі, прыніжалі і, нарэшце, укрыжавалі.

,

Але ніколі, ніколі, Ісус Хрыстос адмовіўся ад нас, таму што ён прыняў яго пакуты да самай смерці дзеля нашага выратавання!

,

І мы, умілаваныя браты і сёстры, як многія з нас адмовіліся ад Ісуса Хрыста пакінуўшы сваю царкву!

,

Ісус спытаў Пятра пабудаваць сваю царкву і царква « адзінай і непадзельнай » гэта называецца « Каталіцкая царква »!

,

Многія з нашых братоў і сясцёр яшчэ засталося каталіцкую царкву і думаць бліжэй да Ісуса Хрыста, калі на самай справе яны адракліся, пакінуўшы сваю царкву.

,

Вядома, гэтыя браты і сёстры часта насяляюць у праўдзівай веры і фактычна ўгаварыў рушыць услед і, у адмысловым храме, правільны шлях да Бога праз Езуса Хрыста.

,

Я вымушаны сказаць, але яны памыляюцца! Для адмовы ад Царквы Ісуса Хрыста « Каталіцкая царква » яны адмовіліся Ісус Хрыстос пацярпеў дзеля нашага выратавання!

,

Ісус Хрыстос, ён не пакідае нас, ён не пацярпеў за нас да апошняга ўздыху на крыжы.

,

Гасподзь наш Ісус Хрыстос прыняў усе пакуты для прабачэння нашых грахоў і, такім чынам, дазваляюць нам увайсці ў Валадарства Нябеснае па сваёй любові, а не па нашай заслугі.

,

Так што, калі мы грэшым, мы ўсё яшчэ можам быць часткай царквы, якія будуць выдаленыя, калі мы просім у Бога прабачэння, калі мы каемся і выпрастаць, калі наша жыццё.

,

Але калі мы адмовімся ад Ісуса Хрыста, і адмова ад яго царквы «Каталіцкая царква», а несвядома мы даем Ісусу Хрысту і Яго Касцёла ў бліжэйшы час будуць выдаленыя.

,

Вядома, я разумею, што многія лічаць, што вера без часткай Каталіцкай Царквы яны выйграюць ад выдалення.

,

Я кажу ім усё, у тым ліку пастары, гіды, святароў нязгодных цэркваў і іншых рэлігійных лідэраў усіх цэркваў за межамі Каталіцкай Царквы, што яны не маюць рацыю.

,

Было б злачынна выказаць здагадку, што ён адступіў ад Хрыста, пакінуўшы сваю царкву, яны будуць выратаваны, і тыя, хто ім варта.

,

З святой каталіцкай царквы няма выратавання!

,

,

,

Тым не менш,

Я ведаю, і ведаю пра вялікія бед і трагедый, перажытых каталіцкай царквой на працягу дзесяцігоддзяў. Ён пракраўся масонамі, апосталамі Люцыпара, людзі бессаромна спекулянты і нават педафілаў.

,

Я ведаю, і ведаю, што Ватыкан відавочна стаў рэзідэнцыяй антыхрыста.

,

Я ведаю, і ведаю, што Ісус Хрыстос стаў музейным экспанатам у Ватыкане.

,

Я ведаю, і ведаю, што ёсць воля, прадыктавана Ватыкане ўсім яго памочнікам, каб царква прыстасоўваецца да сучаснага жыцця, гэта прыводзіць да больш падаўлення ў цэрквах канфесійныя, малюскі ці святая вада ў купелі і ў цяперашні час дзеепрыметнікі без прызнанняў.

,

Я ведаю, і ведаю пра ганебныя параўнанняў каталіцкай царквы з паганскімі рэлігіямі і святатацтва, якія здзяйсняюцца ў сваёй асяроддзі.

,

Тата і саноўнікі да ўдзелу ў вялікі дзень з гасцямі з іншых рэлігій у язычніцкіх малітваў у базыліцы Святога Пятра ў Рыме.

,

Так, я ведаю, і ведаю, што наша Святая Каталіцкая Царква памірае, яна абразіла, гвалту, прыніжалі, катавалі, і забіты, што яна будзе ў канчатковым выніку укрыжаваны як быў Гасподзь наш Ісус Хрыстос.

,

Вядома, я не згодны з папства, што хоча аб’яднаць усе рэлігіі і стварыць нумары з агульнымі малітвамі ўсіх рэлігій.

,

Вядома, я не згодны з папства, што хоча зрабіць новае значэнне гуманізму каталіцкай царквы. (Гуманізм ставіць чалавека ў цэнтр за ўсё, у той час як каталіцкая царква гэта Бог, які знаходзіцца ў цэнтры ўсяго, што) ёсць невялікая розніца! Вы не можаце знайсці!

,

Вядома, я не згодны з анты-тат, якія паспяхова з Жан дваццаць тры, які адмовіўся падпарадкоўвацца просьбу Найсвяцейшай Багародзіцы, адмовіўшыся раскрыць ў 1960 годзе трэці сакрэт Фацімы.

,

Спіс быў бы доўга пералічваць усе рознагалоссі паміж папства і сапраўдных членаў Святой Каталіцкай Царквы.

,

Нягледзячы на ​​ўсе рознагалоссі « і іх легіён, » мы не павінны адмаўляцца ад нашай Святой каталіцкай царквы, таму што гэта арыгінальная царква, якая была створана П’ерам па просьбе Ісуса Хрыста.

,

Наша Святая Каталіцкая Царква пакутуе пакутнікаў у канцы часоў!

,

У нас ёсць абавязак як хрысціян і воінаў Хрыстовых да твару тых, хто нападаў і не здавацца, таму што Ісус Хрыстос не пакінуў нам. Ён не пацярпеў за нас да апошняга ўздыху жыцця.

,

Так з любові да Езуса Хрыста і Богу, у вас ёсць мой любімы назад у Найсвяцейшай каталіцкай царквы. Гэта наш дом і наша сям’я.

,

Абмяркуйце з святароў на канец часу, папрасіць святую ваду ў малюскамі разам і маліцца нашаму Госпаду за яго больш хуткае вяртанне.

,

Мы ў канцы часу і раптоўна, як адключэння электраэнергіі ў гэтым свеце будзе прачынацца з захапленнем царквы!

,

Гэта будзе занадта позна, каб выратавацца!

,

Я запрашаю вас прачытаць або перачытаць прытчу аб працоўных ў 11 гадзіну.

,

,

Спасылка на прыпавесці пра рабочых у 11:00: Мэттью Кіраўнік 20 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

Як можна зразумець, прачытаўшы гэтую прытчу, але кожны крыху прыйсці да Ісуса Хрыста і членам яго царквы, якія ў хуткім часе будзе выдаленая.

                                                           

  Пакаяннем

MEA-выразаць

 

,

У цяперашні час мы жывем адступніцтва царквы і веры, многія хрысціяне, якія пакінулі каталіцкую царкву і многія іншыя з’яўляюцца тыя, без веры страціў і адлучаны ад царквы.

,

Гэта факт, і канкрэтны свет. І гэта драматычнае!

,

Гэта ў пакаленне менш сарака гадоў з’яўляецца найбуйнейшым колькасць тых, хто адпаў ад веры Бога і Ісуса Хрыста.

,

Таксама ў пакаленне менш сарака гадоў і тыя, хто не меў шанец стаць хрысціянамі або членаў Святой Каталіцкай Царквы.

,

Мы пажылыя людзі, мы не выканалі сваю ролю, як старэйшыя браты і адмовіліся нашы малодшыя браты і сёстры на абочыне Веры.

,

Вядома, прабачэнні гэтак жа шматлікія, як ёсць людзі, адказныя.

,

Але факты ёсць, і яны вельмі канкрэтным і рэальным.

,

Наша моладзь не прыцягвае царквы і многія нават не ведаюць, хто такі Ісус Хрыстос!

,

І што гэта наша віна, мы старэй.

,

Выклік ўсіх няверуючых

Атэісты

Для ўсіх тых, хто не прыйшоў да Ісуса Хрыста ведаю, што Найсвяцейшая каталіцкая царква будзе вітаць вас, калі вы хочаце далучыцца.

,

Атрымаць ахрышчаны ў вадзе святаром, па брат або сястра,

,

Спытайце ў Бога прабачэння за ўсе грахі вашыя, і накіроўваць вас у вашым жыцці,

,

Пакайцеся ўсе грахі вашыя, і злых спраў,

,

Выпрастаць жыццё і папрасіць Езуса Хрыста праз малітву, каб быць свайго асабістага Збавіцеля і вітаем вас у сваёй царкве.

,

Прыходзьце хадзіць з намі на вузкай сцежцы Любові, Веры і пакорай, што вядзе да Бога праз любоў да Ісуса Хрыста.

,

Будзьце сціплыя, але горды і годны стаць хрысціянамі і быць яшчэ і трымаць гарачым ў веры ў нашай Святой Маці-каталіцкай царквы.

,

Трымаеце старанна полымя вашай веры добра асветленай, каб застацца ў Царквы Ісуса Хрыста, таму што ён у бліжэйшы час будзе выдаленая.

,

Жыццё для вечнасці ў Ісуса Хрыста, што вы знойдзеце.

,

Выклік ўсіх вікарыяў Святой Каталіцкай Царквы

,

Святары

,

Вельмі ўрачыста, я прашу ўсіх вікарыяў нашай Святой Маці-каталіцкай царквы, каб узяць максімальная адлегласць з папства, якое агідна вёў царква ў бездань уключаючы альянсы з іншымі рэлігіямі і выклікае незлічоныя Хрысціяне ў пекла.

,

Выконвайце за сваім сэрцам і стаць зноў доблесныя і гарачыя воіны Ісуса Хрыста як нашых братоў і сясцёр і ўсіх тых, хто хацеў бы стаць, ёсць вялікая патрэба ў вас.

,

Царква памірае, і яна мае патрэбу ў вас усё.

,

Матфея 18 5.verset

Бо, кажу вам праўду, пакуль неба і зямля, ня мінецца з закона, ні адна йота або ні адна рыса, пакуль не збудзецца ўсё.

,

Гэта мае важнае значэнне для прасоўвання хутка,  « у тым ліку на вуліцы і нават у гандлёвых цэнтрах! «  хрышчэнне Каталіцкая царква і арганізаваныя кампаніі, так што, як многія з нашых новых братоў і сясцёр могуць таксама быць захаваны.

,

Там хрэсьбіны хрышчэнне вадой, як хрэсьбіны жадання і крыві, гэта толькі блюзьнерства, што прывядзе да Люцыпару ўсіх тых, хто прымае ўсе тыя, хто дае, і тых, хто прызнае ,

,

Наша Святая Каталіцкая Царква павінна зноў здабыць свае каштоўнасці, догмы і веру.

,

Вы і вікарыяў са Святой Каталіцкай Царквы, Святыя Салдаты Ісуса Хрыста вы таксама павінны прачнуцца і праца ў надзвычайных сітуацыях, каб прынесці ў страчанай авечкі статку.

,

Ісус Хрыстос хутка і будзе задаць нам усе рахункі!

,

Гэта вы адказваеце на вяртанні Госпада?

,

Усе званкі на нашых братоў і сясцёр

Ісус Хрыстос

чалавецтва

Разам мы павінны дзейнічаць, каб даць жыццё і сэнс вучэння Госпада нашага, Майстар і караля Ісуса Хрыста, Адзінароднага Сына Божага.

,

Вяртанне Ісуса Хрыста, здаецца, непазбежны і новае жыццё абяцае быць для чалавецтва.

,

Валадаранне Ісуса Хрыста побач, гэта зойме тысячагоддзе любові, міру і росквіту на ўсёй Зямлі.

,

Але жыць гэта тысячагоддзе любові і шчасця ў свеце і росквіце, мы павінны быць захаваны Езусам Хрыстом.

,

Некаторыя будуць захаваны і будуць выдаленыя, паколькі яны прысутнічаць на вяселлі Ягняці.

,

Гэта будзе сапраўдны вечны запавет, што Ісус Хрыстос ўсталюе з усімі членамі сваёй царквы ён выдалены.

,

Некаторыя іншыя будуць захаваны, але яны павінны спачатку сутыкаюцца апошні перыяд вялікай смутку, да фізічнага вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста на Алейнай гары ў Ерусаліме

,

Яны павінны супрацьстаяць спакусам апосталаў Люцыпара і перажыць ганеньне на хрысціян, якія не былі выдаленыя.

Спасылка

,

Прэч ад усіх ілжывых рэлігій, якія прыцягваюць вас у прорву і пекла.

,

Вярніся або ў Найсвяцейшай каталіцкай царквы, нягледзячы на ​​яго трагедый і ўсіх нападаў ён перажывае апосталаў Люцыпара.

,

Мы павінны абараняць каталіцкую царкву, таму што гэта дом Госпада нашага Ісуса Хрыста, і, такім чынам, гэта таксама наш дом.

,

Ён таксама будзе хату ўсіх нашых новых братоў і сясцёр, якія прыходзяць да Хрыста праз хрышчэнне ў вадзе, попыт на Прабачэнне і пакаянне, якія выправіць сваё жыццё і просяць Ісуса Хрыста праз малітву, каб быць іх выратавальнікам і Бог, каб весці сваё жыццё.

,

Яны будуць атрымаць Святога Духа Божага і быць членам Найсвяцейшай Царквы Ісуса Хрыста!

,

Час з’яўляецца значна больш сур’ёзным і важным, чым вы можаце сабе ўявіць, Ісус Хрыстос прыйдзе вельмі хутка і па вяртанні ён выявіў, адзіны царква, ці ён будзе знайсці мужчын і жанчын сварацца за туніку.

,

Не прымаць удзел ва ўсіх гэтых спрэчках, якія трымаюць веру хрысціянаў і права і праведны шлях, каханне, свет, спачуванне і пакорлівасць, якія мы прасачылі за Езусам Хрыстом і да Бога.

,

Мы бачым кожны дзень, што зверствы здзяйсняюцца ў дачыненні да нашых братоў і сясцёр у прыватнасці, на Блізкім Усходзе і ў Афрыцы.

,

Мы молімся за ўсіх вялікай смутку пакутнікаў уключаючы нявінных ахвяр джыхадзістаў.

,

Выконвайце сусветныя навіны, таму што гэта гадзіны з апошніх часах.

,

Ісус Хрыстос хутка і вярнуцца на Зямлю, ён будзе задаваць нам усе рахункі!

.
Каб лепш зразумець чытаць Мэцью кіраўніка 25.

Спасылка

Канец святла

,

Невялікая плата на нашым вельмі цікавым і Гомасэксуалізм Фрэнсіс таты!

Відэа на іспанскай мове на гомасэксуалізму

Варта адзначыць, што ўсе мы грэшнікі, і што Бог даруе, праз ахвяру Ісуса Хрыста, каб усе, хто просіць прабачэння, хто павініцца і выпрастаць іх жыццё.

,

Іншыя, якія не пакаяліся, яны не будуць часткай царквы будуць выдаленыя.

,

Гэта ўпэўненасць, але мы не павінны судзіць іх не судзімыя будзеце.

,

Аднак мы не можам пагадзіцца, што гомасэксуалізм прызнаны царквой як нармальнае і натуральнае сэксуальнасці, таму што Біблія забараняе гэта.

,

Відавочна наш тата ад імя Касцёла афіцыйна прызнае гомасэксуалізм натуральным падлогі.

.Agissant І супраць вучэнні Бога і Ісуса Хрыста.

,

Трохі слова денье ў гэтым артыкуле.

 

Мы ўсе грэшнікі!

Так што не будзе сорамна ў сваіх грахах. 

 

 

Пачніце са шкадаваннем і пакаяцца ў здзяйсненні.

,

Спытайце ў Бога прабачэння і выпрастаць вашу жыццё.

,

Калі вы ўпалі ў грэх, то ўставаць, то абавязкова прыходзіць зноў і зноў, але галоўнае, каб падняць, каб шкадаваць, выпрастаць сваё жыццё і вярнуцца на правільны шлях!

,

У вас прызнаць не білі!

,

Бог заўсёды будзе з вамі, пакуль вы не папытаеце яго дараваць вас, пакуль вы пакаяцца ў сваіх грахах.

,

Мы ідзем мае дарагія браты і сёстры ў Хрысце па вузкай сцежцы любові і веры, які вядзе да Бога.

,

І падае шматлікія!

,

Мы, быццам толькі што народжаныя немаўляты вучацца хадзіць.

,

Мы павінны прыняць нашы падзення, ўстаць і сысці.

,

Такім чынам, мы становімся дзецьмі Божымі, вучачыся на сваіх памылках, нашы грахі і нашы памылкі, як нованароджаных, якія вучацца стаяць і хадзіць, а потым стаў Мужчыны і Жанчыны.

,

Адыдзіце ад зла і спакусаў

Блакаванне ад вашых розумах нянавісці і крыўды,

Жывіце ў любові і міру

І Бог будзе накіроўваць вас на працягу ўсяго жыцця,

Калі вы спытаеце яго.

 

Я прашу вас усіх, мае дарагія браты і сёстры ў Езусе Хрысце, за распаўсюд ва ўсім свеце гэты артыкул і кантактуйце адрас блога, каб усе вашыя кантакты.

,

https://victorpicarra.wordpress.com/

,

Час ідзе, і наш Гасподзь  мае патрэбу кожны з нас, каб распаўсюджваць слова « Ісус Хрыстос хутка »

,

Вы можаце праглядзець усе запісы карыстальніка гэтай спасылцы.

,

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

,

Свет, любоў і радасці ў сэрцах і ў каміне ў чаканні захаплення царквы для некаторых, а для іншых фізічных вяртання ў гары Аліўнай нашага Госпада і Настаўнікі, Ісуса Хрыста, нашага кароль, які з’яўляецца адзіным сынам Бога.

Можа дапаможа вам Бог і хай дабраславіць вас усіх

Віктар

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.