Eu sunt calea adevărului și a vieții, nul nu vine la tată prin mine

Rezultatul căutării imaginilor pentru "Eu sunt calea adevărului și a vieții, Nul nu face rău prin mine"

 

 

 

Așa cum am explicat deja în postările mele de blog, trăim perioada sfârșitului care se va încheia inexorabil cu întoarcerea lui Isus Hristos pe Pământ pentru domnia lui de o mie de ani.

 

Această frază a lui Isus Hristos este de o asemenea forță și putere, încât nu lasă loc pentru interpretare sau nici o altă religie pentru a merge la Dumnezeu.

De aceea, trebuie să ne întrebăm de ce Papa recunoaște toate religiile ca adevărate căi spre Dumnezeu.

Care este erezia papală mai mult.

 

Perioada de sfârșit a început pe 14 mai 1948, odată cu crearea Statului Israel.

 

Într-adevăr 14 mai 1948 prin crearea unui stat evreu, poporul evreu, după 2000 de ani de exod primit iertarea lui Dumnezeu pentru că a respins și răstignit pe Mesia au refuzat să recunoască pe Isus din Nazaret  » Isus Hristos. Dar iertarea nu se deschide pentru a le-a oferit acces la Împărăția cerurilor, la sfârșitul timpului.

Poporul evreu va fi la fel de mulți oameni trebuie să aștepte sfârșitul mii de ani de domnie a lui Isus Hristos și a doua înviere speranța de a intra în Împărăția cerurilor.

 

La sfârșitul perioadei de sfârșit, numai câțiva creștini morți vor fi înviați.

 

Iar unii creștini vii « Biserica » ​​se vor schimba într-un moment și vor trece astfel din viața muritoare în viața veșnică, fără a trece prin moarte pur și simplu prin Iubirea lui Isus Hristos.

 

Este promisiunea lui Isus Hristos și nimeni nu se poate îndoi de cuvântul Fiului lui Dumnezeu, care a dat viața ca să ne răscumpere din păcatele noastre, și așa ne permite accesul la Împărăția lui Dumnezeu, nu prin merit, ci de dragostea lui.

 

Veți observa că am precizat că numai anumiți creștini vor fi preocupați de învierea și trecerea de la viața muritoare la viața veșnică, fără a trece prin moarte.

 

Cei care vor fi afectați sunt creștinii care au primit botezul cu apă, (numai un botez valid), care au cerut lui Isus Hristos să fie salvatorul lor, care au cerut iertare lui Dumnezeu pentru toate păcatele comise și care pocăiți-vă și pocăiți-vă cu sinceritate de păcatele lor.

 

Mai mult ca oricând, fiecare trebuie să-și îndrepte viața și să urmeze învățătura lui Isus Hristos (Iubire, iertare și credință).

 

La vederea tuturor semnelor biblice care anunță întoarcerea Domnului Isus Hristos, care se împlinește zilnic cu putere și putere, suntem siguri că această întoarcere este iminentă.

 

Bineînțeles că suntem ultima generație înainte de această întoarcere, avem certitudinea din 1948. Mt 24.34

O generație este foarte scurtă și foarte lungă, dar suntem deja foarte aproape de această întoarcere.

 

De la crearea blogului meu în 2009, anunț că această întoarcere poate interveni în anul curent. Bineînțeles că nu sa întâmplat.

 

Dar anul 2018 este foarte special, deoarece timpul generației biblice este de 70 de ani, iar 1948 + 70 = 2018.

 

Având în vedere puterea, puterea, frecvența și magnitudinea tuturor semnelor biblice care au fost realizate și îndeplinite în 2018 suntem cu siguranță, la sfârșitul perioadei biblice la sfârșitul timpului .

 

Se speră că festivalul trompetă 2018 vede revenirea Domnului nostru Isus Hristos pentru răpirea „biserica“ lui.

 

Apoi, rugați-vă că numele noastre nu sunt șterse din cartea vieții pentru cei care nu au fost eliminate „creștini și alții“, du-te prin Ziua mâniei lui Dumnezeu, care va fi un moment foarte dificil pentru cei care doresc să se întoarcă la Isus -Christ.

 

Această perioadă va fi foarte dificilă deoarece biserica nu va mai fi prezentă pe pământ. Va fi în cer pentru a fi martor la căsătoria Mielului, va fi legământul veșnic înaintea lui Dumnezeu, pe care Isus Hristos îl va stabili împreună cu membrii bisericii sale.

 

După îndepărtarea Bisericii lui Isus Hristos lumea va fi livrat pe deplin și complet la forțele satanice la întoarcerea fizică a lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor a domniei sale de 1000 de ani.

 

Vedem deja toate troienele și creșterea puterii de islamism. Imagina lumea fără toți acești creștini vor fi eliminate și un islam care va asigura o frânare mai, cu dezastre tot mai puternice și mai devastatoare societăți și popoare devastate care suferă de sărăcie și nesiguranță.

 

Acesta va fi regula de violență.

 

Da, este sigur că cei care au credință și care au cerut lui Isus Hristos să ghideze viața lor vor fi salvate, dar toți ceilalți vor experimenta mânia lui Dumnezeu.

 

Întotdeauna amintiți-vă aceste cuvinte ale lui Isus Hristos

« Eu sunt calea adevărului și a vieții, nimeni nu vine la tată decât prin mine. « 

 

A sosit timpul sa intelegem ca viata noastra se va schimba brusc drastic, asa cum omida devine un fluture, vom trece de la viata la viata viata eterna si este foarte curand.

Poate fi 11 septembrie 2018.

Vă invit să vizionați acest videoclip care explică particularitatea anului 2018.

 

Puteți vedea magnitudinea cutremurelor prin acest link de mai jos

https://www.emsc-csem.org/#2w

Cutremure recente din întreaga lume (în ultimele 2 săptămâni)

 

Ne vedem curând

biruitor


%d blogueurs aiment cette page :