DEN ULTIMATE OUTRAGE ER GOD!

Milliarder kristne i verden!

 

Man kan tenke, si og med si at undervisningen av Jesus Kristus hadde på seg en meget stor mengde god frukt!

battle-2-349x197

Og ennå er det ikke slik!

 

Gjerne kirken gjennom to tusen år av sin historie har gjort mye for å spre troen og å dele læren om Jesus Kristus til hele verden, men det har også mange dårlige gjerninger for å bli tilgitt.

 

Det er det samme for hver av oss, fordi vi er alle syndere, og at vår kirke er vårt bilde.

 

Det er bare ved å bli klar over våre svakheter, våre synder, våre feil, våre feil og våre dårlige gjerninger; vår forespørsel om tilgivelse til Gud og vår oppriktige anger at vi kan gå videre til høyre, høyre og dydig kjærlighetens vei vi trakk Jesus Kristus og Gud.

 

Det er det samme for vår kirke som sine handlinger og posisjoner tatt i historien av verden ikke alltid har vært opp til læren om Jesus Kristus.

 

Men pave etter pave til 11 februar 1929 (dato for Lateranoverenskomsten) kirken har mer eller mindre fulgt fotsporene til Jesus Kristus.

 

steining

Som Jesus Kristus sa under en steining av en utro kone:

 

« La den som er uten synd kaste den første steinen! « 

 

Dessuten er det bedre for oss alle be og tigge Guds tilgivelse for alle våre synder, men å utvide de i kirken og dens nabo.

 

Dette bør på ingen måte gjøre oss blinde eller til og med oppmuntre oss til å overse alvorlige fakta og selv svært alvorlige konsekvenser for menneskehetens fremtid og tro i verden.

 

I ettertid forstår vi at det endelige Outrage gjort til Gud ble født med opprettelsen av staten Vatikanet etter lateran Avtaler 11 februar 1929.

Italia var glad for å unnslippe klørne til paven!

 

Men pavedømmet måtte hun få?

 

For å forstå, må vi gå tilbake til 1917 til utseendet av Jomfru til de tre små portugisiske gjetere og tredje hemmelighet aldri faktisk avslørt at vi bare kjenner begynnelsen « vil alltid bli bevart i Portugal dogmet om Faith …! «  Og at denne teksten var tjue lignes.Mais vil vi komme tilbake senere.

 

Den tredje hemmeligheten var å bli avslørt senere i 1960.

 

Vi vet at i 1960 paven til tross for gjentatte forespørsler fra hele verden nektet å avsløre hemmeligheten.

 

Men mirakel Fatima ble ikke anerkjent av kirken i 1930 av biskopen i Leiria

–       13-10: Biskopen i Leiria sier sanne gjenferd og godkjenner den offisielle kulten for Vår Frue Av Fatima.

http://it.mariedenazareth.com/15461.0.html? & L = 0

 

Det er viktig å merke seg at den eneste mirakel av solen var så opplagt, så viktig, så spesiell og en slik mengde av vitner fra alle samfunn (rik, fattig, journalister, prestar av kirker, troende, ateister og selv rettferdig murere) det var umulig for kirken ikke offisielt anerkjenne utseendet av Jomfru og hemmeligheter avslørt!

 

Men Vatikanet har alltid vært ubehagelig med åpenbaringen av Jomfru på Fatima grunn av den berømte tredje hemmelighet og forferdelig.

 

Alle pavene Siden utseendet av Jomfru i Fatima gjorde det de kunne for å skjule denne eiendommen urovekkende tredje hemmelighet.

 

Den tredje hemmeligheten var å bli lest enten død Søster Lucia ( Lucia of Jesus dos Santos ) Portugisisk barn til hvem Jomfru fortalte forferdelig hemmelighet som er senest 1960.

Lady Fatima Apparition 01

 

I 1960, til pave Johannes XXIII rettmessige plikt, til Jomfru Maria og Gud, annonsere eller å kunngjøre at berømte tredje hemmelighet og forferdelig som dette utseende ble formalisert og anerkjent som sanne.

 

Og der, bombe!

 

Paven nekter utlevering av hemmelig!

Det er som en dårlig film!

Paven ulydig en forespørsel fra Jomfru Maria!

Utrolig men sant!

« Og at han ble kanonisert 27 april 2014 til applaus av millioner av kristne »

 

John XXIII ble en helgen!

Er vi drømmer eller snarere mareritt! 

Men det er ikke den faktiske virkeligheten!

 

Plukk opp tråden av refleksjon,

Lateran avtalene har også vært en velsignelse for pavedømmet å ta sin uavhengighet fra trykket av Italia, men også alle land i verden.

Ved å bli en liten stat, ga Vatikanet tilbake samtidig fødsel til Romerriket.

Et imperium er ikke målt av materiell rikdom, men av hvor mye staten og under dens innflytelse det utøver på sine undersåtter.

Paver Kings ble veldig dyktig deretter gradvis pålagt verden.

For å gjøre dette, bestemte de seg for å endre reglene og verdiene til kirken for å sitte godt sin makt og myndighet over hele verden.

Det er interessant å merke seg at Satans fristelser til Jesus Kristus i ørkenen var å bli landets konge, hvis tilba Lucifer!

Og dermed de opprettet en ny kjent som et råd  « Vatikanet 2 »

Det er den 11 oktober 1962 i henhold til John XXIII og han begynte den 8 desember 1965 i Pau VI det endte.

Det er også viktig å merke seg at dette rådet er ugyldig for mangel på skjemaet! Men Vatikanet har likevel aktivert.

Nye regler har blitt opprettet av kommunestyret og de ville tillate en ny orientering av Kirken.

Den ene etter den andre paver deretter jobbet i den forstand av verdiene som er definert av den nye kommunen og derfor spesielt  gjenkjenne alle religioner som sanne og plassere mennesket i sentrum for alt.

De anerkjente « Humanisme » som den første religiøs verdi   som deretter ble den vanligste og universell verdi for alle folkeslag på jorden.

Det ville tillate pavene å etablere autoritet Vatikanet over hele verden.

   

Så hadde Kristus bare ett sted i Vatikanet tilbehøret!

 

Det bemerkes også at pave Johannes Paul 1 st , forsøkte å motsette seg imperium Vatikanet « nye Roma » Men etter bare én måned regjeringstid han på mystisk vis døde da han var veldig sunt!

 

Hans familie snakker om en strømpe!

 

Det som er sikkert er at han hadde annonsert at det ville følge nøye med økonomi og Vatikanet bank.

 

Vatikanet ville gjøre mennesker Egosentrisk og humanist, Johannes Paul II, har selv sagt at Jesus Kristus og Gud var i alle og derfor alle er Gud! »Bare det!  »

 

Den anti-Kristus offisielt tok besittelse av Vatikanet og satt på tronen av Gud i 1960 da paven nektet å kunngjøre den tredje hemmeligheten til Fatima.

 

Jomfru, ønsket å informere oss senere i 1960 at den nye Vatikanet to, ville føre til tap av tro ved en generell frafall og tillate Satan å ta besittelse av Den hellige stol « Guds trone » i Vatikanet

 

I dag har vi bare kan se, men gjør det likevel ha mot til å åpne øynene dine!

 

Begynnelsen av tredje hemmelighet begynner med denne setningen vil alltid bli bevart i Portugal dogmet om Faith …!  

 

I lys av det vi vet om fortid og nåtid kan vi lage en forbindelse og forståelse etter start av hemmelighold.

 

Her ved slutning, hadde omrisset av den forferdelige hemmeligheten annonserte laTrès Lady på Fatima!

 

Den globale tap av tro!

 

Tapet av kristne verdier!

 

Den generelle frafall!

 

The End Times

og

Return of Jesus Christ!

 

 

Den tredje og siste hemmelighet at Jomfru fortalte under sin opptreden på Fatima var åpenbart åpenbaringen av  »  DEN ULTIMATE OUTRAGE SOM VIL BLI FERDIG TIL GUD av staten gjennom Vatikanet VATIKANET to! « 

 

Som vil resultere følgelig retur av Jesus Kristus for å redde sin trofaste menighet.

 

Vatikanet 2 er en provokasjon Lucifer Jesus Kristus!

 

Lucifer er så sikker på seg selv at han våger å fornærme og provosere Gud Jesus Kristus!

 

Alle kan se at dogmet om Faith har alltid blitt holdt i Portugal og glød av den sanne tro aldri forlot portugisiske folket,

 

Men også en global frafall har rammet verden, og at troen har blitt kapret av den anti-Kristus som satt på tronen av Gud i Vatikanet.

 

Alle kan også se at de bibelske profetier og tegn annonserer retur av Jesus Kristus, som går i oppfyllelse hver dag i flere år med kraft og intensitet av stadig større og stadig sterk.

 

Gud har gjort en fantastisk gave til hver mann « freewill » slik at alle kan følge den veien han bestemte seg for å gjøre hans vilje og gode som onde.

 

Ingen er tvunget til å komme til Gud, eller å akseptere Evig liv med Jesus Kristus!

 

Gud ønsker at alle mennesker skal bli frelst. Men bare hvis de ønsker det. Gud ønsker ikke slaver menn, ellers ville han ikke ha gitt oss fri vilje.

 

Men å gå til Gud er det en enkelt bane. Det er Jesus Kristus!

 

Kryss Jesus

 

Jeg er veien, sannheten og livet, ingen kommer til Faderen hvis det ikke er meg!

 

Dette er ordene av Jesus Kristus!

 

Så den eneste sanne kirke er den hellige katolske kirke, den eneste sanne religion er kristendommen. Fordi de ble skapt av Jesus Kristus.

 

Alle andre kirker og alle andre religioner er falske kirker og falske religioner som ikke kan føre til Gud eller før retur av Jesus Kristus eller etter hjemkomsten.

 

Et ord fortsatt på den jødiske religion.

Jødene har fornektet Jesus Kristus, er det to tusen år ved ikke å anerkjenne det som den lenge ventede Messias og de henrettet gjennom romersk lov.

Denne religionen er en falsk religion ble da ikke i alle fall lede det jødiske folk til Gud på grunn av denne grufulle handlingen.

KRIMINALITET for det jødiske folk ble fordømt av Gud til å renne helt til slutten av tid. Og i løpet av disse to tusen år, han var offer for den verste lidelse.

Men den 14 mai 1948, tok Gud synd på det jødiske folk og tillot staten Israel ble gjenskapt i en dag, og at folk kommer tilbake for å leve på sine forfedres landområder. « Israel »

Gud har tilgitt og selv ga sin velsignelse til folket.

Men veien til Gud og evig liv har forandret ham der to tusen år.

Nå er gjennom Jesus Kristus at vi bør flytte for å gå til Gud, og det er ingen annen måte.

Så gå til Gud for jødene må bli kristne!

.

La refleksjon

Våre konger, paver har derfor begått en helligbrøde og enda en forbrytelse mot Gud ved å annonsere at alle religioner er sanne og føre til Gud!

Disse anti-christ paven valgte å tjene Lucifer og fornekte Jesus Kristus ved å nekte sine verdier.

John Paul II selv våget å sitte på en pavelig sete han utførte med en stor omvendt kors i mappen!

Det er klart at det inverterte korset er fortsatt skiltet satan!

invertert kors

Vanity Johannes Paul II, ledet til å opptre som en tyrefekter i arenaen, som tør å utfordre ULTIMATE ene kneet før Torro!

 

Alle folk på jorden har sett på disse bildene med øynene lukket  !

 

For å fullføre denne refleksjonen 

Vår siste pave Francois er at der straffen kommer!

 

De første offentlige ord pave Francis, den første navn, natt til hans valg til pavedømmet, var « Du kom for meg nær slutten av verden! « 

Vel imøtekommende og svært selvtilfreds journalister forklarte at den argentinske var langt og så nær slutten av verden!

 

Det tullet!

 

 

Realiteten er at Francis, fornavn, er en intelligeant mann og han vet at i hans nye rolle alle hans ord vil bli analysert og skrelles.

 

Det faktum at hans første ord henspille på slutten av verden er ikke trivielt.

Det viser tydelig den verden han kjenner. Han er klar over bibelsk tid som vi lever og som snart vil ubønnhørlig føre til retur av Jesus Kristus.

Samtidig viser det oss at han har valgt sin side, som av  « Lucifer »  som tause om tegn og bibelske profetier varslet snarlig retur av Herren Jesus Kristus.

Vi tydelig observert under den siste fasen av  den Ultimate Outrage gjort til Gud ved helligkåringen av Johannes XXIII og Johannes Paul II, paven Francis og den tidligere pave Benedikt XVI valgte  « Lucifer » og benektet  Jesus Kristus.

 

Også mine kjære brødre og søstre i Jesus Kristus, må du velge din vei.

 

Vil du liker sau følge folkemengdene og gå til Lucifer i det store og vakre avenue tegnet av Vatikanet to eller vil du åpner øynene dine for å gå til høyre, høyre og dydig banen vi spores Jesus Kristus som fører til Gud og evig liv.

 

Åpne øynene dine! Og be det er ikke for sent å komme til Jesus Kristus!

 

Siden 27 april 2014 Vi avventer Guds straff vil være den siste delen av endetiden og store trengsler som vi lever siden 29 september 2008. (Se mine tidligere artikler).

 

Be mine kjære brødre og søstre i Jesus Kristus slik at navnene våre ikke blir slettet fra livets bok!

 

Be også for våre pavene, som liker oss er syndere.

 

Be for de resterende to (Francois Benoit XVI og fornavnet) gjør omvendelse og tilbake til den rette vei til Jesus Kristus.

 

Deres omvendelse kan spare millioner av sjeler og mildne Guds straff.

 

Jesus Kristus er på døren, ber til den umiddelbart fjerner hennes kirke som jeg vil ha det største antallet av kristne er en del.

Credo / Jeg tror på Gud

Jeg tror på Gud Fader, den allmektige, Skaperen av himmel og jord.

Og i Jesus Kristus Guds enbårne Sønn, vår Herre, 

som ble unnfanget ved Den Hellige Ånd, født av jomfru Maria, 

pint under Pontius Pilatus, korsfestet, død og begravet, 

ned til dødsriket, den tredje dagen stod opp fra de døde, 

Han fór opp til himmelen, 

sitter ved Guds høyre hånd, den allmektige Faders, 

Han skal komme igjen for å dømme levende og døde. 

Jeg tror på Den Hellige Ånd, 

den hellige katolske kirke, 

de helliges samfunn, 

syndenes forlatelse, 

oppstandelsen av kjødet, 

til evig liv. 

Så det er.

 

 

 

 Vår Far

Fader vår, du som er i himmelen

La ditt navn bli helliget.

Komme ditt rike.

La din vilje skje på jorden som i himmelen.

Gi oss i dag vårt daglige brød.

Og forlat oss vår skyld, som vi og forlater

dem som synder mot oss.

Og led oss ​​ikke inn i fristelse.

Men frels oss fra det onde.  

Så det er.

Gratulerer med dagen til din opptreden på Fatima Jomfru

Hail Mary

Ave Maria, full av nåde

Herren er med deg.

Velsignet er du blant kvinner og Jesus

frukten av din livmor er velsignet.

Hellige Maria, Guds mor,

Be for oss syndere,

nå og i vår dødstime.


Peace, Love and Joys i hjertene og hjem mens du venter på vår Herre Jesus Kristus.

 

Jeg inviterer deg til å se denne videoen

Blog den Foi.fr

 

 

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :