AKHIR MINGGU TERAKHIR DANIEL ATAU AKHIR 2015 END 2016

33e65322

.

jesus christ-in-kemuliaan

 

 

Pada 13 September 2015 gereja itu tidak dikeluarkan dan Yesus Kristus tidak kembali ke bumi atau pada 14 atau 15 September 2015!

 

Apa yang berlaku!

 

Untuk memahami, mari kita analisis akhir zaman yang diterangkan dalam blog saya sebelum ini.

 

Bagi kami orang Kristian, minggu terakhir Daniel adalah tempoh tujuh tahun yang berakhir pada akhir masa, yang mana Yesus Kristus akan kembali ke Bumi untuk memerintah dunia selama seribu tahun sehingga hari kiamat.

 

Dalam tempoh ini terakhir tujuh tahun umat manusia akan hidup seksaan. Ini seksaan akan menjadi masa yang sangat sukar kerana mereka melihat azab dan hari murka Allah.

 

Ini hukuman akan dijalankan secara berperingkat kerana kedatangan Yesus Kristus akan menjadi seperti dalam rasa sakit akan melahirkan anak dan kita tahu bahawa sakit adalah dan semakin akan jelas sehingga melahirkan anak.

 

Kami memahami bahawa pada akhirnya saat-saat yang paling sukar dalam masa hidup « orang » di dunia ini akan menjadi hari-hari terakhir menjelang kedatangan Yesus Kristus.

 

Dalam artikel-artikel saya sebelum saya menjelaskan bahawa akhir zaman bermula 14 Mei 1948 pada masa penciptaan negara Israel kerana semua rasa sakit bermula pada tarikh tersebut. Sejarah yang ada untuk mengingatkan kita dan membuktikannya.

 

Satu melihat masa lalu dengan pasti membolehkan kita untuk menyerlahkan semakin teruk masalah umat manusia dari tarikh itu.Masalah-masalah ini, saya juga telah disebut dalam posting blog individu saya.

 

Ambil perhatian bahawa minggu Alkitab terakhir telah dinubuatkan oleh nabi Daniel kira-kira 600 tahun sebelum kedatangan pertama Yesus Kristus dan seperti yang kita telah melihat ia satu istilah sebenar tujuh tahun mesti melengkapkan akhir zaman.

 

Saya hipotesis yang bermula September 29, 2008 dengan kejatuhan pasaran saham di Wall Street.

 

Adalah jelas bahawa sejak tarikh itu 29 September 2008, ramalan dan tanda-tanda amaran alkitabiah kembali ke bumi Tuhan kita Yesus Kristus menjadi kenyataan dengan banyak kekuatan, magnitud, kekuatan dan dengan amat kerap.

 

Kita lihat dari tanda-tanda bahawa kemusnahan global telah semakin bertambah buruk sejak tarikh itu daripada 29 September 2008 di mana ia telah dicipta oleh kejatuhan harga di Bursa Saham New York dengan yang terkenal -777,77 pada masa yang tepat pagar.   Saya menjemput anda untuk membaca buku Pierre Jovanovic 777.

 

Dengan wajah yang mudah pada masa lalu yang kita lihat dari tarikh itu daripada 29 September, 2008 malapetaka dan bencana cuaca bertambah buruk begitu luar biasa di setiap sudut dunia.

 

Begitu juga kita tidak boleh mengabaikan yang beransur-ansur sejak itu dunia mengalami kehilangan nilai-nilai Kristian, lonjakan dalam ekstremisme, dan permulaan perang sebenar yang diperjuangkan oleh gerakan Islam terhadap orang-orang Kristian.

 

Hari ini lewat 2015, jelas, ia adalah jelas bahawa sejak September 29, 2008, tujuh tahun sejak itu, manusia peluang pada masa yang amat sukar. Rasa tidak selamat, kemiskinan, keganasan dan peperangan yang banyak setiap hari orang.

 

Umat ​​manusia yang hidup masa yang amat sukar termasuk Amerika Syarikat dan Eropah.

 

Kita boleh juga dengan melihat pada masa lalu, mendapati bahawa sejak 2012 terdapat penguatan sebenar semua krisis, bencana, musibah, keganasan dan konflik yang telah menjadi perang dunia pelbagai rupa.

 

Malah, sejak Mac 2012 dunia adalah di perang. Ia adalah melalui Timur dan terutamanya di Syria bahawa tentera-tentera banyak negara di dunia yang berjuang.

 

Memandangkan semua fakta-fakta ini adalah tanda-tanda dan penggenapan nubuatan Alkitab, saya telah membangkitkan kemungkinan kedatangan Yesus Kristus untuk 14 view September 15, 2015.

 

Jelas sekali pada minggu terakhir Daniel telah bermula 29 September 2008 dan telah juga siap pada September 29, 2015 …!

 

Namun kita semua telah melihat akhir bulan September 2015 yang bertentangan dengan analisis saya, Yesus Kristus telah tidak dikembalikan dan jemaatnya tidak dikeluarkan …!

 

Itulah kekecewaan di kalangan semua pembaca blog, saya sedar dan saya memahami lebih baik bahawa saya berkongsi kekecewaan itu!

 

Sudah tentu kerana anda sudah tahu saya bukan nabi dan tidak pernah didakwa sebagai.

 

Namun begitu, walaupun tanpa seorang nabi, saya boleh mengatakan dengan kekuatan, keazaman dan keyakinan bahawa kedatangan Yesus Kristus sebenarnya sangat dekat.

 

Kenyataan ini adalah disebabkan oleh prestasi dengan kekuatan, keluasan, intensiti dan kekerapan segala perkataan Alkitab dan semua tanda-tanda kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

 

Mereka dicapai tanpa apa-apa keraguan, dengan kekuatan, skala dan kekerapan yang lebih besar semenjak 29 September 2008.

 

Kemudian, seperti yang kamu masing-masing, saya bertanya kepada diri sendiri bagaimana ia bahawa Yesus Kristus tidak lagi kembali ke Bumi, walaupun pencapaian semua tanda-tanda dan nubuat, termasuk perang dengan Timur yang dalam semua kemungkinan adalah bahawa perang Armagedon mesti mengambil Yesus Kristus pada kedatangannya.

 

Adakah saya benar-benar salah? Rupa-rupanya sekurang-kurangnya nampaknya ya! Ini juga akan menjadi normal kerana hanya Tuhan yang mengetahui hari dan jam kedatangan Yesus Kristus!

 

Masalah yang kita hadapi jika saya benar-benar salah, adalah bahawa semua musibah yang kita tinggal di bumi dalam semua bidang, adalah apa-apa yang akan datang kepada mereka yang menanti kita seperti yang kita tahu bahawa bencana dan sakit akan menjadi lebih buruk lagi dan lagi tanpa henti sehingga kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus!

 

Dan kemudian kita faham bahawa kita mempunyai masalah sebenar dan serius di hadapan kita.

 

Seperti yang saya telah menjelaskan dalam artikel-artikel saya sebelum ini, kedatangan Yesus Kristus boleh berlaku setiap hari sejak tanda pertama yang berlangsung 14 Mei 1948 kerana Tuhan boleh memendekkan penderitaan dan keperitan.

 

Tarikh akhir untuk akhir zaman adalah seumur hidup maksimum generasi yang dilahirkan pada tahun 1948 (14 Mei, 1948 kerana, seperti yang kita sudah melihat, tarikh tanda pertama akhir zaman).

 

Ini membawa kita kepada 2068 sebagai kehidupan maksimum manusia adalah 120 tahun di dalam Alkitab.

 

Tetapi memandangkan kekuatan, kekuatan, saiz dan kekerapan tanda-tanda kedatangan pencapaian dan nubuatan-nubuatan kedatangan Yesus Kristus, kita perlu faham bahawa penyata ini tidak dapat dielakkan.

 

Tetapi, jika saya tidak silap, mengapa kelewatan …!

 

Selepas perbincangan dan analisis keadaan, saya boleh mendapati penjelasan.

 

Nota: 

Pantulan dan analisis saya juga boleh membantu untuk memberikan penjelasan kepada berita penculikan untuk September 13, 2015, yang dibuat oleh Brother kami Claude IGNERSKI.

Brother kami Claude telah melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam menerangkan tiga karya yang sering akhir zaman. Saya menjemput anda semua untuk membaca.

Beliau mengalami pembunuhan secara zalim sebenar oleh Brothers dan Sisters menuduh beliau sebagai seorang nabi palsu.

Namun demikian, saya fikir dia masih sebahagiannya kerana walaupun pada hakikatnya tidak dapat dinafikan bahawa gereja tidak dikeluarkan September 13, 2015 seperti yang telah dirancang.

 

Biarkan fikiran saya untuk memahami,

Krisis ekonomi yang bermula 29 September, 2008 seolah-olah menjadi jelas seksaan awal, memandangkan kejatuhan pasaran saham Wall Street dan memenuhi tanda-tanda dan nubuatan-nubuatan akhir zaman yang diikuti.

 

Kita tahu seksaan ini adalah bagi tempoh tujuh tahun dan dibahagikan kepada dua bahagian tiga setengah setiap satu.

 

Soalan pertama saya bertanya kepada diri sendiri:

Mengapa Adakah Alkitab mengatakan dua kali tiga setengah?

Menyebut lagi bahawa bahagian kedua akan menjadi lebih sukar daripada yang pertama.

Ia adalah lebih mudah untuk mengatakan bahawa sakit itu ialah tujuh tahun progresif …!

Seperti tiada apa yang ditulis untuk apa-apa dalam Alkitab, ketepatan ini dua tiga setengah tahun supaya ada sebab untuk disebut demikian.

 

Pertama renungan.

Tiga setengah tahun selepas 29 September, 2008 membawa kita 29 Mac 2012 dan bahagian kedua daripada tiga setengah akhir yang bahagia September 29, 2015.

 

Tarikh September 29, 2015 hanya boleh menjadi tarikh akhir untuk menjadi sebahagian daripada gereja Yesus Kristus akan dihapuskan.

 

Tetapi orang-orang yang memilih untuk kekal di bumi sehingga hari penculikan oleh malaikat Yesus Kristus.

 

Ingatlah bahawa Alkitab mengatakan dalam Daniel 12 ayat 11:

« Dari masa ini korban sehari-hari akan berhenti apabila keji akan dipasang, 1290 hari akan berlalu ».

 

1290 hari tiga setengah tahun atau 42 bulan dari seksaan Bahagian kedua « kesusahan yang besar »

 

Dalam ayat 12 kita membaca:

« Berbahagialah  orang yang tetap menanti-nanti dan berjaya dalam 1335 hari! « 

 

Saya percaya bahawa Yesus Kristus telah secara sukarela meninggalkan ahli dipilih bagi gerejanya menunggu (seperti dalam ayat 12 bab 12 daripada Daniel) di Bumi untuk dibuat bahawa 1335 hari.

 

Fakta ini, jika saya tidak silap, dua bulan dan 21 hari lagi yang perlu ditambah kepada 29 September 2015. Ini membawa kita kepada 20 Disember 2015 untuk kedatangan Yesus Kristus kita menunggu September 2015.

 

Pulangan fizikal Tuhan kita Yesus Kristus harus didahului dengan penyingkiran sebahagian daripada gereja-Nya.

 

Berfikir dua kali saya:

Seperti yang saya katakan sedikit lebih awal dalam teks, tiada apa yang tertulis di dalam Alkitab untuk apa-apa jadi jika tujuh tahun yang lalu dibahagikan kepada dua kali tiga setengah maka kita perlu faham yang mungkin wujud masa yang mati di antara kedua-dua tempoh tiga setengah.

 

Di mana bahagian pertama tahun-tahun tiga setengah seperti yang dirancang berakhir 29 Mac 2012 tetapi permainan kedua bermula sedikit kemudian.

 

Di mana beberapa tarikh boleh dipilih untuk permulaan dari kesusahan yang besar.

 

Di dalam ayat 11 bab 12 Daniel

1) Tarikh peletakan jawatan Pope Benedict XVI: The 28 Februari 2013

2) Tarikh pelantikan Paus Francis: The 13 Mac 2013

Saya juga menahan kali ketiga:

Salah satu di mana Pope François mengetuai jalan Palang: Jumaat Mac 29, 2013.

 

Di mana kedatangan Yesus Kristus boleh berlaku pada separuh kedua tahun 2016 dan mungkin pada kesempatan sambutan Rosh Hashanah yang 03 dan 4 oktober 2016.

 

Kedatangan Yesus Kristus harus didahului dengan penyingkiran sebahagian daripada gereja-Nya.

 

Jika kedatangan Tuhan Yesus Kristus berlaku lewat 2015 atau lewat 2016, kita boleh menganggarkan kami sangat gembira kerana magnitud penghakiman Tuhan akan menjadi lebih mudah jika pulangan ditangguhkan lagi dalam masa.

 

Sebab sebagaimana mereka pada sakit, kesedihan umat manusia mungkin tidak, berterusan dan menjadi lebih buruk dan sekali lagi sehingga kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

 

Jika Yesus Kristus tidak datang, maka jelas kita akan mengalami banyak lagi!

 

Oleh itu, adalah sangat penting untuk berdoa dan berdoa lagi dan lagi untuk memohon kepada Allah untuk memendekkan penderitaan dan keperitan kami membolehkan pulangan segera ke Bumi Tuhan dan Raja kita, Yesus Kristus satunya anak beliau.

 

Masa keadilan tetap berhampiran tetapi sebelum hari gelap di hadapan.

 

Hanya doa, Iman dan Cinta akan membantu kita dalam kegelapan lalu.

 

Pastikan juga menyalakan api iman kita.

 

Berjaga dan berdoa untuk kembali cepat dari Tuhan dan Raja Yesus Kristus dan bagi Hi jiwa kita.

 

Keamanan, kasih sayang dan kegembiraan ke dalam rumah dalam jangkaan hari yang diberkati daripada kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :