Džihadu PRED sedmem trobenta OKOLI 27 oktober 2017

Že več desetletij smo videli, da je življenje vse težje in zapleteno za človeštvo.

 

Na to je več vzrokov, ki so posledica svetovnih, gospodarskih, finančnih, političnih, družbenih in verskih težav.

 

Mi lahko celo ugotovili, da je planet tudi doživlja velike motnje, ki povzročajo, potresi, cunamiji, cikloni, nevihte, orkani, požari in obilnega deževja.

 

Moramo omeniti tudi, da je od leta 2008 na milijone ptic, rib in divjih živali in domačih živali, vsako leto umre brez pojasnila po vsem svetu.

 

Prav tako moramo dodati vse katastrofe človeškega izvora in vse to v ozračju vojn, groženj vojn in terorističnih dejanj ter islamskega nasilja.

Zdi se, da je svet postal Mad!

 

Obstaja samo ena točka, ki je skupna vsem tem dejstvom. To je niz bibličnih prerokb, ki predvidevajo konec časa, ki mu bo sledilo vrnitev Jezusa Kristusa na Zemljo.

 

Če vse kaže, da živimo v konkretnih in težkih časih, ki močno dokazujejo, da živimo konec časa, je pomembno vedeti, kdaj se bo začel razumeti konec časa, ko se bo Jezus Kristus vrnil.

 

Kot sem že pojasnil v blogu, je bil sam Bog, ki je sprožil začetek konca časa z znakom, tako močnim, da ga nihče v dobri veri ne more izpodbiti.

 

Ta znak je oblikovanje države Izrael 14. maja 1948.

 

Bog je obsodil na judovsko ljudstvo tava do konca leta čas, in 14. maja, se je 1948 Bog odpustil in omogočila postopno vračanje ljudi na njihovih prednikov. In zvesto svoji besedi Bog je puščavi pustil, da znova cveti po 2000 letih žarke.

 

S tem dejstvom je Bogu svetu povedal, da se je konec časa pravkar začel.

 

V poglavju 24, prehladna 34-35 in 32-33- 36 Matejevega evangelija apostola prerokba Jezusa Kristusa sam pravi, zelo pomemben znak za začetek konca časov in trajanja.

 

32 Izobražite se s primerjavo iz fig. Takoj, ko njene veje postanejo nežne in listje rastejo, veste, da je poletje blizu.

33 Na enak način, ko vidite vse te stvari, veste, da je Sin človek blizu vrat

34 Resnično vam pravim, da ta generacija ne bo izginila in se vse to ne bo zgodilo.

35 Nebesa in zemlja bodo mimo, vendar moje besede ne bodo odšle.

36 Kar zadeva dan in uro, nihče ne ve, niti nebeški angeli, niti Sin, ampak samo Oče.

 

Z gotovostjo vemo, da generacija, rojena leta 1948, ne bo minila pred vrnitvijo Jezusa Kristusa. Toda to nas lahko pripelje do leta 2068 za svetopisemsko največjo življenjsko dobo 120 let.

 

Vendar pa kaže, da je to slavno vrnitev Gospoda Jezusa Kristusa na tem, da pride. V bistvu smo lahko videli, da je trpljenje človeštva močna in stalna, kot je vrnitev Gospoda Jezusa Kristusa v Svetem pismu primerljiv s prihodom otroka, bolečina bo vedno svetlejši in močnejši gor do prihoda.

 

Zelo pomemben znak v Bibliji o tem vrnitvi v slavo našega Gospoda Jezusa Kristusa je svetovna propast, s katero se svet ne bo ozdravil. Jasno je, da od 29. septembra 2008 doživljamo to globalno gospodarsko in finančno propadanje.

 

Drug pomembnejši « astrološki » znak se je pojavil na nebu 23. septembra 2017. Za razumevanje pomena tega znaka preberite 12. poglavje knjige Razodetje (spodaj in z izvorno povezavo)

 

Pozornost za razumevanje znakov apokalipse iz poglavja 12 knjige apokalipse mora razumeti poglavje 17 . (Povezava)

 

V tem poglavju 17 spoznamo, da je John med njegovo ugrabitvijo v duhu imel vizijo časa papeža Janeza Pavla II., Ki je šesti kralj papeških kraljev. Sedmi kralj je papež Benedikt XVI. In osmi kralj je papež Francis, a Benedikt XVI. Je tudi osmi kralj odkar živi.

Razodetje 12

 

01  Na nebu se je pojavil velik znak: ženska, ki je imela sonce za plašč, luna pod nogami in krona dvanajstih zvezd na glavi. (Opomba)Astrološki znak 23. septembra 2017 video   (Link)

02  Noseča je, joče, v bolečini in mučenju poroda.

03  Še en znak pojavil v nebesih: veliki zmaj, rdeč ogenj, s sedem glav in deset rogov in na vsakega od sedmih glav, a diadem. (Opomba) Papež Francis, ki je dejal rimski škof in zato nosi rdečo njeno obleko kardinala. Bil je vodja papeške monarhije sestavlja sedem kraljev papežev (plus njegova osma) in deset rogov, ki so religije, ki so posojeni pripadnost religijo svet ( Video)

04  Njegov rep, vleče tretjino nebesnih zvezd, jih je vrgel na tla. Zmaj je prišel pred žensko, ki se je rodila, da bi otroka požrl od rojstva. (Opomba ) Bitka, ki se dogaja na nebu, se prav tako dogaja na Zemlji. Zmajev na Zemlji je torej papež Francis in zvezde na Zemlji tako kristjani, ki jim je namenjeno islamsko nasilje

05  In rodila je sina, moškega otroka, pastirja vseh narodov, ki jih je vodil z žezlojem. Otrok je bil vzel na stran Boga in njegovega prestola,

06  in ženska beži v puščavo, kjer ji je Bog pripravil mesto, da se tam hrani več tisoč dvesto in šestdeset dni.

07  Potem je v nebesih prišlo bitka: Michael, s svojimi angeli, se je moral boriti z zmago. Zmaj, preveč, se borili in njegovi angeli , (Opomba)Vrnitev Jezusa Kristusa, kot smo čakali na 23. septembra 2017 , za odstranitev cerkve, ni bilo na ta dan. Pomagal bo malo kasneje po Božji volji, ker boj na nebu ni končan in satan še vedno verjame, da zmaga.

08,  vendar ni bil najmočnejši; za njih odslej ne obstaja mesto v nebesih.

09  Ja, je bil zavrnjen, veliki zmaj, kača izvor, ena se imenuje Hudič in Satan je slepar celotnega sveta. In je bil vržen v zemljo, in njegovi angeli so bili odganjeni z njim.

10  Tedaj sem slišal glas v nebesih, ki je razglasil: « Zdaj glej, odrešenje, moč in vladanje našega Boga, glej, moč svojega Kristusa. » Kajti zavrnjen je, obtoževalec naših bratov, ki so jih dan in noč obtoževali pred našim Bogom.

11  Oni so ga sami premagali zaradi krvi Jagnje, po besedah ​​katerih so bili priče; ločeni od lastnega življenja, so odšli tako daleč, da so umrli.

12  Nebekajte torej veseli in vi, ki imate svoj dom v nebesih! Gorje na Zemljo in v morje: hudič se je spustil k tebi, poln velikega besa; ve, da je ostalo malo časa. « 

13  In ko je videl zmaj, da je bil narejen na zemlji, je začel preganjati žensko, ki je rodila moškega otroka . (Opomba) Težave bodo še poslabšale verodostojno cerkev Jezusa Kristusa, ki bo do ugrabitve slabo izvedena.

14  Tako je bila dana na žensko dve peruti velikega orla, ki leti v puščavo, na kraj, kjer je treba napajajo v času, dveh časih in polovici časa (Opomba) (tri let in pol) stran od prisotnosti Zmije. (Opomba)Ugrabitev cerkve

15  In iz usta mu je kača za vodo ženska kot reka, da bi jo lahko odnela ta reka. (Opomba) V zadnjem poskusu bo preprečil ugrabitev kristjanov.

16  Toda zemlja je prišla na pomoč ženske in zemlja je odprla usta in pogoltnila reko, ki jo je iztisnilo usta Zmaja. (Opomba) Na srečo Bog gleda in bo pomagal vsem kristjanom, ki so zvesti Jezusu Kristusu v času okusa.

17  Tedaj se je Zmago razjezil z ženo in se je spopadal z ostalim njegovim semenom, tistimi, ki so zapovedali Božje in hranili pričevanje Jezusa . (Opomba) Ta stavek pojasnjuje, da bodo po ugrabitvi cerkve preganjani kristjani, ki niso bili ugrabljeni.

18  On je stal ob pesku ob morju.

 

Poglavje 12 Apokalipsa napoveduje skorajšnjo vznemirljivost cerkve in vrnitev Jezusa Kristusa 1260 dni, 42 mesecev ali tri leta in pol po ugrabitvi.

 

Torej, verjetno, če bo vznemirjenje takoj posredovalo konec marca 2021  malo pred velikonočnim praznovanjem, se bomo vrnili v slavo našega Gospoda Jezusa Kristusa.

 

To obljublja tri in pol leta velikega trpljenja za kristjane, ki so ostali na Zemlji pred fizičnim vračanjem Jezusa Kristusa.

 

Vendar moramo opozoriti, da se je človeško trpljenje ob koncu časa že od marca 2011 močno povečalo z arabskim pomladom, ki je zaznamovalo rojstvo džihada, kar je očitno svetopisemska vojna konca,

Jihad se je začel v času kralja papeža Benedikta XVI.

DJIAH, vojna časov End

 

(glej Razodetje 12 v 3. in 4. verz)

 

Od marca 2011 je svet živel v ritmu ISLAM, revolucije, črevo, državljanske vojne in religije so dali pot Jihadu in terorizmu v svetovnem merilu.

 

Islam v džihad napadel svet, ki ga tako zakonito priseljevanje in nedovoljeno z vse več migranti, ki bežijo pred vojnami za nekaj, beda, za druge, temveč tudi za nekatere k terorističnim dejanjem, posilstva, ropa, degradacije, skrnavljanja cerkva in radikalizacije muslimanskih množic.

 

Z število muslimanov na Zahodu radikalizirala vsak dan, postane fundamentalisti in ostentatiously prikaz petkovih molitev na ulicah, ki si prizadeva, da bi Hvalisav islamsko prozelitizem, kar je treba vedeti, je na splošno prepovedano muslimanske države.

 

Podobno se muslimanske ženske oblečejo v črne ali barvne tančice, ki jih pokrivajo. Roke so tudi skrite z rokavicami. Včasih črne kozarce prav tako skrivajo oči. Upoštevajte, da so v številnih muslimanskih državah se ti accoutrements ni splošnost temveč obliko fundamentalizma namrščil s strani lokalnih oblasti.

 

Na Zahodu smo doživeli vse te Hvalisav napadih islamskih fundamentalistov so močno številom mnogi muslimani trdijo, z močjo in odločnostjo, da zahodne družbe zložljivo njihove zahteve gorečnežev, gizdav, kulturna, barbarske in čaščenja.

 

Že močno vztrajajo in silijo škandal, da ženske v zdravstvenih službah muslimanske ženske pregledajo samo ženske zdravnice, prav tako zahtevajo menije (halale) v menzah za svoje otroke

 

V javnih službah in na delovnih mestih naložijo svoje obrede, njihove pripomočke in njihove kultove, to so prostori in časi molitve, ki so potrebni.

 

Žive živali (ovce) na ulicah ubijajo po zakolu po svojih obredih. Te živali se zakoljejo v grozljivih pogojih brez opisa groze.

 

Govedo so zaklane v klavnicah, ki je v nasprotju s navade in zdravstvenih zahodne običaje in francoščine zlasti, ki želijo živali za omamljanje pred zakolom, ne drži, da ne povzročijo nepotrebno trpljenje teh živali.

 

V trgovinah s hrano so zahtevali specializirane police (halal). V Franciji so celo v javnih zgradbah prepovedali božične jaslice kljub dve tisoč leti krščanske kulturne tradicije.

 

Postopoma zahodna družba se pomikajo proti islamu, ki se začne izvajati svoje barbarske zakone kot šeriatom ki med drugim barbarities kaznuje muslimane pri zmanjševanju njihove roke in noge.

 

Naše javne svoboščine, naše institucije, naša kultura ter običaji in običaji, ki postopoma izginejo, malo več vsak dan pred fundamentalističnim, džihadističnim in barbarskim islamom.

 

Jasno je, da so muslimani na zahodu pred letom 2011, čeprav so bili viseče, na splošno sprejeli zakone in običaje in običaje zahodnih držav, v katerih so se odločili, da bodo živeli.

 

Arabska pomlad v marcu 2011, je prevelik perspektivo do fundamentalistični islam, ki pahnila svet v strahu pred terorizmom, strah življenja in prijetje muslimanov, ki so bili še v splošnih gostoljubnih in prijaznih ljudi, ki so prve žrtve teh fanatičnih islamskih norih fanatikov.

 

Treba je opozoriti, da so tudi ti nesrečniki obsojeni v pekel, ker zanikajo Jezusa Kristusa.

 

Če si želite ogledati vse te islamski skrajneži, ki se premika po svoje verodostojnosti teh barbarskih džihada zdi nerazumljivo, v državi, kot je Francija (država človekovih pravic).

 

In vendar dejstva so tam in seveda so naši voditelji svetovne vlade videti nemočni proti temu globalnemu civilizacijskemu problemu!

 

Razumeti, da bo po ugrabitvi cerkve Islam ne bo imel rezerv ali zadržkov.

 

To se mi zdi prehod na islam s sporočilom za muslimane, ki je francosko iz nastopnem govoru   JFK

 

Ne sprašuj, kaj lahko vaša država naredi za vas, ampak se vprašajte, kaj lahko storite za svojo državo.

 

Če nam je Bog pred nami zapustil malo časa, se moramo pokesati vseh naših zločinov in prositi za odpuščanje za vse naše grehe.

 

Čas se zdaj šteje in zahteva dnevno molitev.

 

Na koncu opozarjamo, da mora zadnji svetovni teden preroka Daniel, ki traja sedem let, zaključiti konec časa pred vrnitvijo Mesije, za katerega vemo, da je Jezus iz Nazareta.

 

Začel sem prejšnji teden do 29. septembra 2008, kar nas je sedem let kasneje popeljalo na trobento festival leta 2015. Bilo je jasno, da sem bil narobe in da se lahko motim v tem, kar vam bom sporočil.

 

Zdaj, ko je veliko znamenje na nebu dosegli od 23. septembra 2017, lahko sklepamo, da je vrnitev Jezusa Kristusa fiziko pričakuje približno 42 mesecev kasneje ali tako leta 2021.

 

Sedmi teden (sedem let) se je začel pred 42 meseci leta 2014.

 

In tam datum izstopa je, da je od 27. aprila 2014 , ki je datum beatifikacijo Janeza Pavla II in Jean XXIII papeža Frančiška, ki je, kot sem že pojasnjeno v moj blog delovnih mest je « Anti-Kristus.

To je provokacija in žalitev za Boga. Preberite moj članek: povezava spodaj.

Najvišja revščina, ki je bila storjena Bogu

 

To bi pojasnilo, zakaj je Bog začel z začetkom konca časa 14. maja 1948 in prepuščal Satanu možnost, da sam odloči o datumu, ko se bo končalo to zadnje časovno obdobje, ki bo zaključilo konec časa.

 

Toda Bog se lahko odloči, da skrajša to trajanje …. !

 

V obravnavanem primeru, glede na ta datum 27. aprila 2014, kot datum začetka zadnjega tedna, Daniel (7 let ali 84 mesecev) je preroknil, da konča konec časa. 42 mesecev, 3 leta in pol kasneje, nas pripelje do 27. oktobra 2017 , polovica tega sedemletnega obdobja.

 

Ugrabitev cerkve, ki smo jo upali 23. septembra 2017, bi lahko bila okoli 27. oktobra 2017, kar bi bil datum namesto stiske.

 

Do takrat bolečine se bodo nadaljevale po vsej Zemlji. To je gotovost in molimo, da nam Bog pomaga in nas zaščiti.

 

Prav tako moramo moliti in upam, da za čas po zamaknjenosti so skrajšani kot Jezus Kristus obljubil v Matthew 24 verz 22 in da je njegova fizična vrnitev na Zemljo poteka tudi pred 2021.

 

Upajmo, da bo v letu 2018 ob upoštevanju dejstva, da nas svetopisemska generacija 70 let pripelje do leta 2018, izhajajoč iz leta 1948, ki je datum začetka do konca časa.

 

22 In če se ti dnevi ne skrajšajo, se ne bo rešil noben človek; vendar se bodo za izvoljene te dni skrajšali.

 

Naj vam Bog blagoslovi vse moje ljubljene brate in sestre v Jezusu Kristusu in vas vodi skozi te zelo težke čase, katerih konec začenjamo videti.

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :