Isten megnyitotta a pecsétet a kinyilatkoztatása az utolsó időkben

Húsvét

 

VÉGE

 

Isten tájékoztatta egy angyal, Dániel próféta jövőjéről a zsidó nép és a teljesítése az idők végezetéig.

 

Találunk ezt az információt, beleértve a Dániel 9 -ben Daniel 12

 

Daniel nem értette a kinyilatkoztatások készült, és aztán az Isten angyala verses 12.8, majd az angyal válaszolt versben 12,9

 

 

00:08

Hallottam, de nem értették; és azt mondtam: Uram, mi lesz ezeknek vége?

 

 

12:09

Azt mondta: Menj el, Dániel, mert a szavak vannak zárva és pecsételve, amíg az idő a vége .

 

 

Ez a vers 9. prófécia Dániel 12. fejezet nagyon egyértelmű és nagyon fontos, mert azt mondja, hogy az idők végezetéig Isten felfedi azt, amit eddig rejtve.

 

 

A Return Jézus Krisztus!

 

 

 

Ma már az idők végezetéig akarta Isten, és mielőtt a fizikai visszaszállítása a mi Urunk Jézus Krisztus az ő ezer éves uralma.

 

Ez az állítás , hogy « mi vagyunk a végén időt akarta Isten, és mielőtt a fizikai visszaszállítása a mi Urunk Jézus Krisztus az Ő ezeréves uralma, »nem egy prófécia, hogy én nem, de ez egy egyszerű nyilatkozatot teljesítése minden bibliai figyelmeztető jelei a visszatérő Jézus Krisztus.

 

A felülvizsgálatot a múlt azt mutatja nekünk a fényt a bibliai próféciák és jelek, hogy a történelem az ember úgy tűnik, hogy véget ért május 14, 1948 létrehozásával Izrael Állam biztosított a Bibliában, hogy a végén időt, és lehetővé teszi a progresszív és a tömeges vissza a zsidó nép, hogy él a Szentföldön « Jeruzsálem ».

 

Bejelentése az első jel!

 

Ezékiel 36/24-28)

Én elviszi a nemzetek között, gyűjteni titeket minden országban, és hogy te be az országot. Kiöntöm rátok tiszta vizet, és tiszta lesz; Én megtisztítson titeket minden erkölcstelenség és az összes bálványokat.Adok egy új szívet, és én új lelket; Én eltávolítja a szervezetből a szíve kő, és kapsz egy hússzívet. Adom az én Szellem benned, és győződjön meg róla, hogy kövesse a rendeletek, és ügyeljen arra, hogy tartsa be My szertartások. Él a földön adtam a ti atyáitoknak; lesztek nékem népem s én leszek néktek Istenetek

 

Ma is látható, 14. május 1948 volt, így természetesen az első jele az utolsó időkben.

 

A próféciák és bibliai figyelmeztető jelei a visszatérő Jézus Krisztus elvégzésére exponenciálisan azóta. Ez a valóság.

 

Ez alátámasztja, és bizonyítja, hogy az ébredés az emberiség be a visszatérő Jézus Krisztus, indította Isten létrehozása Izrael Állam.

 

A történelem az ember kész a vérfürdő után két szörnyű világháború.

 

A május 14, 1948-ig a visszatérő Jézus Krisztus, élünk és élni az idő a kinyilatkoztatás « The Apocalypse » A férfi úgy dönt, az ő jövője, de ő szenvedett Isten akaratát.

 

Ezt akarta Isten egy sűrített idő exponenciális az ember élete, hogy tudomást szerzünk, ezen keresztül ébredés bibliai bejelentette, hogy a végén az idő fogy.

 

Így láttuk May 14, 1948 Összes technológiai fejlődés exponenciálisan történik, mivel a népesség növekedését a Föld, éhínség, betegségek és járványok, fordítva isteni értékek (a melegek házasságát egy jó példa) a földrengések, heves esőzések, erdőtüzek, árvizek, viharok és hurrikánok, az erőszak, a zavargások és a polgárháborúk és a vallások mellett megmagyarázhatatlan halálát millió hal folyók és óceánok millió madarak és szarvasmarha is meghal magyarázat nélkül több éve.

 

Mindezek a tények még nem Isten büntetése, vagy a nap az ő haragjának, de ennek ellenére sikerült az a vágy, hogy felébredjen!

 

Meg akarom mutatni, hogy bár az áldozatok száma még mindig túl sok, és hogy a katasztrófák ismétlődő és túlméretezett, az emberiség minden alkalommal sikerült elkerülni a káoszt, valahogy helyrehozza a károkat, és továbbra is előre.

 

Mindezek a tények is szerepel a Bibliában. Ezek fordulnak elő több erőt, gyakorisága és nagysága, amelynek egyetlen célja, hogy felébredjen!

 

Sajnos, ez az exponenciális, hogy felfedje, hogy élünk, a végső idők ébredés, mert lehetővé teszi számunkra, hogy nem tudja még megközelítőleg az időben a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Azt gondolhatnánk, hogy ez az Isten akarata!

 

Mivel Jézus azt mondta, hogy az Atya egyedül tudta, hogy kétezer évvel, a napot és az órát, hogy visszatért.

 

De nem!

 

Isten azt mondta Dániel 12,9, hogy a kinyilatkoztatás, a végső idők megpecsételődött végéig!

 

Tehát Isten azt akarja, hogy megkeresse és ahogy voltunk, máshol a Biblia ezt többször kérte, hogy az intelligencia.

 

És Isten miért, ha nem látjuk, hogy akart, és mi egyértelműen a Bibliában, hogy az elmúlt hét évben az Apokalipszis « megpróbáltatások » lenne két részre osztható, a második tartalmazza a napján dühös!

 

Ezért fontos jele kell feltárni, hogy a világ az elején az elmúlt hét évben az ember élete, mielőtt a visszatérő Jézus Krisztus (a hetedik hete Dániel), és még tett ismert, hogy a férfiak időpontját Jézus visszatérése Krisztus nélkül minden esetben jelezze sem a napot, sem az órát nem az ő visszatérése ahogy mondta Jézus Krisztus.

 

Csak Isten tudja, hogy a nap és az óra a visszatérő Jézus Krisztus!

 

Most, hogy megértsék, alátámasztó bizonyítékok (megvalósítása és teljesítése bibliai próféciák és jelek beharangozva a visszatérő Jézus Krisztus), az exponenciális Tekintettel a fenti tények és konkrét tényszerű, hogy az idők végezetéig is indult a május 14., 1948 , és, hogy az eredmény ilyen rövid idő alatt ilyen nagy mennyiségű bejelentett tények a Bibliában, nem minden esetben, mivel a törvény a valószínűsége, hogy véletlen.

 

Meg kell most meg egy új jel, hogy tudja, az elején az elmúlt hét évben az ember visszatérése előtt Jézus Krisztus.

 

Ez fontos jelzés még mindig elemzi a múlt, hogy megtaláljuk és okozat szeptember 29, 2008, nem volt ilyen fontos személy nem lehet elfelejteni jel.

 

Ez volt a tőzsdekrach a Wall Street bekövetkezett ünnepén az angyalok, negatív index -777.

 

Ott lesz észre a szám 777 az a szám, az Istenség.

 

Megjegyezzük, hogy ez a jel volt különösen erős, és fontos, hiszen szeptember 29, 2008, a világ rom elterjedt erősebben lezúduló sok a férfiak és a nők a világ a szegénység és a nélkülözés. (67 fő tart annyi pénzt, mint az emberiség felének)

 

Forrás:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

29-től 2008 szeptemberében a világ él csak adósság.

 

Az is világos, hogy a bibliai próféciák és jelek, hogy már megvalósult exponenciálisan May 14, 1948, ismét emelkedett a hatalom, mértéke és gyakorisága szeptember 29-től 2008 nagyon erős és a napi 2.014.

 

Egy pillantást a jelenlegi globális híreket rámutat: a mélység, hatókörét, hatalom és gyakorisága bibliai próféciák és jelek készült 29-től 2008.

 

Sok a világ már a szegénységben élő, szegénység és a nyomor, és szenved nagyobb katasztrófák a föld és az időjárás.

 

Sokan is szembe forradalmak és a polgárháborúk és a vallás.

 

Tekintettel az új skála katasztrófák és a bibliai próféciák és jelek készült, megértjük, hogy ő nem lehet erősebb és világosan jelzi, jelenti be a világnak az elején a múlt héten Daniel (hét utolsó éveiben Apocalypse)

 

Ezek a tények mind valós, tényszerű és fontos fejlesztések May 14, 1948, de még annál is exponenciálisan növekedett September 29, 2008, teljes mértékben összhangban vannak a bibliai próféciák és jelek bejelentette az utolsó időkben, és a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus.

 

Ez már nem lehetséges jóhiszeműen kételkedni abban, hogy élünk, September 29, 2008 elmúlt hét évben az ember élete, mielőtt a fizikai visszatérő Jézus Krisztus az Olajfák hegyén az ő ezer éves uralma .

 

Azt is látni, és azt mondják, hogy a kinyilatkoztatás az idők végezetéig jó volt, akarata szerint az Isten, zárt, amíg az idők végezetéig.

 

Csak ezek a dátumok a kinyilatkoztatás került sor a világ ereje teljesült próféciák.

 

Előtt 14 május 1948 senki sem tudta megjósolni, hogy az idők végezetéig fog dolgozni, mert minden a bibliai próféciák és jelek készülnek ezen időpont után.

 

Hasonlóképpen, az utánozhatatlan jel bejelentette a múlt héten Daniel nem lehetett tudni, mielőtt rájön, szeptember 29, 2008.

 

A kinyilatkoztatás az idők végezetéig jól lezárva Isten egészen az idők végezetéig!

 

Az utolsó napokban lesz a legnehezebb tudjuk. visszatérő Jézus Krisztus az Olajfák hegyén a tervek szerint szeptember 2015!

Vagy hét év után szeptember 29., 2008

 

Valószínűleg abból az alkalomból, az ünnep a trombiták között, szeptember 14-15.

 

Lásd a cikket

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Ez nem egy jóslat.

 

Ez egy elemzés és logikus megállapítása teljesítése minden próféciák és bibliai jelek készült.

 

Az megszólal hangosabb,

 

De vannak egyik sem olyan süket, mint azok, akik nem hajlandók meghallgatni, és egy sincs olyan vak, mint azok, akik nem hajlandók látni.

 

Az exponenciális kilátás az összes bibliai próféciák és jelek készült május 14-től 1948-ban és ismét exponenciálisan súlyosbít még September 29, 2008-ban, nem tudjuk elismerni a nyilvánvaló:

 

– Az idők végezetéig kezdett 14 május 1948 létrehozásával Izrael Állam.

 

– A hetedik hét Dániel kezdődött a tőzsdekrach a Wall Street szeptember 29, 2008

 

A visszatérő Jézus Krisztus

 

A Return Jézus Krisztus lesz a végén a hét év kezdődött szeptember 29, 2008 tehát 2015-ben ez egy nyilvánvaló bizonyosság!

 

Lásd a cikket az időpontját Apokalipszis:

IDŐPONTOK az Apokalipszis és az elragadtatás AZ EGYHÁZ bemutatta!

Tudjuk, hogy a múlt héten a Dániel kell osztani két részre.

Dn 9:27 –  És ő meg fogja erősíteni a szövetséget, sok. Időtartam; és az idő, hogy fél hét mert õ az áldozat és az áldozat, és a szárny a templom lesz az a pusztító utálatosság végéig, amíg a végén rendelt elhagyatott. « 

 

A könyv az Apokalipszis János is azt mondja, hogy a második félévben (42 hónap), az elmúlt hét évben rosszabb lesz, mint az első, és tartalmazza az aktuális nap az Isten haragjának időszakban.

 

Fele a múlt héten 2012.

 

2012 márciusában volt egy fontos jele az égen, hogy az egyetlen magyarázat, amit találtam az volt, hogy felejtsük el, hogy sor került volna.

 

« Egy fekete gömb a soha nem látott méretű, talán nagyobb, mint a Földön maradt csatlakozik a nap több mint húsz órával március 8-tól 2012-14 óra 11 március 2012 O 15 óra világidő. « 

 

Bár qu’inexpliqué valódi és konkrét ténynek, azonosított a NASA

 

 

Lásd a cikket

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Mivel az üstökösök és meteorok legelők többé-kevésbé a mindennapi valóság és a meteor zuhanyzók is tartoznak egyre gyakrabban a Földön, hiszen 2012.

 

Elmondhatjuk, hogy a nagysága ezen jelenségek alkotják a korai jelei az égen, hogy folytatni kell a jövőben nagyobb érkezik napján Isten haragjának jelei.

 

Mi vagyunk a végén az elvárásainknak, és a következő napokban tehát erőszakkal dolgot nagyon nehéz mindannyiunk számára.

 

Egyrészt, a kísértések lesz erősebb, mert még a Sátán nagyon kevés időt, hogy végezze el a tervet, Isten ellen, és mi emberek.

 

Másodszor napján Isten haragjának is előfordulnak visszatérése előtt a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Mindez bepillantást enged a nagy nehézségek szeptember 10 hónapig maradt.

 

Gyorsan kell cselekednünk, és hogy jöjjön a Jézus Krisztus és terjeszteni a jó hírt: « Jézus Krisztus hamarosan, és logikus, hogy 2015-ig. »

 

Lásd a cikket

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Arra kérlek benneteket, hogy közzéteszi ezt a cikket a blogok, küldje minden barátok és ismerősök a link a cikk és a blog, hogy az a lehető legtöbb ember az információt, és lehet menteni.

 

Jézus Krisztus hamarosan, ez biztos, és minden ember szemében a bibliai próféciák és jelek készült el 2015-ig.

 

A Boldogságos Szűz, jöttünk, hogy segítse az ő megjelenése Fatima, de kiderült, három gyermekét, és célja, hogy nyilvánosságra kell hozni a megfelelő időben, nem volt teljes.

 

Információs vertek tudta titokban a pápák és a Vatikán.

 

Meg kell jegyezni, hogy a pápa és a Vatikán elismerte a jelenések a Boldogságos Szűz a fatimai, mint csodálatos, és mégis még mindig megüt a titkos információkat is kiderült.

 

Lásd a cikket

 

HARMADIK TITKOS Fatima Jézus második eljövetele Krisztus földi – Igazság!

 

Sok pásztor és eschatologists egyszerűen jelentjük be, hogy mi vagyunk az idők végezetéig felfedése nélkül akár a kezdés dátumát, vagy a végső időpont lesz a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Mások elvesznek a számításokban, ha tolta, hogy a befejezés dátumát nem mond bármit.

 

Isten egyszerűen tényeket tár fel, az idők végezetéig ő zárt, míg a végét.

 

Mi vagyunk a végén az idő, és úgy kell tekinteni, minden nap!

 

Meg kell a bátorságot, hogy elismerik, hogy bűnösök vagyunk, és imádkozom a mi üdvösségünkért leszállott a nap Jézus Krisztus eltávolítja egyháza, mint a tolvaj, amikor mi nem fogunk várni.

 

Jézus Krisztus fizikailag visszatér az Olajfák hegyére 2015-ben, akkor nyilvánvaló, akkor valószínűleg az ünnepen trombiták között, szeptember 14-15 2015-ben.

 

Sajnos, nem találtam biztos jele bejelentette időpontját az elragadtatás az Egyház.

 

A cikkem

IDŐPONTOK az Apokalipszis és az elragadtatás AZ EGYHÁZ bemutatta!

 

Azt javasolja esetleges törlésével idén, valószínűleg a november hónapban 2014-ben.

 

De nagyon valószínű, hogy az elragadtatás az Egyház, hogy most történik, és talán a húsvét, és majdnem ott vagyunk

 

Húsvét kezdete hétfő, április 14. kedd április 22. este alkonyatkor.

 

Keresztény húsvét hétfő, április 21.

 

Kívánok minden Boldog húsvét (k) 2014 A szeretet, a megbocsátás és a bűnbánat.

 

Gyere Jézus Krisztus, még nem késő. De hamarosan ott lészen sírás és fogcsikorgatás késő.

 

Jézus Krisztus szeret minket, annak ellenére, hogy a hibák és bűnök.

 

Kérd Isten bocsánatát a mi gaztetteit, és imádkoznak a megváltás lelkünk és a mi szeretett testvérek.

Isten őr meg minden nap az ő haragjának történik.

Győztes

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :